Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε παιδί μου - δεν το είπα για κακό ίσα ίσα όσοι πήραν - θα πάρουν Pro θα είναι ακόμα πιο ..ευτυχισμένοι να το πω έτσι.

Αλλά μην μου πείτε ότι δεν βλέπετε την τρομακτική αλλαγή από console για 4κ TV μόνο σε κάτι άλλο... το usb external είναι κερασάκι στην τούρτα..

Και απλώς απόρησα προς τι η δραματική αλλαγή αυτή όσον αφορά το pro και γιατί? 

Δηλαδή από εκεί που ήμασταν δεν θα βγει patch για το witcher ή το Bloodborne ξαφνικά ..χε@ και αν θα βγει Patch έτσι δεν είναι?

Επίσης γιατί πιστεύω ότι με αυτό το firmware, έβγαλε obsolete τα υπάρχοντα ps4/ps4 slim?

Ποτέ δεν είπαν ότι δεν θα μπορεί να παίξει το PS4 Pro χωρίς τους περιορισμούς unpatched παιχνίδια. Απλά είπαν ότι δεν έδωσαν αυτή την επιλογή γιατί μπορεί κάποιοι τίτλοι να είχαν ορισμένες λειτουργίες "εξαρτημένες" από την συχνότητα του επεξεργαστή με αποτέλεσμα να εμφανίζονταν bugs. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει ακόμα και μετά το νέο update για αυτό το λόγο  η sony θα δίνει την δυνατότητα να το απενεργοποιήσεις εάν η λειτουργία του παιχνιδιού δεν είναι όπως πρέπει (εμφανίζεται ένα σχετικό μήνυμα άμα δεις). Τώρα για το εάν είναι δραματική αλλαγή δεν ξέρω. Και το one s τρέχει πιο σταθερά τα games σε σχέση με το απλό και δεν είδα πολλούς να λένε ότι έβγαλαν άχρηστο το fat.

Γιατί δεν υπήρχε αυτή η επιλογή από την αρχή στο Pro; Φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο που δεν υπήρχαν πολλές λειτουργίες όπως οι δημιουργία φακέλων, o media player και πολλά άλλα που προστίθενται σιγά σιγά. Γιατί απαιτείται κάποιος χρόνος να τα δημιουργήσουν και να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές. Για το ένα πουλάει καλά η όχι μπορεί να το δει κάποιος στο google μιας και η sony ανακοινώνει κανονικά πωλήσεις, κέρδη κτλ σε αντίθεση με τη microsoft.

Link.png Site: https://www.vg247.com/2017/02/02/sony-shipped-9-7-million-ps4s-in-the-last-quarter-as-game-network-division-continues-to-grow/

• Like 2
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@ Grim - για να μην παρεξηγηθώ ούτε για πωλήσεις μιλάω ούτε τίποτα. Ούτε καν για xbox vs ps

Απλά με ένα firmware πιστεύω ότι ακυρώθηκε όλο το PR spin για το αν έχεις 1080 TV πάρε slim αλλιώς αν έχεις 4κ pro.

Όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. 

Απλά δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. (άλλοι δεν το περίμεναν και ποτέ - εγώ είμαι από αυτούς που το περίμενα  αλλά έχω και το WTF why so soon)

Αυτό συζητάω και αναρωτιέμαι γιατί έγινε αυτό τόσο γρήγορα αντί έστω κοντά στο launch του scorpio.

Τι ανάγκασε την sony σε αυτήν την απόφαση.

Δηλαδή πλέον ποιος δεν θα πάρει pro αν ακόμα και το bloodborne χωρίς Patch θα παίζει με πιο καλά frames ή δεν θα έχει frame pacing προβλήματα.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ πιστεύω ότι απλά τελείωσε το QA με τα παλιά παιχνίδια, είδαν ότι δεν κολλάει το μηχάνημα λόγω προγραμματισμού των games και σου λέει βάλτο option να το βάλει όποιος θέλει και να πουλήσουμε και παραπάνω μηχανήματα , αυτό είναι που μετράει... η αλλαγή είναι καλή οπότε διαφήμιση κάνει

Δημοσ.

εγώ πιστεύω ότι απλά τελείωσε το QA με τα παλιά παιχνίδια, είδαν ότι δεν κολλάει το μηχάνημα λόγω προγραμματισμού των games και σου λέει βάλτο option να το βάλει όποιος θέλει και να πουλήσουμε και παραπάνω μηχανήματα , αυτό είναι που μετράει... η αλλαγή είναι καλή οπότε διαφήμιση κάνει

Μια λογική απάντηση - αλλά όσοι ασχολούμαστε και με Pc ξέρουμε ότι το μόνο game που είχε τέτοιο πρόβλημα τελευταία ήταν το skyrim.... Αν του έσπαγες τα 60 fps ήταν κλάφτα.. Φεύγαν κάρα στο διάστημα κλπ. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. 

Οπότε λογική η παρατήρηση σου αλλά δεν εξηγεί το φαινόμενο xbox S στυλ Playstation... 

Πιστεύω.

Δημοσ.

άλλο pc άλλο κονσόλα μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια... δε προγραμματίζουν τα studios το ίδιο ένα pc game με ένα console game που θα τρέχει σε ένα μοναδικό και ίδιο configuration σε όλο τον πλανήτη

Δημοσ.

35 games δοκιμη με boost mode.

http://thisgengaming.com/2017/02/04/heres-a-list-of-ps4-games-that-have-been-tested-using-boost-mode-what-has-changed/

ενταξει εγω δεν πιστευω οτι ειναι και κατι το εκπληκτικο μιας και ειναι μονο για παλια παιχνιδια που δεν εχουν patch.

εκτος και εχουν διαφορα και τα patched

• Like 1
Δημοσ.

@ Grim - για να μην παρεξηγηθώ ούτε για πωλήσεις μιλάω ούτε τίποτα. Ούτε καν για xbox vs ps

Απλά με ένα firmware πιστεύω ότι ακυρώθηκε όλο το PR spin για το αν έχεις 1080 TV πάρε slim αλλιώς αν έχεις 4κ pro.

Όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. 

Απλά δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. (άλλοι δεν το περίμεναν και ποτέ - εγώ είμαι από αυτούς που το περίμενα  αλλά έχω και το WTF why so soon)

Αυτό συζητάω και αναρωτιέμαι γιατί έγινε αυτό τόσο γρήγορα αντί έστω κοντά στο launch του scorpio.

Τι ανάγκασε την sony σε αυτήν την απόφαση.

Δηλαδή πλέον ποιος δεν θα πάρει pro αν ακόμα και το bloodborne χωρίς Patch θα παίζει με πιο καλά frames ή δεν θα έχει frame pacing προβλήματα.

Έγραψα για πωλήσεις γιατί ρωτούσες εάν πουλά καλά το Pro... Επίσης, κάνεις λάθος στο ότι η sony προωθούσε το Pro σαν κονσόλα αποκλειστικά για 4k. Αντιγράφω από την επίσημη σελίδα "Η δράση γίνεται πιο γρήγορη, ομαλή και εκρηκτική με υποστήριξη για πιο γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς καρέ". Μήπως μπερδεύτηκες με τις δηλώσεις του Spencer για το scorpio; "Scorpio is designed as a 4K console, and if you don't have a 4K TV, the benefit we've designed for, you're not going to see. Clearly, you can buy Scorpio, and if and when you decide you want to buy a 4K television to take advantage of the increased performance, obviously the console will be ready for you." Link.png Site: http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-15-xbox-boss-phil-spencer-the-big-interview  

Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε θέματα και να κάνουμε τρελές υποθέσεις επειδή η sony έδωσε μία δυνατότητα που έπρεπε να είχε δώσει από την αρχή της κονσόλας..Δεν έβγαλε και αποκλειστικό παιχνίδι για το Pro χαλάρωσε.. Ας πούμε ότι έπιασαν οι developers και έβγαλαν patch για όλα τα παλιά παιχνίδια άμα είναι κάποιοι να νιώσουν καλύτερα έτσι lol.

• Like 3
Δημοσ.

παιδια εκτος της κουβεντα σας!!

τα παιχνιδια του pluς τα free για τον μηνα φεβρουαριο ποτε θα ειναι διαθεσιμα για κατεβασμα?

Την Τρίτη που έρχεται, προς το μεσημέρι..

Δημοσ.

http://thisgengaming.com/2017/02/04/heres-a-list-of-ps4-games-that-have-been-tested-using-boost-mode-what-has-changed/

ενταξει εγω δεν πιστευω οτι ειναι και κατι το εκπληκτικο μιας και ειναι μονο για παλια παιχνιδια που δεν εχουν patch.

Αν και περιμένω video από DF για να είμαι σίγουρος, κι αυτά ωραία φαίνονται.. το μόνο που δε καταλαβαίνω είναι τα συμπεράσματα που έχουν βγάλει σε μερικά game οτι βελτιώθηκαν και πλέον είναι "locked 30fps" ή "locked 60fps" ενώ πριν δεν ήταν.
Αφού δεν έχει κανένα fps meter στα video που έχουν ποστάρει, πως τα μέτρησαν τα fps και είδαν οτι είναι κλειδωμένα 30 ή 60? Με το μάτι? 
Δημοσ.

Αν και περιμένω video από DF για να είμαι σίγουρος, κι αυτά ωραία φαίνονται.. το μόνο που δε καταλαβαίνω είναι τα συμπεράσματα που έχουν βγάλει σε μερικά game οτι βελτιώθηκαν και πλέον είναι "locked 30fps" ή "locked 60fps" ενώ πριν δεν ήταν.
Αφού δεν έχει κανένα fps meter στα video που έχουν ποστάρει, πως τα μέτρησαν τα fps και είδαν οτι είναι κλειδωμένα 30 ή 60? Με το μάτι? 

Μάλλον με το μάτι τα περισσότερα. Κρατάω ότι ακόμα δεν έχουν παρατηρήσει bugs. Πολύ καλό αυτό!

To ότι θα πάρω pro τέλος του μήνα είναι επιλογή μου. Απλώς κόλλησα με τα φράγκα. Δεν θα σου βγάλω και αναλυτικό με τα έξοδα της οικογένειάς μου. Αλλά και πάλι αυτό είναι pro για το pro

Αλλά σαν φαν - ούτε κορόιδεψα ούτε τίποτα. Εσύ με βλέπεις σαν φανταστικό εχθρό.

Απλώς εγώ "σημειώνω" ότι κατά την άποψή μου η Sony με αυτό το boost mode στέλνει τα "απλά" slim και μη στον τάφο.

Και απορώ γιατί τόσο νωρίς - γιατί μπορεί να την είχα πατήσει και να είχα παραγγείλει απλό.

Αλλά πραγματικά - το unlocked mode το οποίο το εξοβέλιζε η sony όταν βγήκε το Pro τώρα το καταπίνουμε?

Ότι να ναι...

• Moderators
Δημοσ.

Κάτι το εκπληκτικό μπορεί να μην είναι, αλλά η διαφορά αξίζει τα χρήματα που κοστίζει παραπάνω το Pro. Νομίζω ότι για όποιον έχει 1080p TV το Pro είναι μονόδρομος με αυτό το firmware update.

• Like 2
Δημοσ.

Ευτυχώς που πήρα το pro και δεν πήγα σε slim....Καλώς ή κακώς ,θέλουμε δεν θέλουμε, το "μέλλον" στο console gaming είναι το pro και το scorpio...Δεν θα αργήσει η μέρα που θα δίνουν και στις δύο "παλιές" κονσόλες ,πετσοκομμενες εκδόσεις τίτλων,αναγκάζοντας μας όλους να τις αντικαταστήσουμε.

Το πανηγύρι άρχισε ήδη , φανταστείτε τι θα γίνει σε ένα χρόνο από τώρα με την κυκλοφορία του scorpio ,αλλά και με τις κινήσεις της Σόνυ για ανταγωνισμό....

• Like 2
Δημοσ.

Από την στιγμή που κυκλοφόρησε το pro για έμενα  δεν τίθεται θέμα  προβληματισμού πια κονσόλα πρεπει  να αγοράσει κάποιος, το pro ειναι η ξεκάθαρη και σοφότερη επιλογή...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...