FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Το τροφοδοτικο της κονσολας εχει καποια σχεση με το καλωδιο hdmi? Ειχα στη τηλεοραση μου το ps4 στο hdmi 2 και λεω θα κανω τραμπα με τη δορυφορικη και θα το βαλω στο hdmi 1 και με το που το εβγαλα εκανε ενα μουγριτο η κονσολα μαλλον το τροφοδοτικο για 1-2 δευτερα και σταματησε. Δεν εκρινα απαραιτητο να σβησω εντελως τη κονσολα γιατι πιστευα δεν εχουν καποια σχεση αυτα τα 2.
mikele13- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Το τροφοδοτικο της κονσολας εχει καποια σχεση με το καλωδιο hdmi? Ειχα στη τηλεοραση μου το ps4 στο hdmi 2 και λεω θα κανω τραμπα με τη δορυφορικη και θα το βαλω στο hdmi 1 και με το που το εβγαλα εκανε ενα μουγριτο η κονσολα μαλλον το τροφοδοτικο για 1-2 δευτερα και σταματησε. Δεν εκρινα απαραιτητο να σβησω εντελως τη κονσολα γιατι πιστευα δεν εχουν καποια σχεση αυτα τα 2. το νου σου μην καψεις θυρα hdmi και κλαις με μαυρο δακρυ χριστουγεννιατικα.... ΠΟΤΕ δεν βαζουμε/βγαζουμε hdmi καλωδιο με συσκευη ανοιχτη. 6
icenex Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 το νου σου μην καψεις θυρα hdmi και κλαις με μαυρο δακρυ χριστουγεννιατικα.... ΠΟΤΕ δεν βαζουμε/βγαζουμε hdmi καλωδιο με συσκευη ανοιχτη. Εγω παλι το κανω συνεχεια με το λαπτοπ και την τηλεοραση που εχω και δεν εχει παθει ποτε τιποτα ουτε το ενα ουτε το αλλο.Μιλαμε για πραγμα που το κανω εδω και πολλα χρονια σιγουρα αν οχι σε καθημερινη βαση τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα.Απορω γιατι να ειναι διαφορετικα για τα ps4.Δηλαδη παλια αν εβγαζες το scart καιγοτανε νομιζω ιδια λογικη ισχυει και εδω.Τωρα βεβαια δεν παιρνω και ορκο οτι ειναι σωστο απλα λεω οτι απο προσωπικη εμπειρια δεν εχω παθει σε καμια συσκευη τιποτα οταν το εχω βγαλει ετσι. Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ευαισθητα εκτος αν τοσο καιρο ειμαι τυχερος και απο τις τοσες εκατονταδες φορες που το εκανα σε διαφορες συσκευες δεν επαθε ποτε τιποτα.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 το νου σου μην καψεις θυρα hdmi και κλαις με μαυρο δακρυ χριστουγεννιατικα.... ΠΟΤΕ δεν βαζουμε/βγαζουμε hdmi καλωδιο με συσκευη ανοιχτη. Ειχα μια εντυπωση οτι το καλωδιο απλα δινει την εικονα αλλα μεχρι εκει.Δεν ειναι να πεις καλωδιο τροφοδοσιας. Οσο ζεις μαθαινεις. 2
mikele13- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παλι το κανω συνεχεια με το λαπτοπ και την τηλεοραση που εχω και δεν εχει παθει ποτε τιποτα ουτε το ενα ουτε το αλλο.Μιλαμε για πραγμα που το κανω εδω και πολλα χρονια σιγουρα αν οχι σε καθημερινη βαση τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα.Απορω γιατι να ειναι διαφορετικα για τα ps4.Δηλαδη παλια αν εβγαζες το scart καιγοτανε νομιζω ιδια λογικη ισχυει και εδω.Τωρα βεβαια δεν παιρνω και ορκο οτι ειναι σωστο απλα λεω οτι απο προσωπικη εμπειρια δεν εχω παθει σε καμια συσκευη τιποτα οταν το εχω βγαλει ετσι. Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ευαισθητα εκτος αν τοσο καιρο ειμαι τυχερος και απο τις τοσες εκατονταδες φορες που το εκανα σε διαφορες συσκευες δεν επαθε ποτε τιποτα. ΚΑΜΜΙΑ σχεση το scart που αναφερεις,με το hdmi........ ΑΠΛΑ εισαι τυχερος τοσο καιρο.
icenex Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ειχα μια εντυπωση οτι το καλωδιο απλα δινει την εικονα αλλα μεχρι εκει.Δεν ειναι να πεις καλωδιο τροφοδοσιας. Οσο ζεις μαθαινεις. Για την ακριβεια μεταφερει ηχο και εικονα και τιποτα παραπερα....Οποτε το θεωρω και εγω λιγο κουλο να φταιει αυτο πιο πολυ πιστευω οτι ητανε να το κανει και απλα απο συμπτωση ετυχε εκεινη την στιγμη που εκανες την τραμπα. 1
gRim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 το νου σου μην καψεις θυρα hdmi και κλαις με μαυρο δακρυ χριστουγεννιατικα.... ΠΟΤΕ δεν βαζουμε/βγαζουμε hdmi καλωδιο με συσκευη ανοιχτη. Πάντα έβγαζα το hdmi όπως να ναι σε κονσόλες, pc κτλ και δεν είχα ποτέ θέμα αλλά καλού κακού θα προσέχω από δω και πέρα.. 1
vste Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια εχουν Volt τα HDMI Cables. Οχι κατι σημαντικο αλλα σου καινε την θυρα ανετα. Καλο ειναι να ειναι off τα μηχανηματα. Warning!!.....Never connect and disconnect HDMI cables and equipment while your devices are powered on (hot plugging cables). The hdmi cables carries a low DC voltage while connected. You will damage your equipment and the HDMI Distribution equipment while hot-plugging cables which will not be replaced under the 1 year manufacturers warranty. Only use the Switched Mode Power supply supplied with the HDMI Equipment since replacing the power adapter might damage your equipment if incorrect voltage is supplied to the equipment. http://www.hdtvsupply.com/hdmi-problems.html 3
icenex Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ΚΑΜΜΙΑ σχεση το scart που αναφερεις,με το hdmi........ ΑΠΛΑ εισαι τυχερος τοσο καιρο. https://el.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface Ναι ξεχασα να αναφερω οτι μεταφερει και δεδομενα το σκαρτ μεταφερει μονο τα 2 που ειπα και σε χειροτερη αναλυση αν δεν κανω λαθος.Δεν νομιζω οτι ειμαι τυχερος γιατι αν μετεφερε πολυ ρευμα(τοσο ωστε να κανει ζημια) τοτε ναι θα ειχαμε θεμα..Τεσπα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια παντως απο προσωπικη εμπειρια δεν ειχα ποτε παθει τιποτα ειτε ητανε το λαπτοπ ειτε το home cinema ειτε οποιαδηποτε αλλη συσκευη ετυχε να συνδεσω και ητανε ανοιχτη και αυτο γιατι δεν εχω πολλες θυρες hdmi Οποτε αναγκαζομαι να κανω αυτην την ενεργεια συχνα. Το μαθαμε κ αυτο οποτε αν παθω τιποτα οταν το κανω αυτο θα ξερω οτι ητανε μαλακια μου
stelios18120 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλά π το μάθαμε κ αυτό γιατί τόσο καιρό εγώ μπαινοβγαζα έτσι αβερτα το hdmi ενώ ήταν ανοιχτή η τηλεόραση. Τυχερος ημουν
Pitsifrikos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ποτέ με ανοιχτή κονσόλα όπως λέει ο Mikele.Εχουν συμβεί σκηνικά με καμένες θύρες Hdmi. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Νομιζω ο περισσοτερος κοσμος το κανει αυτο ειτε με λαπτοπ ειτε με κονσολες κλπ.
Aruil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τι λέτε ρε παιδιά? Το ίδιο το πρωτόκολο του HDMI ορίζει ότι είναι hot pluggable. Ένταξει αν το φοβάστε οκ συνεχίστε να το κάνετε αλλά... 1
markoliaz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 eμενα το καλωδιο το hdmi παντα ζεματαει οταν το αλλαζω μετα απο ωρα ανοιχτου ps4 η pc, μια φορα στο ps3 ειχα βγαλει ετσι ξαφνικα το καλωδιο hdmi και μου εκλεισε το ps3, οντως δεν πρεπει να τα βγαζουμε ετσι χυμα οσο ειναι ανοιχτη η κονσολα η ο υπολογιστης η οτι αλλο εχει πανω ο καθενας. (εχω παρει καλωδιο monster cable του 20ευρου που ειναι αρκετα καλα).
bedazzled Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το καλώδιο ζεματάει λόγω του ζεστού αέρα που βγαίνει από τους αεραγωγούς, όχι λόγω cable voltage... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις