Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 η πλακα ειναι οτι καθησα κ διαβασα λιγο το thread τετοιας εποχης πριν το λανσαρισμα των κονσολων xbox 360 ps3 κ τα μηχανηματα συμφωνα μ αυτα ειναι κανα 3 φορες πιο δυνατα απο αυτα που θα κυκλοφορησουν τωρα ειδικα για το ps3 διαβασα μεχρι κ για 10 τεραφλοπς! αποδοση ενω τα 1080p 60 frames τα χαν γ την πλακα..... Το ίδιο έκανα και εγώ, και μου κάνει εντύπωση πραγματικά το πόσο κοντά ήταν αυτά που ακούγαμε τότε σχετικά με το hardware των κονσολών σε σχέση με τώρα.
steve.spil Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Το καλο ειναι οτι το killzone που ειχανε δειξει το ξεπερασανε τελικα στο τελος της γενιας
naruto14 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Φαντάσου εγώ πόση ώρα κάνω για να παίξω κάτι στο PS3 που λόγω σχολής το ανοίγω μια φορά το μήνα στην καλύτερη. Ευτυχώς αυτά φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να τα αλλάξουν στο PS4. Γενικά η άποψη μου είναι πως το PS4 χωρίς να εισάγει μια καινοτόμα και πρωτότυπη τεχνολογία, σκοπεύει ότι λειτουργία έχει να είναι τελειοποιημένη. Η Microsoft μου φαίνεται θα εστιάσει φέρνοντας νέες τεχνολογίες τύπου IllumiRoom. Αν μην τι άλλο, η νέα γενιά θα θα έχει σίγουρα μεγάλο ανταγωνισμό.
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Φαντάσου εγώ πόση ώρα κάνω για να παίξω κάτι στο PS3 που λόγω σχολής το ανοίγω μια φορά το μήνα στην καλύτερη. Πονεμενη ιστορια αυτομε τα updates.Εγω προς το παρων ομως δεν εχω συναντισει κανα τεραστιο update που να θελει μια μερα για να γινει, το μονοδικο που ειχα συναντησει ηταν στο gran turismo 5.
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Το δικό μου "θέμα" είναι οτι, όχι απλά πρέπει να ενημερωθεί το παιχνίδι, αλλά και το ίδιο το PS3. Οταν άνοιξα τελευταία φορά το PS3 ηταν με FW 4.30, γύρισα και έκανε κανένα 20λεπτο να ενημερωθεί. Για βάλε το MGS4 να γελάσεις.. Επίσης, κάν'το full install.
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Το δικό μου "θέμα" είναι οτι, όχι απλά πρέπει να ενημερωθεί το παιχνίδι, αλλά και το ίδιο το PS3. Οταν άνοιξα τελευταία φορά το PS3 ηταν με FW 4.30, γύρισα και έκανε κανένα 20λεπτο να ενημερωθεί. Για βάλε το MGS4 να γελάσεις.. Επίσης, κάν'το full install. Το ειχα κανει install οτι το ειχα πρωτοπαρει το παιχνιδι δλδ παει τωρα κοντα 1.5 χρονος, απο τοτε δεν εχει ξαναμπει μεσα στο drive μιας και δεν εχω παιξει κανενα παιχνιδι της σειρας.
mtzs Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Το ειχα κανει install οτι το ειχα πρωτοπαρει το παιχνιδι δλδ παει τωρα κοντα 1.5 χρονος, απο τοτε δεν εχει ξαναμπει μεσα στο drive μιας και δεν εχω παιξει κανενα παιχνιδι της σειρας. offtopic: Χανεις. Μιλαμε για τον καλυτερο τιτλο του ΠΣ3 Το παω για 3ο walkthrough στο hard. Δεν χρειαζεται να εχεις παιξει τα προηγουμενα. πανω κατω εξηγει την ιστορια.
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 offtopic: Χανεις. Μιλαμε για τον καλυτερο τιτλο του ΠΣ3 Το παω για 3ο walkthrough στο hard. Δεν χρειαζεται να εχεις παιξει τα προηγουμενα. πανω κατω εξηγει την ιστορια. Ρεσυ ηθελα να τα παιξω ολα αν μπορουσα γιατι μαρεσει πολυ η φαση mgs.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα καταφερω να τα παιξω στο ps2 το 2 και το 2 μην μου βγουν και τα ματια κιολας.Αν δεν μπορεσω θα διαβασω την ιστορια τους και θα παω στο 4 γιατι δεν μπορω να το βλεπω αλλο στο ραφι μου.Την hd collection ηθελα να την παρω αλλα ειναι ακριβη ρε γαμωτο.Και απο 2ο χερι δεν την βρισκεις ευκολα κατω απο 20Ε.
Vole Maulder Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Παίξε τα στο PS3 από την HD Collection. Τα μάτια δε θα σου βγουν καθόλου, ήταν από τα πιο όμορφα παιχνίδια της γενιάς τους και κρατάνε πολύ καλά ακόμα. Και καλά κάνεις και δεν παίζεις το 4 κατευθείαν, κατά τη γνώμη μου. Δε θα έχει την ίδια βαρύτητα χωρίς να έχεις παίξει τα προηγούμενα και ίσως να απογοητευτείς κι από αυτό ως παιχνίδι αν δεν έχεις συνηθίσει τις ιδιαιτερότητές του από πριν. Επίσης, είναι κρίμα να μην παίξεις το καλύτερο παιχνίδι της σειράς (Snake Eater).
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ikaruga, δεν είναι απλώς οι συγκρίσεις γραφικών, είναι σε τι επίπεδο και με τι μέτρα γίνονται. Είναι σαν να έχουμε ένα θρεντ για το νέο Golf GT, ξέρω 'γώ, και να σκάνε κάθε 3 μέρες δυο άτομα και να λένε "φίλε, τι Golf και μαλακίες, η Ferrari μου τα σκίζει όλα". Τι σχέση και χρησιμότητα έχει μια τέτοια σύγκριση; Οπως είπαν κι από πάνω οι άλλοι, είναι ανόμοια πράγματα και καταντάει κουραστικό. Το WiiU είναι κι αυτό κονσόλα και πλασάρεται ως next gen (στα πλαίσια των κονσολών) και ως εναλλακτική (πάλι στην αγορά των κονσολών). Οπότε οι συγκρίσεις με αυτό στέκουν και είναι στην ίδια κατηγορία. Στην τελική, μου φαίνεται ξεκάθαρο πως πέρα από 2-3 άτομα κανείς δεν πρόκειται να συμφωνήσει με τις απόψεις τους περί value for money και σημασίας των υπεργραφικών σε 3 παιχνίδια μετρημένα, οπότε τι μπορεί να βγει από αυτό; Τόσες σελίδες τώρα παίζει το εξής σκηνικό -Το πισί μου με 3 Τιτάνες και 15 πυρήνες είναι καλύτερο. -Δε με ενδιαφέρει. -Οχι, είναι καλύτερο. -Μα δε με ενδιαφέρει. -Οχι, είναι καλύτερο... Οταν ειχε βγει το PS3 και για τα επομενα σχεδον 2 χρονια κοστιζε περι τα 600 ευρω. Το PC της αδερφης μου που το αγορασα 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του PS3 μου κοστισε -λιγοτερο- και παιζει σημερα καλυτερα απο το PS3 οτι και να του πεταξεις επανω στις ιδιες αναλυσεις και settings. Δεν μπορει λοιπον να μιλαμε για κοστος "ferari" σε ενα thread με "Golf GT". Μιλαμε για περιπου ιδιο κοστος. Επισης γινεται τακτικη δουλεια στο να αποφευγουμε να μιλαμε για την καταναλωση "βενζινης" (κοστος games) στο ιδιο thread. Για καθε παιχνιδι που θα αγοραζεις στο PS4 θα μπορεις να αγοραζεις 2-3-4 στο PC με τα ιδια λεφτα και δεν μιλαμε καν για τις uber προσφορες που κυκλοφορουν. Το point ομως δεν ηταν αυτο. Το point ηταν οτι - Πωωωω το PS4 θα σκισει το WiiU - Μια χαρα ειναι και το WiiU - Τι μια χαρα ρε, γραφικα ειναι αυτα που βγαζει? Last gen παπαριες - Μια χαρα ειναι, νωρις ειναι ακομα - Ναι καλα, κατσε να βγει η κονσολα και θα δουμε (highjack απο PC user) - Ποιο PS4 ρε, αντε παρτε το κουβαδακι σας και μαθετε τι παει να πει γραφικο με ενα PC - Δεν μας νοιαζουν τα PC, ουτε τα γραφικα που βγαζουν ....καταλαβαινεις την ειρωνια και ποσο αστειο ακουγεται? Επισης οσο και να το θελουν καποιοι το PC ειναι major gaming platform οπως ολες οι αλλες εδω και αρκετο καιρο. Σε περιπτωση που σας διαφευγει υπαρχουν GAMES FOR WINDOWS γι αυτο το συνοθυλευμα απο hardware που λεγεται PC. Θελεις να πεις οτι δεν σε βολευει για τους Χ, Ψ (ορθους και οχι μαλακιες) λογους το PC εναντιον της κονσολας? Δεκτον. Μην το παιζετε μπουληδες ομως οταν κυριολεκτικα θαβετε το οποιοδηποτε συστημα και καλα για τα "γραφικα" του και μολις ερθει ο Overlord (PC) απευθειας να τον ακυρωσετε για τους ποιο ακυρους λογους που εχω ακουσει. 3
naruto14 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Παίξε τα στο PS3 από την HD Collection. Τα μάτια δε θα σου βγουν καθόλου, ήταν από τα πιο όμορφα παιχνίδια της γενιάς τους και κρατάνε πολύ καλά ακόμα. Και καλά κάνεις και δεν παίζεις το 4 κατευθείαν, κατά τη γνώμη μου. Δε θα έχει την ίδια βαρύτητα χωρίς να έχεις παίξει τα προηγούμενα και ίσως να απογοητευτείς κι από αυτό ως παιχνίδι αν δεν έχεις συνηθίσει τις ιδιαιτερότητές του από πριν. Επίσης, είναι κρίμα να μην παίξεις το καλύτερο παιχνίδι της σειράς (Snake Eater). Εγώ δοκίμασα να παίξω το 2 στην HD Collection και στο PS3 και στο Vita και δεν τα κατάφερα. Οι μηχανισμοί μου φάνηκαν αρχαίο. Λογικά και εγώ θα κάτσω να διαβάσω την ιστορία από το 2 και το 3 (γιατί του 1 την εχω διαβασει) και θα παω κατευθειαν στο 4.
Vole Maulder Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ναρούτο, αυτό ακριβώς εννοούσα με τις "ιδιαιτερότητες". Και θεωρώ ότι το πόσο περίεργα και αλλοπρόσαλλα ήταν τα MGS ανέκαθεν παίζει πολύ ρόλο στο πόσο καλό φαίνεται το 4 σε άτομα που την έχουν πάρει από την αρχή τη σειρά. Και το 4 αλλοπρόσαλλο αρκετά είναι, αλλά μετά από τα προηγούμενα φαίνεται νορμάλ. Αν το εξετάσεις μόνο του, αποκομμένο από την κληρονομιά του, δε στέκεται και πολύ καλά ως παιχνίδι. Την πλοκή δεν την αγγίζω καθόλου, πες μας πώς σου φάνηκε όταν το παίξεις. Είμαι περίεργος, ειδικά αν απλώς διαβάσεις τα προηγούμενα και μπεις κατευθείαν στο 4. Οπως και να έχει, θα πρότεινα να δοκιμάσεις και το 3. Είναι καλύτερο από το 2 σε πολλά σημεία και το θεωρώ το καλύτερο της σειράς. Δώσε του λίγο χρόνο αν σου φανεί πολύ περίεργο, συνηθίζεται αρκετά ώστε να είναι ευχάριστα playable. Αν τελικά δεν το αντέχεις ούτε αυτό (που αυτό και μόνο για μένα λέει πολλά για το πόσο καλά παιχνίδια είναι τελικά τα MGS αν δεν αντέχουν ούτε 5-6 χρόνια σε gameplay, αλλά ας μην το πιάσουμε αυτό τώρα σε αυτό το θρεντ), δες την "ταινία" του 3 από το subsistence version (ή όπως λεγόταν), δε χρειάζεται να το διαβάσεις. Ikaruga, νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο αυτό που είπα περί ανόμοιων συγκρίσεων. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα ούτε και θέλω να συνεχίσω αυτή την άσκοπη διαφωνία εδώ.
jsiskos Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ikaruga, νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο αυτό που είπα περί ανόμοιων συγκρίσεων. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα ούτε και θέλω να συνεχίσω αυτή την άσκοπη διαφωνία εδώ. Τι να συνεχίσεις; Αφού σε τάπωσε κανονικά ο Ikaruga!
Darthvader Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Τι να συνεχίσεις; Αφού σε τάπωσε κανονικά ο Ikaruga! Μη φας εσύ ..... έχουμε γλαρόσουπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις