Avatar_GR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως το πιο όμορφο είναι το πρώτο το PS4 που βγάλαν. Το slim Και το PRO είναι πιο άσχημα 3
stelios18120 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Το slim εμένα μ αρέσει Αρκετά όμορφο και συμαζεμενο είναι. 1
jimpsar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως το πιο όμορφο είναι το πρώτο το PS4 που βγάλαν. Το slim Και το PRO είναι πιο άσχημα Για μενα προσωπικα το PRO ειναι με διαφορα το πιο ομορφο εμφανισιακα ,οπως και το slim αντιστοιχο το πιο ασχημο .Φυσικα αυτα ειναι καθαρα υποκειμενικα αλλα κουβεντα να γινεται . Παντως οσον αφορα τη λιστα με τα 48αρα deals δειχνει να επιβεβαιωνεται μεχρι στιγμης ...οποτε κανουμε κρατει για FFXV για πρωτοχρονια 1
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εξακολουθω να προτιμω το Slim σε ομορφια αφενως για τα κανονικα κουμπια που εχει,και επισης επειδη δεν βρωμιζει τοσο οσο το κλασσικο μαυρο glossy ps4.Τωρα αν καποιος εχει αγορασει καποια limited εκδοση ή εχει βγαλει αυτο το αριστερο γυαλιστερο κομματι του ps4 πασο. Βεβαια εκτως του οτι η ομορφια ειναι τις περισσοτερες φορες κατι το υποκειμενικο/προσωπικο,τι να την κανεις οταν οι ουσιαστικες διαφορες γερνουν προς slim μερια?Ομορφο το αρχικο ps4 αλλα αν ειναι σε παιχνιδια οπως στο παραπανω video να κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα ε εν μερη να την βρασουμε την ομορφια του. Βεβαια η μεγαλη ομορφια του slim ειναι φυσικα στον λιγοτερο χωρο που πιανει απο το ps4(γιατι και αυτο εν μερη μερος της ομορφιας ειναι),αλλα ναι το original ps4 οπως εν μερη και το original ps3 για αρκετους ειναι αρκετα ομορφες συσκευες,σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια μια ερωτηση. Θελω να παρω εναν καινουργιο σκληρο Για το ps4 γιατι αυτος που εχω εφτασε στα 100Gb και τωρα τα χριστουγεννα παιζει να παρω κανα δυο games οποτε βλεπω να φουλαρει. Εχω βρει αυτον εδω http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10jplx-black-25-1tb-sata3-p-PER.304826. Γνωμες? Εχετε καποια αλη προταση , για 1tb παντα.
Socratis_g Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 το πρώτο που βγάλανε με το glossy μέρος ήταν απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. 400 ευρώ μηχάνημα (τοτε) και σε ένα μήνα έιχε τιγκάρει γρατζουνιες.
gRim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Σε όλα τα παραπάνω έχει βγεί patch για το Pro. Για το Doom έχει βγει patch; Όσο και να έψαξα το μόνο που βρίσκω είναι ότι δεν έχει βγει patch για pro.
Avatar_GR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια μια ερωτηση. Θελω να παρω εναν καινουργιο σκληρο Για το ps4 γιατι αυτος που εχω εφτασε στα 100Gb και τωρα τα χριστουγεννα παιζει να παρω κανα δυο games οποτε βλεπω να φουλαρει. Εχω βρει αυτον εδω http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10jplx-black-25-1tb-sata3-p-PER.304826. Γνωμες? Εχετε καποια αλη προταση , για 1tb παντα. 1,5 tb φοβερός δίσκος για το PS4. https://www.skroutz.gr/s/7831667/Samsung-Spinpoint-M9T-1-5TB.html#js_review_75079 2
gRim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Βεβαια η μεγαλη ομορφια του slim ειναι φυσικα στον λιγοτερο χωρο που πιανει απο το ps4(γιατι και αυτο εν μερη μερος της ομορφιας ειναι),αλλα ναι το original ps4 οπως εν μερη και το original ps3 για αρκετους ειναι αρκετα ομορφες συσκευες,σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Στο μόνο που διαφωνώ είναι για τον λιγότερο χώρο που πιάνει το slim μιας και σχεδόν μόνο στο ύψος έχει διαφορά από τα προηγούμενα μοντέλα το οποίο θα ήταν χρήσιμο μόνο άμα κάποιος σκοπεύει να βάλει την κονσόλα κάθετα και έτσι να πιάνει λιγότερο χώρο στο πλάτος. Κατά τα άλλα πλάτος και μήκος είναι σχεδόν το ίδιο.. Παιχνιδαρα το rage?Καλουτσικο παιχνιδι σε γενικες γραμμες ηταν αλλα εγω αυτο που θυμαμαι οταν βγηκε ηταν μια απογοητευση που επικρατουσε για τις δυνατοτητες που ειχε το παιχνιδι να βγαλουν κατι πραγματικα καλο σε σχεση με το τελικο αποτελεσμα(εξου και γιατι δεν ειδαμε και sequel ποτε). Βεβαια ακομα και στα νουμερα του DigitalFoundry το ps4 pro ειναι και αυτο σχεδον οσο θορυβωδες οσο οσο το αρχικο ps4,αλλα βγαινει λιγο λιγοτερο(σε απολυτα νουμερα).Τωρα αν οντως βγουν παιχνιδια στο μελλον που ζοριζουν το μηχανημα παραπανω δεν ξερω. Ο φίλος ρώτησε εάν έχουν τεστάρει το pro με το doom. Γενικά όλα τα PS4 ανάλογα με το παιχνίδι που τρέχει κάνουν θόρυβο ή όχι σε standby όλες είναι αθόρυβες και επίσης διαφέρουν και οι μάρκες στα ανεμιστήρακια (delta και nidec). Πάντως όπως του έγραψα το doom δεν θα κάνει θόρυβο στο PS4 Pro γιατί πολλά απλά δεν έχει βγει patch για να το εκμεταλλεύεται. Κατά τα άλλα σύμφωνα με DF το Pro φτάνει τα επίπεδα του C-Chassis (55dB) απλά είναι πιο διαπεραστικός ήχος (whine noise) και είναι λίγο πιο εκνευριστικό. Από ότι διαβάζω τα delta fans έχουν την τάση για whine noise (όπως στα παλαιότερα μοντέλα PS4 και xbox 360) ενώ με nidec ακούς μόνο τον αέρα που φεύγει από την κονσόλα. Στο αμερικάνικο store είναι η δεύτερη βδομάδα εκπτώσεων με νέα παιχνίδια. Τσίμπησα life is strange με 8.6 δολλάρια και σκέφτομαι και το firewatch . 1
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Στο μόνο που διαφωνώ είναι για τον λιγότερο χώρο που πιάνει το slim μιας και σχεδόν μόνο στο ύψος έχει διαφορά από τα προηγούμενα μοντέλα το οποίο θα ήταν χρήσιμο μόνο άμα κάποιος σκοπεύει να βάλει την κονσόλα κάθετα και έτσι να πιάνει λιγότερο χώρο στο πλάτος. Κατά τα άλλα πλάτος και μήκος είναι σχεδόν το ίδιο.. Γενικά όλα τα PS4 ανάλογα με το παιχνίδι που τρέχει κάνουν θόρυβο Το slim πιανει λιγοτερο χωρο/ογκο οπως και να το δουμε αρα δεν ειναι κατι για να συμφωνει ή διαφωνει καποιος.Ειναι γεγονος. Τωρα αν αυτο ειναι λιγο ή πολυ για τον καθενα ειναι φυσικα κατι το σχετικο. Τωρα για το παραπανω εν μερη χαιρω πολυ λογικο να κανει θορυβο γιατι η κονσολα λειτουργει.Ακομα και στο pc θες πολυ συγκεκριμενα ηχομονοτικα κουτια και fans για να πεις οτι ειναι (σχετικα)τελειως αθορυβο και αυτο βεβαια μεταφραζεται κλασσικα σε αυξημενο κοστος.
gRim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Το slim πιανει λιγοτερο χωρο/ογκο οπως και να το δουμε αρα δεν ειναι κατι για να συμφωνει ή διαφωνει καποιος.Ειναι γεγονος. Τωρα αν αυτο ειναι λιγο ή πολυ για τον καθενα ειναι φυσικα κατι το σχετικο. Τωρα για το παραπανω εν μερη χαιρω πολυ λογικο να κανει θορυβο γιατι η κονσολα λειτουργει.Ακομα και στο pc θες πολυ συγκεκριμενα ηχομονοτικα κουτια και fans για να πεις οτι ειναι (σχετικα)τελειως αθορυβο και αυτο βεβαια μεταφραζεται κλασσικα σε αυξημενο κοστος. Ήθελα να πω ότι με το να πιάνει μόνο λιγότερο χώρο στο ύψος ουσιαστικά τον ίδιο χώρο θα πιάνει στο έπιπλο εκτός εάν σκοπεύεις να τοποθετήσεις κάτι πάνω του ή να βάλεις αυτό πάνω σε μία άλλη συσκευή πράγμα που δεν προτείνεται για ηλεκτρονικές συσκευές ειδικά για τις κονσόλες. Πρακτικά δηλαδή δεν έχει μεγάλη διαφορά εκτός εάν μιλάς για την εμφάνιση οπότε πάσο. Για τον θόρυβο απλά είπα ότι φτάνει τα επίπεδα του C-chassis (55dB) σύμφωνα με DF και όχι του αρχικού μοντέλου και ανέφερα ότι ο θόρυβος έχει να κάνει με το παιχνίδι που τρέχει οπότε δεν έχει νόημα κάποιος να λέει εάν το pro κάνει θόρυβο με το Doom και εσύ του ποστάρεις video να τρέχει το uncharted.
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικα βαζω στο ps4 πανω (επειδη το εχω συνδεσει σε πολυ μπριζο και το εχω στο δωματιο)πανω το dualshock 4 και το κινητο ή τα καλλωδια φορτισης(προφανως οταν η κονσολα ειναι κλειστη),ολα σχετικα ειναι. Οσο για τον ηχο προσωπικα δεν νομιζω να νοιαζει καποιον κατοχο ps4 pro απο την στιγμη που για αλλο σκοπο αγοραζει την εν λογω κονσολα. Ο ηχος ειναι κατι που μπορει να ενδιαφερει μονο οποιον θελει να αγορασει ps4 κανονικα και ειναι μεταξυ ps4 slim ή ps4 c chassis(Οπως ειδαμε στα black friday)ή παλιοτερου μοντελου απο αγγελιες. Οσο για το video που ποσταρα ειναι συγκριτικο του πως ειναι ο θορυβος σε πραγματικο χρονο(και οχι σε αριθμους απο το digital foundry)στο ιδιο παιχνιδι. Αν υπαρχουν και αλλα video με διαφορετικα παιχνιδια να μπορουμε να ακουσουμε οι ιδιοι τις διαφορες ας τα αναφερει καποιος.
gRim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Σε ps4 pro το εχει τεσταρει κανενας αν κανει παρομοιο θορθβο με του απλου ps4?Προσωπικα μεχρι στιγμης στα παιχνιδια που εχω παιξει και τεσταρει σε pro( ratchet and clank. shadow of mordor.watch dogs 2. rise of the tomb raider )δεν εχω ακουσει το παραμικρο κιχ. Προσωπικα βαζω στο ps4 πανω (επειδη το εχω συνδεσει σε πολυ μπριζο και το εχω στο δωματιο)πανω το dualshock 4 και το κινητο ή τα καλλωδια φορτισης(προφανως οταν η κονσολα ειναι κλειστη),ολα σχετικα ειναι. Οσο για τον ηχο προσωπικα δεν νομιζω να νοιαζει καποιον κατοχο ps4 pro απο την στιγμη που για αλλο σκοπο αγοραζει την εν λογω κονσολα. Ο ηχος ειναι κατι που μπορει να ενδιαφερει μονο οποιον θελει να αγορασει ps4 κανονικα και ειναι μεταξυ ps4 slim ή ps4 c chassis(Οπως ειδαμε στα black friday)ή παλιοτερου μοντελου απο αγγελιες. Οσο για το video που ποσταρα ειναι συγκριτικο του πως ειναι ο θορυβος σε πραγματικο χρονο(και οχι σε αριθμους απο το digital foundry)στο ιδιο παιχνιδι. Αν υπαρχουν και αλλα video με διαφορετικα παιχνιδια να μπορουμε να ακουσουμε οι ιδιοι τις διαφορες ας τα αναφερει καποιος. Ο Spartan29gr είναι κάτοχος ps4 pro και ενδιαφερόταν να μάθει για τον θόρυβο που έκανε το pro όταν τρέχει το doom (βλέπεις υπάρχουν και κάτοχοι pro που τους ενδιαφέρει ο θόρυβος ), δεν ρώτησε για θόρυβο μεταξύ slim και ps4 c-chassis ούτε για τον θόρυβο που κάνει όταν τρέχει το uncharted. Μήπως έκανες λάθος παράθεση και μιλάμε τσάμπα τόση ώρα; 1
bedazzled Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Το βάζω κι εδώ:https://blog.eu.playstation.com/2016/12/13/phantasmagorical-ps4-platformer-yooka-laylee-releases-11th-april-2017/ $/€40 day 1 τιμή
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αντε παμε παλι. Σε ps4 pro το εχει τεσταρει κανενας αν κανει παρομοιο θορθβο με του απλου ps4?Προσωπικα μεχρι στιγμης στα παιχνιδια που εχω παιξει και τεσταρει σε pro( ratchet and clank. shadow of mordor.watch dogs 2. rise of the tomb raider )δεν εχω ακουσει το παραμικρο κιχ. Ο συμφορουμιτης spartan(αρκετα δημοφιλης στα τελευταια σχολια )ειναι τωρινος κατοχος ps4 pro(δεν θυμαμαι αν ειχε πιο παλια το κανονικο και δεν εχει εν μερη και σημασια),δεν γνωριζω αν εχει X1,αλλα ειναι και κατοχος ενος ικανοτατου gaming pc(το λεει αλλωστε και στην υπογραφη του). Ο λογος που ρωτησε το παραπανω που λες για το Doom συγκεκριμενα,ειναι γιατι οπως αναφερει ο ιδιος στο δικο του ps4 pro ως τωρα δεν ειχε ακουσει κατι περι θορυβου οπως αναφερθηκε(κοινως θα το επαιξε σε αλλη κονσολα)και αρα του προκαλεσε εντυπωση το σχολιο αυτο(και ισως και ανησυχια για το τι μπορει να γινει σε μελλοντικους τιτλους).Αρα το σχολιο του αφορα κυριως την κονσολα αυτη καθαυτη και πως συμπεριφερεται απο πλευρας θορυβου,παρα στο αν βγαζει ή οχι το ps4 pro μεγαλο θορυβο στο Doom συγκεκριμενα. Το βάζω κι εδώ:https://blog.eu.playstation.com/2016/12/13/phantasmagorical-ps4-platformer-yooka-laylee-releases-11th-april-2017/ $/€40 day 1 τιμή Παλι καλα που βλεπουμε ολο και πιο συχνα day one παιχνιδια(μη ΑΑΑ)σε τετοιες τιμες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις