Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαγορευεται σε δημοσιο forum να μπαινουμε σε αλλα θεματα?

Προφανως το ξεχασα οτι πρεπει να εχω κονσολα xbox για να μπορω να γραψω στο θεμα...

Πολύ σωστό αυτό που λες - αρκεί να το τηρείς και εσύ για τους άλλους. Όλοι έχουμε δει τα περίφημα "spoiler" σου που π.χ στην περίπτωση μου γράφοντας εδώ σε αυτό το νήμα εμμέσως πλην σαφώς με "κατηγόρησες" ότι θα πάρω switch. Οπότε συμπέρανες μάλλον trollaρω εδώ, λόγω και της κριτικής που έκανα στο ps παλαιότερα.

Αμ δε - για τους ίδιους λόγους που δεν θα πάρεις και εσύ προφανώς NS day one για τους ίδιους λόγους δεν θα πάρω και εγώ  και στο ενδιάμεσο αναζητάω - ερευνώ και άλλες "λύσεις".

Όμως για αυτό γράφουμε εδώ για να διαμορφώνουμε απόψεις μέσω της ανταλλαγής τέτοιων.

Και πιστεύω ότι για αυτό σου έγραψε ο papeipa ότι σου έγραψε.

Τέλος πάντων όλα καλά. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε vs.

Κατά τα άλλα σχετικά με το θέμα είναι εμφανές ότι και η Nintendo(mobile-gaming on the go) και η MS(windows store) έχουν αλλάξει "Ρότα" αφήνοντας την sony μόνη να παίζει πλέον το ρόλο της "παραδοσιακής" κονσόλας.

Δημοσ.

Αλλά λέω άλλα καταλαβαίνεις , και ρωτώ , πως εκφέρεις άποψη σε καθημερινή βάση για 3 εις κονσόλες τις οποίες δεν έχεις ;αλλα από αυτά που λες είναι σαν να τις ζεις καθημερινά .Μέσο όρο τουλάχιστον 15 ποσταρισματα για το πόσο καλή είναι η Σόνυ και πόσο κακιά η ms και η nintendo αλλά ξέχασα είχες gameboy παλιά και x360 μπορείς να λες ότι θέλεις...Α έχεις και pc...Ότι να ναι.

Μην το κουράζουμε άλλο i'm out.

Ποια ειναι τα επι καθημερινη βαση ποσταρισματα μου στο θεμα του xbox?Για ριξε μια ματια στο θεμα του τον τελευταιο μηνα(μην πω πιο πισω)και πες μου ποσα σχολια μου εχεις δει,εκτως απο μια διαφωνια μου με ενα συμφορουμιτη.

Στο θεμα της Nintendo τι ακριβως εννοεις?κατοχος Wii U ημουν και εγραφα στο θεμα του.Το Switch δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.

Αλλά λέω άλλα καταλαβαίνεις , και ρωτώ , πως εκφέρεις άποψη σε καθημερινή βάση για 3 εις κονσόλες τις οποίες δεν έχεις ;αλλα από αυτά που λες είναι σαν να τις ζεις καθημερινά .Μέσο όρο τουλάχιστον 15 ποσταρισματα για το πόσο καλή είναι η Σόνυ και πόσο κακιά η ms και η nintendo αλλά ξέχασα είχες gameboy παλιά και x360 μπορείς να λες ότι θέλεις...Α έχεις και pc...Ότι να ναι.

Μην το κουράζουμε άλλο i'm out.

Ποια ειναι τα επι καθημερινη βαση ποσταρισματα μου στο θεμα του xbox?Για ριξε μια ματια στο θεμα του τον τελευταιο μηνα(μην πω πιο πισω)και πες μου ποσα σχολια μου εχεις δει,εκτως απο μια διαφωνια μου με ενα συμφορουμιτη.

Στο θεμα της Nintendo τι ακριβως εννοεις?κατοχος Wii U ημουν και εγραφα στο θεμα του.Το Switch δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.

Δημοσ.

Εγω παντος να πω οτι ειμαι υπερ του pro,και του scorpio,μακαρι καθε 3 χρονια να εχουμε αναβαθμισμενη κονσολα και ποτε να μη βγουν ps5,xbox two,μακαρι ποτε να μη μου βγαλει αχρηστα παλι την βιβλιοθηκη μου που φτιαχνω και αγοραζω παιχνιδια ,τα κοντρολερ μου ,την καμερα κλπ.μακαρι το 2019 να βγει ps4 plus ξερω εγω με 8 τεραφλοπς καλητερο επεξεργαστη και μνημη,να πουλησω την κονσολα 200 ευρο και να βαλω αλλα τοσα και να εχω ολα τα υπολοιπα που ειπα πριν.τωρα οποιος ειναι κατα σαυτο να το σκεφτει καλητερα αν του αρεσει η τιτλοι του να πουλιονται σε τιμη χαρισμα και ολα τα περιφερειακα το ιδιο,η να παιρνουν θεση κατω απο κανενα κρεββατι σε καμια κουτα

Δημοσ.

Κοίτα είμαστε και μερικοί,που δεν πουλάμε,την παλιά κονσόλα,όταν βγει η νέα.

Απλά περιμένουμε λίγο(η πολύ)παραπάνω και αγοράζουμε και την καινούρια.

• Like 1
Δημοσ.

Το ανεφερε καποιος της microsoft οτι ισως ειναι η τελευταια γενια κονσολων αν παει καλα το σκορπιο,και ενοουσε αυτο...να εχουμε αναβαθμισμενες κονσολες..τωρα αν καπιοι ξυνιζουν μαλλον δεν το σκεφτονται οσο πρεπει

Κοίτα είμαστε και μερικοί,που δεν πουλάμε,την παλιά κονσόλα,όταν βγει η νέα.

Απλά περιμένουμε λίγο(η πολύ)παραπάνω και αγοράζουμε και την καινούρια.

Ναι αλλα φιλε μου αν ασχολησε και παιζεις παιχνιδια και εχεις χαλασει μεσα σε μια γενια 1 χιλιαρικο για games και αλλα ποσα για περιφςρειακα ειναι αμαρτια απο το θεο να πηγαινουν ολα στραφη,και μη μου πει καποιος οτι δεν πανε στραφη γιατι πανε

Δημοσ.

Το ανεφερε καποιος της microsoft οτι ισως ειναι η τελευταια γενια κονσολων αν παει καλα το σκορπιο,και ενοουσε αυτο...να εχουμε αναβαθμισμενες κονσολες..τωρα αν καπιοι ξυνιζουν μαλλον δεν το σκεφτονται οσο πρεπει

Ναι αλλα φιλε μου αν ασχολησε και παιζεις παιχνιδια και εχεις χαλασει μεσα σε μια γενια 1 χιλιαρικο για games και αλλα ποσα για περιφςρειακα ειναι αμαρτια απο το θεο να πηγαινουν ολα στραφη,και μη μου πει καποιος οτι δεν πανε στραφη γιατι πανε

εντάξει,δεν είπα ότι έχεις άδικο,απλά εγώ δε το βλέπω έτσι.

Δες το σαν συλλογή.Άρα για μένα,δεν πάει χαμένο.

(ειδικά στο xone με το backwards gaming,δε νιώθω να πήγε τίποτα χαμένο).

• Like 1
Δημοσ.

Η Sony αποκάλυψε επίσημα τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει το System Software Update 4.50 στα PlayStation 4 και στο PlayStation 4 Pro. Ωστόσο, η ανάρτηση του PlayStation Blog δεν είχε καμία αναφορά σε μια από τις πιο σημαντικές νέες λειτουργίες της εν λόγω ενημέρωσης. Ο λόγος γίνεται για το Boost Mode, το οποίο αφορά αποκλειστικά το PS4 Pro.

Μέχρι τώρα τα παιχνίδια που δεν είχαν λάβει κάποιο ειδικό patch δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το αναβαθμισμένο hardware του PS4 Pro. Πλέον, με το Boost Mode και αυτά τα παιχνίδια θα έχουν πρόσβαση στους επιπλέον πόρους της κονσόλας.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό:

• Παιχνίδια που είχαν θέματα με το framerate τους και δεν μπορούσαν να διατηρήσουν σταθερά τα 30 ή τα 60 καρέ στο απλό PS4, πλέον θα μπορούν είτε να τρέχουν απροβλημάτιστα, είτε να προσεγγίζουν πιο αποτελεσματικά τα όρια που έχουν θέσει οι developers.
  • Παιχνίδια με ξεκλείδωτο framerate θα τρέχουν με περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο.
  • Παιχνίδια που χρησιμοποιούν Dynamic Resolution, θα τρέχουν με ελαφρώς υψηλότερη ανάλυση, μέχρι τα όρια που έχει προκαθορίσει ο developer (εκτος εξαιρέσεων το όριο είναι η 1080p ανάλυση).
  • Παιχνίδια που ήδη τρέχουν ικανοποιητικά στο βασικό PS4 δεν θα δουν βελτιώσεις. Για παράδειγμα τίτλοι με σταθερό framerate που είναι κλειδωμένοι στα 30fps δεν θα δουν απολύτως καμία βελτίωση. Ενώ ούτε η ανάλυση των περισσότερων παιχνιδιών θα αλλάξει, εκτός αν έχουν dynamic resolution, όπως αναφέραμε.

