Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν τα χρήματα δεν είναι θέμα Pro κατευθείαν... Τώρα για το εάν έχει διαφορά σε 1080p ή όχι καλύτερα δες Digital Foundry και neogaf Link.png Site: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1324251 . Εδώ θα ακούσεις τα πάντα. Άλλη βλέπουν διαφορές και σε games που δεν έχουν πάρει patch  :mellow: ...

Ρε φίλε - 10 σελίδες πριν δεν μου λέγατε ότι αν δεν έχεις 4Κ τηλεόραση δεν αξίζει και τόσο το PRO.

Με δουλεύετε?

Μέχρι και εγώ έλεγα στον εαυτό μου άντε εντάξει τίποτα effects/shadows άντε και το downsampling να το καταπιούμε λόγω τιμής . Το pro πάει πιο πολύ για res με το checkerboard για αυτούς που έχουν 4k τηλεοράσεις.

Και τώρα θα πάρω pro και θα παίζω bloodborne με 30 fps κολλημένα ελέω "boost mode"

Είναι δυνατόν να πάω να πάρω slim τώρα ακόμα και 1080P tv τώρα ακόμα και αν δεν βγει pro patch ποτε?

Ρε με δουλεύετε? Αν είναι δυνατόν - καταλαβαίνετε αυτά που γράφουμε?

Πάλι καλά που δεν είμαι ο μόνος τρελός εδώ....

Έχω παραθέσει το μήνυμα μου όταν ρώτησες για το τι να πάρεις. Στο έκανα και bold να το δεις σίγουρα. Σου είπα πήγαινε για Pro όπως και οι περισσότεροι και ας έχεις 1080p τηλεόραση γιατί ξέραμε ότι το Pro δεν ήταν μόνο για 4k τηλεοράσεις και ούτε εσύ είχες αφήσει να φανεί ότι πίστευες κάτι τέτοιο. Είμαστε οκ τώρα; Άντε γιατί δεν ξέρω ποιος δουλεύει ποιον... Έγραψες την γνώμη σου (λανθασμένη ή μη) 5-6 φορές πάμε παρακάτω τώρα...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχει καμια διαφορα αν θα βγει boost mode η οχι. Εξακολουθω να πιστευω οτι μια χαρα επαιζα PS4 πριν παρω το Pro.

Μην τρελαθουμε κιολας! Παιχνιδαρες σαν το Witcher και το Bloodborne δεν θα γινουν απι την μια μερα στην αλλη unplayable στο OG PS4.

Εξακολουθω να λεω οτι δεν καταλαβαινω τρελες διαφορες. Αν δεν εχει οικονομικο θεμα καποιος εννοειται οτι θα παρει Pro.

Αν ειναι λιγο σφιγμενος το Slim δεν θα τον χαλασει καθολου. Δεν αλλαζει τιποτα.

Ουτως η αλλως ολα τα νεα παιχνιδια υποστηριζουν Pro. Απλα έτσι έμμεσα υποστηριζουν και τα παλια.

Οποτε δεν ηρθε κανενα τελος κοσμου. Μονο αν αρχίσουν να κάνουν επίτηδες βλακειες και να φτιαχνουν unoptimized παιχνιδια στο απλο θα ειναι προβλημα.

Χαλαρωσε..

• Like 4
Δημοσ.

ενταξει τωρα ειδικα και εγω δεν βρισκω λογο καποιος να παρει το σλιμ....αν και θα το παρουν ατομα που δεν ασχολουνται και δεν ξερουν καν για frames  4κ κτλπ gpu cpu...εγω απο αρχη το ελεγα σε οποιος ψαχνοταν να αγορασει,να παει απευθειας στο προ.. καινουργια κονσολα  2 φορες πιο δυνατη  και αλλα διαφορα καλουδια πανω της..... δωσε αυτα τα ρημαδια τα 100 ευρο παραπανω να εισαι μεσα σε ολα  για το μελλον...και να τα μεσα σε ολα που ξεκινανε και βγαινουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ηρεμήστε. Πήρατε φωτιά για το boost mode που ακόμα δεν το έχουμε δει και ο καθ' ένας φαντάζεται ότι θα φέρει την επανάσταση στο PS4 pro. Αφήστε να βγουν πρώτα σοβαρά tests και όχι με το μάτι και τα ξαναλέμε.

