gRim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 τι ειναι το region? Τοποθεσία που έχεις δηλώσει. Ένας αμερικάνικος λογαριασμός είναι διαφορετικό region από έναν ελληνικό για παράδειγμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Για κοπελα που δεν το χει και παρα πολυ με τα action το Uncharted 4 στο explorer mode (το τερμα ευκολο) θα το καταφερει λετε? Σκεφτομαι να της το παρω τωρα για τα Χριστουγεννα.. Ειμαστε αναμεσα στο Sherlock Holmes Devil's Daughter και το Uncharted 4.. το πρωτο της αρεσει επειδη δεν εχει τοσο action, το δευτερο της αρεσει λογω ελληνικων διαλογων κατα πρωτον και γραφικων κατα δευτερον.. Για πειτε καμμια γνωμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Αμα έχει όρεξη και διάθεση όλα τα καταφέρνει. Αμα θελει να ασχοληθεί θα κάτσει να παίξει αλλιώς θα το βαρεθεί γρήγορα. Εγώ το uncharted θα της έπαιρνα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ξέχνα το Devil's Daughter είναι μέτριο στην καλύτερη. U4 δαγκωτό, στο τέρμα εύκολο θα το καταφέρει άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Το πολύ-πολύ βάλε και cheats στο U4 αν δεν τα καταφέρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ναι μαλλον αυτο θα της παρω... (να το παιξω και γω καποια στιγμη, γιατι το Sherlock δεν το κοβω να το αγκιζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Από ότι έχω δει άμα ο άλλος είναι άσχετος με video games ότι παιχνίδι απαιτεί χρήση ταυτόχρονα και των δύο αναλογικών για κίνηση και στόχευση τους δυσκολεύει τρομερά όσο εύκολο και να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Τα καλυτερα παιχνιδια και σιγουρες επιλογες ειναι τυπου Life Is Strange,Until Dawn,Walking Dead(και γενικα Telltale games)που ακριβως δεν ζητανε πολλα πολλα. Προτεινω και εγω το Uncharted μιας και θα θελει να το παιξει και ο συμφορουμιτης εκτως των αλλων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εδώ παίδες: http://www.eurogamer.net/articles/2016-05-20-uncharted-4s-wonderful-accessibility-options Και η γιαγιά μου το τερματίζει που λέει ο λόγος... Από την άλλη όποιος γουστάρει δυσκολία επιπέδου Souls, πάει στο Survival (free DLC). Τσεκάρετε το οι RPG lovers και θα με θυμηθείτε. Είναι παιχνίδι για όλα τα γούστα, από τον πιο άμπαλο, μέχρι και τον πιο μαζόχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Άκου τι θα κάνεις, πάρε τα save.θέλει σβήσιμο το παιχνίδι και ξανά εγκατάσταση.εγώ εδώ plus αλλά δεν θυμάμαι όταν το έσβησα Εάν κράτησε τα save.μετά θα θα δει σίγουρα.Έτσι με έκανε όταν άλλαξα δίσκο. Είσαι καλός; Δυστυχώς ούτε αυτό έπιασε. Παίζει μετά από όσα δοκίμαζα από χθες να έγιναν overwrite, αν δεν είχαν διαγραφεί τελείως εξαρχής. Τέλος πάντων ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ήδη ξεκίνησα νέο χαρακτήρα και οδεύω προς Rom. Θα καταφύγω στα back ups οπότε για να αποφύγω μελλοντικές καταστάσεις. Καλός στο Bloodborne; Κατώ του μετρίου θα έλεγα στην καλύτερη. Παρ' όλα αυτά το απολαμβάνω τρομερά πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Τα καλυτερα παιχνιδια και σιγουρες επιλογες ειναι τυπου Life Is Strange,Until Dawn,Walking Dead(και γενικα Telltale games)που ακριβως δεν ζητανε πολλα πολλα. Προτεινω και εγω το Uncharted μιας και θα θελει να το παιξει και ο συμφορουμιτης εκτως των αλλων. Το πιασες ακριβως το νοημα.. σκεψου οτι το πρωτο που της πηρα ηταν το Life is Strange με το οποιο εφαγε κολλημα και το τερματησε πολυ γρηγορα.. 2ο της πηρα το Rayman Legends που το παιζει αραια και που.. Σκεφτομουν και για αλλο telltale game αλλα με τα αγγλικα εχει ενα θεμα.. οποτε λεω να της παρω το Uncharted που εχει και ελληνικα και ειναι ωραιο παιχνιδακι.. τωρα αν δυσκολευτει και στο τερμα ευκολο επιπεδο τι να πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Αν δυσκολευτεί και στο τέρμα εύκολο άλλαξε κοπέλα. Ε μα ποια. Η θα είναι gamer ή όχι!! εννοείται πλάκα κάνω : Αφού ασχολείται με παιχνίδια μία χαρά,εμένα μία φορά έπαιξε και βαρέθηκε μέσα σε μισή ώρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Επίσης καλό παιχνίδι για Co-op/couch gaming φάση είναι το Overcooked. Ναι, βγαίνουν ακόμα τέτοια παιχνίδια (local co-op), απλά δεν διαφημίζονται σε σχέση με τα AAA και ψιλοπερνάνε στο ντούκου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Αν δυσκολευτεί και στο τέρμα εύκολο άλλαξε κοπέλα. Ε μα ποια. Η θα είναι gamer ή όχι!! εννοείται πλάκα κάνω : Αφού ασχολείται με παιχνίδια μία χαρά,εμένα μία φορά έπαιξε και βαρέθηκε μέσα σε μισή ώρα. Ε μα πες τα... δεν ειναι φανατικη gamer αλλα το sims μπορει να το λιωσει κανα 8ωρο για πλακα.. Επίσης καλό παιχνίδι για Co-op/couch gaming φάση είναι το Overcooked. Ναι, βγαίνουν ακόμα τέτοια παιχνίδια (local co-op), απλά δεν διαφημίζονται σε σχέση με τα AAA και ψιλοπερνάνε στο ντούκου... Το εχω σταμπαρει και αυτο για να παρω καποια στιγμη κανα co-op να κανουμε χαβαλε.. και το rayman ειχε couch co-op και το καταλαβαμε κατα τυχη.. επεσε πολυ γελιο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Απ' όσο βλέπω στο reddit είναι για όσους δεν έχουν ps+ subscription. https://store.playstation.com/#!/en-gb/reward_game/playstation-plus-1-year-subscription-20-off/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12M20D [PSN EU] PlayStation Plus: 1 Year Subscription (€39.95|£31.99|20% off) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις