Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πανίσχυρα ps3/360 είναι μύθος , τα high end pc's ήταν , είναι και θα είναι πάντα πιο ισχυρά. Εμείς όμως την  κονσόλα την αγοράζουμε πρωτα απ'όλα για το software και έπειτα για το hardware!!!

Fixed. Δεν αγοραζουμε κονσολες για το hardware. 100% software. 

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελλαδα με πιτα γυρο υπολογιζε στα 599Ε. Λογικα θα βγουν και πακετα με γιαουρτλου οποτε η τιμη θα εκτοξευτει στα 650Ε.

οχι κανα 2 χιλιαρικα.
Το 3 όταν είχε βγει τόσα έκανε.. Τι σε κάνει να κοροιδευεις τα 650? Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Eνταξει προφανως δεν το ξερει το παιδι οπως πολλοι οτι ειχε τοσα το ps3 οταν ειχε πρωτοβγει .Εδω οταν ειπα οτι το ps4 θα εχει πανω απο 500 ευρω φανηκε παραξενο σε πολλους.Ακομα εχω την αποδειξη απο το ps3 πρωτη μερα κυκλοφοριας στην Ελλαδα ..

Δημοσ.

Eνταξει προφανως δεν το ξερει το παιδι οπως πολλοι οτι ειχε τοσα το ps3 οταν ειχε πρωτοβγει .Εδω οταν ειπα οτι το ps4 θα εχει πανω απο 500 ευρω φανηκε παραξενο σε πολλους.Ακομα εχω την αποδειξη απο το ps3 πρωτη μερα κυκλοφοριας στην Ελλαδα ..

Μια χαρά το ξέρει. Αυτό που εσείς μάλλον δεν έχετε καταλάβει ακόμα είναι πως η Sony έμαθε με τα λάθη της και δεν κοστολογεί πια τόσο ακριβά τις κονσόλες.

Δημοσ.

Το 3 όταν είχε βγει τόσα έκανε.. Τι σε κάνει να κοροιδευεις τα 650? Sent from my iPhone using Insomnia

Ακριβως οτι ειπε ο naruto.

Φυσικα και γνωριζω ποσο εκανε το ps3 την ημερα κυκλοφοριας του και φυσικα και ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παει πανω απο 500Ε το ps4, αν παει θα παει μονο με κανα τραβηγμενο bundle πχ μαζι με ps vita + 2ο ds4 κλπ.

Φυσικα και η sony εμαθε απο τα λαθη της, ακουσε τον κοσμο της και θα το αποδηξει εντως λιγων μηνων (αν δεν μαθαινε απο τα λαθη της θα μας παρεδιδε ενα ds4 ιδιο εμφανισιακα με το ds3 μονο με καποιες περισσοτερες δυνατοτητες, οπως εκανε δλδ και στις προηγουμενες γενιες...τους εκραξε πολυ κοσμος για τους αναλογικους οτι γλυστρανε τα δαχτυλα μετα απο πολυωρη χρηση, τους εκραξε επεισης για τις σκανδαλες που δεν εφταναν με τιποτα την αποδοση του x360 controller και φυσικα εκανε το σωστο και ακουσε τον κοσμο της και τα αλλαξε).

Δημοσ.

Mακαρι να βγεις εσυ σωστος και εγω λαθος αλλα δεν το βλεπω ..:) H τιμη του ps4 παντως ειναι κατι εντελως διαφοτερικο απο αυτο που αναφερεις στην τελευταια παραγραφο να εχεις υποψη σου .

Δημοσ.

Mακαρι να βγεις εσυ σωστος και εγω λαθος αλλα δεν το βλεπω .. :) H τιμη του ps4 παντως ειναι κατι εντελως διαφοτερικο απο αυτο που αναφερεις στην τελευταια παραγραφο να εχεις υποψη σου .

Δεν ειναι και τοσο διαφορετικο αν αναλογιστεις την "συμπεριφορα" της sony τα προηγουμενα χρονια με την "συμπεριφορα" που εχει διξει φετος για την κυκλοφορια του ps4.Ειναι αποφασισμενη να κερδισει περισσοτερο κοσμο στην νεα γενια οποτε θα κανει το καλυτερο.Αν ανακοινωθει τελικα πως το χ720 θα πρεπει να ειναι παντα online για να παιζεις εκει να δεις τι εχει να γινει.Καλα φυσικα και την αμερικη δεν την περνει με τιποτα μιας και εκει ειναι ολοι κολλημενοι.

Δημοσ.

Παραπανω απο 450 δεν προκειται να εχει. Ετσι χωρις να αντιλογουμε ας γραψει ο καθενας τη γνωμη του να δουμε ποιος θα πεσει μεσα

Εγω λεω 400 μινιμουμ, 450 μαξιμουμ.

Ετσι για να εχουμε να λεμε.

• Like 1
Δημοσ.

Να πούμε σε ευρώ γιατι αυτο ειναι που μας καίει;

Γιατι θυμάμαι Ελλάδα PS3 έκανε 650€ αλλα Αμερική ούτε που θυμάμαι, οπότε για να έχουμε μετρό σύγκρισης ας πούμε τις δικές μας τιμές.

Πιστεύω μια "λογική" τιμή με βάσει αυτα που έχουμε δει και με specs κλπ πιστεύω στην Ελλάδα τα Πλαίσια και οι Κοτσοβολοι θα το δίνουν 550+

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πιστεύω μια "λογική" τιμή με βάσει αυτα που έχουμε δει και με specs κλπ πιστεύω στην Ελλάδα τα Πλαίσια και οι Κοτσοβολοι θα το δίνουν 550+

Sent from my iPhone using Insomnia

Για μένα όσοι παίρνουν κονσόλα day 1 είναι "θύματα" πάντως.....!!!! ;)

Δημοσ.

H κονσολα δεν λεει τιποτα οσο και να την παρεις ειτε day1 ειτε day2,γιατι αυτα τα δινεις μια και εξω.Τα παιχνιδια που κανουν 60 ευρω ειναι ολο το μανικι εκτος αν περιμενεις εσυ ποτε θα πεσουν οι τιμες τους για να το τσιμπησεις .

Δημοσ.

Κι εγώ μεταξύ 400 και 500 λέω. Εκτός αν βγάλουν κι αυτοί κανένα subscription μοντέλο σε φτηνότερη αρχική τιμή.

Τα παιχνίδια δεν κάνουν 60 ευρώ. Το ότι τα πουλάει τόσο το Πλαίσιο κι ο Κωτσόβολος ακόμα και χρόνια μετά την κυκλοφορία τους δεν είναι επιχείρημα. Και έστω ότι κάνουν τόσο. Ενα μήνα μετά η τιμή θα έχει πέσει τουλάχιστον 5-10 ευρώ. Αν δεν μπορείς να περιμένεις ένα μήνα να παίξεις κάτι, τότε, μην γκρινιάζεις (μην το πάρεις προσωπικά, γενικά το λέω).

Δημοσ.

Ποσο κανουν τα παιχνιδια οταν βγαινουν ? 60 ευρω δεν κανουν ? Μονο στο πλαισιο εχει 60 ευρω δηλαδη και αλλου το βρισκεις εσυ με 30 το καινουργιο game? Nα μου πεις και εμενα δηλαδη να το αγοραζω απο εκει ,οχι πως παιζω πολλα ps3 ... :) Eξαλλου το τονισα ,ειπα εκτος αν περιμενεις να πεσουν οι τιμες που μετα απο ενα μηνα θα πεσει 20 ευρω και παλι παιζει ομως γιατι δεν θα πεφτουν ολα μετα απο 1 μηνα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...