Η τάση πάντως στα καινούργια patched games ακόμα δεν έχει αλλάξει, και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι υψηλότερη ανάλυση και σε λίγες μόνο υψηλότερο frame rate για 1080p.

To base PS4 αυτή την στιγμή έχει φτάσει χαλαρά τα 50 εκατομμύρια, και πάει το ίδιο καλά ή και καλύτερα από το PS2, δεν νομίζω η Sony έτσι εύκολα και χωρίς λόγο να σκοτώσει μια τόσο πετυχημένη κονσόλα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά ηρεμήστε. Πήρατε φωτιά για το boost mode που ακόμα δεν το έχουμε δει και ο καθ' ένας φαντάζεται ότι θα φέρει την επανάσταση στο PS4 pro. Αφήστε να βγουν πρώτα σοβαρά tests και όχι με το μάτι και τα ξαναλέμε.

Η τάση πάντως στα καινούργια patched games ακόμα δεν έχει αλλάξει, και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι υψηλότερη ανάλυση και σε λίγες μόνο υψηλότερο frame rate για 1080p.

To base PS4 αυτή την στιγμή έχει φτάσει χαλαρά τα 50 εκατομμύρια, και πάει το ίδιο καλά ή και καλύτερα από το PS2, δεν νομίζω η Sony έτσι εύκολα και χωρίς λόγο να σκοτώσει μια τόσο πετυχημένη κονσόλα.

ας εχει φτασει τα 50 μιρια δεν την νιαζει..ισα ισα καλητερα.. ξερει οτι ο gamer  που το εχει στο αιμα του, διψαει για νεα πραγματα και κοιταζει τα frames  τα γραφικα κτλπ....θα την ανταλαξει την κοσνολα αν θελει κατι καλητερο. και θα το κανει και θα γουσταρει δεν θα τους ριχνει καντηλια... αυτος που δεν  ειναι gamer  και απλα  παιζει για να σκοτωσει καμια ωριτσα στο ps  δεν δινει καν σημασια τι ανακοινωνει η sony  και ποσα frames  τρεχει ο πιθηκος που βλεπει στην tv

εξαλου δεν κανει και καμια κινηση ασχημη η sony  αυτη την στιγμη., να πεις οτι σκοτωνει αυτους που ειχαν αγορασει το απλο..

απλα με αυτο τον τροπο οσα παιχνιδια ειχα προβλημα με τα frames  πλεον δεν θα εχουν..αφου ειχε την δυναμη αυτη η κονσολα γιατι να μην το κανει?δεν ειναι κακο..μακαρι καθε μερα τετιες κινησεις

• Like 2
Δημοσ.

Πώς είναι δυνατόν Steve_Sheep σε ότι fora/threads έχεις γράψει να γίνεται shitstorm και ο μόνος που δε φταίει να είσαι εσύ μόνο εσύ το ξέρεις. Παντού fanboys και μπαμπούλες... Δεν είναι στραβή η βάρκα , ο γιαλός θα είναι στάνταρ!

Ψάχνεις και βαθιά νοήματα  :lol:  , ναι ξέρεις θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι πλέον θα σπρώχνουν το PRO και το απλό θα είναι μια οικονομική λύση , είναι βαθύ το νόημα και χρήζει και ειδικής ανάλυσης...  :rolleyes: πραγματικά ότι να'ναι , κουβέντα να γίνεται βρε αδερφέ να πέφτει και το σχετικό "concern trolling" έτσι για να έχουμε κάτι να κάνουμε το Σαββατόβραδο... tragic

Σε αποχαιρετώ και σε αφήνω στις βαθυστόχαστες αναλύσεις σου  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι, έδωσε χρόνο στους developers να βγάλουν patch για τα παιχνίδια τους και στην συνέχεια για αυτά που δεν πήραν patch έβγαλε η ίδια η Sony ένα γενικό boost mode που σε μερικά μπορεί να δουλέψει σε μερικά άλλα όχι. Ακόμα δεν ξέρουμε με σιγουριά πόσο καλό είναι το boost mode. Αν το έβγαζε day one μπορεί οι developers να μην έδειχναν ενδιαφέρον να φτιάξουν patch για τα παιχνίδια τους. Με αυτή την λογική και τα patch σκοτώνουν το base PS4.

