Vole Maulder Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Site: http://www.amazon.co.uk/s/ref=amb_link_174546067_2?ie=UTF8&hidden-keywords=B00CANKWBM%7C%20B00CANKV5Y%20%7CB00CANKS3E%7CB0054TWXN4%20%7CB0054TWY56%20%7CB0054TWYDS%7CB0051NNVYI%20%7CB0051NNWGU%20%7CB0051NNWZG&rh=i%3Avideogames%2Cn%3A300703&sort=relevancerank&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=merchandised-search-2&pf_rd_r=D451C4145C7448D7BA85&pf_rd_t=101&pf_rd_p=399078547&pf_rd_i=300703">Amazon . Οχι 30 ευρώ, αλλά 40-45 βρίσκεις νέα παιχνίδια εύκολα. Εκεί κυμαίνοται τα περισσότερα εκτός Ελλάδας, βασικά. Hell, τα σουπερμάρκετ εδώ (Βρετανία) έχουν καλύτερες τιμές σε νέα παιχνίδια από το Πλαίσιο! Πάντως, ο ένας μήνας που ίσως περιμένεις για να πάρεις ένα παιχνίδι λίγο φτηνότερο δε συγκρίνεται με τα δύο χρόνια και βάλε που θα πρέπει να περιμένεις να πέσει η τιμή της κονσόλας, οπότε σε αυτό που είπες αρχικά, τι day 1 τι day 2, δίκιο έχεις. 1
naruto14 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Site: http://www.amazon.co.uk/s/ref=amb_link_174546067_2?ie=UTF8&hidden-keywords=B00CANKWBM%7C%20B00CANKV5Y%20%7CB00CANKS3E%7CB0054TWXN4%20%7CB0054TWY56%20%7CB0054TWYDS%7CB0051NNVYI%20%7CB0051NNWGU%20%7CB0051NNWZG&rh=i%3Avideogames%2Cn%3A300703&sort=relevancerank&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=merchandised-search-2&pf_rd_r=D451C4145C7448D7BA85&pf_rd_t=101&pf_rd_p=399078547&pf_rd_i=300703">Amazon . Οχι 30 ευρώ, αλλά 40-45 βρίσκεις νέα παιχνίδια εύκολα. Εκεί κυμαίνοται τα περισσότερα εκτός Ελλάδας, βασικά. Hell, τα σουπερμάρκετ εδώ (Βρετανία) έχουν καλύτερες τιμές σε νέα παιχνίδια από το Πλαίσιο! Πάντως, ο ένας μήνας που ίσως περιμένεις για να πάρεις ένα παιχνίδι λίγο φτηνότερο δε συγκρίνεται με τα δύο χρόνια και βάλε που θα πρέπει να περιμένεις να πέσει η τιμή της κονσόλας, οπότε σε αυτό που είπες αρχικά, τι day 1 τι day 2, δίκιο έχεις. Στην Αγγλία μένεις ζεις εσύ?
Millennium Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Project CARS looking for funding for a PlayStation 4 version
katsikoula Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Amazon. Οχι 30 ευρώ, αλλά 40-45 βρίσκεις νέα παιχνίδια εύκολα. Εκεί κυμαίνοται τα περισσότερα εκτός Ελλάδας, βασικά. Hell, τα σουπερμάρκετ εδώ (Βρετανία) έχουν καλύτερες τιμές σε νέα παιχνίδια από το Πλαίσιο! Πάντως, ο ένας μήνας που ίσως περιμένεις για να πάρεις ένα παιχνίδι λίγο φτηνότερο δε συγκρίνεται με τα δύο χρόνια και βάλε που θα πρέπει να περιμένεις να πέσει η τιμή της κονσόλας, οπότε σε αυτό που είπες αρχικά, τι day 1 τι day 2, δίκιο έχεις. Στην Αγγλία μένεις ζεις εσύ? Γιατί το αγγλικό Amazon δεν στέλνει Ελλάδα??? Για να μην μιλήσω για το zavvi που δίνει αυτή τη στιγμή το God of War Ascension στις 22 λίρες...!!!Sent from my GT-I9100 using Insomnia
naruto14 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Γιατί το αγγλικό Amazon δεν στέλνει Ελλάδα??? Για να μην μιλήσω για το zavvi που δίνει αυτή τη στιγμή το God of War Ascension στις 22 λίρες...!!!Sent from my GT-I9100 using Insomnia Όχι δεν το εννούσα έτσι. Ξέρω πως στέλνει και έχω παραγγείλει και εγώ από εκεί. Απλά επειδή έγραψε "Τα σουπερμαρκετ εδώ (Βρετανία)" υπέθεσα πως αυτός μένει εκεί...
katsikoula Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Γιατί το αγγλικό Amazon δεν στέλνει Ελλάδα??? Για να μην μιλήσω για το zavvi που δίνει αυτή τη στιγμή το God of War Ascension στις 22 λίρες...!!!Sent from my GT-I9100 using Insomnia Όχι δεν το εννούσα έτσι. Ξέρω πως στέλνει και έχω παραγγείλει και εγώ από εκεί. Απλά επειδή έγραψε "Τα σουπερμαρκετ εδώ (Βρετανία)" υπέθεσα πως αυτός μένει εκεί...Αν ok δικό μου λάθος. Απλά έχω συνηθίσει τον κλασσικό φοβισμένο Έλληνα που επειδή δεν εμπιστεύεται να δώσει πιστωτική στο Amazon ή στο κάθε Amazon (λες και θα είναι ο πρώτος) προτιμάει να δίνει μέχρι και τα διπλάσια λεφτά για να "υποστηρίξει" την χώρα του. Όπως και να έχει επιλογές είναι αυτές, ούτε κανέναν θέλω να θίξω ούτε τίποτα. Απλά περιγράφω ένα γεγονός.Sent from my GT-I9100 using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Στην Αγγλία μένεις ζεις εσύ? Σκοτία. (Από το bold που έκανες, πάντως, εμένα μου φάνηκε ξεκάθαρο τι ρωτούσες ) To Zavvi πάντως κάνει κάτι επικές καθυστερήσεις (αν τελικά στείλει ό,τι περιμένεις), όχι μόνο προς Ελλάδα. Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το κατάστημα.
RedPanda Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ...Εμείς όμως την κονσόλα την αγοράζουμε πρωτα απ'όλα για το software και έπειτα για το hardware!!! Κάνετε όλοι λάθος. Αγοράζουμε κονσόλες γιατί οι developers κάνουν απείρως καλύτερο optimise στον κώδικα μιας οι κονσόλες είναι standardized hardware. Το hardware του PC ΠΟΤΕ δεν το εκμεταλλεύονται τα παιχνίδια σε ικανοποιητικό βαθμό. Μόνο οι κονσόλες θα σου δείξουν τι μπορεί να κάνει το hardware στα όρια του. 2
Titanomaxos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τι να το κανεις ομως που οι νεες κονσολες ξεκινανε με ενα τεραστιο disadvantage πισω σε αποδοση! Γιατι ενας τωρινος 3770Κ ειναι 500%+ πιο γρήγορος απο τον 8 core jaguar αλλα και στις καρτες γραφικων ενα 680gtx ειναι 100% πανω σε αποδοση απο το 7850. Anandtech.com battlefield 3 σε 1920χ1080 + Ultra quality + x4MSAA 680GTX -> 65 fps 7850 -> 32 fps .....και αυτα τα αποτελεσματα ειναι με ενα της προκοπης Intel CPU και οχι με τον μπουμπουνα Jaguar! ....και αν σκεφτουμε οτι 2 gp units θα ειναι για physics ανεβαινει και αλλο η διαφορα υπερ του 680gtx! ....και ολα αυτα ΘΑ βγουν! Εκτος εαν το γυρισουν σε παιχνιδια βιντεο αλλα quantic dreams αλλα και ψευτο3d με εχθρους 2-3 σημειων (god of war). Aπο software αυτη η έλλειψη απόδοσης δεν καλύπτεται οσο και να χτυπάτε τα κεφάλια σας! Σε ενα YUGO εαν βαλεις ΝΙΤRO και 100αρα βενζίνα δεν γινεται Ferrari!
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Skroutz.gr 3770K ~ 300€ GTX680 ~ 500€ Σύνολο 800€, και δεν έχω δεί πολλούς επεξεργαστές και κάρτες να δουλεύουν μόνα τους, but who cares!! Έχεις CPU και GPU που ρίχνουν PS4!! Και δεν μπορείς να παίξεις τίποτα!! Fuck yeah!! Fuck logic!! 6
polakis21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ρε παιδια να σας πω κατι: Χεστήκ@με για το τι γραφικα θα παιζουν οι κονσολες και την συγκριση με τα υπερ-pc. Παντα τα υπερ pc θα εχουν καλυτερη αναλυση και frames, αλλα οσοι παιζουμε κονσολες και δεν ασχολουμαστε με pc, δεν μας νοιαζει, πως να το κανουμε δηλαδη. Καθε φορα τα ιδια, μας εχετε πρηξει με τα pc... Προσωπικα απεχθανομαι το pc gaming. Ποτε δεν ασχοληθηκα. Θελω την κονσολιτσα μου και το καναπεδακι μου χαλαρα. Τωρα αν δεν θα παιξω φουλ frames το νεο φιφα ας πουμε ποσως με ενδιαφερει. Λες και το ματι μου θα το καταλαβει... Αυτο ισχυει και για το ps4, και το νεο xbox... Sent from my iPhone using Insomnia 3
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 [offtopic]Αυτή η ειρωνία.. "Δεν μας ενδιαφέρουν τα γραφικά".. Το αν σας ενδιαφέρουν ή όχι, φαίνεται απο το bashing των Wii και Wii U. Kαι βάση σχόλιων των περισσότερων PS3/X360 users, σας καίνε, πολύ. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον, στην προκειμένη περίτπωση στον polakis, αλλά μιας και το ανέφερε είπα να το πώ. Αλλά συγκεκριμένα για το frame, πίστεψέ με, μια χαρά θα καταλάβει τη διαφορά.[/offtopic] 2
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 [offtopic]Αυτή η ειρωνία.. "Δεν μας ενδιαφέρουν τα γραφικά".. Το αν σας ενδιαφέρουν ή όχι, φαίνεται απο το bashing των Wii και Wii U. Kαι βάση σχόλιων των περισσότερων PS3/X360 users, σας καίνε, πολύ. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον, στην προκειμένη περίτπωση στον polakis, αλλά μιας και το ανέφερε είπα να το πώ. Αλλά συγκεκριμένα για το frame, πίστεψέ με, μια χαρά θα καταλάβει τη διαφορά.[/offtopic] Δεν μπορεις να πεις ομως, βγαζει γελιο ολο αυτο. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 [offtopic]Αυτή η ειρωνία.. "Δεν μας ενδιαφέρουν τα γραφικά".. Το αν σας ενδιαφέρουν ή όχι, φαίνεται απο το bashing των Wii και Wii U. Kαι βάση σχόλιων των περισσότερων PS3/X360 users, σας καίνε, πολύ. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον, στην προκειμένη περίτπωση στον polakis, αλλά μιας και το ανέφερε είπα να το πώ. Αλλά συγκεκριμένα για το frame, πίστεψέ με, μια χαρά θα καταλάβει τη διαφορά.[/offtopic] Το wii είχε χάλια γραφικά, αλλά το pc είναι πολύ ακριβό. Άλλ' αντ' άλλων. Δε βγάζεις άκρη με τους φανατικούς των twins. Τους ενδιαφέρουν τα γραφικά, εκτός από όταν το αντίπαλο μηχάνημα βγάζει καλύτερα. Ρε παιδια να σας πω κατι: Χεστήκ@με για το τι γραφικα θα παιζουν οι κονσολες και την συγκριση με τα υπερ-pc. Παντα τα υπερ pc θα εχουν καλυτερη αναλυση και frames, αλλα οσοι παιζουμε κονσολες και δεν ασχολουμαστε με pc, δεν μας νοιαζει, πως να το κανουμε δηλαδη. Καθε φορα τα ιδια, μας εχετε πρηξει με τα pc... Προσωπικα απεχθανομαι το pc gaming. Ποτε δεν ασχοληθηκα. Θελω την κονσολιτσα μου και το καναπεδακι μου χαλαρα. Τωρα αν δεν θα παιξω φουλ frames το νεο φιφα ας πουμε ποσως με ενδιαφερει. Λες και το ματι μου θα το καταλαβει... Αυτο ισχυει και για το ps4, και το νεο xbox... Sent from my iPhone using Insomnia Έλεγα να σου απαντήσω, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι το μέτρο σύγκρισης είναι το FIFA. Όποτε δε θα χάσω το χρόνο μου. :Ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις