Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Step 1: Turn on TV and PS4. ...

Step 2: Insert External Drive. ...

Step 3: In the main menu, go to "Settings" ...

Step 4: Click on "Application Saved Data Management" ...

Step 5: Select "Saved Data in System Storage" ...

Step 6: Select "Copy to USB Storage Device" ...

Step 7: Select game to copy. ...

Step 8: Wait until transfer is complete.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ επαναλαμβανόμενα τα Ιαπωνικά παιχνίδια. 

Η trun based rpg  ή ατελείωτο ξύλο. Όλα με υπερβολικά γραφικούς χαρακτήρες και διαλόγους. 

Μην ξεχάσω και το grinding. Κούρασαν.

Το τελευταιο παιχνιδι της Platinum στο Wii U ηταν ενα χαλι μαυρο παντως 

Πολύ επαναλαμβανόμενα τα Ιαπωνικά παιχνίδια. 

Η trun based rpg  ή ατελείωτο ξύλο. Όλα με υπερβολικά γραφικούς χαρακτήρες και διαλόγους. 

Μην ξεχάσω και το grinding. Κούρασαν.

Ενω οι Δυτικοι εχουν τεραστια ποικιλια και γκαμα στα περισσοτερα παιχνιδια πλεον τι να σου πω....

• Like 1

Ενω οι Δυτικοι εχουν τεραστια ποικιλια και γκαμα στα περισσοτερα παιχνιδια πλεον τι να σου πω....

Ναι αν σου αρεσει να σκαρφαλωνεις πυργους ωστε να σου απκαλυφθει ο χαρτης και να μαζευεις απο νομισματα μεχρι εξυπνες σιτες εχουν.. :D

Και οι 2 σχολες εχουν και εκπληκτικα παιχνιδια και copycat. Απλα πλεον οι Ιαπωνες δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τα δυτικα studio σε θεμα budget εκτος και αν εχουν μεγαλο publisher απο πισω (Sony, Square, Nintendo, κλπ).

Και οι 2 σχολες εχουν και εκπληκτικα παιχνιδια και copycat. Απλα πλεον οι Ιαπωνες δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τα δυτικα studio σε θεμα budget εκτος και αν εχουν μεγαλο publisher απο πισω (Sony, Square, Nintendo, κλπ).

Αυτο ναι ισχυει,αλλα οχι το παραπανω που εκραζε τους Ιαπωνες, λες και δεν εχουμε γεμισει ουτως ή αλλως στα sequel,στα open world παιχνιδια(και shooter)και στα remastered.

Δυστυχώς δεν έχω PS+, με το πιο ειρωνικό να είναι πως σκεφτόμουν να ενεργοποιήσω το trial για να δω και το online του Bloodborne λίγο αλλά σκέφτηκα "άστο, αύριο".

@gRim, σωστά τα έχω δει αυτά. Από ότι κατάλαβα όμως στο πρόβλημα "Game Install Incomplete. Cannot load save data." τα saves υπάρχουν αλλά δεν μπορεί να τα φορτώσει το παιχνίδι. Σε μένα τα saves είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Χθες με το που έγινε η όλη φάση έκανα τον νέο χαρακτήρα, πήγα Hunter's Dream, και μπορούσα να πάω στην λίστα με τα Save Files, αλλά είχε μόνο τον νέο χαρακτήρα, όλοι οι άλλοι άφαντοι. Εξίσου ενδιαφέρον πως τα face presets που είχα αποθηκεύσει είχαν επίσης διαγραφεί. Γενικά από χθες έχω δοκιμάσει να το σβήσω-να ξανακάνω install, να το αφήσω ανοιχτό, να το βάλω σε rest με ή χωρίς το cd κ.ά.

