kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως κολλατε και εχετε κανει το ps4 τοπικ σε consoles vs pc τοπικ. Οσοι γουσταρουν κονσολες παιρνουν κονσολες και παιζουν, οσοι γουσταρουν pc ακλιβοπληρωνυν pc και παιζουν...που ειναι το προβλημα? Εγω πχ εφτιαξα πριν 2 χρονια το pc μου και κανα 2 μηνες μετα αγορασα και το ps3 μιας και βρηκα τα λεφτα.Προτειμαω και παιζω τα παιχνιδια μου σε κονσολα παρα σε pc...βαριεμαι να καθομαι να φτιαχνω καθε τρεις και λιγο τα settings του παιχνιδιου στο pc αλλα εκτος αυτου ποιανομε ολοκληρος αν κατσω πανω απο 2 ωρες στην καρεκλα του γραφειου μου, θελω να βαζω τα δισκακια στο ps3 και να παιζω κατευθειαν (αν και πλεον δεν παιζω κατευθειαν αλλα μετα απο κανα 15λεπτο οχι install,updates κλπ), στο pc παιζω και εκει...εκει περνω οσα παιχνιδια δεν μπορω να παρω στις κονσολες λογο της τιμης τους...στο pc τα παιχνιδια ειναι ακρετα φθηνοτερα οποτε και καποια τα παιρνω εκει.Δεν χρειαζετε να βγαλετε αχρηστο ολοκληρο τοπικ, απλα παιξτε παιχνιδια οπουδηποτε επειδη σας αρεσουν και οχι επειδη θελετε να δειτε τις δυνατοτητες απο τα pc σας.Την πλακα μας κανουμε ολοι. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως κολλατε και εχετε κανει το ps4 τοπικ σε consoles vs pc τοπικ. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Στο topic του PS4 δεν μιλάμε και για τα γραφικά του; Δηλαδή, μελοντικά δεν θα το συγκρίνουμε με το X720 ή με το WiiU; Τώρα τι πειράζει να κάνουμε σύγκριση με PC; Κάτι σχετικό συγκρίνουμε, τα γραφικά, όχι κάτι άσχετο. :/
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Στο topic του PS4 δεν μιλάμε και για τα γραφικά του; Δηλαδή, μελοντικά δεν θα το συγκρίνουμε με το X720 ή με το WiiU; Τώρα τι πειράζει να κάνουμε σύγκριση με PC; Κάτι σχετικό συγκρίνουμε, τα γραφικά, όχι κάτι άσχετο. :/ Οπως εχουν ξαναπει και αλλα παιδια σε προηγουμενες σελιδες...θελετε να συγκρινετε τις κονσολες μεταξυ τους ή με το pc?φτιαξτε ενα νεο τοπικ που να λεει consoles vs pc και πειτε εκει μεσα οτι σας κατευει στο κεφαλι.Πολλα ατομα μπαινουν εδω μεσα για να μαθαινουν νεα για την συγκεκριμενη κονσολα και για τιποτε αλλο, εχουμε μαθει μεχρι στιγμης τις ικανοτητες του ps4 και δεν θελουμε να τις ακουμε καθε μερα και εκτος αυτου βαριομαστε πολλα ατομα να διαβαζουμε και να ξαναδιαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια που συγκρινετε γραφικα fps κλπ. 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Οπως εχουν ξαναπει και αλλα παιδια σε προηγουμενες σελιδες...θελετε να συγκρινετε τις κονσολες μεταξυ τους ή με το pc?φτιαξτε ενα νεο τοπικ που να λεει consoles vs pc και πειτε εκει μεσα οτι σας κατευει στο κεφαλι.Πολλα ατομα μπαινουν εδω μεσα για να μαθαινουν νεα για την συγκεκριμενη κονσολα και για τιποτε αλλο, εχουμε μαθει μεχρι στιγμης τις ικανοτητες του ps4 και δεν θελουμε να τις ακουμε καθε μερα και εκτος αυτου βαριομαστε πολλα ατομα να διαβαζουμε και να ξαναδιαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια που συγκρινετε γραφικα fps κλπ. Το θεμα ειναι οτι -μιλαμε- για το PS4. Δεν μπορουμε να το κανουμε χωρις ομως να βαλουμε μπροστα και τα αλλα μετρα συγκρισης. Εχει απλως πλακα που ακους "πωωω τι wiiu και μαλακιες μου λετε τωρα, το PS4 θα το ξεσκισει" και αμεσως μετα να βγαινει αλλος και να λεει "πωωω τι PS4 και μαλακιες μου λετε τωρα, το PC ηδη τα ξεσκιζει ολα" και οι πρωτοι αμεσως θα πεσουν στη λουμπα να πουν αυτο που λες τωρα εσυ. Δεν το καταλαβαινετε οτι κανετε το ιδιο πραγμα? Δηλαδη οταν μιλαμε για PS4 vs οτιδηποτε τα γραφικα παιζουν ρολο αλλα μολις βαλουμε στην εξισωση το PC αυτοματα αυτο το κομματι δεν εχει σημασια ή -και καλα- δεν νοιαζει κανεναν? Αποφασιστε, παιζουν ή οχι τα γραφικα ρολο? Αν ναι ποσο? Σε τι βαθμο? Ετσι για να ξερουμε και εμεις να λεμε το (π.χ.) απο το 50 και κατω ειναι μαλακιες αλλα απο το 50 και πανω ειναι αψογα (προσδιοριστε ποιο ειναι το 50, ο καθενας για τον εαυτο του). 1
naruto14 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 To θέμα είναι πως ότι συζήτηση έχει γίνει εδώ μέσα αφορά τα γραφικά και πραγματικά έχει αρχίσει να κουράζει. Δεν ενδιαφέρονται όλοι τόσο πολύ για τα γραφικά όμως. Και ούτε είναι ο σημαντικότερος παράγοντας σε ένα παιχνίδι.
mtzs Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μπορεις να συγκρινεις κονσολα vs κονσολα εκει εχει πιο πολυ βαση και λογικη το θεμα, μιας και οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες μεταξυ τους. Και ναι εγω προσωπικα θα δω και γραφικα συν τοις αλλοις σε ενα πακετο. Αλλα θα λογαριασω και αλλα παρελκομενα οπως online, τιτλους, "προσφορες στυλ ps plus", πολιτικη εταιριας που λανσαρει την κονσολα κλπ. Ο καθενας ζυγιζει και παιρνει αναλογα με αυτα που τον καλυπτουν η συμφωνα με το τι κρινει αυτος σε ενα υποκειμενικο θεμα. Και για τους περισσοτερους το κριτηριο αγορας περαν του fanboysmou ειναι το vfm. Τουλαχιστο για μενα. Εχω κραξει πολλες φορες το U οχι μονο για τα specs αλλα και για πολλα αλλα (πολιτικη Ν) αλλα παρ ολα αυτα θα το παρω διοτι το θεωρω vfm τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Το να μου συγκρινεις ομως PC με τιταν + 3770 που για να χτιστει θελει 1200 ευρω = 3 next gen και 6 wiiU κονσολες ε τοτε παραπαει το θεμα. Ειπαμε να υπαρχει μια βαση σε αυτα που λεμε. Για μενα δεν υφισταται θεμα συγκρισης κονσολας vs PC καθοτι μιλαμε για ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα πραγματα απο πολλες αποψεις και κυριως λογω τιμης και vfm. Αν καποιος θεωρει οτι ειναι VFM τα 1200 ευρω για να τρεχει crysis σε 60 fps αντι για 30 που τρεχουν μηχανηματα των 400 τοτε μεγεια του και χαρα του. Εγω ομως το να δωσω ακομη και 800 ευρω για να τρεχω κατι 20-30% καλυτερα το θεωρω προσβολη στη λογικη μου. οσο για τα γραφικα. για μενα παιζουν βασικο ρολο αλλα μεχρι εκει που επιτρεπει το vfm. O καθενας οπως μπορει. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ξεχνάς κάτι, εκτός του ότι η κονσόλα βγάζει 30FPS αντί για 60FPS που βγάζει το PC, έχει και τα μισά γραφικά συν ότι στο PC μιλάμε για 1080P@60FPS και όχι για 1024*600/FXAA/30FPS(Ps3) Ειδικά στο Crysis 1 το χάσμα είναι πολύ μεγαλύτερο.
Millennium Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Με τα fps αρχίσαμε,με τις αναφορές να δούμε πότε. 10 Ιουνίου η E3 PC της Sony.
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Το θεμα ειναι οτι -μιλαμε- για το PS4. Δεν μπορουμε να το κανουμε χωρις ομως να βαλουμε μπροστα και τα αλλα μετρα συγκρισης. Εχει απλως πλακα που ακους "πωωω τι wiiu και μαλακιες μου λετε τωρα, το PS4 θα το ξεσκισει" και αμεσως μετα να βγαινει αλλος και να λεει "πωωω τι PS4 και μαλακιες μου λετε τωρα, το PC ηδη τα ξεσκιζει ολα" και οι πρωτοι αμεσως θα πεσουν στη λουμπα να πουν αυτο που λες τωρα εσυ. Δεν το καταλαβαινετε οτι κανετε το ιδιο πραγμα? Δηλαδη οταν μιλαμε για PS4 vs οτιδηποτε τα γραφικα παιζουν ρολο αλλα μολις βαλουμε στην εξισωση το PC αυτοματα αυτο το κομματι δεν εχει σημασια ή -και καλα- δεν νοιαζει κανεναν? Αποφασιστε, παιζουν ή οχι τα γραφικα ρολο? Αν ναι ποσο? Σε τι βαθμο? Ετσι για να ξερουμε και εμεις να λεμε το (π.χ.) απο το 50 και κατω ειναι μαλακιες αλλα απο το 50 και πανω ειναι αψογα (προσδιοριστε ποιο ειναι το 50, ο καθενας για τον εαυτο του). Ειπα εγω σε κανεναν να μην συγκρινει τις κονσολες μεταξυ τους?Εγω ειπα καντε ενα ριμαδι τοπικ consoles vs pc και ψαξτε και γραψτε εκει μεσα τι διαφορες εχει το ps3 με το 360 το ps4 με το 720 το wii U και μαζι για το pc, μην χαλατε αυτο το τοπικ.Συγκρινετε τα ολα σε ΑΛΛΟ τοπικ δεν με ενδιαφερει καθολου.Εγω και οποιοσδηποτε αλλος μπαινουμε στο τοπικ του ps4 για να μαθαινουμε απλα τα νεα της κονσολας και οχι για να δουμε συγκρισεις αν το ενα τρεχει με 60fps ή με 30fps ή αν τρεχουν σε full hd ή σε hd κλπ.Εχει παρατραβηξει το θεμα με τα fps και με τις αναλυσεις.Δυσκολο ειναι να φτιαξετε νεο τοπικ?Ελεος. 3
Vole Maulder Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ikaruga, δεν είναι απλώς οι συγκρίσεις γραφικών, είναι σε τι επίπεδο και με τι μέτρα γίνονται. Είναι σαν να έχουμε ένα θρεντ για το νέο Golf GT, ξέρω 'γώ, και να σκάνε κάθε 3 μέρες δυο άτομα και να λένε "φίλε, τι Golf και μαλακίες, η Ferrari μου τα σκίζει όλα". Τι σχέση και χρησιμότητα έχει μια τέτοια σύγκριση; Οπως είπαν κι από πάνω οι άλλοι, είναι ανόμοια πράγματα και καταντάει κουραστικό. Το WiiU είναι κι αυτό κονσόλα και πλασάρεται ως next gen (στα πλαίσια των κονσολών) και ως εναλλακτική (πάλι στην αγορά των κονσολών). Οπότε οι συγκρίσεις με αυτό στέκουν και είναι στην ίδια κατηγορία. Στην τελική, μου φαίνεται ξεκάθαρο πως πέρα από 2-3 άτομα κανείς δεν πρόκειται να συμφωνήσει με τις απόψεις τους περί value for money και σημασίας των υπεργραφικών σε 3 παιχνίδια μετρημένα, οπότε τι μπορεί να βγει από αυτό; Τόσες σελίδες τώρα παίζει το εξής σκηνικό -Το πισί μου με 3 Τιτάνες και 15 πυρήνες είναι καλύτερο. -Δε με ενδιαφέρει. -Οχι, είναι καλύτερο. -Μα δε με ενδιαφέρει. -Οχι, είναι καλύτερο... 4
steve.spil Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 η πλακα ειναι οτι καθησα κ διαβασα λιγο το thread τετοιας εποχης πριν το λανσαρισμα των κονσολων xbox 360 ps3 κ τα μηχανηματα συμφωνα μ αυτα ειναι κανα 3 φορες πιο δυνατα απο αυτα που θα κυκλοφορησουν τωρα ειδικα για το ps3 διαβασα μεχρι κ για 10 τεραφλοπς! αποδοση ενω τα 1080p 60 frames τα χαν γ την πλακα.....
Titanomaxos Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 τα 4D γραφικα απο την Sony ξεχασες!!!! Α ρε Sony στη φανφαρα πρωτη! Ασε που μας τα εκανε τσουρεκια με το 3D και τωρα στο PS4 ουτε λεξη για το 3D....
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 τα 4D γραφικα απο την Sony ξεχασες!!!! Α ρε Sony στη φανφαρα πρωτη! Ασε που μας τα εκανε τσουρεκια με το 3D και τωρα στο PS4 ουτε λεξη για το 3D.... Ειναι αυτονοητο πως θα υποστιριζει 3D το Ps4 οποτε γιατι να λενε τα ιδια και τα ιδια?Χωρις παρεξηγηση θα σε παρακαλουσα να συνεχισεις το τρολλαρισμα σου σε αλλα τοπικ που ενδιαφερουν και εσενα (γιατι αποτι εχω καταλαβει την σονυ σε καθε σου ποστ την θαβεις)...οχι τιποτε αλλο για να μην χανεις εσυ τον χρονο σου αλλα και να μην σπαταλας και τον δικο μας με τα "ειρωνικα" ποστ σου. Φιλικα παντα. 1
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 θελω να βαζω τα δισκακια στο ps3 και να παιζω κατευθειαν (αν και πλεον δεν παιζω κατευθειαν αλλα μετα απο κανα 15λεπτο οχι install,updates κλπ) Φαντάσου εγώ πόση ώρα κάνω για να παίξω κάτι στο PS3 που λόγω σχολής το ανοίγω μια φορά το μήνα στην καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις