delpro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τι ειναι το Lickering βρε παιδια? Flickering .το εγραψα λαθος εγω το καλωδιο του Ps4 πρεπει να ειναι για πεταμα.το hdmi ενοω..γενικα πρεπει να ειναι κακης ποιοτητας γιατι σε γνωστους εχουν χαλασει 2.δοκιμασε ενα αλλο hmdi καλωδιο εχω καινουργιο καλωδιο αγορασμενο .ΑΛΛΑΞΑ input name απο παιχνιδι που το ειχα σε κενο , και μετα τσεκαρα enable hdmi device link κ ολα καλα 1
hannibalking83 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 psn cards υπάρχει να αγοράσουμε από κάπου εκτός από τα μαγαζιά εδώ? Πρέπει να ναι ελληνικές μόνο? Αγγλικές, Γερμανικές ή Αμερικάνικες δεν δουλεύουν ε? Κάπου είδα εδώ μέσα λέγατε για το maxplay.gr, δουλεύει ακόμα γιατί δεν φαίνεται για active πολύ,και είναι πρόχειρο πολύ.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Το maxplay ειναι άριστο, παίρνουν τόσα άτομα εδώ. Το μονό που μπορείς να του χρεώσεις είναι μερικές φορές η έλλειψη γιατί τόσοι αγοράζουμε από εκεί. Εγώ τον τελευταίο μήνα παίζει και να εχω πάρει και 150 ευρώ us psn cards. Τώρα από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές επιλογές και από το εξωτερικό. Το τι psn card θα πάρεις, εξαρτάται από το τι account έχεις. Ανάλογα με το Region. Αν είναι ευρωπαϊκο(ελληνικο) παιρνεις την ανάλογη psn card. Αν έχεις us account πας για psn card ΗΠΑ. Αν έχεις HK account αγοράζεις επίσης ανάλογα. Simple as that.
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Να ενημερωσω για τα περι Ps4 pro,οτι σημερα που περασα απο Public ειχε 3-4 εκει(slim νομιζω ειχε μονο 1tb)η επεκταση εγγυησης ειναι για 3χρονια στα 40ευρω. Κωτσοβολος αν θυμαμαι καλα εχει επεκταση εγγυησης για 4χρονια στα 70ευρω. Επισης εσκασε και η πρωτη προσφορα απο Κωτσοβολο με 2ρο controller+power pack 1200mah στα 450ευρω για οσους ενδιαφερονται. Δεν ειναι δα και καμια τρελη προσφορα αλλα οποιος εψαχνε με 2ρο controller ειναι καλη περιπτωση Προσοχη αλλα δεν ειναι διαθεσιμο για παραλαβη απο καταστημα http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/171058-sony-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-ps4-pro-1tb-&-2nd-wireless-dualshock-4-v2-&-powerpak-1200mah
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Το pes17 19.90 στο store αν ειδα καλα.
Crazygear Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 BEAST MODE !!! https://youtu.be/ftBB3ffc5A8
JohnVani18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σιγά, θα τα κάνουμε πάνω μας οι PS4 Peasant χρήστες!! 1
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν το περιμενα οτι το project cars παιζει στα 35 frames.σε κατι τετια παιχνιδια η διαφορα που υπαρχει αξιζει να περιμενεις το update αν δεν τα εχεις παιξει.πραγματικα πολυ καλη δουλεια αυτο το boost.Μετα σου λεει παιζουμε racing games 60 frames...https://www.youtube.com/watch?v=p3Dm9tJvB-w
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σιγά, θα τα κάνουμε πάνω μας οι PS4 Peasant χρήστες!! Δυστηχως ή ευτυχως απο την στιγμη που ειναι ενιαιο το θεμα και για ps4 pro και για κανονικο ps4,ειναι λογικο να ανεβαινουν συχνα τετοια video . Το λεω γιατι στο εξωτερικο ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα σε αυτο τον τομεα απο εδω περα. Αλλωστε μην ξεχνας οτι σαν απλος χρηστης ps4 δεν χρειαζεται να αγχωνεται καποιος για τι τηλεοραση/monitor θα παρει,οπως γινεται με πολλους στο Ps4 pro. Πραγματικα εβλεπα σε site εξωτερικου να δινει ο κοσμος μεχρι πανω απο 1000ρικο για καλη οθονη για ps4. Ειδικα η Sony με τις bravia που διαφημιζουν και το χαμηλο input lag,κανει χρυσες δουλειες απο εκει που τις ειχαν ολοι γραμμενες(λογω υψηλων τιμων). 1
JohnVani18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω θέμα, ας ανέβουνε. Τα Beast, PS4ProMR κλπ σχετικά είναι που κουράζουν. υγ : το PS4 Peasant που πέταξα πριν υπάρχει όντως σαν ορισμός απο τους PRO κατόχους (thank you neogaf), δεν είναι μόνο απο "μέλη της PCMR" πλέον 1
kostiger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δυστηχως ή ευτυχως απο την στιγμη που ειναι ενιαιο το θεμα και για ps4 pro και για κανονικο ps4,ειναι λογικο να ανεβαινουν συχνα τετοια video . Το λεω γιατι στο εξωτερικο ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα σε αυτο τον τομεα απο εδω περα. Αλλωστε μην ξεχνας οτι σαν απλος χρηστης ps4 δεν χρειαζεται να αγχωνεται καποιος για τι τηλεοραση/monitor θα παρει,οπως γινεται με πολλους στο Ps4 pro. Πραγματικα εβλεπα σε site εξωτερικου να δινει ο κοσμος μεχρι πανω απο 1000ρικο για καλη οθονη για ps4. Ειδικα η Sony με τις bravia που διαφημιζουν και το χαμηλο input lag,κανει χρυσες δουλειες απο εκει που τις ειχαν ολοι γραμμενες(λογω υψηλων τιμων). Για αυτο στο reveal event ο Cerny θυμιζε πωλητη τηλεορασεων... Δεν λεω ποιας αλυσιδας για να μη θεωρηθει οτι κανω πλατες σε κανενα καταστημα..
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω θέμα, ας ανέβουνε. Τα Beast, PS4ProMR κλπ σχετικά είναι που κουράζουν. υγ : το PS4 Peasant που πέταξα πριν υπάρχει όντως σαν ορισμός απο τους PRO κατόχους (thank you neogaf), δεν είναι μόνο απο "μέλη της PCMR" πλέον Ενας απο τους λογους που δεν ασχολουμαι με site οπως το παραπανω.Ο κομπλεξισμος και τα ψυχολογικα στο μεγαλειο τους. Εχουν τα προβληματα τους και προσπαθουν να αισθανθουν μια ψευτο ανωτεροτητα με το να ξεχωριζουν απο την μαζα,ειτε αυτο το λενε κονσολες,ειτε κινητα(iphone γκουχου γκουχου),ειτε ομαδες αθληματων,ειτε στα ρολογια,ειτε στα αμαξια,ειτε στα σπιτια,ειτε ειτε. Και η πλακα ειναι οτι στο εξωτερικο ειναι και ευκολοτερο να αποκτησεις και τις 2 κονσολες των 2 εταιρειων λογω μισθων,used,bundles,καταστηματων/αλυσιδων/διαθεσιμοτητας αλλα οταν το IQ ειναι χαμηλο αυτα συμβαινουν. Για την ακριβεια θυμαμαι το 2014 που υπηρχε και τοτε η ps4 MR σε σχεση με τους κατοχους ps3/360 που δεν ειχαν αναβαθμισει ακομη. Βασικα εδω ακομα και στον υπολογιστη υπαρχει master race για μεγαλες αναλυσεις,ακριβοτερες καρτες γραφικων/επεξεργαστων/ψυκτρων/full tower κλπ, στις κονσολες δεν θα τα βλεπαμε? 4
pc gamer 1992 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Έχω το ps3 από το 2009 και έχω παίκσει και τερματίσει άπειρα παιχνίδια,καθώς και με το ps1 και ps 2. Tώρα σκέφτομαι να πάρω το ps4 slim και θέλω να ρωτήσω τα γραφικά του ps4 είναι ορατά με γυμνό μάτι καλύτερα από το ps3 σε μια full hd τηλεόραση; Επιπλέον το ps4 παίζει blue ray ταινίες και cds τραγούδια; Επίσης για το ps plus αν το πάρω για 3 μήνες πχ και κατεβάσω δωρεάν κάποια games,αυτά τα games θα τα έχω και μετά την λήξη του ps plus ; Γενικά αξίζει να το αγοράσω , έχει μεγάλες διαφορές από το ps3 και θα βγουν νεότεροι τίτλοι; Τέλος ισχύει ότι το ps5 θα βγει μεταξυ 2020 με 2022;
Grim Ripper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Έχω το ps3 από το 2009 και έχω παίκσει και τερματίσει άπειρα παιχνίδια,καθώς και με το ps1 και ps 2. Tώρα σκέφτομαι να πάρω το ps4 slim και θέλω να ρωτήσω τα γραφικά του ps4 είναι ορατά με γυμνό μάτι καλύτερα από το ps3 σε μια full hd τηλεόραση; Επιπλέον το ps4 παίζει blue ray ταινίες και cds τραγούδια; Επίσης για το ps plus αν το πάρω για 3 μήνες πχ και κατεβάσω δωρεάν κάποια games,αυτά τα games θα τα έχω και μετά την λήξη του ps plus ; Γενικά αξίζει να το αγοράσω , έχει μεγάλες διαφορές από το ps3 και θα βγουν νεότεροι τίτλοι; Τέλος ισχύει ότι το ps5 θα βγει μεταξυ 2020 με 2022; 1) Όσο έχεις συνδρομή PS+ τότε θα μπορείς να τα παίζεις κανονικά, αλλιώς όχι αν και θα υπάρχουν στην κονσόλα/λογαριασμό σου. 2) Κανείς δεν ξέρει σίγουρα, δεν είμαστε μέντιουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις