vfragos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το σλιμ θα συνεχισει να πουλαει.το ξαναλεω μη νομιζεται οτι ξερουν πολλα ατομα για το ps4 pro..διαφημισεις,και γενικα προωθηση του pro δεν εχει γινει ακομα,εμενα ο περιγυρος μου 8 στους 10 δεν ξερουν τι σημαινει ps4 pro.ξερουν μονο ps4.στις αλυσιδες οποιος παει για αγορα δεν του δειχνουν καν το προ.στο slim τον πανε κατευθειας.και να του το δειξουν δεν ξερει καν γιατι εχει 400 ευρο.μονο οσοι ειναι φανατικοι κονσολαδες ξερουν τι σημαινει προ.το ξερει αυτο η sony αλλα το κραταει για πιο μετα ,και πιστευω η προωθηση,διαφημιση του προ θα ειναι δυνατη. Έτσι είναι το παλληκάρι που έδωσα το ps4, όταν του είπα οτι το δίνω γιατί πήρα το pro, μου είπε "τι είναι αυτό πάλι, πρώτη φορά το ακούω". Αυτό πριν κανά μήνα.
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ε ναι,μόλις πέσει η απαραίτητη διαφήμιση θα το μάθουν όλοι και θα τρέχουν να το πάρουν. Ξέρει η sony
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι είναι το παλληκάρι που έδωσα το ps4, όταν του είπα οτι το δίνω γιατί πήρα το pro, μου είπε "τι είναι αυτό πάλι, πρώτη φορά το ακούω". Αυτό πριν κανά μήνα. ακριβως το ιδιο εγινε και με μενα οταν πουλησα το δικο μου 20 μερες πριν βγει το προ..του λεω θα παρω το προ.και δεν ηξερε τιποτα. και ακριβως το ιδιο με εναν συναδελφο στην δουλεια που τα πουλησαμε μαζι.ο αλλλος δεν ειχε ιδεα τι σημαινει προ. καμια ενημερωση καμια διαφημιση πουθενα.το κραταει η sony για πιο μετα.
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Οχι που νομιζατε οτι οι κινησεις της Sony και λοιπων κολοσσων ειναι τυχαιες.. οτι ετσι οπως καθομαστε εδω σαν τα παππουδακια στο καφενειο και λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, κανουμε καλυτερες αναλυσεις marketing/financial απο εταιρειες, που εχουν 50-100 ατομα να χτυπανε 12ωρα αποκλειστικα για αυτες τις αναλυσεις που κανουμε εμεις μπακαλιστικα μεσα σε 2 λεπτα.. Ακομα και εγω που ελεγα πριν παρω το Pro οτι ηταν ηλιθια κινηση, το γεγονος οτι βγηκαν χρονικα τοσο κοντα αυτες οι 2 κονσολες (pro-slim), τωρα καταλαβαινω που το παει η Sony και πως κινειται γενικοτερα.Τωρα καταλαβαινω τον λογο των απανωτων bundles παγκοσμιως στο Slim μεχρι τις γιορτες.. τωρα καταλαβαινω γιατι δεν επεσε καθολου μα καθολου διαφημιση για το Pro.. τωρα καταλαβαινω γιατι βγαινει το πρωτο καλο update για το Pro μετα το περας του κυματος "Slim super bundles". Ολα υπολογισμενα ειναι και διολου τυχαια/ηλιθια ή οπως αλλιως θελουμε να το πουμε.. Όπως επισης και το ποτε θα σκασουν τα πρωτα bundles/sales για το Pro ειναι υπολογισμενα (λογικα πριν σκασει μυτη το Scorpio).. Εκτος και αν υπαρχουν ακομα ατομα που πιστευουν οτι αυτο ειναι στην κριση/ευαισθησια του καθε μαγαζατορα.. εσεις καθιστε στον αιωνιο ληθαργο.. Πωλησεις θα κανουν και στις 2 κονσολες θελουμε δεν θελουμε.. Και το οτι υπαρχει αυτη η παγκοσμια μουρμουρα και τα VS αναμεσα στους gamers μονο κερδη φερνει για την Sony (και την καθε Sony), και οχι ζημια.. Καλημερα αγορινες.. 6
Alex21121988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ προσωπικά στις αρχες είχα δει την έλευση του pro ως κάτι αρνητικό "φοβούμενος" ότι θα παραμελησουν το απλό ps4. Aπό ότι φαίνεται δεν θα είναι αυτή η περίπτωση. Ότι games παίζει ο ένας στο Pro θα τα παίζει και ο άλλος στο slim, c chassis ή στο πρώτο ps4. Νομίζω πως όλοι μας έχουμε συμφωνήσει πως αν καποιος μπορεί να δώσει τα παραπάνω χρήματα που ζητά, πάει για το Pro δαγκωτό και ας παίζει σε 1080p. Πάντα ανάλογα με τα θέλω του καθένα από εμάς. Εγώ το σκέφτομαι για Pro. Εχω γράψει και εδώ τις προϋποθέσεις που θα με κάνουν να κινηθω στην αγορά του, καθώς εδώ ήδη ps4. Στο VR, ίσως ανοίξει η διαφορά μεταξύ των κονσολών, γιατί μέχρι τώρα δεν είναι τόσο αισθητή. Αν αυτή είναι η περίπτωση, πάω δαγκωτό και εγώ για το Prο. Εγώ περιμένω το update για τον ext.hdd, αντε καιρός ήταν. Βλέπω ότι η κονσόλα εξελίσσεται, και αυτό μόνο θετικά μπορείς να το δεις. Μιλάμε για μηχάνημα των 400 ευρώ(οταν ειχε βγει τόσο το πήραμε και το απλό) που κάνει αρκετά πράγματα, θα έλεγα αρκετά καλά ακόμα και με το hardware που έχει, που φυσικα θα μπορούσε να είναι καλύτερο, με ότι συνέπεια (στην τιμή) έρχεται πακέτο με αυτό.
delpro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 To Motion Plus (feature-πατέντα της Samsung) κάνει επεξεργασία στο σήμα της εικόνας που δέχεται πριν το μεταφέρει στην οθόνη προσθέτοντας παραπάνω frames. Τα frames που προσθέτει δεν είναι επαναλαμβανόμενα αλλά δημιουργούνται από κάποιον δικό τους αλγόριθμο που "μαντεύει" πως θα ήταν το επόμενο frame βασιζόμενο στα προηγούμενα frames. Όταν η ομοιότητα ανάμεσα στα διαδοχικά προηγούμενα frames είναι μεγάλη (δηλαδή δεν αλλάζουν γρήγορα οι "εικόνες" του σήματος) ο αλγόριθμος δουλεύει πάρα πολύ αποδοτικά και πραγματικά νομίζεις οτι βλέπεις 60fps π.χ. Αλλά όταν η ομοιότητα ανάμεσα στα προηγούμενα διαδοχικά frames είναι μικρή (δηλ. οι εικόνες εναλλάσσονται γρήγορα), τότε δεν αποδίδει ο αλγόριθμος, καθώς δε μπορεί να μαντέψει το επόμενο frame αφού τα προηγούμενα διαδοχικά δεν μοιάζουν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μην έχει καμία ουσιαστική διαφορά. Το έχω δει ζωντανά και το έχω ψάξει, γενικά αξίζει σαν χρήση σε παρακολούθηση τηλεόρασης, ταινίες, αθλητικούς αγώνες κτλ. αλλά ΟΧΙ σε videogames καθώς αυτή η επεξεργασία που κάνει στο σήμα τερματίζει το input lag. το εχεις δοκιμασει στην τηλεοραση που εχεις? γιατι υπαρχουν και αλλες ρυθμισεις τυπικο προσαρμοσμενη κτλ εκει ναι υπαρχει εκει προβλημα στην εικονα .Το copy paste κειμενο δεν μου λεει κατι απολυτος τιποτα ,Στνν πραξη ειναι ολα αλλο τηλεοραση 300 και αλλο 1300..
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα καταλαβαινω τον λογο των απανωτων bundles παγκοσμιως στο Slim μεχρι τις γιορτες.. Καλα σε περιοδο γιορτων ουτως ή αλλως θα βλεπαμε bundle ps4 δεν ειναι κατι νεο αυτο. Ασε που ουτως ή αλλως το απλο ps4 εχει και παραπανω αποθεμα απο το pro,ουτως ή αλλως. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Περι update.. Bloodborne πιο smooth κινησεις, αν και ακομα και με το boost εχουν καποια θεματα με τα frames..Και Witcher 3 βελτιωθηκαν τα Load times. Για να δουμε..ΕΤΑ ξερουμε για το update? Καλα σε περιοδο γιορτων ουτως ή αλλως θα βλεπαμε bundle ps4 δεν ειναι κατι νεο αυτο. Ασε που ουτως ή αλλως το απλο ps4 εχει και παραπανω αποθεμα απο το pro,ουτως ή αλλως. Ναι αλλα για ποιο PS4 ειδαμε προσφορες..? Και επισης οι προσφορες και τα bundles στο slim δεν μπηκαν στις γιορτες.. Ξεκινησαν αρχες Νοεμβρη (λιγο πριν κυκλοφορισει το Pro) και κρατησαν ουσιαστικα εως 31/12.. Και λεω ουσιαστικα γιατι δεν σταματησε μεσα σε αυτους τους 2 μηνες να ειναι εκτος προσφορων.. ενδιαμεσα επεσαν Black Friday, γιορτες κτλ..
vste Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το ωραιο είναι ότι θα υπαρξουν περιπτωσεις σε 1080 που ενα παιχνιδι θα τρεχει καλυτερα με το boost mode παρα με το patch για pro. Εννοειται μιλαω μονο για framerate. ETA γυρω στον Μαρτη (switch ) αν και η sony λεει οτι το firmware μπορει να βγει χωρις το boost mode. Εξαρταται απο το beta testing και απο το τι φιδια θα βγουν.
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Σε ενα μηνα? Τους κεραταδες στα καρβουνα μας εχουν..
dimyok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Άντε μέχρι τότε να χεις τελειώσει το βασικό στορυ του Bloodborne
di maria kun Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 το jimquisition εδωσε στο nioh 10/10, !!!! αν βαλουμε ηδη τα gravity rush 2,yakuza 0 και το επερχομενο persona 5 που στην ιαπωνια θεωρειται ηδη ενα απο τα καλυτερα rpg θεωρω οτι η σονι συνεχιζει να ενισχυεται με δυνατα αποκλειστικα games
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 το jimquisition εδωσε στο nioh 10/10, !!!! αν βαλουμε ηδη τα gravity rush 2,yakuza 0 και το επερχομενο persona 5 που στην ιαπωνια θεωρειται ηδη ενα απο τα καλυτερα rpg θεωρω οτι η σονι συνεχιζει να ενισχυεται με δυνατα αποκλειστικα games Και εχουμε ακομα πολυ ψωμι για το 2017. Βασικα η Sony στις κονσολες εχει καταφερει να ειναι η καλυτερη all around κονσολα,γιαυτο και εχει και τις πωλησεις που εχει. Και σε καλυπτει στο θεμα των multiplatform φυσικα(οπως και η αλλη γνωστη κυρια,κατι που πασχει η nintendo τουλαχιστον για αυτα που ζηταει καθε φορα),και εχει μια μεγαλη και αξιολογη βιβλιοθηκη με exclusive παιχνιδια(σε οτι δηλαδη πασχει και η MS ως τωρα,ενω εχει και αρκετα νεα IP οτι δηλαδη πασχει εκτως των αλλων και η Nintendo). Εξακολουθω να μην ειμαι υπερ της υπαρξης Ps4 pro γιατι ανοιγει τις πορτες για απειρες δυνατοτητες στο μελλον (οχι μονο για την Sony αλλα και για τις αλλες 2)και του online επι πληρωμης(τουλαχιστον βλεπουμε αυτη τη γενια πραγματικες ανταγωνιστικες digital εκπτωσεις,σε αντιθεση με πιο παλια)αλλα στο συνολο ειναι που κερδιζει(+φυσικα της δυνατοτητας των ενοικιασεων στην Ελλαδα και μεγαλυτερης διαθεσιμοτητας παιχνιδιων). 1
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Άντε μέχρι τότε να χεις τελειώσει το βασικό στορυ του Bloodborne Δεν παιζει να το εχω καταφερει αυτο..
HolyMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 αναφερομαι σε οσους δεν το ξερουν και εχουν pro οτι αμα χρειαζεται καθαρισμα μπορεις να το ανοιξεις χωρις να παραβιασεις την εγγυηση... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις