Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει αναφερθει απειρες φορες οτι οσο η χρηματικη διαφορα ειναι μεγαλη υπερ του slim σε σχεση με το pro με τα διαφορα bundle που βγαίνουν...

Υποψην δεν εχω ουτε slim,ουτε pro.

Μονο ξεκουραστη λυση δεν ειναι το playstation πλεον,τουλαχιστον οπως το φανταζεσαι.Περαν του οτι σχεδον ολα τα παιχνιδια εχουν μεγαλα day one patch,ανα καιρους βλεπουμε και τετοια διαμαντια που προκαλουν εκνευρισμο

http://community.us.playstation.com/t5/Games-Services/Error-Ce-34878-0-for-Dishonored-2/td-p/46042212

Κανείς ένα τεράστιο σφάλμα. Η δική σου άποψη δεν είναι κοινώς αποδεκτή. Αυτές οι προσθαφαιρεσεις, μείον το χειριστήριο συν το παιχνίδι κτλ, είναι παραμύθια της χαλιμας. Αν υπάρχει οικονομικού πρόβλημα, εντάξει. Αλλιώς, παίρνεις σήμερα κάτι που θα σου κρατήσει μια τριετία, τουλάχιστον*. Διπλάσια απόδοση...

Φυσικά δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε σε αυτό, αλλά είναι εντυπωσιακό ο αγώνας που κάνεις να πείσεις τον κόσμο.

Αυτό που θα συμφωνήσεις όμως, είναι η γκρίνια. Τόσα πολλά λόγια για παιχνίδια που κάνουν update; Αμάν πια φίλε μου, οι εποχές έχουν αλλάξει. Όχι ένα, εκατό patch να πάρουν αφού βελτιώνουν την εμπειρία. Αν δεν θες βγαίνεις offline και ησυχάζεις.

* To gaming είναι ακριβό χόμπι. Τα 100 ευρώ διαφορά για ένα μηχάνημα που θα σου πάει 3+ χρόνια, δεν είναι και σημαντική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε σε αυτό, αλλά είναι εντυπωσιακό ο αγώνας που κάνεις να πείσεις τον κόσμο.

Αυτό που θα συμφωνήσεις όμως, είναι η γκρίνια. Τόσα πολλά λόγια για παιχνίδια που κάνουν update; Αμάν πια φίλε μου, οι εποχές έχουν αλλάξει. Όχι ένα, εκατό patch να πάρουν αφού βελτιώνουν την εμπειρία. Αν δεν θες βγαίνεις offline και ησυχάζεις.

* To gaming είναι ακριβό χόμπι. Τα 100 ευρώ διαφορά για ένα μηχάνημα που θα σου πάει 3+ χρόνια, δεν είναι και σημαντική.

Εντυπωσιακος ειναι ο αγωνας που κανω εγω και μερικοι αλλοι που λεμε αυτονοητα πραγματα(για 1080p οθονες παντα)ή ο αγωνας που κανετε μερικοι αλλοι( κυριως νεοι χρηστες στο insomnia και κυριως νεοι κατοχοι Ps4 pro) να προτεινετε μονο αυτην την κονσολα λες και δεν υπαρχουν εναλλακτικες επιλογες?

Οσο για τις προσθαφαιρεσεις ειναι πραγματικοτητα και προφανως και σου βγαινει κατι απο το να το αγοραζες ξεχωριστα φθηνοτερα.

Οσο για το παραπανω link που ανεβασα ευτυχως που το πετυχα σε φιλο που ειχε νοικιασει το παιχνιδι(δεν του πολυ αρεσε το πρωτο)και δεν το ειχε αγορασει ,αλλιως θα ειχε φυγει το παιχνιδι πισω στο καταστημα για επιστροφη χρηματων και ας το εφτιαχνε η Bethesda οποτε ηθελε αργοτερα με οσα patch και να βγουν.

Τελος εχει αναφερθει απειρες φορες παλι στο θεμα αυτο και παλι απο τα ιδια ατομα.

παίρνεις σήμερα κάτι που θα σου κρατήσει μια τριετία, τουλάχιστον*

Τα 100 ευρώ διαφορά για ένα μηχάνημα που θα σου πάει 3+ χρόνια, δεν είναι και σημαντική.

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω το παραπανω γιατι γραφεται?Δηλαδη αν παρει καποιος το απλο ps4 σε 1.5-2χρονια θα πρεπει να το αλλαξει και να παρει το Pro?Τι παει να πει να κρατησει 3τια?Θα βγουν δηλαδη αργοτερα παιχνιδια που δεν θα παιζουν στο slim και θα παιζουν στο pro?

Τα ίδια θα γίνουν και με το RDR2 εκτός απροόπτου... Rockstar είναι αυτή και πουλάει.

Μονο που το RDR2 δεν θα ειναι remastered εκδοσης του ps3 οπως ειναι το GTA V :)

Βασικα πραγματικα απορω πως φτασαμε σε σημειο να ειναι κατακριτεο απο μερικους το να προτεινεται το απλο ps4 για αγορα και οχι το pro.......

• Like 1

Δεν έχει καμία σημασία τι είναι. Πουλάει σαν ζεστό ψωμί -> προσφορά/ζήτηση -> τιμές στον θεό. Αυτά ισχύουν μέχρι νεωτέρας (αλλαγή οικονομικού συστήματος).

• Like 1

Εάν είχα καλό PC όπως εσύ θα πήγαινα για το slim και θα έπαιζα εκεί μόνο τα exclusive τα οποία θα αγόραζα με τα λεφτά που θα μου περίσσευαν από την αγορά του slim. Εάν η διαφορά τιμής σου φαίνεται μικρή πήγαινε στο pro.

Αλλωστε η συγκεκριμενη περιπτωση ηταν ξεκαθαρη απο την αρχη αλλα ειπαμε ....

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω το παραπανω γιατι γραφεται?Δηλαδη αν παρει καποιος το απλο ps4 σε 1.5-2χρονια θα πρεπει να το αλλαξει και να παρει το Pro?Τι παει να πει να κρατησει 3τια?Θα βγουν δηλαδη αργοτερα παιχνιδια που δεν θα παιζουν στο slim και θα παιζουν στο pro?

Είναι απλό. Αν ΔΕΝ έχεις, παίρνείς αυτό που σου παρέχει η αγορά ΣΗΜΕΡΑ. Όχι πριν από τρία χρόνια. Έχουν βγει 100 άρθρα που δείχνούν, ανεξαρτήτως τηλεόρασης, ότι υπάρχει διαφορά. Λίγο ή πολύ ας κρίνει ο καθένας.

Έαν έχεις, τότε κρίνεις αν θα αλλάξεις ή όχι με βάση τις απαιτήσεις σου. 

Επίσης εξαιρείται και η οικονομική δυνατότητα του καθενός. 

Για να παίξουμε και την κολοκυθιά, γιατί να πάρει το απλό και όχι ένα ps3; Ακόμη πιο φτηνό είναι, παιχνίδια έχει μια χαρά. Που θα βάλεις το όριο;

Υ.Γ.

Η θεωρία σου ότι αυτά γράφονται από νέους χρήστες είναι αβάσιμη. Για την ακρίβεια, είμαι αρκετά πιο παλιός από εσένα, απλά διεγράφη ο λογαρισμός μου. 

• Like 1

Είναι απλό. Αν ΔΕΝ έχεις, παίρνείς αυτό που σου παρέχει η αγορά ΣΗΜΕΡΑ. Όχι πριν από τρία χρόνια. Έχουν βγει 100 άρθρα που δείχνούν, ανεξαρτήτως τηλεόρασης, ότι υπάρχει διαφορά. Λίγο ή πολύ ας κρίνει ο καθένας.

Έαν έχεις, τότε κρίνεις αν θα αλλάξεις ή όχι με βάση τις απαιτήσεις σου. 

Επίσης εξαιρείται και η οικονομική δυνατότητα του καθενός. 

Για να παίξουμε και την κολοκυθιά, γιατί να πάρει το απλό και όχι ένα ps3; Ακόμη πιο φτηνό είναι, παιχνίδια έχει μια χαρά. Που θα βάλεις το όριο;

Υ.Γ.

Η θεωρία σου ότι αυτά γράφονται από νέους χρήστες είναι αβάσιμη. Για την ακρίβεια, είμαι αρκετά πιο παλιός από εσένα, απλά διεγράφη ο λογαρισμός μου. 

Λες ότι εάν δεν έχεις κονσόλας παίρνεις αυτή που σου παρέχει η αγορά σήμερα. Η αγορά ΣΗΜΕΡΑ παρέχει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ! Και το slim και το ps4 pro τα οποία έχουν την ΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Δεν το λέω εγώ ή εσύ το ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΟΝΥ. Το θέμα έχει ξεκαθαριστεί από πριν την κυκλοφορία του Pro.

Επίσης, ένας λόγος που λες για να μην πάρει κάποιος το PS3 είναι γιατί πολύ απλά δεν υποστηρίζεται πλέον και έχουν σταματήσει να βγαίνουν νέοι τίτλοι με εξαίρεση κανένα fifa και pro. Αυτό δεν ισχύει για τo slim. Ότι παιχνίδι βγει για το PS4 Pro θα βγαίνει ΚΑΙ για το slim.

Ο φίλος που έκανε την ερώτηση νομίζω καλύφθηκε από τις απαντήσεις μας. Ποιος ο λόγος να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που θα μπαίνει κάποιος να κάνει αυτή την ερώτηση; Πρέπει να μετατρέπεται σε vs το νήμα για να εκτονώνονται κάποιοι;

Συμφωνήσαμε ότι κάθε υποψήφιος θα κρίνει με τις ανάγκες του. Εάν κάποιος θέλει να παίξει COD σε 4k και του περισσεύουν θα πάρει pro εάν θέλει να παίξει 2-3 exclusive μόνο και δεν του περισσεύουν θα πάρει το slim και θα μείνει μια χαρά ευχαριστημένος.

ΥΓ. Με τη οθόνη συνδυάζεις εσύ το Pro;

• Like 4

Υπάρχει περίπτωση τα παιχνίδια που θα βγουν το 2017,2018 κλπ να τρέχουν καλύτερα στο ps4 pro απ οτι στο απλο ps4? 

Πχ στο ps4 pro να παίζουν σε 1080p ανάλυση ενω στο απλό σε χαμηλότερη?

Έχει ήδη ανακοινωθεί κάποιο αλλα μου διαφεύγει ο τίτλος. Έχει αναφερθεί στο παρών θέμα.

Το nier μαλλον εννοεις.

Πολυ φθηνοτερο το ps3 ναι σιγουρα https://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=ps3 :D

Τα μεταχειρισμενα ps3 δεν μετρανε απο την στιγμη που μιλαμε ουτως ή αλλως για καινουργιες κονσολες απο καταστημα...

Συμφωνήσαμε ότι κάθε υποψήφιος θα κρίνει με τις ανάγκες του. Εάν κάποιος θέλει να παίξει COD σε 4k και του περισσεύουν θα πάρει pro εάν θέλει να παίξει 2-3 exclusive μόνο και δεν του περισσεύουν θα πάρει το slim και θα μείνει μια χαρά ευχαριστημένος.

ΥΓ. Με τη οθόνη συνδυάζεις εσύ το Pro;

Και ομως ειναι τοσο απλα τα πραγματα(ειδικα για την περιπτωση του συμφορουμιτη που μεχρι και σημερα εχει ηδη παιξει σε gaming pc οτι εχει βγει και αρα δεν κανει καμια μεταβαση απο ps3 αλλα ειπαμε....).

Να ρωτήσω κάτι, έχει παρατηρήσει κανείς ότι τον τελευταίο καιρό πρέπει να έχεις ~100GB free για να κάνεις download & install patch;

Παλιά θυμάμαι αυτό γινόταν και με ~50GB free...

Καταλαβαίνω ότι δεσμεύει προσωρινό χώρο για να κάνει combine το παλιό με το νέο (delta) patch, αλλά και πάλι μου φαίνεται κάπως. Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί σε PS4 system update changelog.

... εάν θέλει να παίξει 2-3 exclusive μόνο και δεν του περισσεύουν θα πάρει το slim και θα μείνει μια χαρά ευχαριστημένος.

Δύο απόψεις.

1) Αν κάποιος θέλει να πάρει κονσόλα για 2-3 παιχνίδια, μάλλον δεν πρέπει να πάρει.

2) Αν κάποιος θέλει να πάρει κονσόλα για 2-3 παιχνίδια, τα 100 ευρώ δεν είναι πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...