Το PS4 slim παραμένει μια επιλογή για κάποιον που δεν θέλει να δώσει 100-140€ παραπάνω για το pro. Δεν είναι ξαφνικά για τα σκουπίδια η κονσόλα.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ διαφωνώ ριζικά με το PR της sony μέχρι τώρα που μίλαγε για διαφορές FHD vs 4Κ -  μόνο.

To PR της Sony το θυμαμαι ξεκαθαρο για το PS4 PRO.

Βελτιωση σε 2 τομεις:

1)Ιδιο ή ανωτερο frame rate

2)Ανωτερη αναλυση(οχι απαραιτητα native 4K).

Aυτο βλεπουμε τελικα.

Τωρα το τι γραφτηκε εδω, ειναι αλλο κεφαλαιο. Προφανως οι περισσοτεροι δεν περιμεναν το boost mode για τα προηγουμενα games, οποτε προτειναν πιο ευκολα το slim(και δεν ειχαν αδικο). Και τωρα ειναι καλη επιλογη για Χ λογους για καποιους το slim.

Δημοσ.

καλα πως γινεται αυτο αφου το παιχνιδι ειναι Patched και υποτιθεται δουλευει ηδη φουλ απο cpu gpu

στο 1:10 δειτε να μην χανεται χρονο.εχει καλη διαφορα.

https://www.youtube.com/watch?v=nyOdq3iouaI

*απο τι διαβασα πιο κατω ειναι demo,,οποτε μαλλον δεν ειναι patched.

Δημοσ.

Στο FAQ του επισημου playstation blog το αναφερει 3-4 φορες για το framerate.

Sep 08, 2016

http://blog.us.playstation.com/2016/09/08/ps4-pro-the-ultimate-faq/

Q: What is PS4 Pro?

PS4 Pro is a high-end version of PS4 that is capable of outputting 4K graphics, HDR support, smoother and more stable framerates,

Q: What benefits does PS4 Pro provide when played on a non-4K HDTV?

PS4 Pro offers benefits even if you play on a HDTV that isn’t 4K. Depending on how the developer chooses to use the increased processing power, games with PS4 Pro support are able to render higher or more consistent framerates,...κτλ

Q: How does PS4 Pro compare to the standard PS4?[/size]

All in all, this increase in processing power enables developers to tap into far more demanding visual features for PS4 Pro owners, including smoother or more stable framerates, support for 4K rendering, advanced graphics features, and more.[/size]

Δεν ηταν ποτε μυστικο...

Καποιοι μαλιστα ειχαν ξενερωσει γιατι αυτο δεν ισχυε για ολα τα patched games. Αν θυμαμαι καλα στο AC? θα σε γελασω.

Τωρα θα ισχυει για ολα τα παιχνιδια, οποτε αποκτα και καποιο νοημα αυτο που ελεγαν απο την αρχη περι βελτιωμενου frame rate.

Δημοσ.

To PR της Sony το θυμαμαι ξεκαθαρο για το PS4 PRO.

Βελτιωση σε 2 τομεις:

1)Ιδιο ή ανωτερο frame rate

2)Ανωτερη αναλυση(οχι απαραιτητα native 4K).

Aυτο βλεπουμε τελικα.

Τωρα το τι γραφτηκε εδω, ειναι αλλο κεφαλαιο. Προφανως οι περισσοτεροι δεν περιμεναν το boost mode για τα προηγουμενα games, οποτε προτειναν πιο ευκολα το slim(και δεν ειχαν αδικο). Και τωρα ειναι καλη επιλογη για Χ λογους για καποιους το slim.

Να προσθέσω επίσης ότι ακόμα και να μην περιμέναμε boost mode  όλα τα παιχνίδια (εκτός του witcher)  έτσι κι αλλιώς ήταν υποψήφια να πάρουν patch αναβάθμισης... Ε ας πούμε ότι πήραν ένα τυπικό. Σιγά το πράγμα... 

Χωρίς πλάκα πάντως αυτή η συζήτηση παγκοσμίως πρέπει να έχει γίνει μόνο στο insomnia... Πουθενά δεν είδα ούτε έναν κάτοχο PS4 Slim να διαμαρτύρεται και ούτε θα έπρεπε γιατί ήξεραν ότι οποιοδήποτε παιχνίδι θα μπορούσε να πάρει patch μελλοντικά και φυσικά όλα τα καινούργια θα υποστηρίζονται έτσι κι αλλιώς.

• Like 4
Δημοσ.

Στο FAQ του επισημου playstation blog το αναφερει 3-4 φορες για το framerate.

Sep 08, 2016

http://blog.us.playstation.com/2016/09/08/ps4-pro-the-ultimate-faq/

Δεν ηταν ποτε μυστικο...

Καποιοι μαλιστα ειχαν ξενερωσει γιατι δεν ισχυε για ολα τα patched games. Αν θυμαμαι καλα στο AC? θα σε γελασω.

Έτσι, γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε, βαριόμουν να ψάξω και να ποστάρω λίνκ....

Δημοσ.

Ακομα και τωρα πιστευω οτι αν σε ενδιαφερει το gaming και δεν μετρας απλα pixels μια χαρα θα περασεις οποιο και να διαλεξεις.

Ετσι ειναι.

Για αυτο και δεν εχω παει σε upgrade. Για μενα εχει περισσοτερο νοημα για το VR, και αν ποτε παω σε pro θα ειναι για αυτο. Εκει υπαρχει μεγαλυτερη αναγκη για μειωση των jaggies και καθαροτερη εικονα.

Στην TV πεντακαθαρη μου φαινεται η εικονα ειτε σε 1080p, ειτε σε παραπανω..εως 4Κ.

Και με τα frames ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα.

Δημοσ.

οποιος εχει samsung tv και ps4 pro  ,ας βαλει στην ρυθμιση auto motio plus , ομαλη  εικονα ,εγω ειδα διαφορα παντως ,

To Motion Plus (feature-πατέντα της Samsung) κάνει επεξεργασία στο σήμα της εικόνας που δέχεται πριν το μεταφέρει στην οθόνη προσθέτοντας παραπάνω frames. Τα frames που προσθέτει δεν είναι επαναλαμβανόμενα αλλά δημιουργούνται από κάποιον δικό τους αλγόριθμο που "μαντεύει" πως θα ήταν το επόμενο frame βασιζόμενο στα προηγούμενα frames. 

Όταν η ομοιότητα ανάμεσα στα διαδοχικά προηγούμενα frames είναι μεγάλη (δηλαδή δεν αλλάζουν γρήγορα οι "εικόνες" του σήματος) ο αλγόριθμος δουλεύει πάρα πολύ αποδοτικά και πραγματικά νομίζεις οτι βλέπεις 60fps π.χ. Αλλά όταν η ομοιότητα ανάμεσα στα προηγούμενα διαδοχικά frames είναι μικρή (δηλ. οι εικόνες εναλλάσσονται γρήγορα), τότε δεν αποδίδει ο αλγόριθμος, καθώς δε μπορεί να μαντέψει το επόμενο frame αφού τα προηγούμενα διαδοχικά δεν μοιάζουν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μην έχει καμία ουσιαστική διαφορά.

Το έχω δει ζωντανά και το έχω ψάξει, γενικά αξίζει σαν χρήση σε παρακολούθηση τηλεόρασης, ταινίες, αθλητικούς αγώνες κτλ. αλλά ΟΧΙ σε videogames καθώς αυτή η επεξεργασία που κάνει στο σήμα τερματίζει το input lag.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...