Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 2 step verification ειναι λίγο σπασαρχιδικο αλλα σωτήριο. και μάλιστα πολύ αργα το βάλανε.

εμένα με hackarane και η κονσόλα μου ηταν σαν secondary και δε μπορουσα να κανω share το account μου ενα 6μηνο

τωρα με το 2 step καθε που κανω login ειτε στο pc ειτε στο psntrophies σκαει sms Με κωδικο, πόσο δύσκολο ηταν να το εφαρμόσουν τοσα χρονια

Δημοσ.

Αν περιμένετε να βγει bundle για το ps4 pro θα περίμενετε πολύ ακόμα.. πιο φθηνά έρχετε αν τη πάρεις σκέτη, με το bundle και αν πάει στο θεό, εγώ σκέφτομαι να τσιμπήσω χαλαρά μέσα στη βδομάδα το pro μαζί με το αντσαρτσι το 4 να πέσει λιώσιμο το σκ :D

Δημοσ.

αστο εκει εχει γινει χοντρη μ@λ@κια και δεν ξερω γιατι το εχουν κανει ετσι.το κακο δεν ειναι οτι το εχει ψηφιακα με κωδικο.το κακο ειναι οτι για να παιξει το modern  πρεπει να εχεις το cd  του infinity μεσα.με λιγα λογια αν πουλησεις το cd  παπαλα και το modern. ουτε εσυ θα μπορεις να το παιξεις ουτε ο αλλος με το cd

Δημοσ.

Πιστευετε πως αξιζει να παρει καποιος ps4 μονο για τα exclusives ή καποια στιγμη θα σταματησουν να βγαινουν και αυτα? Εχει να δωσει ακομα καλα exclusives η sony?

Δημοσ.

Πιστευετε πως αξιζει να παρει καποιος ps4 μονο για τα exclusives ή καποια στιγμη θα σταματησουν να βγαινουν και αυτα? Εχει να δωσει ακομα καλα exclusives η sony?

Τόσα χρόνια μόνο για τα exclusives παίρνω κονσόλες.

Προσωπική άποψη : ναί, αξίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορω να το πιστεψω για ποσο κοροιδα μας περνανε εκει στο Πλαισιο.

http://www.plaisio.gr/Campaign/201701-Sale.htm?cm_sp=homepage+Slider-Banner-_-SaleJan17-_-20170109

Τιμη και bundle που εμφανιστηκαν αρχες του ετους(ακριβως τα ιδια πραγματα και τιμη),και τα παρουσιαζει τωρα το Πλαισιο ως εκπτωση.

Κριμα που δεν ειχα τραβηξει φωτογραφια να τους εκανα ρεζιλι με την ''δηθεν''εκπτωση που δεν υπηρχε ποτε.

Δημοσ.

Ειναι η κλασσικη τακτικη που εφαρμοζουν πολλα μαγαζια και εκτος τεχνολογικων προιοντων, με το ανεβασμα των τιμων πριν τις εκπτωσεις και το κατεβασμα στην κανονικη τιμη στην περιοδο εκπτωσεων και τα παρουσιαζουν ως προσφορες.. το πλαισιο δεν θα το κανε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...