sndev Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 το 2 step verification ειναι λίγο σπασαρχιδικο αλλα σωτήριο. και μάλιστα πολύ αργα το βάλανε. εμένα με hackarane και η κονσόλα μου ηταν σαν secondary και δε μπορουσα να κανω share το account μου ενα 6μηνο τωρα με το 2 step καθε που κανω login ειτε στο pc ειτε στο psntrophies σκαει sms Με κωδικο, πόσο δύσκολο ηταν να το εφαρμόσουν τοσα χρονια
Skr1ll3x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Κατι που αρκετο καιρο τωρα εφαρμοζει το Steam με επιτυχια..
wired_1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ήρθαν και οι χειμερινές εκπτώσεις και πήραμε τα @@@@@ μας για το ps pro
Πανος999 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Γιατι εχει γενικα καμια αξιολογη εκπτωση σε κατι του ps4?ενα χειριστηριο παλευουμε να παρουμε κ ακομα ειναι στο Θεο!
wired_1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εγω για την κονσόλα την ίδια ..... στα 409€ ακατέβατα... και ούτε κανένα bundle ακόμα !
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Αν περιμένετε να βγει bundle για το ps4 pro θα περίμενετε πολύ ακόμα.. πιο φθηνά έρχετε αν τη πάρεις σκέτη, με το bundle και αν πάει στο θεό, εγώ σκέφτομαι να τσιμπήσω χαλαρά μέσα στη βδομάδα το pro μαζί με το αντσαρτσι το 4 να πέσει λιώσιμο το σκ
Πανος999 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Στο call infinite warfare,που εχει κ το modern warfare μεσα,πως το εχει;ψηφιακα;η εχει 2 cd μεσα;
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 αστο εκει εχει γινει χοντρη μ@λ@κια και δεν ξερω γιατι το εχουν κανει ετσι.το κακο δεν ειναι οτι το εχει ψηφιακα με κωδικο.το κακο ειναι οτι για να παιξει το modern πρεπει να εχεις το cd του infinity μεσα.με λιγα λογια αν πουλησεις το cd παπαλα και το modern. ουτε εσυ θα μπορεις να το παιξεις ουτε ο αλλος με το cd
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Πιστευετε πως αξιζει να παρει καποιος ps4 μονο για τα exclusives ή καποια στιγμη θα σταματησουν να βγαινουν και αυτα? Εχει να δωσει ακομα καλα exclusives η sony?
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Πιστευετε πως αξιζει να παρει καποιος ps4 μονο για τα exclusives ή καποια στιγμη θα σταματησουν να βγαινουν και αυτα? Εχει να δωσει ακομα καλα exclusives η sony?Τόσα χρόνια μόνο για τα exclusives παίρνω κονσόλες. Προσωπική άποψη : ναί, αξίζει. 2
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορω να το πιστεψω για ποσο κοροιδα μας περνανε εκει στο Πλαισιο. http://www.plaisio.gr/Campaign/201701-Sale.htm?cm_sp=homepage+Slider-Banner-_-SaleJan17-_-20170109 Τιμη και bundle που εμφανιστηκαν αρχες του ετους(ακριβως τα ιδια πραγματα και τιμη),και τα παρουσιαζει τωρα το Πλαισιο ως εκπτωση. Κριμα που δεν ειχα τραβηξει φωτογραφια να τους εκανα ρεζιλι με την ''δηθεν''εκπτωση που δεν υπηρχε ποτε.
Skr1ll3x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ειναι η κλασσικη τακτικη που εφαρμοζουν πολλα μαγαζια και εκτος τεχνολογικων προιοντων, με το ανεβασμα των τιμων πριν τις εκπτωσεις και το κατεβασμα στην κανονικη τιμη στην περιοδο εκπτωσεων και τα παρουσιαζουν ως προσφορες.. το πλαισιο δεν θα το κανε?
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Πολυ ομορφο αλλα ευτυχως που δεν ειναι pro αλλιως θα μπαιναμε σε εξοδα παλι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις