pc gamer 1992 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 1) Όσο έχεις συνδρομή PS+ τότε θα μπορείς να τα παίζεις κανονικά, αλλιώς όχι αν και θα υπάρχουν στην κονσόλα/λογαριασμό σου. 2) Κανείς δεν ξέρει σίγουρα, δεν είμαστε μέντιουμ. Δηλαδή μετά την λήξη του ps plus δε θα μπορω να παίζω τα 1,2 free games( που υποτείθεται θα παίρνω κάθε μήνα) σε single mode ;
pc gamer 1992 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Nope. Έτσι είναι και στο ps3. Τι σχέση έχει το ps3 Στο ps3 to online ειναι free
Grim Ripper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τι σχέση έχει το online, μιλάμε για τα δωρεάν games του PS+;
ksiksoksa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 τα γραφικά του ps4 είναι ορατά με γυμνό μάτι καλύτερα από το ps3 σε μια full hd τηλεόραση; Τέλος ισχύει ότι το ps5 θα βγει μεταξυ 2020 με 2022; ναι εχει διαφορες το ps3 με το ps4 στα γραφικα, αλλα μην φανταστεις την διαφορα απο ps2 σε ps3. το ps5 θα εχει κυκλοφορησει στην αγορα σιγουρα μεχρι τελος 2019...
Prospector8 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εχω να πω οτι δηλωνω εντυπωσιασμενος το τελευταιο καιρο με τα παιχνιδια που ερχονται στο Ps4. Πιο αναλυτικα μετα τις απιστευτες παιχνιδαρες Uncharted 4 και Ratchet and clank που βγηκανε το προηγουμενο Απριλιο και Μαιο, μετα Οκτωβρη για οποιον δεν ειχε παιξει ακομα βγηκε το Rise of the Tomb Raider,Νοεμβρης ερχεται το BlazBlue , Steins;Gate 0 και φυσικα Final Fantasy XV ,Δεκεμβριο εχ ουμε επιτελους το The Last Guardian και Γεναρη εχουμε φοβερες παιχνιδαρες οπως Gravity Rush 2 (το λατρευω προσωπικα το game αυτο ), Yakuza 0 , Tales of Berseria και Kingdom Hearts. Ηδη διανυουμε Φλεβαρη και εχουμε Nioh που φαινεται να παιρνει παρομοιες βαθμολογιες με Bloodborne και τελος του μηνα θα εχουμε το Horizon . Μετα ερχονται Nier:Automata , Persona 5 ,Τekken 7 κλπα. Αυτα που ειναι με εντονα γραμματα ειναι EXCLUSIVE του Ps4 που εχουνε μαλιστα τρελες βαθμολογιες και πανω απο 7.5-8 user score στο metacritic. Οποτε οσοι νεοι χρηστες του Ps4 αναρωτιεστε ποια exclusive παιχνιδια αξιζουν για την κονσολα αυτη,κατα την προσωπικη μου αποψη παντα,τα παιχνιδια που ανεφερα πιο πανω τα θεωρω διαμαντακια. Καλο gaming!
Crazygear Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για να μην παρεξηγηθώ είμαι κατά κάθε είδους master race. Το Beast mode το έγραψα γιατί το χρησιμοποίησε το DF δεν συμφωνώ με την νοοτροπία τους.Το βίντεο το ανέβασα για ενημέρωση και μόνο και γιατί το DF είναι το μόνο που έχει fps counter στα βίντεο που ανεβάζει για το PS4.Ακόμα παίζω σε PS3. Δεν έχω κάνει αναβάθμιση γιατί περίμενα το slim και πάνω που βγήκε έσκασε το pro και τώρα έχω μπει σε σκέψεις.@Fulgore Συμφωνώ για τις τηλεοράσεις μερικές φορές σκέφτομαι ότι έβγαλαν το pro μόνο και μόνο για να σπρώξουν τις 4K TV. Το καταναλώνω άρα υπάρχω έχει χτυπήσει κόκκινο!Ακόμα και με boost mode για slim με βλέπω να πηγαίνω. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2017 από Crazygear 1
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εχω να πω οτι δηλωνω εντυπωσιασμενος το τελευταιο καιρο με τα παιχνιδια που ερχονται στο Ps4. Πιο αναλυτικα μετα τις απιστευτες παιχνιδαρες Uncharted 4 και Ratchet and clank που βγηκανε το προηγουμενο Απριλιο και Μαιο, μετα Οκτωβρη για οποιον δεν ειχε παιξει ακομα βγηκε το Rise of the Tomb Raider,Νοεμβρης ερχεται το BlazBlue , Steins;Gate 0 και φυσικα Final Fantasy XV ,Δεκεμβριο εχ ουμε επιτελους το The Last Guardian και Γεναρη εχουμε φοβερες παιχνιδαρες οπως Gravity Rush 2 (το λατρευω προσωπικα το game αυτο ), Yakuza 0 , Tales of Berseria και Kingdom Hearts. Ηδη διανυουμε Φλεβαρη και εχουμε Nioh που φαινεται να παιρνει παρομοιες βαθμολογιες με Bloodborne και τελος του μηνα θα εχουμε το Horizon . Μετα ερχονται Nier:Automata , Persona 5 ,Τekken 7 κλπα. Αυτα που ειναι με εντονα γραμματα ειναι EXCLUSIVE του Ps4 που εχουνε μαλιστα τρελες βαθμολογιες και πανω απο 7.5-8 user score στο metacritic. Οποτε οσοι νεοι χρηστες του Ps4 αναρωτιεστε ποια exclusive παιχνιδια αξιζουν για την κονσολα αυτη,κατα την προσωπικη μου αποψη παντα,τα παιχνιδια που ανεφερα πιο πανω τα θεωρω διαμαντακια. Καλο gaming! Δεν ειναι exclusive το Tales of Berseria και Kingdom Hearts. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι κατά κάθε είδους master race. Το Beat mode το έγραψα γιατί το χρησιμοποίησε το DF δεν συμφωνώ με την νοοτροπία τους. Το βίντεο το ανέβασα για ενημέρωση και μόνο και γιατί το DF είναι το μόνο που έχει fps counter στα βίντεο που ανεβάζει για το PS4. Ακόμα παίζω σε PS3. Δεν έχω κάνει αναβάθμιση γιατί περίμενα το slim και πάνω που βγήκε έσκασε το pro και τώρα έχω μπει σε σκέψεις. @Fulgore Συμφωνώ για τις τηλεοράσεις μερικές φορές σκέφτομαι ότι έβγαλαν το pro μόνο και μόνο για να σπρώξουν τις 4K TV. Το καταναλώνω άρα υπάρχω έχει χτυπήσει κόκκινο! Ακόμα και με boost mode για slim με βλέπω να πηγαίνω. Αγαπητε ολα σχετικα ειναι. Στο pc gaming εδω και καιρο φευγουν ουτως ή αλλως τρελα ποσα. Οσο για τις τηλεορασεις προσωπικα δεν με πειραζει που αναβαθμισα σε 4κ ουτως ή αλλως γιατι εν ετη 2017 αναβαθμιση απο full hd που εχουμε οι περισσοτεροι ειναι οι 4κ,ειτε εχεις απλο Ps4,ειτε pro,ειτε ps3 κλπ
Crazygear Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Φυσικά και δεν εννοώ ότι οποίος αγοράζει PS4 pro ή 4K TV έχει πρόβλημα. Ο κάθε ένας ανάλογα με τα γούστα τις προτεραιότητες και την οικονομική του κατάσταση κάνει τις επιλογές του. Οι 4K TV έχουν γίνει αρκετά προσιτές τον τελευταίο καιρό και φυσικά δεν χρησιμοποιούνται μόνο για gaming. Απλά όλα με μέτρο όπως λέω πάντα. 1
vste Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οχι οτι με χαλαει η κουβεντα αλλα ξεφυγαμε στο επισημο τοπικ του PS4 και θα φαει κουρεμα.. Αλλαγη λοιπον. Ανανεωμενο post απο το GAF με λιστα αλλαγων σε παιχνιδια οταν τρεχουν σε boost mode: TOTAL GAMES: 90GAMES WITH NO IMPROVEMENT SEEN: 12GAMES REPORTED TO CRASH OR RUN WORSE: 5**Note that issues may be unrelated to Boost modeGAME LISTAlbedo - Framerate improvementsAlien Isolation - Framerate improvementsArcania - Framerate improvementsAssassin's Creed Black Flag - No visible improvementsAssassin's Creed Unity - Large framerate improvementsAssetto Corsa - Framerate improvementsAttack on Titan - Framerate improvementsBatman Arkham Knight - Framerate improvementsBatman The Telltale Series - Framerate still bad, may or may not be improvedBattlefield 4 - Framerate improvementsBattlefield Hardline - Framerate improvementsBioshock Infinite - Framerate improvementsBloodborne - Framerate improvements in the rare cases where it drops far, but little visible difference during regular gameplay. Much faster load times.Broforce - Improved framerate, but still not smoothCall of Duty Ghosts - Better hold to 60fps in multiplayerContrast - Framerate improvementsCostume Quest 2 - Framerate improvementsDark Cloud 2 - No visible improvementsDarksiders 2 - Framerate improvements, tearing goneDark Souls III - Framerate improvements, still framepacing issues.Daylight - Framerate improvementsDead Island - Still stuttery, no visible improvementDead Rising 2 - Framerate improvementsDestiny - Framerate improvements during stress conditions. Slightly faster load timesDishonored - Framerate improvements reported, but game was already extremely consistent 30fpsDivinity: Original Sin Enhanced Edition - Framerate improvements in co-op. Faster load timesDragon Age Inquisition - Maybe minor framerate improvementsDragon Quest Builders - No visible improvementDragon Quest Heroes - Framerate improvementsDragon Quest Heroes 2 - Framerate improvementsDriveclub - Framerate already locked 30fps, no improvement. Motion blur sometimes slightly improved.Dying Light - Framerate possibly improved, but also report of added stuttering (may be due to db vsync popping between 30 and 60fps)EDF 4.1 - Framerate improvements. Faster load timesEverybody's Gone to the Rapture - Framerate improved, but still issuesThe Evil Within - Framerate greatly improved, especially when not letterboxed. Faster load timesF1 2016 - Framerate improvements in stress conditions such as rainFinal Fantasy XIV - Improved framerate in populated zonesFuri - Framerate improvements, much less tearingGod Eater Resurrection - No visible improvementsGrand Theft Auto V - Improved framerate in city drivingGrow Home - Very stuttery, no visible improvements (possibly worse?)Grow Up - Framerate slightly improved, but AA may be broken by boostHomefront Revolution - Framerate improvementsJust Cause 3 - Framerate greatly improved, especially during explosive chaos.Killzone Shadow Fall - Framerate improvementsLegend of Kay - Framerate improvementsLEGO Dimensions - Framerate improvementsLittle Big Planet 3 - Framerate improvementsLords of the Fallen - Framerate improvements, tearing much reducedMad Max - Framerate improvementsMarvel Ultimate Alliance - Framerate improvements. 60 vs 35-50 Faster loading times.Mighty No. 9 - Framerate improvementsMirrors Edge Catalyst - No visible improvementsOddworld New and Tasty - Framerate improvementsOne Piece Pirate Warriors 3 - Framerate improvementsPlants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - Framerate improvementsProject Cars - Framerate improvements, though still some issues in crowded wet conditionsPsychonauts - Still has framerate hitches like before. Faster load timesPure Pool - Framerate improvementsRainbow 6 Siege - Framerate greatly improved in uncapped Terrorist Hunt mode.Resident Evil 5 - Framerate improvementsResident Evil Revelations 2 - Framerate improvements, but also report of crashingRocket League - Possible framerate improvements?Saints Row 4 - Framerate improvements, but still not consistentSamurai Warriors 4 - Framerate improvementsShadow Complex - No visible improvementsShadow Warrior - Large framerate improvementsShantae: Half-Genie Hero - Framerate improvementsSleeping Dogs - Framerate improvements on foot, but still issues when moving quickly in carsSlender: The Arrival - Added lighting errorsSniper Elite III - Framerate improvementsSoma - Crashes, or sometimes runs inconsistently in boost modeStar Ocean V: Integrity and Faithlessness - Framerate improvementsStar Wars Battlefront - Framerate improvementsStories: The Path of Destinies - Framerate improvementsStreet Fighter V - Faster load timesTable Top Racing - Framerate improvementsTales from the Borderlands - No comparisons givenThe Talos Principle - Framerate improvementsTembo the Badass Elephant - Crashes. May be unrelated to boost modeTomb Raider - Framerate improvementsTrivial Pursuit Live - Still stuttery, no visible improvementTropico 5 - Framerate improvements with highly-developed landUntil Dawn - Framerate improvementsThe Vanishing of Ethan Carter - Framerate improvementsWarriors Orochi 3 Ultimate - Framerate improvementsWar Thunder - Framerate improvementsWitcher 3 - Framerate improvements in previous problem areas. Much faster load times.WWE 2K16 - Framerate improvements. Faster load timesYakuza 0 - Framerate improvements, most tearing eliminated Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2017 από vste 3
Skr1ll3x Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Flickering .το εγραψα λαθος εγω εχω καινουργιο καλωδιο αγορασμενο .ΑΛΛΑΞΑ input name απο παιχνιδι που το ειχα σε κενο , και μετα τσεκαρα enable hdmi device link κ ολα καλα Α καλα.. σκαλωμα που το εφαγα.. ουτε καν πηγε το μυαλο μου στο Flickering.. Το μονο πραγμα που πραγματικα μου ειχε τσακισει το νευρικο συστημα στο Witcher 3 ηταν τα Load times.. σε σημειο που πηγαινα για κατουρημα γυριζα και ακομα δεν ειχε φορτωσει.. Επιτελους!
paparoupas11 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ ξέρω ότι όποιος ασχολείται σοβαρά με το pc gaming ματώνει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά....Επιασα εγώ τον εαυτό μου πολλές φορές να κοιτάω το afterburner παρά να παίζω και ουσιαστικά αντί για gaming να κάνω benchmarking....Τώρα αν λύσεις αυτά τα προβλήματα και δεν επηρεαζεσαι από το hardware race και τα φορουμς θα το ευχαριστηθείς ,αλλιώς κονσολιτσα και αγιος ο θεός . Δηλαδή εσύ τώρα μπήκες να γράψεις αυτήν την άποψη, εντελώς συμπτωματικά τώρα που βγήκε το boost mode; Μάλιστα, να σε δω με τι πάθος θα γράφεις για το scorpio σε λίγους μήνες (ή και εκεί δεν θα έχει σημασία);
kolossos_22 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά μην με κράξετε αν ρωτάω βλακεία .... Εχω το rise of the tomb rider 20 year Το tomb raider definitive edition ειναι το ίδιο παιχνιδι απλα το αλλο ειναι κατι δεν επετειακό; Όχι δούλεμα plzzzzz αναμένω Ευχαριστώ
vste Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά μην με κράξετε αν ρωτάω βλακεία .... Εχω το rise of the tomb rider 20 year Το tomb raider definitive edition ειναι το ίδιο παιχνιδι απλα το αλλο ειναι κατι δεν επετειακό; Όχι δούλεμα plzzzzz αναμένω Ευχαριστώ Αμην παλλικαρι μου! Χρειαζοταν η ερωτηση σου! Το Definite Edition ειναι το 1ο Tomb Raider. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/tomb-raider-definitive-edition Το Rise of the Tob Raider ειναι το 2ο και τελειως διαφορετικο παιχνιδι. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/rise-of-the-tomb-raider-20-year-celebration
vrwmiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Α καλα.. σκαλωμα που το εφαγα.. ουτε καν πηγε το μυαλο μου στο Flickering.. Το μονο πραγμα που πραγματικα μου ειχε τσακισει το νευρικο συστημα στο Witcher 3 ηταν τα Load times.. σε σημειο που πηγαινα για κατουρημα γυριζα και ακομα δεν ειχε φορτωσει.. Επιτελους! Γι'αυτό έβαλα άλλον δίσκο και όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις