Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και 1080p τηλεόραση πας για το Pro.

Όλα και περισσότερα παιχνίδια βελτιστοποιούνται για το pro σιγά σιγά.

Διάβασε αν θέλεις και εδώ

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-playstation-4-pro-game-upgrade-guide

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ. Ωραίο άρθρο φενεται. Θα το διαβάσω μετά, που να με αφήσει τώρα ο μικρός...

Με κούρασε πολύ πλέον το gaming στο pc και γι αυτό θα ήθελα την πιο ξεκούραστη λύση καναπές και μια χαρά. Χαχα.

Ευχαριστώ πολύ. Ωραίο άρθρο φενεται. Θα το διαβάσω μετά, που να με αφήσει τώρα ο μικρός...

Με κούρασε πολύ πλέον το gaming στο pc και γι αυτό θα ήθελα την πιο ξεκούραστη λύση καναπές και μια χαρά. Χαχα.

Κάτσε ψάξε το και λίγο μόνος σου γιατί όλως τυχαίως ο καθένας θα σου προτείνει ως καλύτερη λύση αυτό που αγόρασε  :-)

Άμα έχεις όρεξη για διάβασμα Link.png Site: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1310043

Επίσης, περίμενε μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως δεις καμιά καλή προσφορά. Προς το παρών η διαφορά είναι πάνω από 100 ευρώ. Εάν είχα καλό PC όπως εσύ θα πήγαινα για το slim και θα έπαιζα εκεί μόνο τα exclusive τα οποία θα αγόραζα με τα λεφτά που θα μου περίσσευαν από την αγορά του slim. Εάν η διαφορά τιμής σου φαίνεται μικρή πήγαινε στο pro.

• Like 1

Εχει αναφερθει απειρες φορες οτι οσο η χρηματικη διαφορα ειναι μεγαλη υπερ του slim σε σχεση με το pro με τα διαφορα bundle που βγαινουν,τοσο περισσοτερο κανει την αγορα του pro να φενεται κακη για κατοχους 1080p οθονων παντα. 

Το ειχαμε γραψει και πιο παλια οτι κακως προτεινεται το pro για 1080p τηλεορασεις τοσο σιγουρα απο καποιους με τετοια χρηματικη διαφορα.

Στο εξωτερικο παλι(που εκτως των παραπανω μισθων εχουν και καλυτερες προσφορες)προφανως και μπορει να παρουν το Ps4 pro γιατι η χρηματικη διαφορα δεν ειναι μεγαλη.

Υποψην δεν εχω ουτε slim,ουτε pro.

Μονο ξεκουραστη λυση δεν ειναι το playstation πλεον,τουλαχιστον οπως το φανταζεσαι.Περαν του οτι σχεδον ολα τα παιχνιδια εχουν μεγαλα day one patch,ανα καιρους βλεπουμε και τετοια διαμαντια που προκαλουν εκνευρισμο

http://community.us.playstation.com/t5/Games-Services/Error-Ce-34878-0-for-Dishonored-2/td-p/46042212

Ξεκούραστη λύση εννοώ ότι στο ps4 είσαι στον καναπέ ενώ pc γραφείο κτλ.

Εγώ θα κοιτούσα και για καμιά συσκευή να κάνει streaming παιχνίδια από το PC στην TV ώστε να μην χρειάζεται να μεταφέρεις το PC κτλ! Ειδικά εάν μπορείς να βάλεις ethernet θα είναι πολύ καλή λύση και σχετικά φτηνή. Νομίζω κάπου είχα δει συσκευή steam για streaming γύρω στα 40 ευρώ.

καλησπερα παιδια 

μια χαζη ερωτηση 

οταν λετε για bundles τι εννοειται ? για το ps4

επισης το pro παιζει blu ray ? (νομιζω το slim παιζει σιγουρα)

ευχαριστω πολυ 

καλησπερα παιδια 

μια χαζη ερωτηση 

οταν λετε για bundles τι εννοειται ? για το ps4

επισης το pro παιζει blu ray ? (νομιζω το slim παιζει σιγουρα)

ευχαριστω πολυ 

bundle=κονσολα μαζι με κατι αλλο(παιχνιδι,2ρο controller κλπ)

Και ναι παιζει blu ray το pro.

Το 500αρι θα με καλυψει λετε?Για μεταχειρισμενο αξιζει?βλεπω κατι Ps4 slim στα 200 ευρω.

Χωράει 6-7 παιχνίδια το πολύ.Ο δίσκος δεν είναι ακριβώς 500 Gb συν το λειτουργικό που δεσμεύει χώρο σύνολο 93 Gb.Οπότε μένουν ελεύθερα τα 407 Gb με το που βάλεις τον δίσκο.

Αν παίζεις ταυτόχρονα πολλά παιχνίδια κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να σβήνεις κάποιο παιχνίδι για να βάλεις άλλο.Με τα updates τα παιχνίδια δεσμεύουν ακόμα πιο πολύ χώρο.

Υπάρχει και θέμα σχετικό για την αλλαγή δίσκου:

http://www.insomnia.gr/topic/512852-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-ps4/

Νομίζω υπερβάλλεις λίγο με τη δέσμευση χώρου της κονσόλας.. :P

465GB σου δίνει ένας 500άρης δίσκος και 407.8GB σου δίνει ελεύθερα η κονσόλα, όπως σωστά είπες.

Just fyi, προσωπικά έχω 8 παιχνίδια περασμένα αυτή τη στιγμή και έχω 93GB ελεύθερα.

Οπότε αν δεν έχεις σκοπό να παίζεις πολλά μαζί ή να τα κρατάς όλα εγκατεστημένα (σαν εμένα), μια χαρά είναι 500GB.

• Like 1

Τοσο επρεπε να εχει κουτατο το παιχνιδι εδω και καιρο,δεν καταλαβαινω πως στο καλο εξακολουθει να εχει τιμη στα υψη 2ετων παιχνιδι(ναι ξερω αν ειναι καλο ή οχι το παιχνιδι,αλλα και παλι).

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...