Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντε παμε παλι.

Ο συμφορουμιτης spartan(αρκετα δημοφιλης στα τελευταια σχολια :D)ειναι τωρινος κατοχος ps4 pro(δεν θυμαμαι αν ειχε πιο παλια το κανονικο και δεν εχει εν μερη και σημασια),δεν γνωριζω αν εχει X1,αλλα ειναι και κατοχος ενος ικανοτατου gaming pc(το λεει αλλωστε και στην υπογραφη του).

Ο λογος που ρωτησε το παραπανω που λες για το Doom συγκεκριμενα,ειναι γιατι οπως αναφερει ο ιδιος στο δικο του ps4 pro ως τωρα δεν ειχε ακουσει κατι περι θορυβου οπως αναφερθηκε(κοινως θα το επαιξε σε αλλη κονσολα)και αρα του προκαλεσε εντυπωση το σχολιο αυτο(και ισως και ανησυχια για το τι μπορει να γινει σε μελλοντικους τιτλους).Αρα το σχολιο του αφορα κυριως την κονσολα αυτη καθαυτη και πως συμπεριφερεται απο πλευρας θορυβου,παρα στο αν βγαζει ή οχι το ps4 pro μεγαλο θορυβο στο Doom συγκεκριμενα.

Παλι καλα που βλεπουμε ολο και πιο συχνα day one παιχνιδια(μη ΑΑΑ)σε τετοιες τιμες.

Μάλιστα...το μήνυμα του συμφορουμήτη ήταν ξεκάθαρο και ρώτησε ένα κάποιος έχει παίξει το doom στο pro για να διαπιστώσουμε εάν κάνει τον ίδιο θόρυβο με το παλιό μοντέλο ή εάν τέλος πάντων μπορεί να υπάρχει κάποιος τίτλος που να φέρνει και το pro στα όρια όπως έκανε το doom με το c-chassis..από κει και πέρα πάρτο όπως εσύ θες το μήνυμα του  :-D  Το μόνο που πρόσθεσα εγώ είναι ότι ο θόρυβος από παιχνίδι σε παιχνίδι διαφέρει οπότε δεν μπορεί ο άλλος να ρωτά για doom και εσύ να ποστάρεις uncharted (συμφωνήσαμε σε αυτό), και αυτό που έγραψες ότι το Digital Foundry βρήκε τον θόρυβο του Pro στα επίπεδα του αρχικού μοντέλου είναι λάθος! Τα επίπεδα θορύβου είναι στα επίπεδα του c-chassis (μεγάλη διαφορά και το ξέρω αφού ήμουν κάτοχος και αρχικού μοντέλου και c-chassis). 

Link.png Site: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-playstation-4-pro-review

"In terms of the acoustic performance of the Pro, it has much more in common with the c-chassis PS4 than the Slim. We were hoping that the larger console may integrate a larger fan - typically, the larger fan, the slower it needs to spin in order to displace the same amount of heat. We've yet to put the Pro through exhaustive tests here, but we note a peak 55dB during inFamous First Light gameplay, but really it's not so much the loudness that's the issue as opposed to the pitch."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα σκοπεύω να απόκτηση ένα ps4,ερωτηση,για πρώτο παιχνίδι ποιο ψηφιζετε last of us ή uncharted 4;

Το Last of Us ειναι καλυτερο σαν παιχνιδι κατ εμε. Αλλα σαν 1ο παιχνιδι που να δειχνει τι μπορει να κανει το εργαλειο Uncharted 4 δαγκωτο! Δεν το εχει φτασει κανενα αλλο!

Και μην νομιζεις, ουτε απο gameplay θα βγεις χαμενος. Εξαιρετικο και αυτο.

• Like 3

Σήμερα σκοπεύω να απόκτηση ένα ps4,ερωτηση,για πρώτο παιχνίδι ποιο ψηφιζετε last of us ή uncharted 4;

Ξεκίνα με last of us που είναι παιχνιδάρα. Αυτό και το uncharted 2 είναι τα μόνα παιχνίδια που έχω τερματίσει 2 φορές και το last of us θα το ξαναπαίξω σίγουρα και 3η φορά πριν βγει το 2. Εάν ξεκινήσεις πρώτα το uncharted 4 ίσως μετά τα γραφικά το last of us σου φανούν κάπως...όχι πως είναι άσχημα αλλά δεν φτάνει το uncharted 4 σε αυτόν τον τομέα.

• Like 3

Παιδιά ερώτηση ξανά! Αυτό to buy onw get one free, πως λειτουργεί ? Παίρνω πχ tlou και μαζί επιλέγω και οποίο γουστάρω απο τα αλλα η πρέπει να είναι φτηνότερο αναγκαστικά ?

Παιδιά ερώτηση ξανά! Αυτό to buy onw get one free, πως λειτουργεί ? Παίρνω πχ tlou και μαζί επιλέγω και οποίο γουστάρω απο τα αλλα η πρέπει να είναι φτηνότερο αναγκαστικά ?

Όποιο θέλεις παιχνίδι διαλέγεις (από αυτά που συμμετέχουν), και πληρώνεις από τα δύο το πιο ακριβό :)

• Like 1

Για το Doom έχει βγει patch; Όσο και να έψαξα το μόνο που βρίσκω είναι ότι δεν έχει βγει patch για pro.

Ο spartan ανέφερε κάποια παιχνίδια (ratchet and clank. shadow of mordor.watch dogs 2. rise of the tomb raider).

Τα συγκεκριμένα που ανέφερε, όλα έχουνε pro patch. Για DOOM απ' όσο ξέρω όχι, δεν έχει βγεί.

• Like 1

Αν μιλαμε για σκετη κονσολα θα σου προτεινα να περιμενες τις εκπτωσεις των Χριστουγεννων μηπως δουμε τιποτα καλυτερο,γιατι τα μεχρι τωρα bundle ειναι στην καλυτερη αστεια με τα δευτερα dualoshock που δινουν μαζι.

Χθες την νύχτα που έβαλα το the last of us, απόλυτη ησυχία εννοείται, έκανε λίγο θόρυβο το ps4 pro, δεν με ενόχλησε, και πως να με ενοχλήσει με τέτοια παιχνιδαρα, τώρα δεν είχα ps στο παρελθόν να συγκρίνω τα επίπεδα θορύβου, αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κονσόλα.

• Like 1

Αντε παμε παλι.

Ο συμφορουμιτης spartan(αρκετα δημοφιλης στα τελευταια σχολια :D)ειναι τωρινος κατοχος ps4 pro(δεν θυμαμαι αν ειχε πιο παλια το κανονικο και δεν εχει εν μερη και σημασια),δεν γνωριζω αν εχει X1,αλλα ειναι και κατοχος ενος ικανοτατου gaming pc(το λεει αλλωστε και στην υπογραφη του).

Ο λογος που ρωτησε το παραπανω που λες για το Doom συγκεκριμενα,ειναι γιατι οπως αναφερει ο ιδιος στο δικο του ps4 pro ως τωρα δεν ειχε ακουσει κατι περι θορυβου οπως αναφερθηκε(κοινως θα το επαιξε σε αλλη κονσολα)και αρα του προκαλεσε εντυπωση το σχολιο αυτο(και ισως και ανησυχια για το τι μπορει να γινει σε μελλοντικους τιτλους).Αρα το σχολιο του αφορα κυριως την κονσολα αυτη καθαυτη και πως συμπεριφερεται απο πλευρας θορυβου,παρα στο αν βγαζει ή οχι το ps4 pro μεγαλο θορυβο στο Doom συγκεκριμενα.

Παλι καλα που βλεπουμε ολο και πιο συχνα day one παιχνιδια(μη ΑΑΑ)σε τετοιες τιμες.

Ακριβως πρωην κατοχος απλου ps4  και τωρα  ps4 pro. :P Η απορια μου ηταν απλη και κυριως για το  doom( επειδη σκοπευω να το αγορασω και διαβαζα απο τα σχολια των παιδιων εδω μεσα οτι ηταν αρκετα θορυβωδης σε στανταρ  ps4)Το θεμα ειναι οτι γενικως εχω δει αξιολογη διαφορα στο θεμα θορυβου με το προηγουμενο που ειχα(ανεφερα και στο προηγουμενο μου ποστ τα παιχνιδια που εχω τεσταρει μεχρι στιγμης.)

• Like 1

Ακριβως πρωην κατοχος απλου ps4  και τωρα  ps4 pro. :P Η απορια μου ηταν απλη και κυριως για το  doom( επειδη σκοπευω να το αγορασω και διαβαζα απο τα σχολια των παιδιων εδω μεσα οτι ηταν αρκετα θορυβωδης σε στανταρ  ps4)Το θεμα ειναι οτι γενικως εχω δει αξιολογη διαφορα στο θεμα θορυβου με το προηγουμενο που ειχα(ανεφερα και στο προηγουμενο μου ποστ τα παιχνιδια που εχω τεσταρει μεχρι στιγμης.)

Θα σου προτεινα να το αγοραζες στο pc(εκτως αν το βρεις φθηνοτερα στο ps4)μονο και μονο επειδη το multiplayer του ειναι ψιλο αδιαφορο.

• Like 1

Έχει κάποιος εμπειρία απο το Playstation Tv; Βλέπω οτι παίζει σε τιμή χώμα αλλα δεν είμαι σίγουρος για τη χρηστικότητα του. Περισσότερο το σκέφτομαι μήπως και αξιοποιήσω τα μαζεμένα παιχνίδια του vita απο το plus τόσα χρόνια.

Έχει κάποιος εμπειρία απο το Playstation Tv; Βλέπω οτι παίζει σε τιμή χώμα αλλα δεν είμαι σίγουρος για τη χρηστικότητα του. Περισσότερο το σκέφτομαι μήπως και αξιοποιήσω τα μαζεμένα παιχνίδια του vita απο το plus τόσα χρόνια.

Εχω εγω. Αν το θελεις για τα παιχνίδια του vita μια χαρα, σε remote play η εμπειρια κατά τη δικη μου παντα αποψη, είναι πολύ φτωχη ακομα και με ενσυρματη συνδεση. Πεφτει πολύ και η αναλυση και το frame rate. Τη συσκευουλα την εχω συνδεδεμενη με ένα powerline της tp-link παρεμπιπτοντως. Σε ασυρματη συνδεση, με ένα μονο τοιχο να μεσολαβει και σε αποσταση 4 μετρων από το ρουτερ εχω πολύ συχνες αποσυνδεσεις..

Χρησιμο λοιπον, ειδικα σε αυτά τα χρηματα, αλλά με πολλους συμβιβασμούς.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...