stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Και μόνο στην σκέψη να ανοίξω μία κονσόλα καινούργια αξίας 400€ τρεμωωω Μπρρρρ!!
Chrysostomos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ρε γμτ,μόνο εμένα με ξενερώνει ότι συζητάμε και στις κονσόλες για fps,gpu κλπ; 2
papeipa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Και εχουμε ακομα πολυ ψωμι για το 2017. Βασικα η Sony στις κονσολες εχει καταφερει να ειναι η καλυτερη all around κονσολα,γιαυτο και εχει και τις πωλησεις που εχει. Και σε καλυπτει στο θεμα των multiplatform φυσικα(οπως και η αλλη γνωστη κυρια,κατι που πασχει η nintendo τουλαχιστον για αυτα που ζηταει καθε φορα),και εχει μια μεγαλη και αξιολογη βιβλιοθηκη με exclusive παιχνιδια(σε οτι δηλαδη πασχει και η MS ως τωρα,ενω εχει και αρκετα νεα IP οτι δηλαδη πασχει εκτως των αλλων και η Nintendo). Εξακολουθω να μην ειμαι υπερ της υπαρξης Ps4 pro γιατι ανοιγει τις πορτες για απειρες δυνατοτητες στο μελλον (οχι μονο για την Sony αλλα και για τις αλλες 2)και του online επι πληρωμης(τουλαχιστον βλεπουμε αυτη τη γενια πραγματικες ανταγωνιστικες digital εκπτωσεις,σε αντιθεση με πιο παλια)αλλα στο συνολο ειναι που κερδιζει(+φυσικα της δυνατοτητας των ενοικιασεων στην Ελλαδα και μεγαλυτερης διαθεσιμοτητας παιχνιδιων). Φαντάσου να είχες και playstation τι θα έγραφες .....Έλα πες μου αλήθεια ,περνεις μεροκάματο από τη sony....
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Φαντάσου να είχες και playstation τι θα έγραφες .....Έλα πες μου αλήθεια ,περνεις μεροκάματο από τη sony.... Πρεπει να εχει PS4 ή να τον πληρωνει η Sony για να γραψει αυτα που ισχυουν?
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Φαντάσου να είχες και playstation τι θα έγραφες .....Έλα πες μου αλήθεια ,περνεις μεροκάματο από τη sony.... Μεχρι και τον Δεκεμβριο του 2016 ειχα το original ps4 το οποιο αλλαχθηκε αρχικα για ps4 slim(λογω του καλυτερου δεκτη wifi και θορυβου)και αργοτερα επειδη θα μπει στο προγραμμα και οθονη 4k(μιας και εχω στο δωματιο και pc ικανο να τρεξει παιχνιδια σε αυτη την αναλυση εκτως των αλλων)και μιας και τα bundles ακριβυναν θα παω σε Ps4 pro. Επισης ειμαι κατοχος και original fat xbox και πρωην κατοχο xbox360 που μας αφησε καιρους λογω rrod. Κατοχος xboxOne δεν ειμαι μιας και ολα τα exclusive πλεον θα κυκλοφορουν στο ηδη υπαρχον pc(+του γεγονοτος οτι δεν θελω να συντηρω 2 συνδρομες κονσολων). Κατι αλλο? Πληροφοριακα παντως να σου αναφερω οτι μακαρι να πληρωνομουν απο καποια απο τις 3 μεγαλες κυριες του gaming χωρου για διαφημιση και marketing,αν και θες χοντρο βιογραφικο(και οχι μονο)για να το κανεις αυτο στο εξωτερικο.
gRim Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Από ότι βλέπω το Nioh έχει πιάσει 87 στο metacritic! Να πω την αλήθεια στην αρχή όταν το πρωτοείδα νόμιζα ότι είναι απλά μία αντιγραφή dark souls με σαμουράι αλλά τελικά αποδείχτηκε παιχνιδάρα. Βέβαια αν και διαβάζω ότι είναι ένα click πιο εύκολο σε σχέση με τα souls και πάλι προς το παρών θα το αφήσω όπως δεν έπιασα το DS3 και το DLC του Bloodborne στο οποίο είχα αφιερώσει γύρω στις 60 ώρες (ρεκόρ για μένα). Καημό το έχω να έβαζαν επιλογή για χαμηλότερη δυσκολία. Ξέρω ότι το να παλεύεις να βρεις patterns του boss κτλ είναι η μισή μαγεία αλλά δεν παλεύετε..βγάλτε ένα mode και για noobs ρε γμτ να χαρούμε κι αυτά τα παιχνίδια που πέρα από το gameplay έχουν ένα φοβερό περιβάλλον.. 1
vste Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Από ότι βλέπω το Nioh έχει πιάσει 87 στο metacritic! Να πω την αλήθεια στην αρχή όταν το πρωτοείδα νόμιζα ότι είναι απλά μία αντιγραφή dark souls με σαμουράι αλλά τελικά αποδείχτηκε παιχνιδάρα. Βέβαια αν και διαβάζω ότι είναι ένα click πιο εύκολο σε σχέση με τα souls και πάλι προς το παρών θα το αφήσω όπως δεν έπιασα το DS3 και το DLC του Bloodborne στο οποίο είχα αφιερώσει γύρω στις 60 ώρες (ρεκόρ για μένα). Καημό το έχω να έβαζαν επιλογή για χαμηλότερη δυσκολία. Ξέρω ότι το να παλεύεις να βρεις patterns του boss κτλ είναι η μισή μαγεία αλλά δεν παλεύετε..βγάλτε ένα mode και για noobs ρε γμτ να χαρούμε κι αυτά τα παιχνίδια που πέρα από το gameplay έχουν ένα φοβερό περιβάλλον.. Εγω θα βολευομουν με checkpoints. Αυτο το μπρος πισω με κουραζει σε αυτα τα παιχνιδια. Βαλε ενα checkpoint πριν τα bosses και ας ειναι παλουκι.
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το Nioh προσωπικα δεν θα το αγορασω ακομα μιας και ειναι αλλο ενα παιχνιδι που θα εχει season pass εκτως αν το βρω καπου κανενα 40ευρω(και αρα με το season pass παει οσο ζητανε day one για το παιχνιδι) http://www.playstationlifestyle.net/2016/11/14/nioh-season-pass-included-80-digital-deluxe-edition-pre-order-bonuses-revealed/ Στο Dark Souls 3 ειναι το μονο που αγορασα day one με το season pass μιας και μαζι με το παιχνιδι(απο κλειδαδικο)μου βγηκε day one στο pc 51ευρω. Αν δεν ειχε το season pass θα το ειχα κανει ηδη προπαραγγελια,αλλα περιμενω να δω τελικα τι θα λεει και το Horizon Zero Dawn. Eρχεται και Mass Effect Andromeda South Park πρωτα dlc του Final Fantasy XV Nier το δευτερο dlc του Dark Souls 3 Γενικα ο Μαρτιος θα ειναι αρκετα πλουσιος μηνας. Εγω θα βολευομουν με checkpoints. Αυτο το μπρος πισω με κουραζει σε αυτα τα παιχνιδια.Βαλε ενα checkpoint πριν τα bosses και ας ειναι παλουκι. Τουλαχιστον εχει πολυ γρηγορο loading το παιχνιδι.
vste Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλα απο ολα οσα ανεφερες το Nier ειναι σιγουρη αγορα για εμενα. Αυτη την περιοδο εχω παρατησει τα παντα και παιζω μονο το 1ο. Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη!!!
gRim Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εγω θα βολευομουν με checkpoints. Αυτο το μπρος πισω με κουραζει σε αυτα τα παιχνιδια. Βαλε ενα checkpoint πριν τα bosses και ας ειναι παλουκι. Δεν έχει checkpoints αλλά τουλάχιστον ανοίγεις πόρτες ή ασανσέρ για να κόβεις δρόμο και έτσι με ένα γρήγορο run είσαι σχετικά γρήγορα στα bosses αλλά και πάλι δεν την παλεύω με την δυσκολία τους είναι πολύ ψυχοφθόρο lol. Όσο σκέφτομαι πόσο ωραίο περιβάλλον και bosses είχε το bloodborne αλλά πολύς κόσμος δεν ασχολήθηκε λόγω της δυσκολίας του ξενερώνω... Ελπίζω κάποια στιγμή η Fromsoftware να δώσει την δυνατότητα αλλαγής της δυσκολίας και για πιο casual. 1
papeipa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Πρεπει να εχει PS4 ή να τον πληρωνει η Sony για να γραψει αυτα που ισχυουν?Αν δεν έμπαινε στα νηματα του xbox και της nintendo σε κάθε νέο που ακούγεται για να κράξει δεν θα έλεγα τπτ.Ισχύουν μερικώς ,αυτά που λέει ,πχ εγώ έχω και Χ1 και ps pro,το Χ1 έχει ξεφύγει τελείως στα racing games αλλά και στα fps λόγω gamerpad ,όπως ότι οι περισσότεροι δεν είναι λάτρεις των rpg και δη των jap. Τώρα λέτε για ελλειψη αποκλειστικών ,δηλαδή τα forza ,gears ,halo,quantum break,sunset overdrive ,state of decay δεν λένε τπτ,δεν αξίζουν για κάποιον που αγοράζει τώρα κονσόλα ;Ea access;;;;Η τεράστια γκάμα και οι α α α τίτλοι που δίνει δωρεάν ;Δεν παίζουν ρόλο στον αγοραστή; Αφού σας ενδιαφέρουν μόνο τα games ,από το 2013 έως το 2015 που ο κατοχος Χ1 έπαιζε titanfall,Rise of the tomb rider ,Dead rising ,Ryse ,Forza ,sunset overdrive ,horizon 2 ,Halo κτλπ και οι κάτοχοι του ps4 είχαν πήξει στο remaster τι λέγατε τότε; Επειδή έχω και τις 2 κονσόλες ,αυτό που θέλω να πω είναι ότι μερικοί πρέπει να είναι αντικειμενικοί γιατί επηρεάζονται αρκετοί ως προς το τι θα αγοράσουν.....Λιγο κράξιμο δεν βλάπτει μόνο καλό κάνει ,όχι τόση αποθέωση σε οτιδήποτε κάνει η Σόνυ ρε παιδιά ,ημαρτον. Από τη μία η Αγία Σόνυ που αγαπά τον gamer και από την άλλη η κακιά Ms και η τραγική nintendo... 2
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν έμπαινε στα νηματα του xbox και της nintendo σε κάθε νέο που ακούγεται για να κράξει δεν θα έλεγα τπτ. Απαγορευεται σε δημοσιο forum να μπαινουμε σε αλλα θεματα? Για το νημα του Xbox(που δεν μπηκα για να κραξω αλλα για να απαντησω σε συμφορουμιτη που δεν εγραφε καν κατι για το κανονικο xboxone...)τελευταια φορα που κοιταξα παιζω στο pc με Xbox One controller Forza horizon 3/motorsport 6 και gears of war 4/quantum break. Προφανως το ξεχασα οτι πρεπει να εχω κονσολα xbox για να μπορω να γραψω στο θεμα... Στο θεμα Nintendo,δεν περασε απο τα χερια μου το Wii U?Δεν με ενδιαφερει εμενα το switch?Η μηπως υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι για να συμμετεχουμε στα θεματα πρεπει να γραφουμε μονο καλα λογια?Οκ επειδη καποια πραγματα στο wii u με ενοχλησαν περισσοτερο απο οτι σε καποιους αλλους,σημαινει οτι δεν μπορω να εκφερω τους προβληματισμους μου για μια κονσολα που δεν εχει κυκλοφορησει καν στην αγορα? Επισης για τα περι αντικειμενικοτητας,τωρα σου ηρθαν αγαπητε συμφορουμιτη στο μυαλο αυτα?Τωρα που πηρες το ps4 pro? Εγω παντως το 2013(και λιγο το 2014)αλλα θυμομουν να γραφονταν στα δυο γειτονικα θεματα(οπως και τα bans και timeouts που επεφταν)και ατομα στο θεμα του Wii U που εμπαιναν και ελεγαν οτι θα πατωσει θυμαμαι αλλα αναλογα σχολια τοτε δεν ειχαν γραφτει? Τωρα μας πειραξαν τα περι αντικειμενικοτητας?
costacurta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το state of decay είναι καλή ιδέα, το παιχνίδι ξεκίνησε από 360 και είναι γεμάτο bugs,αν δουλευτει προσεκτικά το δεύτερο παιχνίδι μπορεί να γίνει διαμαντάκι στυλ gta με walking dead , τα φορτσα είναι αξιόλογα ρεισινκ. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι πολύ μέτρια,τα halo 5/gears έχουν βαρύ όνομα, προσωπικά θεωρώ δεν πλησιάζουν καν τα προηγούμενα. Το quantum με απογοήτευσε. Το gold του xbox είναι κατά πολύ ανώτερο από το psplus. Όλοι κράζουμε, και οι 3 έχουν +-, αλλά η συζήτηση αναφερόταν στα exclusive και προς το παρόν η σονι κάνει χαβαλέ!!! Εχω περάσει κάθε κονσόλα και δεν χρειάζεται να είσαι φανμποι για να δεις το αυτονόητο. Οι αριθμοί δεν κάνουν λάθος....
papeipa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Αλλά λέω άλλα καταλαβαίνεις , και ρωτώ , πως εκφέρεις άποψη σε καθημερινή βάση για 3 εις κονσόλες τις οποίες δεν έχεις ;αλλα από αυτά που λες είναι σαν να τις ζεις καθημερινά .Μέσο όρο τουλάχιστον 15 ποσταρισματα για το πόσο καλή είναι η Σόνυ και πόσο κακιά η ms και η nintendo αλλά ξέχασα είχες gameboy παλιά και x360 μπορείς να λες ότι θέλεις...Α έχεις και pc...Ότι να ναι. Μην το κουράζουμε άλλο i'm out.
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Από τη μία η Αγία Σόνυ που αγαπά τον gamer και από την άλλη η κακιά Ms και η τραγική nintendo... Καλοκαιρι του 2013 ειχα γραψει στο θεμα αυτο την δυσαρεσκεια μου για την ανακοινωση του online επι πληρωμη. Πριν μερικους μηνες παλι ημουν(και ειμαι)εναντια στην ιδεα των αναβαθμισμενων κονσολων,ουτε προτεινω με κλειστα ματια ps4 pro σε οποιον ρωταει για κονσολα αν δεν ειμαι σιγουρος οτι τον καλυπτει 100%. Επισης προσωπικα εκραξα την ανακοινωση για αυξηση της online συνδρομης(στην Αμερικη)σε τοσο συντομο διαστημα. Α και χρειαζεται να αναφερω την δυσαρεσκεια μου και το κραξιμο για την αυτονομια του dualshock 4 και την ποιοτητα των αρχικων αναλογικων? Αρα σε ποια Αγια Σονυ αναφερεσαι και ποια κακια ΜΣ δεν το γνωριζω. Τα παραπανω σχολια που εγραψα ειναι πανω κατω τι γραφεται και σε ξενα forum για την τωρινη κατασταση στο gaming(εκτως της nintendo).
Προτεινόμενες αναρτήσεις