vrwmiaris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν πιστεύω να χρεώνουν το κάθε μήνυμα στο κινητό που στέλνουν
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ειναι η κλασσικη τακτικη που εφαρμοζουν πολλα μαγαζια και εκτος τεχνολογικων προιοντων, με το ανεβασμα των τιμων πριν τις εκπτωσεις και το κατεβασμα στην κανονικη τιμη στην περιοδο εκπτωσεων και τα παρουσιαζουν ως προσφορες.. το πλαισιο δεν θα το κανε? Με την μονη διαφορα οτι δεν ανεβασαν την τιμη πριν τις εκπτωσεις.Η τιμη ηταν αυτη που αναφερεται τωρα και εβαλαν μια πλασματικη τιμη προς τα πανω για να δειξουν οτι και καλα ειναι εκπτωση. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Με την μονη διαφορα οτι δεν ανεβασαν την τιμη πριν τις εκπτωσεις.Η τιμη ηταν αυτη που αναφερεται τωρα και εβαλαν μια πλασματικη τιμη προς τα πανω για να δειξουν οτι και καλα ειναι εκπτωση. A ωραια.. ακομα χειροτερα.. Ξεδιαντροποι εντελως..
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 A ωραια.. ακομα χειροτερα.. Ξεδιαντροποι εντελως.. Καλα και στο εξωτερικο απο οτι βλεπω απο αρχες του χρονου ανεβηκαν οι τιμες.Απλα το αναφερω γιατι μερικοι περιμενουν προσφορες για το ps4 pro λες και του slim ειναι καλυτερες. ps4 slim 1tb μαζι με τα 3παιχνιδια ξεχωριστα βγαινει 285(κονσολα)+20(driveclub)+38(U4)+27(Thelastofus)=370 Αντε να βαλω μεσα και μεταφορικα κανα 10ρικο συνολο?380 και το πουλανε στις αλυσιδες 390 Κοινως σου βγαινει φθηνοτερα αν τα παρεις ξεχωριστα(και φυσικα υπαρχουν και οι αγγελιες αν καποιος τις υπολογισει).Βεβαια και απο Αγγλικο amazon 385ευρω βγαινει(με το αργο κουριερ). Επισης στο ιδιο εχει bundle ps4 pro μαζι με 1 παιχνιδι και οι τιμες ειναι ιδιες οσο κανουν αν τα παρεις ξεχωριστα κονσολα+το εν λογω παιχνιδι ,αρα και εκει προσφορες Δεν.... https://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-Pro-Dishonored-PS4/dp/B01NGTILY4/ref=sr_1_4?s=videogames&ie=UTF8&qid=1484049389&sr=1-4&keywords=ps4%2Bpro&th=1
skouf26 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση Εχω αγοράσει το slim και μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται αρκετά στο σημείο που μπαίνει το καλώδιο τροφοδοσίας και προς τα εμπρός ως την μέση περίπου.Είναι ιδέα μου ή συμβαίνει σε όλους?
bedazzled Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση Εχω αγοράσει το slim και μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται αρκετά στο σημείο που μπαίνει το καλώδιο τροφοδοσίας και προς τα εμπρός ως την μέση περίπου.Είναι ιδέα μου ή συμβαίνει σε όλους? Φυσιολογικό είναι έως ένα βαθμό. Δες εδώ για thermal images: http://wccftech.com/playstation-4-heat-regulation-test-thermal-camera/ Αν και τώρα με τα κρύα δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα... 1
Spartan117 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αρκετά θετικά τα reviews για το GR2, όχι ότι δεν το περίμενα Επιτέλους αρχίζουμε και βλέπουμε καλά Ιαπωνικά games με το κιλό στο Ps4 (FFXV, TLG, GR2, Nioh, Nier) 1
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αρκετά θετικά τα reviews για το GR2, όχι ότι δεν το περίμενα Επιτέλους αρχίζουμε και βλέπουμε καλά Ιαπωνικά games με το κιλό στο Ps4 (FFXV, TLG, GR2, Nioh, Nier) Χαμηλη διαθεσιμοτητα(και τσουχτερες τιμες)ομως https://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?from=most-popular&keyphrase=gravity+rush
bedazzled Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σε 1-2 μήνες θα έχει πέσει πολύ η τιμή του... γενικά συμβαίνει σε πολλά παιχνίδια αυτό.
Spartan117 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Χαμηλη διαθεσιμοτητα(και τσουχτερες τιμες)ομως https://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?from=most-popular&keyphrase=gravity+rush Κουτατο δύσκολα αλλα σε digital μορφή είναι σίγουρο ότι θα πέσει μέσα στους επόμενους μήνες. Εγώς πάντως το έκανα προπαραγγελία γιατί θέλω να στηρίξω όσο μπορώ τέτοιου είδους κυκλοφορίες, όσο θέλω και να το παίξω day 1 φυσικά. Η πιο φτηνή επιλογή τώρα είναι με 3x20 από το maxplay στα 55.5 euro.
skouf26 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 υπάρχει κάτι τέτοιο για μας εδώ στην Ελλάδα? https://www.registermyps.com/registration
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τελικά επειδή μάλλον θα καταλήξω στο slim μιας και λόγω pc δεν ψήνομε για pro κτλπ ούτε για μεγαλύτερο δίσκο μιας και θα παίζω μονο exclusives (που δε βγαίνουν κάθε μήνα), πιστεύετε πως συμφέρει καλύτερα να αγοράσω την έκδοση 500gb που τη βρίσκω 250 ευρώ και κανένα δύο παιχνιδάκια ξεχωριστά ή καλύτερα καποιο bundle?
gRim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τελικά επειδή μάλλον θα καταλήξω στο slim μιας και λόγω pc δεν ψήνομε για pro κτλπ ούτε για μεγαλύτερο δίσκο μιας και θα παίζω μονο exclusives (που δε βγαίνουν κάθε μήνα), πιστεύετε πως συμφέρει καλύτερα να αγοράσω την έκδοση 500gb που τη βρίσκω 250 ευρώ και κανένα δύο παιχνιδάκια ξεχωριστά ή καλύτερα καποιο bundle? Άμα το bundle έχει παιχνίδια που έτσι κι αλλιώς θα αγόραζες και βγαίνει πιο φτηνά για πιο λόγο να μην το προτιμήσεις; Μπες skroutz και σύγκρινε τιμές πόσο θα έβγαιναν ξεχωριστά και πόσο στο bundle και κρίνε. Για την επιλογή του δίσκου συμφωνώ δεν θα έχεις πρόβλημα εφόσον το θες μόνο για exclusive και υποθέτω δεν θα παίζεις 6-7 παιχνίδια ταυτόχρονα.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μιας και αναφερθηκε παραπανω το Gravity Rush 2(δεν εχει κυκλοφορησει σε μας ακομα),ανεβηκε και σχετικο video και οπως φενεται και αυτο το παιχνιδι(που εχει υποστηριξη απο το Pro)τρεχει το ιδιο μεταξυ Pro και ps4 σαν πρωτο (καλο και exclusive κιολας)παιχνιδι του 2017 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις