Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, μάλλον είναι για τους καινούριους που αγόρασαν Slim/Pro τον τελευταίο καιρό. Ασχέτως κονσόλας, από παιχνίδια/χειριστήρια/συνδρομές θα βγουν τα λεφτά... τώρα αν πουλήσουν και καμία 4K Bravia παραπάνω λόγω Pro, ε κέρδος είναι κι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

το pes 2017 στο ps4 pro  ειναι τελειο μιλαμε..δεν ξερω για το απλο μιας και δεν το εχω δει.παντος καμια σχεση με το 2016..το πηρα δωρο στο γιο μου  για να του το δωσω τα χριστουγεννα και σημερα που ελειπε ψηνομουν να δω πως ειναι και του εκανα ενα τσεκ απ :-D και εμεινα με το στομα ανοιχτο. :shock: .δεν βλεπω την ωρα να ερθουν τα χριστουγεννα να του δωσω για να παιξουμε..χαχχα

• Like 2
Δημοσ.

το pes 2017 στο ps4 pro  ειναι τελειο μιλαμε..δεν ξερω για το απλο μιας και δεν το εχω δει.παντος καμια σχεση με το 2016..το πηρα δωρο στο γιο μου  για να του το δωσω τα χριστουγεννα και σημερα που ελειπε ψηνομουν να δω πως ειναι και του εκανα ενα τσεκ απ :-D και εμεινα με το στομα ανοιχτο. :shock: .δεν βλεπω την ωρα να ερθουν τα χριστουγεννα να του δωσω για να παιξουμε..χαχχα

να παιξεις pro με τον γιο σου

αξια ανεκτιμητη!!

πωω φανταζομαι πως θα είναι όταν θα ερθει η ωρα σε καμια 20αρια χρονια που θα το κανω και εγω!! :)

Δημοσ.

Εγω το μονο που βλεπω ειναι παλι τα ιδια bundles του Slim με τα Black Friday (ακριβως τα ιδια ομως), σε χειροτερες τιμες απο τα Black Friday.. Δεν ξερω αν πρεπει να περιμενουμε για κατι καλυτερο τις τελευταιες μερες, αλλα αμφιβαλλω.. ηδη διανυουμε τις γιορτες.. Τα σχολια δικα σας..

Μακάρι φυσικά να αλλαξει κατι τις τελευταιες μερες και να βγουμε λαθος αλλα το "σας τα λεγαμε πριν ενα μηνα και λεγατε οχι δεν παιζει να μην βγαλουν προσφορες για το Pro" το βλεπω αναποφευκτο..

Εδω ηδη βλεπω χαμενους οσους δεν τσιμπησαν το PS4 στα black friday περιμενοντας τις εορταστικες προσφορες.. θα μου πεις.. "αμα το ξερα"..

Καμμια προσφορα σε παιχνιδια παιζει να κανουν ή και εκει καπουτ λογω black friday?

Δημοσ.

δεν προκειται να πεσει το ps4 pro μαγκες, ειδικα του χρονου που θα εχει και ανταγωνιστη το scorpio, 399 θα εχει μεχρι του χρονου, ισως το μαρτιo να παιξει κανα bundle με horizon αλλα ακομα ακριβοτερο απο 399Ε.

και εγω για του χρονου με βλεπω να το περνω μαζι με 4k tv ή monitor....θα δειξει!

Δημοσ.

Ένα καλό add-on για όποιον θέλει μεγαλύτερη διάρκεια στο DS4.

Μου φαίνεται λίγο ουτοπικό μια έξτρα μπαταρία 1200mAh να δίνει έξτρα 20 ώρες όπως αναφέρει το κουτί....Όταν του PS4 ειναι 1000mAh και κρατάει όσο γνωρίζουμε...Ωραίο το βίντεο παντως :)

Δημοσ.

Σε τετοια video οπως το παραπανω θεωρω οτι το καλυτερο θα ηταν να υπηρχε μια επιβεβαιωση στο αν κραταει η μπαταρια και ποσο.

Οσο για την τιμη της θηκης σιλικονης,αντικειμενικα ειναι τσιμπημενη η τιμη βεβαια(απειρες επιλογες στα 5ευρω και κατω)αλλα μαρεσει που δεν ειναι ολοσωμη η θηκη μιας και με λιγα βαλε βγαλε χαλαει απιστευτα ευκολα.

Δημοσ.

Εγώ από κινα πήρα 2 θήκες σιλικόνης για τα 2 χειριστήρια και τα έβαλα κατευθείαν μέσα ώστε να παραμείνουν ολοκαίνουργια και τις πλήρωσα και τις 2 στα 3.8€

Και μία χαρα ποιότητα και φθηνές.

Αν βέβαια βγάζεις και βάζεις συνέχεια λογικό να χαλάσουν.

Δημοσ.

Το ξαναγράφω άλλη μια:

ο Κωτσόβολος στέλνει με SMS εκπτωτικό κουπόνι €30 για αγορές €300 και άνω λόγω της ονομαστικής εορτής του πελάτη. Ισχύει μέχρι 08/01/2017.

Πρέπει να είστε γραμμένοι στο site και να γιορτάζετε αυτή την περιόδο (π.χ. Χρήστος, Βασίλης κλπ.)

409 - 30 = 379 (PS4 Pro, PSVR κλπ.)

Δημοσ.

Παίζει επίσης και 10% επιστροφή με κάρτες Eurobank στο Γερμανό - άρα 409-41=368.

Δεν είναι και άσχημα. Εγω θα περιμένω μήπως βγάλει καμία προσφορά την επόμενη εβδομάδα και αν όχι, παω να το πάρω από κει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...