chrisgewrgi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ναι λιγο δυσκολο το βλεπω και εγω αν ειναι κλειδωμενο ενα game να ξεκλειδωνει χωρις να του βαλουν χερι,τωρα στο βιντεο που εβαλα πιο πανω δεν ξερω και εγω τι παιζει.ισως ειναι fake.γιατι λογικα θα επρεπε να παιζει καρφωμενο 60.και οχι 80 και 100 μαλλον δεν θα εχεις καλο αποτελεσμα αν το εχεις ανοιχτο σε παιχνιδια που ηδη τρεχουν 60frames χωρις να εχουν patch για το Pro, λογο ισως οτι οι πιο πολλες Tv ειναι 60hz ? https://www.youtube.com/watch?v=vaoGjDcw1oI κατω αριστερα δειχνει τα frames. δεν ξερω αν ειναι fake, φενεται αληθινο αν ισχυει αυτο,τοτε με boost mode θα ανοιγει και την αλλη καρτα γραφικων και ξεκλειδωνει τα frames? ισως αν ισχυει ομως κατι τετιο τωρα που το σκεφτομαι, μιλαμε για πολυ μεγαλη αλλαγη,αλλαζει ολα τα δεδομενα που ξεραμε μεχρι τωρα.ξεκλειδωμενο frame σε κονσολα δεν εχω δει.φαντασου να παιζει το απλο κλειδωμενο 30αρι και το αλλο να παιζει 50αρια 60αρια. γιατι και το κλειδωμενο 30αρι στο απλο δεν σημαινει οτι δεν θα ειχε δυνατοτητα να ανεβει πιο πανω αν ηταν ξεκλειδωτο. ο ιδιος εχει ανεβασει και αυτο πριν 2 εμδομαδες. πως μετραει τα frames στο ps4? και πως δεν ειναι κλειδωμενο στα 60 παιχνιδι του ps4? και ανεβενει 61? https://www.youtube.com/watch?v=-Jip3Owifsg
gRim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ναι λιγο δυσκολο το βλεπω και εγω αν ειναι κλειδωμενο ενα game να ξεκλειδωνει χωρις να του βαλουν χερι,τωρα στο βιντεο που εβαλα πιο πανω δεν ξερω και εγω τι παιζει.ισως ειναι fake.γιατι λογικα θα επρεπε να παιζει καρφωμενο 60.και οχι 80 και 100 ο ιδιος εχει ανεβασει και αυτο πριν 2 εμδομαδες. πως μετραει τα frames στο ps4? και πως δεν ειναι κλειδωμενο στα 60 παιχνιδι του ps4? και ανεβενει 61? https://www.youtube.com/watch?v=-Jip3Owifsg Μάλλον έχει να κάνει με την απενεργοποίηση του vsync που επιτρέπει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δες πόσα frames μπορεί να πιάσει και στο απλό PS4 Site: https://www.youtube.com/watch?v=gmvfNSEa-6k
chrisgewrgi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ναι μα δεν εχουν διαφορες pro με base σε χωρις patch παιχνιδι. θα μας δωσει φως πιστευω το digital τι μπορει να κανει το boost mode,αν και το πιο λογικο ειναι να μην εχει frames drops στα απατσαριστα παιχνιδια ναι.
HolyMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=gEExfb80Vm4
HolyMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 εδω φαινεται η διαφορα...https://www.youtube.com/watch?v=ANjn5WzgWl8 2
vfragos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αν και ποτέ δεν κατάλαβα που κάποιοι παραπονιόντουσαν για την έλλειψη υποστήριξης εξωτερικού δίσκου αφού είναι πανεύκολο και πιο οικονομικό να αλλάξεις των εσωτερικό τελικά ήρθε οπότε όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Το turbo mode πιστεύω απλά θα αφήνει το Pro να τρέχει τα παιχνίδια χωρίς περιορισμό στη δύναμη του και θα είναι απενεργοποιημένο από default για να είναι καλυμμένη η sony για τυχόν bugs. Εάν ένα παιχνίδι έχει cap στα 30fps απλά θα τρέχει το παιχνίδι χωρίς frame drops ενώ εάν τρέχει unlocked απλά θα τρέχει με περισσότερα frames. Μην περιμένετε ένα παιχνίδι από 30fps να τρέχει στα 60fps χωρίς να ασχοληθεί ο developer lol. Τι δεν μπορείς να καταλάβεις από την έλλειψη υποστήριξης εξωτερικού δίσκου; Έχω τώρα επάνω στο pro 2tb μόλις θα γέμιζε θα ήμουν αναγκασμένος να τον αφαιρέσω και να χάσω αυτά τα 2tb, τώρα κοτσάρω τον εξωτερικό και προσθέτω όποια χωρητικότητα θέλω στην ήδη υπάρχουσα, άσε την διαδικασία του backup σε τρίτο σκληρό που ήθελες πρίν για την μεταφορά των αρχείων στον καινούργιο δίσκο. Το οικονομικό πάλι δεν ισχύει, τον εξωτερικό σκληρό που έχω στο pc τον βρήκα πιο φτηνά από σκέτο εσωτερικό, αν ψάξεις βρίσκεις. ΥΓ. Το beta firmware το έχει περάσει κανείς; Είναι χωρίς προβλήματα ή έχει διαπιστώσει κάποιο bug;
chrisgewrgi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 διαβασα εντυπωσεις απο ελλαδα που εβαλαν την beta οτι δουλευει αψογα και το boost mode κανει πραγματικη δουλεια.ακομα και στο batman που ειχε υποθει οτι εχει stealth mode απο τους developers να τρεχει καλητερα,, τωρα με boost mode το αποτελεμα ειναι εκπληκτικο και ειναι σαν να πηρε patch . το θεμα ειναι επειδη ειμαι καχυποπτος,ελπιζω να μη μας μεινει στο τελος μονο το boost mode και να μη πατσαρουν τα παιχνιδια.
gRim Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τι δεν μπορείς να καταλάβεις από την έλλειψη υποστήριξης εξωτερικού δίσκου; Έχω τώρα επάνω στο pro 2tb μόλις θα γέμιζε θα ήμουν αναγκασμένος να τον αφαιρέσω και να χάσω αυτά τα 2tb, τώρα κοτσάρω τον εξωτερικό και προσθέτω όποια χωρητικότητα θέλω στην ήδη υπάρχουσα, άσε την διαδικασία του backup σε τρίτο σκληρό που ήθελες πρίν για την μεταφορά των αρχείων στον καινούργιο δίσκο. Το οικονομικό πάλι δεν ισχύει, τον εξωτερικό σκληρό που έχω στο pc τον βρήκα πιο φτηνά από σκέτο εσωτερικό, αν ψάξεις βρίσκεις. ΥΓ. Το beta firmware το έχει περάσει κανείς; Είναι χωρίς προβλήματα ή έχει διαπιστώσει κάποιο bug; Δεν είπα να είπα να μην έρθει ένα τέτοιο feature εννοείτε είναι καλοδεχούμενο απλά δεν τον βρίσκω τόσο αναγκαίο όπως πχ στο xbox που δεν μπορείς να αφαιρέσεις τον εσωτερικό και μπορεί να μείνεις με 500GB. Επίσης, το έχω απορία πως καταφέρνει να γεμίσει κάποιος έναν δίσκο 2tb. Ακόμα και όλα τα games να είναι digital έχει ανάγκη κάποιος να έχει άμεσα διαθέσιμα 50-60 για να χρειαστεί επιπλέον χώρο;
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 αυτο το boost mode λογικα οταν το βαζεις σε παιχνιδια αυξανεται και η καταναλωση ρευματος ωστε να αποδωσει η κονσολα τα αναμενομενα?
gRim Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 αυτο το boost mode λογικα οταν το βαζεις σε παιχνιδια αυξανεται και η καταναλωση ρευματος ωστε να αποδωσει η κονσολα τα αναμενομενα? Λογικά θα έχεις παρόμοια κατανάλωση με αυτή που έχει το pro όταν τρέχει patched παιχνίδια. Δηλαδή από τα 90 watts θα πηγαίνει περίπου στα 150. 1
vfragos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είπα να είπα να μην έρθει ένα τέτοιο feature εννοείτε είναι καλοδεχούμενο απλά δεν τον βρίσκω τόσο αναγκαίο όπως πχ στο xbox που δεν μπορείς να αφαιρέσεις τον εσωτερικό και μπορεί να μείνεις με 500GB. Επίσης, το έχω απορία πως καταφέρνει να γεμίσει κάποιος έναν δίσκο 2tb. Ακόμα και όλα τα games να είναι digital έχει ανάγκη κάποιος να έχει άμεσα διαθέσιμα 50-60 για να χρειαστεί επιπλέον χώρο; Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάγκη για εμένα, με 500gb και το 1tb όμως υπήρξε και αυτόν τον χώρο τον έχασα, θα μπορούσα να έχω 2tb+1tb ή 500gb αντίστοιχα, αυτοί η δίσκοι στην ουσία μου είναι άχρηστοι τώρα, δεν τους χρειάζομαι κάπου.
hannibalking83 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ και δεν βρήκα να το έχει αναφέρει κανείς αλλά επειδή είμαι νέος στο ps4 θα θελα να μου πείτε ή εδώ ή σε pm τι ισχύει με τις αγορές παιχνιδιών μέσω account. Έχω καταλάβει για primary για account sharing αλλά υπάρχουν sites που πουλάνε παιχνίδια μέσω account σε πολύ χαμηλές τιμές. Το χει δοκιμάσει κανείς; Το επιτρέπει η sony? Γιατί έχω διαβάζει όλες τις απόψεις.
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ θα ήθελα να μάθω παραπάνω πληροφορίες για το συγκεκριμένο θεμα Βλέπεις άτομα να πουλάνε account κτλπ σε χαμηλές τιμές με παιχνίδια μέσα.
gRim Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Στην καλύτερη θα έχετε το παιχνίδι για κανένα μήνα μέχρι να φάει ban το account και στην χειρότερη να φάει ban η κονσόλα εάν το παιχνίδι έχει αγοραστεί μέσω κλεμμένης κάρτας και έχει μπει ο λογαριασμός ως primary.
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ωραια νεα περι update στο firmware.. Δεν ανοιξα καθολου το PS4 χθες για να δω αν υπαρχει τιποτα.. Αλλα πολυ καλο το νεο..Αυτο που κρινω εγω παντως ειναι οτι δεν βλεπουν στην Sony τεραστια ανταποκριση απο τους Developers, και λογω της μεγαλης μουρμουρας απο τους gamers περι fps κτλ κτλ κτλ, ειπαν να το κανουν ετσι προς το παρον.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις