Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι ειναι.

Για αυτο και δεν εχω παει σε upgrade. Για μενα εχει περισσοτερο νοημα για το VR, και αν ποτε παω σε pro θα ειναι για αυτο. Εκει υπαρχει μεγαλυτερη αναγκη για μειωση των jaggies και καθαροτερη εικονα.

Στην TV πεντακαθαρη μου φαινεται η εικονα ειτε σε 1080p, ειτε σε παραπανω..εως 4Κ.

Και με τα frames ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα.

Μην βάζεις στο ίδιο τσουβάλι κάποιον που έχει ήδη ps4 και κάποιον που σκέφτεται να αγοράσει τώρα πρώτη φορά, μόνο για το future proof της υπόθεσης, εάν δεν είναι στριμωγμένος οικονομικά κατά την γνώμη μου πάει καρφί για το pro

• Like 2
Δημοσ.

Το εγραψα αλλα το εσβησα. Φυσικα και δειχνει πιο λογικο απο ποτε να πας σε PRO, αν δεν εχεις PS4.

Δημοσ.

Ναι δεκάδες παιχνίδια αποδίδουν καλύτερα σε 1080p εκτός από το final fantasy 15 που έχει πρόβλημα με το frame pacing και αποδίδει χειρότερα από το απλό PS4 όταν επιλέξεις high quality, το uncharted 4 που στα 1080p δεν έχει καμιά διαφορά σε 1080p σύμφωνα με DF, το dishonored 2 που πάλι δεν έχει καμία διαφορά στα 1080p, το assasins creed syndicate που αποδίδει χειρότερα από το απλό PS4, το Call of Duty Black Ops 3 που αποδίδει χειρότερα από το απλό PS4 κτλ κτλ... Αυτά τα λέει στο link που πόσταρες lol.

Όσο για την έρευνα αγοράς που λες...έχω το χάρισμα να βλέπω πέρα από τον μαγικό αριθμό 400€ και να μπορώ να κρίνω εάν αξίζει ένα bundle βρίσκοντας πόσο θα κοστίζαν ξεχωριστά αυτά που είναι στο πακέτο, μετά προσθέτω τις τιμές τους και συγκρίνω τις τελικές τιμές. Απίστευτο ε :confused: ; Προϋποθέτει να ξέρεις βασικές αριθμητικές πράξεις και να αφιερώσεις 10 λεπτά στο skroutz...

Και σου ξαναλέω εάν ενοχλείσαι τόσο πολύ να διαβάζεις μια διαφορετική άποψη άνοιξε ένα δικός σου νήμα που να λένε όλοι πόσο τέλειο είναι να αγοράζεις κάτι με κλειστά μάτια αρκεί να είναι το τελευταίο μοντέλο και να κάνει 400€.

Για όποιον θέλει να ψάξει λίγο πιο παλιά πόσο φανατικά κολλημένος ήταν ο gRim στο να ΜΗΝ πάρει κάποιος το Pro, γιατί δεν αξίζει.

Τί λέει τώρα.

Έχω παραθέσει το μήνυμα μου όταν ρώτησες για το τι να πάρεις. Στο έκανα και bold να το δεις σίγουρα. Σου είπα πήγαινε για Pro όπως και οι περισσότεροι και ας έχεις 1080p τηλεόραση γιατί ξέραμε ότι το Pro δεν ήταν μόνο για 4k τηλεοράσεις και ούτε εσύ είχες αφήσει να φανεί ότι πίστευες κάτι τέτοιο. Είμαστε οκ τώρα; Άντε γιατί δεν ξέρω ποιος δουλεύει ποιον... Έγραψες την γνώμη σου (λανθασμένη ή μη) 5-6 φορές πάμε παρακάτω τώρα...

Δημοσ.

Για όποιον θέλει να ψάξει λίγο πιο παλιά πόσο φανατικά κολλημένος ήταν ο gRim στο να ΜΗΝ πάρει κάποιος το Pro, γιατί δεν αξίζει.

Τί λέει τώρα.

Καλώς τον και ας άργησε... Κάνε παράθεση και τα μηνύματα που απαντούσα τότε όπως προσπάθησε να θυμηθείς και πόση ήταν η διαφορά τιμής μεταξύ Pro και Slim και βάλε τα όλα εάν θες να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Και τώρα εάν κάποιος με ρωτήσει τι να πάρει για να παίζει κανένα Pro ή call of duty μια στο τόσο το Slim θα του προτείνω άμα υπάρχει κανένα καλό bundle. Τώρα εάν αυτό δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις δεν μπορώ να βοήθησω.. Όσο για το ότι ήμουν κατά του Pro και φανατικά μάλιστα ενώ έχω πει και στο παρελθόν ότι θα το αγοράσω άμεσα πριν πάρω 4k τι να πω απλά γελώ. Ο ένας με λέει sony fanboy ο άλλος xbox fanboy ότι να ναι πραγματικά. 

Δημοσ.

Τότε μας έλεγες ότι δεν πρέπει να πάρει κάποιος το Pro για 1080 (άσχετα αν όλα τα τεστ έδειχναν το αντίθετο).

Μετά το τεράστιο χρονικό διάστημα των 40 ημερών, χωρίς να υπάρχει καμία μείωση τιμής, ξαφνικά στροφή 180 μοιρών.

Πάνω από όλα όμως, σημαντικότερο είναι η έρευνα αγοράς που έκανες και συμβουλευες. Πολύ βάθος αυτή η έρευνα.

Υ.Γ.

Μην στεναχωριεσαι, κανείς δεν σε ρωτάει τι να πάρει. Δεν έχει βάρος η γνώμη σου (ούτε η δική μου άλλωστε)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε μας έλεγες ότι δεν πρέπει να πάρει κάποιος το Pro για 1080 (άσχετα αν όλα τα τεστ έδειχναν το αντίθετο).

Μετά το τεράστιο χρονικό διάστημα των 40 ημερών, χωρίς να υπάρχει καμία μείωση τιμής, ξαφνικά στροφή 180 μοιρών.

Πάνω από όλα όμως, σημαντικότερο είναι η έρευνα αγοράς που έκανες και συμβουλευες. Πολύ βάθος αυτή η έρευνα.

Υ.Γ.

Μην στεναχωριεσαι, κανείς δεν σε ρωτάει τι να πάρει. Δεν έχει βάρος η γνώμη σου (ούτε η δική μου άλλωστε)

Για να σου φρεσκάρω τη μνήμη η διαφορά τιμής κάποια στιγμή ξεπέρασε τα 100 ευρώ και με bundle έβγαινε το slim κοντά στα 200. Για τα 3-4 frames παραπάνω θα προτείνω σε κάποιον που δεν έχει το 4k TV και σκέφτεται τα χρήματα να δώσει τέτοια διαφορά να πάρει το Pro;

Στο παλιό μήνυμα μου που είχα παραθέσει (και είπες να επαναλάβεις κι εσύ) ο Steve_Sheep είπε ότι δεν έπαιζε θέμα με λεφτά οπότε του είπα να πάει Pro κατευθείαν (έτσι κι αλλιώς η διαφορά τιμής τους είναι μικρή). Δεν μπορώ να στα εξηγήσω πιο απλά και μάλλον τον χρόνο μου χάνω αλλά δεν πειράζει.

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Ξαφνικά τα broken games έγιναν άσπαστα.

Με το boost mode:

Grow Home - Very stuttery, no visible improvements (possibly worse?)

Soma - Crashes, or runs inconsistently and worse than without boost

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1340939 

Ασε που το γραφει και οταν βαζεις boost mode, οτι μπορει να εχει προβλημα.

https://www.enternity.gr/files/Image/News_2017/Games/resized/PS4_Pro_Boost_Mode_News_Image_01_650_366.jpg

Φταίει το scorpio - φταίει το switch ?? Τι  διάολο είδε η Sony και έκανε αυτήν την κίνηση? Γιατί ότι και να λες - εκεί είναι τα PR post για το πως το Pro είναι 4Κ μηχάνημα και όχι 30/60 fps σε 1080p - Και αυτό το Patch μας έστειλε όλους σχολείο. Αν εσύ δεν το βλέπεις έχεις πρόβλημα. Σου συστήνω να το κοιτάξεις.

Τσαμπα εκανα το ποστ πριν. Αν θες να επιμενεις οτι δεν μιλαγε ποτε για frame rate καντο, αλλα κοροιδευεις τον εαυτο σου. Και δεν ξερω που θες να καταληξεις.

http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic-ps4/page-1304?do=findComment&comment=55454166

Δεν χρειαζεται να το ψαχνουμε τοσο πολυ. H sony εκανε πολυ απλα επιτελους οτι υποσχεθηκε με το PR της εξαρχης. smoother and more stable framerates. Στο γιατι δεν το εκανε day οne, καποιος μπορει να βρει πολλες απαντησεις. Τεσταρισμα παιχνιδιων?δεν υπηρχε αναγκη για προωθηση του PRO λογο οχι τεραστιας διαθεσιμοτητας? κ.α

Αλλα εχουν σημασια ολα αυτα?

Με την ιδια λογικη γιατι δεν υποστηριζε εξ.σκληρο απο την αρχη?Γιατι το psvr δεν υποστηριζε 3D σινεμα Mode απο την αρχη? και και και

Γιατι πολυ απλα αυτο γινεται με τα fιrmware updates χρονια τωρα. Προσθηκες.

Δημοσ.

Με το boost mode:

Grow Home - Very stuttery, no visible improvements (possibly worse?)

Soma - Crashes, or runs inconsistently and worse than without boost

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1340939 

Ασε που το γραφει και οταν βαζεις boost mode.

https://www.enternity.gr/files/Image/News_2017/Games/resized/PS4_Pro_Boost_Mode_News_Image_01_650_366.jpg

Τσαμπα εκανα το ποστ πριν. Αν θες να επιμενεις οτι δεν μιλαγε ποτε για frame rate καντο, αλλα κοροιδευεις τον εαυτο σου. Και δεν ξερω που θες να καταληξεις.

http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic-ps4/page-1304?do=findComment&comment=55454166

Δεν χρειαζεται να το ψαχνουμε τοσο πολυ. H sony εκανε πολυ απλα επιτελους οτι υποσχεθηκε με το PR της εξαρχης. smoother and more stable framerates. Στο γιατι δεν το εκανε day οne, καποιος μπορει να βρει πολλες απαντησεις. Τεσταρισμα παιχνιδιων, δεν υπηρχε αναγκη να προωθηση του PRO λογο οχι τεραστιας διαθεσιμοτητας κ.α

Αλλα εχουν σημασια ολα αυτα?

Με την ιδια λογικη γιατι δεν υποστηριζε εξ.σκληρο απο την αρχη?Γιατι το psvr δεν υποστηριζε 3D σινεμα Mode απο την αρχη? και και και

Γιατι πολυ απλα αυτο γινεται με τα fιrmware updates χρονια τωρα. Προσθηκες.

Pds - δεν τα λέω από κακία - ίσα ίσα - βλέπω μια κίνηση να ικανοποιήσει τους fans. Δηλαδή εμάς. Απλώς απορώ γιατί ξαφνικά όλο αυτό ενώ μας είχε "γραμμένους" τόσο καιρό. Αυτό το πράγμα με το boost - με έπεισε (εμένα ειδικά) να βουτήξω και να το πάρω το Ps4 pro. Δηλαδή πωρώθηκα κανονικά με αυτή την κίνηση. Απλώς ήταν αναπάντεχη δεν νομίζετε ρε παιδιά?

Αυτό το 4k κλπ δεν μου έκανε κλικ δηλαδή τόσο καιρό. Το Patch όμως...τα έχασα δεν το περίμενα.

Δημοσ.

Υ.Γ.

Ρε συ μη τρελαινεσαι...

οταν το ενα εχει 250 και το αλλο 409, δεν ειναι παραλογο να παει καποιος σε slim.

To slim αλλωστε ηταν αυτο που σαρωσε σε πωλησεις. Καποιους δεν τους ενδιαφερει to ενα 5αρι frames παραπανω και τα + pixels. Οι αριθμοι αυτο δειχνουν.

Δεν εχουν ολοι τις ιδιες αναγκες. Φυσικα και ειναι καλυτερη επιλογη το PRO αλλα για καποιον μπορει να μην ηταν 160 ευρω ''καλυτερη''. 

Σημερα ανεβηκε η τιμη του slim παλι και το PRO θα υποστηριζει καλυτερα frame rate στα παλια παιχνιδια.

Ηθελες να βγει και να επιμενει για slim ο gRim?? Λογικο μου κανει που αλλαζει αποψη.

Pds - δεν τα λέω από κακία - ίσα ίσα - βλέπω μια κίνηση να ικανοποιήσει τους fans. Δηλαδή εμάς. Απλώς απορώ γιατί ξαφνικά όλο αυτό ενώ μας είχε "γραμμένους" τόσο καιρό. Αυτό το πράγμα με το boost - με έπεισε (εμένα ειδικά) να βουτήξω και να το πάρω το Ps4 pro. Δηλαδή πωρώθηκα κανονικά με αυτή την κίνηση. Απλώς ήταν αναπάντεχη δεν νομίζετε ρε παιδιά?

Αυτό το 4k κλπ δεν μου έκανε κλικ δηλαδή τόσο καιρό. Το Patch όμως...τα έχασα δεν το περίμενα.

Αν ειχες δει ενα συγκεριμενο αρθρο του digital foundry στο παρελθον για αυτο το ευκολο boost, θα ειδες οτι μυριζε οτι μπορει να γινει κατι τετοιο στο μελλον. 

Δεν μου κανει εντυπωση.

Μπορει να ηθελε να δει η sony αν την παλευουν τα games(καποια δεν την παλευουν οπως ειδες), μπορει πολλα δεν ξερω...

Δεν λεω οτι λες κατι απο κακια, απλα δεν εχει και νοημα να το ψαξουμε παραπανω. Καλο ειναι που το εκανε για τα παλιοτερα games, ας μεινουμε σε αυτο.

Δημοσ.

οποιος εχει samsung tv και ps4 pro  ,ας βαλει στην ρυθμιση auto motio plus , ομαλη  εικονα ,εγω ειδα διαφορα παντως ,

Δεν σε αφήνει να το ενεργοποιήσεις σε game mode.... τουλάχιστον στα μοντέλα του 2016. Εσύ ποιο έχεις?

Δημοσ.

Δεν λεω οτι λες απο κακια, απλα δεν εχει και νοημα να το ψαξουμε παραπανω. Καλο ειναι που το εκανε για τα παλιοτερα games, ας μεινουμε σε αυτο.

Κοίταξε να δεις - επειδή παρακολουθώ τα μηνύματά σου - έχω καταλάβει ότι ξέρεις τι γράφεις και έχουν και "τεχνική" υπόσταση που λέμε παρόλο που δεν γράφεις έτσι.

Θα μείνω σε αυτό γιατί πιστεύω ότι καταλαβαίνω τι γράφεις και πως το γράφεις. Και θα συμφωνήσω μαζί σου φυσικά. 

Αυτό που παρέθεσα είναι πιστεύω το TLDR της υπόθεσης- συζήτησης. Μια χαρά το περίεγραψες.

Δημοσ.

Παλι τα ιδια ρε Steve Sheep? Σχολιο για ενα απο τα παιχνιδια που βγαινουν και θες να παιξεις(μιας και σε ενδιαφερει η κονσολα οπως λες)δεν εχω δει. Μια μανια να καθομαστε και να αναλυουμε πραγματα τα οποια ενδιαφερουν ελαχιστουν(εως καθολου),γιατι ειμαστε gamers και οχι οικονομικοι αναλυτες.

Οσο για τα περι Switch μονο και μονο λογω κατωτερου hardware αδυνατω να πω κατι παραπανω(και ειναι και Off topic).

Δεν ξερω αν το κανεις επιτηδες ή οχι αλλα συνεχεια σε vs το πας το θεμα,και αυτο γιατι επιμενεις σε ανουσια πραγματα.

Επισης να σου θυμισω οτι πιο παλια ο ιδιος ειχες πει οτι δεν ξαναασχολεισαι με το insomnia επειδη ειναι γεματο sony fanboys(σε θεμα που σχολιαζες με ονομασια Playstation 4 topic και στην Ελλαδα που ζουμε που οι περισσοτεροι ειναι αγοραστες playstation).

Γιαυτο παμε παρακατω.

Slim 500gb σε bundle εβγαινε στο εξωτερικο γυρω στα 170ευρω(Ελλαδα black Friday 200ευρω σκετο ps4 500ρι),αρα οσοι πηραν Ps4 slim σε χαμηλη τιμη προφανως και βγηκαν κερδισμενοι. Οποιος ομως πηρε Ps4 slim 3πλο bundle στα 400ευρω,βγηκε και αυτος κερδισμενος αλλα πολυ λιγοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο κοσμος θελει να δει παιχνιδια να βγαινουν να παιξει στην κονσολα του,ειτε αυτη ειναι το απλο ps4,ειτε το C chassis,ειτε το slim,ειτε το pro,ειτε xbox ειτε,ειτε.

Το αν η Sony το κανει αυτο επιτηδες γιατι θελει απο τωρα να ισχυροποιησει ή οχι την θεση της δεν μας ενδιαφερει εμας(αμεσα τουλαχιστον).Εμεις σαν gamers θελουμε(καλα)παιχνιδια να βγαινουν.

Και εγω προσωπικα για Ps4 pro θα παω, επειδη εκανα το λαθος και δεν αγορασα τις γιορτες απο amazon Αγγλιας που ειχε πολυ καλη περιπτωση που ειχα ανεβασει εδω με ps4 slim και για να δωσω τωρα σχεδον 400ευρω για slim bundle δεν με ενδιαφερει(επειδη κιολας τα 2παιχνιδια τα εχω παιξει ηδη)και εχω και 4κ τηλεοραση.

Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι επειδη εγω θα παρω ps4 pro θα προτεινω στους παντες(ανεξαρτητως δηλαδη των αναγκων τους)ps4 pro,αν υπαρχει μεγαλη χρηματικη διαφορα και τους καλυπτει το slim.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος ο οποιος αγοραζε/σε,αγοραζει και θα αγοραζει το Slim ειναι καθαρα λογω της χαμηλοτερης τιμης του.Δεν το κανει ουτε για το ρετρο design που δεν εχει,ουτε για την χαμηλοτερη καταναλωση.

Ισως μια παρα πολυ μικρη μεριδα να το κανει για τον θορυβο(αλλα και παλι οταν βαζουν τον θορυβο πανω απο specs καταλαβαινουμε τι προτεραιοτητα εχει ο αλλος).

Το slim αυτο ακριβως ηταν/ειναι και θα ειναι.Ενα μικροτερο,φθηνοτερο και κατωτερο ps4 pro(που κοστιζει αναλογα),αλλα παραμενει ps4 οπως και το αρχικο.

• Like 1
Δημοσ.

Το σλιμ θα συνεχισει να πουλαει.το ξαναλεω μη νομιζεται οτι ξερουν πολλα ατομα για το ps4 pro..διαφημισεις,και γενικα προωθηση του pro δεν εχει γινει ακομα,εμενα ο περιγυρος μου 8 στους 10 δεν ξερουν τι σημαινει ps4 pro.ξερουν μονο ps4.στις αλυσιδες οποιος παει για αγορα δεν του δειχνουν καν το προ.στο slim τον πανε κατευθειας.και να του το δειξουν δεν ξερει καν γιατι εχει 400 ευρο.μονο οσοι ειναι φανατικοι κονσολαδες ξερουν τι σημαινει προ.το ξερει αυτο η sony αλλα το κραταει για πιο μετα ,και πιστευω η προωθηση,διαφημιση του προ θα ειναι δυνατη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...