mikele13- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 απο προσωπικη εμπειρια παντως,ειδικα σε ps3 fat & slim εχουν καει αρκετες θυρες hdmi, επειδη ο κατοχος εβαζε/εβγαζε το καλωδιο με ανοιχτη κονσολα.... 2
markoliaz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το καλώδιο ζεματάει λόγω του ζεστού αέρα που βγαίνει από τους αεραγωγούς, όχι λόγω cable voltage... μα ζεματαει ολοκληρο απο την αρχη μεχρι το τελος, και σε σημειο που δεν ειναι καν κοντα με τα ανεμιστυρακια του ps4, ακομα και πισω δηλαδη απο την οθονη, μηπως τα καλωδια που εχω εχουν κατι το διαφορετικο? εχω αυτο εδω http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/hdmi/kalodio-hdmi-monster-superthin-high-speed-1m/prod7810644pp/
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Πόση ώρα να σας πάρει να κλείσετε την συσκευή να βγάλετε/βάλετε το hdmi.. Ρισκάρετε 10 δεύτερα για μια καμμένη θύρα hdmi ή προβλημα σε μια ολοκληρη συσκευη γι' αυτα τα 10 δευτερα?
gRim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 "The HPD (Hot-Plug-Detect) feature is a communication mechanism between a source and a sink device that makes the source device aware that it has been connected/disconnected to/from the sink device. When an HDMI cable is inserted between the two devices, the resulting hot-plug detection instantiates a start-up communication sequence." "Warnings that come with HDMI devices or cables instructing you to power-off before connecting may be intended to minimise electrical discharges and other effects due to potential differences between grounds (the cause of "ground loops")." Οπότε μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα να βγάζεις χύμα το καλώδιο αλλά οκ δεν είναι και δύσκολο κάποιος να κλείνει την κονσόλα όταν χρειαστεί να αλλάξει hdmi. Πάντως τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ τα laptop σαν σταθερά μπαινοβγάζοντας το hdmi 2-3 φορές την βδομάδα δεν παρατήρησα κάτι αλλά τώρα θα αλλάξω συνήθεια. 3
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δε ξερω τι λεει το πρωτοκολο εγω ξερω οτι με το που το εβγαλα το καλωδιο το μηχανημα εκανε θορυβο λες και κατι του εκανα,μισο μηνα που το εχω στη κατοχη μου δεν εχει παρουσιασει τετοιο θορυβο αλλα και μετα απο το περιστατικο αυτο παλι δεν εχει συμβει τπτ. Τοσο συμπτωση να ηταν....τι να πω. 1
markoliaz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δε ξερω τι λεει το πρωτοκολο εγω ξερω οτι με το που το εβγαλα το καλωδιο το μηχανημα εκανε θορυβο λες και κατι του εκανα,μισο μηνα που το εχω στη κατοχη μου δεν εχει παρουσιασει τετοιο θορυβο αλλα και μετα απο το περιστατικο αυτο παλι δεν εχει συμβει τπτ. Τοσο συμπτωση να ηταν....τι να πω. εγω δεν πιστευω οτι ηταν συμπτωση, γιατι οπως ειπα το εχω παθει και εγω..επισης μια αλλη φορα, επειδη εχω το playstation πανω απο συρταρι, ειχα ανοιξει το συρταρι ενω επαιζα κανονικα μεσα, και ξαφνικα ακουστηκε θορυβος και μετα ολο το δισκακι απο κατω ειχε γθαρθει...δηλαδη και με λιγο αποτομη κινηση αν κανεις κατι θα παθει..καποιο μερος της κονσολας.................
bedazzled Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ευτυχώς που στο 99% του χρόνου δεν σπινιάρει το δισκάκι. Σε PS3 έγινε αυτό;
Jake13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρες σε όλους. Σκέφτηκα να μοιραστώ τον πόνο μου μπας και υπάρχει κανείς που είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και ξέρει την λύση. Λοιπόν χθες και μετά από ένα session στο Bloodborne κλείνω κανονικά την κονσόλα και το παιχνίδι, χωρίς προβλήματα. Ανοίγω μετά την κονσόλα και το παιχνίδι. Μόλις βγαίνει η αρχική οθόνη βγάζει μήνυμα "Cannot load save data". Πατάω οκ και συνεχίζει κανονικά το loading. Αφού ήταν να φτάσει στην Play Online/Offline screen μου βγάζει τα μηνύματα που έβγαλε και στο αρχικό install, να ρυθμίσω το brightness δηλαδή και τα σχετικά. Και όταν διάλεξα πλέον το Play Offline επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου. Δεν υπήρχε ούτε η Load game επιλογή ούτε η Continue, όλα οι characters μου είχαν εξαφανιστεί. Από 'κει και πέρα ότι και να έψαξα, ό,τι και να δοκίμασα δεν είχε αντίκρισμα. Οι λύσεις που έψαξα αναφέρονταν κυρίως στο "Game Install Incomplete. Cannot load save data." πρόβλημα την στιγμή που εμένα έχει εξαφανίσει όλα τα saves που είχα. Το χειρότερο είναι πως δεν ξέρω γιατί τα έχασα από την στιγμή που διακοπή ρεύματος δεν είχαμε, η κονσόλα και το παιχνίδι έκλεισαν κανονικά και γενικά δεν έγινε κάτι που δεν κάνω συνήθως όταν κλείνω το παιχνίδι/κονσόλα. Έχει κανείς αντιμετωπίσει ξανά κάτι ανάλογο; Υπάρχει η πιθανότητα να είναι recoverable τα saves πια; Είναι τρομερά απογοητευτικό, μιλάμε για κοντά 100 ώρες δουλειάς σύνολο στους χαρακτήρες. Anyway είμαι ανοικτός στο οτιδήποτε πλέον. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
gRim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρες σε όλους. Σκέφτηκα να μοιραστώ τον πόνο μου μπας και υπάρχει κανείς που είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και ξέρει την λύση. Λοιπόν χθες και μετά από ένα session στο Bloodborne κλείνω κανονικά την κονσόλα και το παιχνίδι, χωρίς προβλήματα. Ανοίγω μετά την κονσόλα και το παιχνίδι. Μόλις βγαίνει η αρχική οθόνη βγάζει μήνυμα "Cannot load save data". Πατάω οκ και συνεχίζει κανονικά το loading. Αφού ήταν να φτάσει στην Play Online/Offline screen μου βγάζει τα μηνύματα που έβγαλε και στο αρχικό install, να ρυθμίσω το brightness δηλαδή και τα σχετικά. Και όταν διάλεξα πλέον το Play Offline επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου. Δεν υπήρχε ούτε η Load game επιλογή ούτε η Continue, όλα οι characters μου είχαν εξαφανιστεί. Από 'κει και πέρα ότι και να έψαξα, ό,τι και να δοκίμασα δεν είχε αντίκρισμα. Οι λύσεις που έψαξα αναφέρονταν κυρίως στο "Game Install Incomplete. Cannot load save data." πρόβλημα την στιγμή που εμένα έχει εξαφανίσει όλα τα saves που είχα. Το χειρότερο είναι πως δεν ξέρω γιατί τα έχασα από την στιγμή που διακοπή ρεύματος δεν είχαμε, η κονσόλα και το παιχνίδι έκλεισαν κανονικά και γενικά δεν έγινε κάτι που δεν κάνω συνήθως όταν κλείνω το παιχνίδι/κονσόλα. Έχει κανείς αντιμετωπίσει ξανά κάτι ανάλογο; Υπάρχει η πιθανότητα να είναι recoverable τα saves πια; Είναι τρομερά απογοητευτικό, μιλάμε για κοντά 100 ώρες δουλειάς σύνολο στους χαρακτήρες. Anyway είμαι ανοικτός στο οτιδήποτε πλέον. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. PS Plus έχεις; Εάν ναι τότε υπάρχει backup στο cloud. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως έχει αντικατασταθεί το καλό save από το corrupted εάν έβαλες την κονσόλα σε standby όταν διαπίστωσες το πρόβλημα. Καλού κακού κράτα ένα backup του save σε ένα usb stick πριν ξεκινήσεις διάφορες λύσεις που θα σου προτείνουν. Φαντάζομαι κοίταξες και στο google πρώτα ε; Είδα ότι έχει αναφερθεί από πολλούς το συγκεκριμένο πρόβλημα με το bloodborne και προτείνουν λύσεις. Site: https://www.gamefaqs.com/ps4/805577-bloodborne/answers/394311-bloodborne-game-install-incomplete-cannot-load-save-data-solution Site: http://www.gamefaqs.com/boards/805577-bloodborne/71541139
stelios18120 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Πωωω να έχεις 100 ώρες παιχνιδιου και να σ γίνει κάτι τέτοιο. Δράμα! Πάντως αν έχει κάποιο backup στο cloud και είναι κομπλε τυχερός θα είσαι.
Mr_Terror Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 απο προσωπικη εμπειρια παντως,ειδικα σε ps3 fat & slim εχουν καει αρκετες θυρες hdmi, επειδη ο κατοχος εβαζε/εβγαζε το καλωδιο με ανοιχτη κονσολα.... Μιχαλη και στο 360gr θυμασαι που μας τα ελεγαν τα παιδια.ποσα xbox χαλασε η θυρα hdmi επειδη βγαλανε/βαλανε το καλωδιο οταν η κονσολα λειτουργουσε.
Jake13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχώς δεν έχω PS+, με το πιο ειρωνικό να είναι πως σκεφτόμουν να ενεργοποιήσω το trial για να δω και το online του Bloodborne λίγο αλλά σκέφτηκα "άστο, αύριο". @gRim, σωστά τα έχω δει αυτά. Από ότι κατάλαβα όμως στο πρόβλημα "Game Install Incomplete. Cannot load save data." τα saves υπάρχουν αλλά δεν μπορεί να τα φορτώσει το παιχνίδι. Σε μένα τα saves είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Χθες με το που έγινε η όλη φάση έκανα τον νέο χαρακτήρα, πήγα Hunter's Dream, και μπορούσα να πάω στην λίστα με τα Save Files, αλλά είχε μόνο τον νέο χαρακτήρα, όλοι οι άλλοι άφαντοι. Εξίσου ενδιαφέρον πως τα face presets που είχα αποθηκεύσει είχαν επίσης διαγραφεί. Γενικά από χθες έχω δοκιμάσει να το σβήσω-να ξανακάνω install, να το αφήσω ανοιχτό, να το βάλω σε rest με ή χωρίς το cd κ.ά. Πωωω να έχεις 100 ώρες παιχνιδιου και να σ γίνει κάτι τέτοιο.Δράμα!Πάντως αν έχει κάποιο backup στο cloud και είναι κομπλε τυχερός θα είσαι. Ειλικρινά μην τύχει ούε στον εχθρό σου είναι. Και πες τον έναν χαρακτήρα δεν θα τον έπιανα ξανά πάει στο καλό, τον άλλο τον είχα φτιάξει για να πάρω νωρίς το MLG που μπορώ να το επαναλάβω σε 7 ώρες, ο τρίτος χαρακτήρας όμως είχε 60 ώρες πάνω του, με ανοιχτά Defiled Dungeon και Great Isz που για να φτάσω πάλι να τα ξανανοίξω θέλω ώρες grinding για τα material. Χώρια ότι η όλη φάση μου μειώνει το κίνητρο για νέους χαρακτήρες που θέλω να κάνω. Πως ξέρω πως δεν θα μου ξανατύχει και δεν θα ξαναχάσω τα πάντα;
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Πολλοι εχουν θεμα με το Bloodborne απ'οτι διαβαζω.. εκτος απο τον φιλο παραπανω, εχει τυχει και σε κανεναν αλλο? Και αν ναι πως αντιμετωπισε το προβλημα? Και η ερωτηση φυσικα ειναι γιατι δεν εχει λυθει με καποιο patch το προβλημα? Και αντε πες εγινε μια φορα η στραβη.. οπως ειπε και ο φιλος προηγουμενως, με τι κινητρο να ξαν' αρχισεις το game, οταν υπαρχει ο φοβος μηπως και ξαναγινει..
JohnVani18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ειλικρινά μην τύχει ούε στον εχθρό σου είναι. Και πες τον έναν χαρακτήρα δεν θα τον έπιανα ξανά πάει στο καλό, τον άλλο τον είχα φτιάξει για να πάρω νωρίς το MLG που μπορώ να το επαναλάβω σε 7 ώρες, ο τρίτος χαρακτήρας όμως είχε 60 ώρες πάνω του, με ανοιχτά Defiled Dungeon και Great Isz που για να φτάσω πάλι να τα ξανανοίξω θέλω ώρες grinding για τα material. Χώρια ότι η όλη φάση μου μειώνει το κίνητρο για νέους χαρακτήρες που θέλω να κάνω. Πως ξέρω πως δεν θα μου ξανατύχει και δεν θα ξαναχάσω τα πάντα;Κάνε backup το save σε usb stick. Και κράτα αρκετά καλύτερα, τουλάχιστον 2-3 μή ξανατύχει κάτι τέτοιο. Αν βάλεις και Plus, even better, διπλό backup. Απλά επιμένω, στο στικάκι να κρατάς 2-3 παλαιότερα saves καλού-κακού. Έτυχε σε φίλο μου αυτό που λές στο Forza 6, 300+ ώρες παιχνιδιού, 100+ αυτοκίνητα, δικά του setups, κάτι εκατομμύρια χρήμα.. Και το "αστείο" είναι οτι του συγχρόνισε το corrupted save και με το Live.. Και στο ΟΝΕ δε μπορείς να πάρεις αντίγραφο του save. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εγω σαν ασχετος να ρωτησω πως μπορεις να περασεις το save file ενος παιχνιδιου απο το ps4 να το περασεις σε usb-stick?
Προτεινόμενες αναρτήσεις