Ειλικρινά μην τύχει ούε στον εχθρό σου είναι. Και πες τον έναν χαρακτήρα δεν θα τον έπιανα ξανά πάει στο καλό, τον άλλο τον είχα φτιάξει για να πάρω νωρίς το MLG που μπορώ να το επαναλάβω σε 7 ώρες, ο τρίτος χαρακτήρας όμως είχε 60 ώρες πάνω του, με ανοιχτά Defiled Dungeon και Great Isz που για να φτάσω πάλι να τα ξανανοίξω θέλω ώρες grinding για τα material. Χώρια ότι η όλη φάση μου μειώνει το κίνητρο για νέους χαρακτήρες που θέλω να κάνω. Πως ξέρω πως δεν θα μου ξανατύχει και δεν θα ξαναχάσω τα πάντα;

Άκου τι θα κάνεις, πάρε τα save.θέλει σβήσιμο το παιχνίδι και ξανά εγκατάσταση.εγώ εδώ plus αλλά δεν θυμάμαι όταν το έσβησα Εάν κράτησε τα save.μετά θα θα δει σίγουρα.Έτσι με έκανε όταν άλλαξα δίσκο.

Είσαι καλός;

Ε, ας μην υπερβάλουμε . Από rpg έχουμε από mass effect σε fallout, deux ex και skyrim.

Aπό action, έχουμε απο last of us, lara croft και assassin's creed....

Μην πίασουμε τώρα και rockstar.

Ίδια δεν τα λες. Ούτε το περιβάλλον είναι ίδιο, ούτε το gameplay. Να μην πιάσουμε ούτε τα fps ή αθλητικά παιχνίδια. 

Σχετικά με το σενάριο, προσωπικά με κούρασε. Ναι, διασκέδασα πολύ με το persona 4 και Daganrompa, αλλά οι συνέχειες και παρεμφερί παιχνίδια είναι μία από τα ίδια. Και οι χαρακτήρες, γιατί διάολε τους κάνουν τόσοο γραφικούς; Εντάξει, με διασκέδασαν οι ultimate κάτι στο daganrompa, αλλά δεν μπορεί κάθε παιχνίδια να έχει ένα απίστευτα κακό, μια γυναίκα απίστευτα αθώα και sexy, μια απίστευτα διαβολική κτλ.

Και τέλος, οι διάλογοι είναι σαν να βγήκαν από ταινία Φώσκολου. 

- Βίρνα, θέλεις να πεις ότι έχεις εραστή;

- Ναι, Γιάγκο, αυτό θέλω να σου πω, ότι έχω εραστή.

- Δηλαδή εννοείς ότι έχεις εραστή;

- Γιάγκο, δε μπορώ να στο κρύβω άλλο, έχω εραστή.

- Πώς είναι δυνατόν, Βίρνα, να έχεις εραστή;

Ας βρουν μια ισορροπία. 

Καλησπέρα. Μια ερώτηση (δεν βρήκα κάπου - κάτι παρόμοιο). Στο ps4 έχω 2 λογαριασμούς. Έναν primary και έναν δεύτερο. Αγόρασα πρόσφατα το dlc από το bloodborne από τον primary. Ξέρετε αν μπορώ να έχω το dlc και στον άλλον λογαριασμό;

Καλησπέρα. Μια ερώτηση (δεν βρήκα κάπου - κάτι παρόμοιο). Στο ps4 έχω 2 λογαριασμούς. Έναν primary και έναν δεύτερο. Αγόρασα πρόσφατα το dlc από το bloodborne από τον primary. Ξέρετε αν μπορώ να έχω το dlc και στον άλλον λογαριασμό;

Εάν είναι το ίδιο region νομίζω θα έχεις και το dlc στον secondary. Αφού το έχεις ήδη αγορασμένο δοκίμασε το και πες και εμάς!

• Like 1

Εάν είναι το ίδιο region νομίζω θα έχεις και το dlc στον secondary. Αφού το έχεις ήδη αγορασμένο δοκίμασε το και πες και εμάς!

τι ειναι το region?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...