modechristo_13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 παιδια να ρωτησω το plus εχει αυτη την στιγμη να κατεβασεις demo του Rainbow Six ?? γενικα δεν το εχω παιξει το game αξιζει για αγορα? βασικα να πω την αληθεια επειδη απεχω καιρο απο τα fps και αυτα ηταν στο pc!! ψαχνω να βρω ενα game φτηνο κατω απο 20 ευρω να μπω και παλι στο πνευμα! επισης κοιταω και αυτοο Advanced Warfare που εχει γυρω στα 15 ευρω!! αν θελετε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα και μια γνωμη για το call που σας εγραψα παραπανω!
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα με το νεο firmware 4.50 που θα μπορουμε να κανουμε εξωτερικους δισκους σαν να ειναι εσωτερικοι και θα μπορουμε να εγκαθιστουμε παιχνιδια κ.τ.λ. θα μπορουμε αν θελουμε να παρουμε το δισκο με τα εγκατεστημενα μας παιχνιδια & saves και να τον κοτσαρουμε σε μια αλλη κονσολα ps4 και να παιζουμε σε ενα αλλο ps4 αρκει να συνδεθουμε με το δικο μας pcn account.
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 παιδια να ρωτησω το plus εχει αυτη την στιγμη να κατεβασεις demo του Rainbow Six ?? γενικα δεν το εχω παιξει το game αξιζει για αγορα? βασικα να πω την αληθεια επειδη απεχω καιρο απο τα fps και αυτα ηταν στο pc!! ψαχνω να βρω ενα game φτηνο κατω απο 20 ευρω να μπω και παλι στο πνευμα! επισης κοιταω και αυτοο Advanced Warfare που εχει γυρω στα 15 ευρω!! αν θελετε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα και μια γνωμη για το call που σας εγραψα παραπανω! Για το Advanced warfare ειναι παιχνιδι του 2014 αρα δεν ξερω αν θα εχει αρκετο κοσμο πλεον. Θα σου προτεινα μια και καλη να μαζευες και να πηγαινες σε καποιο απο τα τελευταια CoD ή ακομα καλυτερα στο BF1.
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα με το νεο firmware 4.50 που θα μπορουμε να κανουμε εξωτερικους δισκους σαν να ειναι εσωτερικοι και θα μπορουμε να εγκαθιστουμε παιχνιδια κ.τ.λ. θα μπορουμε αν θελουμε να παρουμε το δισκο με τα εγκατεστημενα μας παιχνιδια & saves και να τον κοτσαρουμε σε μια αλλη κονσολα ps4 και να παιζουμε σε ενα αλλο ps4 αρκει να συνδεθουμε με το δικο μας pcn account. Εχω την εντυπωση οτι τα saves μπορεις μονο στο πρωτευων δισκο. παιδια να ρωτησω το plus εχει αυτη την στιγμη να κατεβασεις demo του Rainbow Six ?? γενικα δεν το εχω παιξει το game αξιζει για αγορα? βασικα να πω την αληθεια επειδη απεχω καιρο απο τα fps και αυτα ηταν στο pc!! ψαχνω να βρω ενα game φτηνο κατω απο 20 ευρω να μπω και παλι στο πνευμα! επισης κοιταω και αυτοο Advanced Warfare που εχει γυρω στα 15 ευρω!! αν θελετε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα και μια γνωμη για το call που σας εγραψα παραπανω! Ψαξου λιγο για κανα μεταχειρο black ops3 με κανα 20αρικο.
modechristo_13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Για το Advanced warfare ειναι παιχνιδι του 2014 αρα δεν ξερω αν θα εχει αρκετο κοσμο πλεον. Θα σου προτεινα μια και καλη να μαζευες και να πηγαινες σε καποιο απο τα τελευταια CoD ή ακομα καλυτερα στο BF1. λες να μην βρισκω ατομα για online? Εχω την εντυπωση οτι τα saves μπορεις μονο στο πρωτευων δισκο. Ψαξου λιγο για κανα μεταχειρο black ops3 με κανα 20αρικο. το τελαυταιο ειναι το infinite war?
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Το infinite ειναι το τελευταιο και το black ops 3 το προηγουμενο και καλητερο απο το infinite.εχει πολυ κοσμο ακομα μεσα.θα το καταευχαριστηθεις
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 τωρα αν θες το advance warfare πες μου να ψαξω λιγο να δω που εχω καποιον κωδικο σε secondary, που ειχα αγορασει απο εδω να στο δωσω
modechristo_13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 τωρα αν θες το advance warfare πες μου να ψαξω λιγο να δω που εχω καποιον κωδικο σε secondary, που ειχα αγορασει απο εδω να στο δωσω τι εννοεις κωδικο σε secondary?
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 https://www.germanos.gr/category/ps4-games/cat10050/
petran91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 https://www.germanos.gr/category/ps4-games/cat10050/ Τα περισσότερα είναι μη διαθέσιμα. Ειδικά αυτά των 5-7€ δεν υπάρχει τίποτα. 2
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Και χτες το ιδιο ηταν αλλα μερικα καταστηματα ειχαν παιχνιδια.Το site του Γερμανου ουτως ή αλλως ειναι.,.. 1
roditis82 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα σε όλη την παρέα...Έχω ένα παλαιότερο στερεοφωνικό δέκτη που χρησιμοποιώ για το PS4 slim. Έχει μόνο opticali in και δεν έχει HDMI-ins. Η τηλεόρασή μου έχει μία οπτική έξοδο, αλλά δεν υποστηρίζει το Dolby Digital ή DTS διέλευσης ώστε να πάρω μόνο ένα στερεοφωνικό σήμα αν είναι συνδεδεμένο μέσω της τηλεόρασης.Έτσι, η ερώτησή μου είναι, υπάρχει ένας προσαρμογέας ή κάτι φθηνό που μπορεί να αγοραστεί, που διαχωρίζει το σήμα ήχου HDMI από ένα PS4 slim σε μια θύρα με οπτική-έξοδο έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω την οπτική είσοδο στον home theater ενυσχητή μου??? Καλημέρα σε όλη την παρέα...Έχω ένα παλαιότερο στερεοφωνικό δέκτη που χρησιμοποιώ για το PS4 slim. Έχει μόνο opticali in και δεν έχει HDMI-ins. Η τηλεόρασή μου έχει μία οπτική έξοδο, αλλά δεν υποστηρίζει το Dolby Digital ή DTS διέλευσης ώστε να πάρω μόνο ένα στερεοφωνικό σήμα αν είναι συνδεδεμένο μέσω της τηλεόρασης.Έτσι, η ερώτησή μου είναι, υπάρχει ένας προσαρμογέας ή κάτι φθηνό που μπορεί να αγοραστεί, που διαχωρίζει το σήμα ήχου HDMI από ένα PS4 slim σε μια θύρα με οπτική-έξοδο έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω την οπτική είσοδο στον home theater ενυσχητή μου??? https://www.afasia.gr/hdmi-audio-extractor-metatropeas-ixoy-apo-hdmi-se-p-23666.html?ref=17 βρήκα αυτό λέτε να μου κάνει την δουλειά??? μην το πάρω τσάμπα
delpro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) μου παρουσιαζει το Γνωστό πρόβλημα Flickering στο pro Καμιά λύση ,.? samsung tv Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2017 από delpro
chrisgewrgi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 το καλωδιο του Ps4 πρεπει να ειναι για πεταμα.το hdmi ενοω..γενικα πρεπει να ειναι κακης ποιοτητας γιατι σε γνωστους εχουν χαλασει 2.δοκιμασε ενα αλλο hmdi καλωδιο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις