Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάση δεδωμένων της τωρινής γενιάς, αν στήσεις σήμερα μηχάνημα, τέσσερα χρόνια τα βγάζεις στο νερό.

Εδώ μερικοί με σύστημα 5ετίας και τρέχουμε τα παιχνίδια υπερικανοποιητικά.

Αν όμως αρχίσουν να έχουν το PC ως lead platform, ή θα χρειάζεται κανείς αναβάθμιση ποιο συχνά, ή θα παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν λόγω σωστής εκμετάλλευσης υλικού.

Δημοσ.

Βάση δεδωμένων της τωρινής γενιάς, αν στήσεις σήμερα μηχάνημα, τέσσερα χρόνια τα βγάζεις στο νερό.

Εδώ μερικοί με σύστημα 5ετίας και τρέχουμε τα παιχνίδια υπερικανοποιητικά.

Αν όμως αρχίσουν να έχουν το PC ως lead platform, ή θα χρειάζεται κανείς αναβάθμιση ποιο συχνά, ή θα παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν λόγω σωστής εκμετάλλευσης υλικού.

Μίλησα για τα παιχνίδια σε full settings. Άλλη όρεξη δεν είχα εγώ να κάθομαι να αλλάζω τα settings μέχρι να ταιριάξουν στο σύστημα μου για να μπορέσω επιτέλους να παίξω ένα παιχνίδι...

Δημοσ.

Πέντε λεπτά υπόθεση είναι.

Εκτός κι αν τρώς μπουκάλι. Εκεί οτι και να κάνεις, δεν έχει νόημα.

Ίσως για σένα που πήρες 2η κάρτα γραφικών. Εγώ σε 4 χρόνων σύστημα και μου έβγαζε την ψυχή μέχρι να φτιάξω τα settings (και μιλάω για πέρσι).

Δημοσ.

Η χειρότερη εποχή θα είναι να στήσετε τώρα PC. Περιμένετε μέχρι να βγούν οι Maxwell, απο εκεί και πέρα θα είναι futureproof το PC σας απέναντι στις επόμενες κονσόλες.

δεν ξερω τι ειναι οι maxwell και βαριεμαι να ψαχνω, αλλα αν δε δουμε τι δυνατοτητες πραγματικα εχουν οι νεες κονσολες μαζι με τις τιμες τους δε λεει τωρα για πισι. Το θεμα ειναι το future proof καθαρα.

Αν δε καιγεται καποιος ας περιμενει πρωτα να δει τι ακριβως δινουν οι κονσολες και μετα πραττει αναλογα. το σιγουρο ειναι οτι αν παρει κατι τωρα με 600-700 σε 3 χρονακια θα κλαιει

• Like 1
Δημοσ.

Οταν έβαλα την 2η 4850, με τον 6000+ που είχα έτρωγα μπουκάλι.

Οταν έβαλα τον 720 είδα τι μπορούν να κάνουν οι κάρτες.

Και σ' εσένα αυτό γίνεται, τρώς μπουκάλι απο CPU. Οτι και να κάνεις, οτι και να ρίχνεις θα τρέχει το ίδιο.

Δημοσ.

Πολύ καλά νέα http://www.videogamer.com/news/game_expects_ps4_to_launch_in_europe_this_year.html

ps4 στην ευρώπη το 2013.

δυστυχώς εμένα μου έφυγε το hype. δεν ξέρω για σας, έχει περάσει τόσος καιρός απο την παρουσίαση της κονσόλας και είχα χρόνο να σκεφτώ αρκετά πράγματα,θέλω Ps4? ναι ,καίγομαι για day 1? ¨οχι

σκέφτομαι να δώσω μια 600-700ε και να φτιαξω ενα καλό tower(motherboard-ram-cpu-gpu τα υπόλοιπα τα έχω οθόνη/τροφοδοτικό 750w,ποντίκι,πληκτρολόγιο,κουτί) ,γενικά τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ για πολλά πράγματα και θα μου κρατήσει καμιά 7ετία αν ξοδέψω τόσα, 

το Ps4,έστω και το παίρνω day 1, θα περάσει μια φάση σαν το wii u/ps3/xbox360 ,θα έχει ελάχιστα καλά παιχνίδια,δεν θα δω το wow factor στα γραφικά, στα 2 χρόνια στάνταρ θα αξίζει αγορά καθώς θα έχει ικανοποιητικό library, αλλα για day1? δύσκολα. άσε που θα έχουμε και μια περίοδο με Ps3-ps4 releases για τα ίδια games απλά με λίγο καλύτερα γραφικά,άντε να χάσω 3-4 ΑΑΑ exclusive τίτλους σε 2 χρόνια να γλυτώσω 100ε απο την αγορά της κονσόλας και να τα παίξω αργότερα πιο φτηνά...

dunno ϊσως λέω τέτοια τώρα και σε 2 μήνες στην ε3 να κάνω τούμπες ή με το που βγει να πάω να τα σκάσω κατευθείαν ,δεν ξέρω αλλα έχω τώρα την εντύπωση οτι τα λεφτά μου καλύτερα να πάνε σε μια αναβάθμιση του υπολογιστή(σόρρι αν επαναφέρω μια τέτοια κουβέντα και εμφανιστεί ο titanomaxos να μας πρίζει για τα γραφικά και τα ΑΑχ16 και τις σουπερ αναλύσεις με τα 120fps)

Για το Hype τα λέγαμε εδώ και καιρό. Έχει ψιλοπεθάνει. Περισσότερο ακούγεται το xbox με τις διάφορες φήμες παρά το PS4. Για εμένα η sony βιάστηκε να κάνει την παρουσίαση (και γενικά μια παρουσίαση που δεν εντυπωσίασε στην τελική). Ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία το attention span των περισσότερο είναι μηδαμινό. Έχουμε καταιγισμό νεών gadget καθε βδομάδα με αποτέλεσμα κάτι που ανακοινώθηκε πριν 1 μήνα να θεωρείται old news πόσο μάλλον το PS4  που έχει ανακοινωθεί απο τον Φλεβάρη. Σήμερα όλοι ασχολούνται πχ με το GS4, αύριο με το νέο Ipad, μεθαύριο με το νέο Nexus κτλ.

Το hype θα ανέβει με την E3 αλλά γενικά η κίνηση της Sony να παρουσιάσει το PS4 τόσο νωρίς δεν είχε κάποιο κέρδος.

Δημοσ.

Η χειρότερη εποχή θα είναι να στήσετε τώρα PC. Περιμένετε μέχρι να βγούν οι Maxwell, απο εκεί και πέρα θα είναι futureproof το PC σας απέναντι στις επόμενες κονσόλες.

επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ περίπου 6 χρόνια, ένας i7 με 16gb ram και 660 2gb βγαίνει 700ε ,δεν είναι future proof για next gen αυτός ο υπολογιστής? τα multiplatform δεν θα μπορεί να τα τρέξει για 6 χρόνια ? 

Intel-Core i7 3770 (s 1155 , 3.4 GHz , 8 MB )                                                                                                                                                                                                  1x281,90
Μητρικές
1x49,90Gigabyte-H61M-S2PV ( s 1155 , H61 , DDR3 )
Μνήμες
1x125,50Corsair-RAM DDR3 16GB (4x4)Kit 1600MHz Vengeance Gold
Κάρτες γραφικών
1x246,50Palit-Geforce GTX660 2GB DDR5

αυτό για τώρα φυσικά,αν κάνω αναβάθμιση καλό δεκέμβριο θα την κάνω οπότε τότε θα πάρω καλύτερα πράγματα. τον υπολογιστή τον έχω 6 χρόνια και κάποτε πρέπει να τον αναβαθμίσω έτσι και αλλιώς ,εργαλείο είναι δεν είναι μονο για gaming ,πόσο να αντέξει και αυτό... απλά αντί να κάνω μια πιο απλή αναβάθμιση στα 300-400ε λέω να κάνω μια στα 700 και να μην πάρω ps4 για day 1. πιστέυω άνετα για 5 χρόνια ένα τέτοιο pc παίζει όλα τα παιχνίδια αν όχι σε επίπεδο Ps4(πιστέυω και σε καλύτερο...)σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. dunnot απλά το ανέφερα να δω πόσοι πλέον σκέφτονται σαν και μένα να κάνουν skip το day1 των new gen κονσολών για ένα πιο ντουκί pc, πιστέυω συμφέρει περισσοτερο

edit :

διάβασα λίγα πράγματα, και πιστέυω μέχρι ιανουάριο θα έχουμε και haswell cpus, και ίσως λίγο αργότερα maxwell gpu's (μπορώ να πάρω τα άλλα 3 κομμάτια και να περιμένω για gpu κλαιν ,αντέχει το σκυλί που έχω.)μετά στάνταρ θα είναι futureproof

Δημοσ.

αυτο λεμε ρε σκαντζε. οτι μετα θα ειναι πιο future proof.

μη ξεχνας οτι η τεχνολογια Ι5,Ι7 εχει αρχισει πλεον και παλιωνει.

Δεν ειμαι και ο πιο ειδικος ουτε ασχολουμαι, αλλα το Ι ακουγεται εδω και 3-4 χρονια μεσα στο νερο. Υπηρξαν βελτιωσεις μεγαλες με κατι εκδοσεις overlocking, εκδοσεις επεξεργαστων  (K) και δε ξερω τι αλλο αλλα πιστευω αυτη η γενια ειναι στα τελειωματα της. οποτε δεν αξιζει να δωσεις τωρα τα 700 ειδικα απ τη στιγμη που βγαινουν οι κονσολες. Δε το λεω για να παρεις κονσολα, αλλα δες πρωτα τι παιζει και μετα πραξε. ουτως η αλλως οι περισσοτεροι ειμαστε καλυμενοι μεχρι το σεπτεμβριο. Καλοκαιρι ερχεται βαλε μεσα τις διακοπες και τα μπανια, θα βγουν 2-3 καλοι τιτλοι στις υπαρχουσες κονσολες και απο Σεπ-Οκτ οταν θα εχει ξεδιαλυνει περισσοτερο η κατασταση και εχει καταλαγιασει και η Ε3 τοτε βλεπουμε

Αλλα ας μας δωσει και ο Τιτανομαχος την αποψη του

• Like 2
Δημοσ.

Skanjos ,συμφωνώ και εγώ με τον naruto. Υποθέτεις ότι το pc που θα κτίσεις τώρα θα είναι αρκετά δυνατό  για να αντέξει 7 χρόνια.... Το θέμα όμως είναι ότι η υπόθεση αυτή στηρίζεται πάνω στο γεγονός ότι όλα τα παιχνίδια μεχρι στιγμής είναι ports απο ps3/360. Δηλαδή παιχνίδια που σχεδιάζονται να τρέχουν σε  "αρχαίο" hardware  (όπως πχ η κομμένη Geforce 7900gt ή αλλιως overclocked 7600 του ps3 και η αντίστοιχη radeon του 360) είναι λογικό να πηγαινουν αέρας σε μια 7950... Οταν όμως ξεκινήσουν οι devs να προγραμματίζουν με βάση τους 8-core jaguar ,τα 8gb ram καθως και τις νέες gpu τότε θα δεις πως τα σημερινά πανίσχυρα pc θα γονατίσουν.... Αυτό μάλιστα το επιθυμούν όλοι οι παικτες (intel,amd,nvidia) μιας και αλλιως θα συνεχίσουν να πουλάνε core i3 ,φτηνές APU και καρτες γραφικών του κατοστάρικου στις μάζες...

Θα δεις ότι για να μπορείς να παιξεις αντίστοιχης ποιότητας παιχνίδια των ps4/xbox 720 στο pc, θα χρειαστείς 16gb ram , 7950 - 680 gpu, και corei5 ή καλύτερα amd fx 6-core και πάνω (μη κοιτάς το demo της epic ,τα παιχνίδια στα pc δεν θα είναι  τόσο optimized).

Δημοσ.

Future Proof + Φτηνό pc

AMD 8350 - Mobo Asrock 970 Fx - 8 GB - 7950

Τσάμπα και για 3 χρόνια κομπλέ. Πιο Future Proof από 3 χρόνια στο pc δεν υπάρχει.

η 660 δεν φτουράει, 670 και άνω απο nvidia. 

ο 3770 overkill για τις κάρτες που περιγράφεις , αν ήταν να βάλεις crossfire/sli πάνω ναι μπορεί να έχει διαφορά με τον 8350.

άσε που με 8-core στις κονσόλες ο 8350 θα έχει καλύτερες επιδώσεις στις νέες εφαρμογές.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι μόνο που δεν θα παίζεις αποκλειστικά παιχνίδια, θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις παπάδες αν το θες, αντιθέτως στην κονσόλα games/music/movies τέλος...

αν είχες και κάνα media player από πριν, φεύγουν οι 2 τελευταίες επιλογές...

Δημοσ.

ναι μόνο που δεν θα παίζεις αποκλειστικά παιχνίδια, θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις παπάδες αν το θες, αντιθέτως στην κονσόλα games/music/movies τέλος...

αν είχες και κάνα media player από πριν, φεύγουν οι 2 τελευταίες επιλογές...

Μιλάμε καθαρά για gaming. Μην το πας παραπέρα. Για αυτά που λες δεν χρειάζεσαι υπερτούμπανο pc.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί να μην το πάω παραπέρα, επειδή δεν μας συμφέρει? :P

ούτε το gaming χρειάζεται υπερτούμπανο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...