Αξίζει να αναφερθεί ξανά πως το Boost Mode αφορά αποκλειστικά το PlayStation 4 Pro και τα παιχνίδια που δεν έλαβαν κάποια ενημέρωση (patch) ώστε να εκμεταλλεύονται τις επιπλέον δυνατότητες τις κονσόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι θελω να αγορασω το dylight μιας εχει πεσει στα 20 ευρο η αναβαθμισμενη εκδοση αλλα διαβασα οτι εχει προβληματα με τα frames πολλες φορες τα 20/frames και τωρα με κολλησε στον τοιχο και ποιος περιμενει αυτη την αναβαθμιση μιας και ισως παρει και ενα και δυο μηνες

Οι χρηστες με το psvr απο τι λενε πλεον θα μπορουν να δουν και 3d ταινια

Δημοσ.

Επίσης και πολύ σημαντικό - παιχνίδια που θα δουν τα loading times να μειώνονται δραματικά!

Επίσης δεν αναφέρθηκαν και παιχνίδια ...που θα κρασάρουν ή δεν θα επωφελούνται ή θα έχουν "glitches" που λέμε.

Αν και από ότι διάβασα σε site του εξωτερικού αυτά μετριούνται στα δάκτυλα (αναμενόμενο).

Δημοσ.

το εχεις δοκιμασει στην  τηλεοραση που εχεις?  γιατι υπαρχουν και αλλες ρυθμισεις τυπικο προσαρμοσμενη κτλ εκει ναι υπαρχει εκει προβλημα στην εικονα .Το copy paste  κειμενο δεν μου λεει κατι απολυτος τιποτα ,Στνν πραξη ειναι ολα αλλο τηλεοραση 300 και αλλο 1300.. 

Δεν έχω συνδέσει κονσόλα σε τέτοια tv για να ξέρω πόσο πολύ ή λίγο είναι το Input lag που εισάγει αυτή η λειτουργία στο gaming. Το είχα δει Live παλιότερα σε τηλεόραση γνωστού μου σε ταινίες και βίντεο (αλλά οχι gaming σε κονσόλα) και πραγματικά είχε φοβερό αποτέλεσμα. Και επειδή ψαχνόμουν τότε για TV και ήμουν ανάμεσα σε smart (για να έχει αυτό το feature) ή 4k, έψαξα και βρήκα πως όλοι κατέληγαν στο οτι προτιμούν να παίζουν με το original framerate που δίνει η κονσόλα (οσο είναι αυτό) για να γλιτώνουν το input lag.

Για όποιον θέλει να δει τι κάνει αυτή η λειτουργία, εδώ έχει ανεβάσει κάποιος ένα video από Forza Horizon 3 σε xbox one, το οποίο natively παίζει @30fps. Μετά το 0:36 ο τυπάς ενεργοποιεί το Motion Plus και φαίνεται η διαφορά. Δε μπορείς να καταλάβεις ωστόσο αν έχει input lag ή οχι, εκτός κι πάρεις το χειριστήριο να παίξεις ο ίδιος..

Αλλάξτε από την ανάλυση στον player του youtube τα fps σε 60 αλλιώς δε καταλαβαίνεις τη διαφορά..

https://www.youtube.com/watch?v=pZdvBbAjLoc

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Χθες μου έκανε ένα κολπάκι το pro και το drive δεν διάβαζε κανένα δισκάκι παρά μόνο μετά από reboot. Έχει εμφανιστεί σε κανέναν άλλον;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια για το θεμα με το motion plus. Ανεβαινει πολυ το input lag... Το εχω δοκιμασει. Η καλυτερη ρυθμιση που εχω βρει προσωπικα ειναι το HDMI σε PC mode. Δοκιμασα και σε game mode. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι μαλλον τρεχει καποιος upscaler σ αυτη τη ρυθμιση γιατι στο uncharted 4 multiplayer ειδα οτι εφευγε μια μικρη θολουρα π εχει λογω 900p. Αλλα..... Μεγαλο input lag και εκει. Για games που δεν σε νοιαζει η ακριβεια στις κινησεις κλπ ισως να αξιζει να μπεις σε game mode η να ενεργοποιησεις motion plus αλλα σε games που εχουν aiming κλπ το θεωρω αχρηστο. Ειχα μπει σε game mode για λιγο οταν επαιζα bloodborne να το δοκιμασω και το ξεχασα εκει.

Μετα απο κανα 2 μερες μπηκα να παιξω uncharted 4 multiplayer και για καμια ωρα δν μπορουσα να καταλαβω γιατι μου ηταν τοσο απιστευτα δυσκολο να πετυχω μεχρι κ ακινητους στοχους, ωσπου τρωω φλασια οτι ειχα βαλει game mode, το αλλαζω σε PC και απο τη μια στιγμη στην αλλη εστρωσε το aiming. Τελειωνα matches με 1-2 downs και με το που το αλλαξα ανεβηκα κατευθειαν στα 10-15

Επεξ/σία από jimskeet2002
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...