Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι απλά είναι πολύ δύσκολο. 

Δε νομίζω στο Killzone 4 να είναι κανονικό raytracing. 

Μάλλον θα έχει το ίδιο εφέ που έχει το Crysis 2-3. 

Δημοσ.

Πολύ καλά νέα http://www.videogamer.com/news/game_expects_ps4_to_launch_in_europe_this_year.html

ps4 στην ευρώπη το 2013.

δυστυχώς εμένα μου έφυγε το hype. δεν ξέρω για σας, έχει περάσει τόσος καιρός απο την παρουσίαση της κονσόλας και είχα χρόνο να σκεφτώ αρκετά πράγματα,θέλω Ps4? ναι ,καίγομαι για day 1? ¨οχι

σκέφτομαι να δώσω μια 600-700ε και να φτιαξω ενα καλό tower(motherboard-ram-cpu-gpu τα υπόλοιπα τα έχω οθόνη/τροφοδοτικό 750w,ποντίκι,πληκτρολόγιο,κουτί) ,γενικά τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ για πολλά πράγματα και θα μου κρατήσει καμιά 7ετία αν ξοδέψω τόσα, 

το Ps4,έστω και το παίρνω day 1, θα περάσει μια φάση σαν το wii u/ps3/xbox360 ,θα έχει ελάχιστα καλά παιχνίδια,δεν θα δω το wow factor στα γραφικά, στα 2 χρόνια στάνταρ θα αξίζει αγορά καθώς θα έχει ικανοποιητικό library, αλλα για day1? δύσκολα. άσε που θα έχουμε και μια περίοδο με Ps3-ps4 releases για τα ίδια games απλά με λίγο καλύτερα γραφικά,άντε να χάσω 3-4 ΑΑΑ exclusive τίτλους σε 2 χρόνια να γλυτώσω 100ε απο την αγορά της κονσόλας και να τα παίξω αργότερα πιο φτηνά...

dunno ϊσως λέω τέτοια τώρα και σε 2 μήνες στην ε3 να κάνω τούμπες ή με το που βγει να πάω να τα σκάσω κατευθείαν ,δεν ξέρω αλλα έχω τώρα την εντύπωση οτι τα λεφτά μου καλύτερα να πάνε σε μια αναβάθμιση του υπολογιστή(σόρρι αν επαναφέρω μια τέτοια κουβέντα και εμφανιστεί ο titanomaxos να μας πρίζει για τα γραφικά και τα ΑΑχ16 και τις σουπερ αναλύσεις με τα 120fps)

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλά νέα http://www.videogamer.com/news/game_expects_ps4_to_launch_in_europe_this_year.html

ps4 στην ευρώπη το 2013.

δυστυχώς εμένα μου έφυγε το hype. δεν ξέρω για σας, έχει περάσει τόσος καιρός απο την παρουσίαση της κονσόλας και είχα χρόνο να σκεφτώ αρκετά πράγματα,θέλω Ps4? ναι ,καίγομαι για day 1? ¨οχι

σκέφτομαι να δώσω μια 600-700ε και να φτιαξω ενα καλό tower(motherboard-ram-cpu-gpu τα υπόλοιπα τα έχω οθόνη/τροφοδοτικό 750w,ποντίκι,πληκτρολόγιο,κουτί) ,γενικά τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ για πολλά πράγματα και θα μου κρατήσει καμιά 7ετία αν ξοδέψω τόσα, 

το Ps4,έστω και το παίρνω day 1, θα περάσει μια φάση σαν το wii u/ps3/xbox360 ,θα έχει ελάχιστα καλά παιχνίδια,δεν θα δω το wow factor στα γραφικά, στα 2 χρόνια στάνταρ θα αξίζει αγορά καθώς θα έχει ικανοποιητικό library, αλλα για day1? δύσκολα. άσε που θα έχουμε και μια περίοδο με Ps3-ps4 releases για τα ίδια games απλά με λίγο καλύτερα γραφικά,άντε να χάσω 3-4 ΑΑΑ exclusive τίτλους σε 2 χρόνια να γλυτώσω 100ε απο την αγορά της κονσόλας και να τα παίξω αργότερα πιο φτηνά...

dunno ϊσως λέω τέτοια τώρα και σε 2 μήνες στην ε3 να κάνω τούμπες ή με το που βγει να πάω να τα σκάσω κατευθείαν ,δεν ξέρω αλλα έχω τώρα την εντύπωση οτι τα λεφτά μου καλύτερα να πάνε σε μια αναβάθμιση του υπολογιστή(σόρρι αν επαναφέρω μια τέτοια κουβέντα και εμφανιστεί ο titanomaxos να μας πρίζει για τα γραφικά και τα ΑΑχ16 και τις σουπερ αναλύσεις με τα 120fps)

Συγκρίνεις κάπως 2 ανόμοια πράγματα. Αν δώσεις 600-700 ευρώ για PC ναι θα είναι για 2-3 χρόνια το τέλειο εργαλείο για gaming αλλά μετά από εκεί θα αρχίσεις πάλι συμβιβασμούς. όχι κατέβασε αυτό το setting, πρόσεχε εδώ τα fps, κατέβασε ΑΑ ανέβασε τα shadows και όλα αυτά τα βαρετά που θα πρέπει να κανεις αρκετή ώρα μέχρι να ασχοληθείς με ένα παιχνίδι.Το PS4 θα σε πάρει μια 7ετία χωρίς τίποτα παραπάνω.

Και εγώ είμαι πάντως στο ίδιο δίλημμα. Αλλά αρχικά με βλέπω να στήνω PC μιας και είναι γενικά σημαντικό εργαλείο και μετά από κάνα 2 χρόνια από την κυκλοφορία του PS4 θα το τσιμπήσω και αυτό με μια καλή TV στο ενδιάμεσο. Είναι νωρίς να λέμε τέτοια όμως ακόμα γιατί πρώτον ακόμα δεν είδαμε το PS4 καλά καλά και δεύτερον δεν ξέρουμε σε τι ρυθμούς θα αυξηθούν οι απαιτήσεις των παιχνιδιών στο PC όταν έρθουν οι νέες κονσόλες.

Δημοσ.

Η χειρότερη εποχή θα είναι να στήσετε τώρα PC. Περιμένετε μέχρι να βγούν οι Maxwell, απο εκεί και πέρα θα είναι futureproof το PC σας απέναντι στις επόμενες κονσόλες.

• Like 2
Δημοσ.

Με τη διαφορα οτι το PC θα το παρει ΤΩΡΑ και εχει ΤΩΡΑ ενα καρο παιχνιδια που κοστιζουν απο 1 εως 5 ευρω και μιλαμε για ΑΑΑ τιτλους κιολας. Σκεψου τι λεφτα θα κερδισει απο αυτο και μονο. Μπορει το αρχικο κοστος του PC να ειναι ακριβοτερο απο μια κονσολα αλλα κερδιζεις τοσα πολλα σε ενα πολυ μικρο βαθος χρονου. Αν μη τι αλλο ειναι οικονομικοτερο -πλεον- απο μια κονσολα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να πάρει PC τώρα αν θέλει να παίζει next-gen παιχνίδια σε βάθος χρόνου. Τα παιχνίδια με τα 5 ευρώ τα παίζει και στο PC που έχει τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Με τη διαφορα οτι το PC θα το παρει ΤΩΡΑ και εχει ΤΩΡΑ ενα καρο παιχνιδια που κοστιζουν απο 1 εως 5 ευρω και μιλαμε για ΑΑΑ τιτλους κιολας. Σκεψου τι λεφτα θα κερδισει απο αυτο και μονο. Μπορει το αρχικο κοστος του PC να ειναι ακριβοτερο απο μια κονσολα αλλα κερδιζεις τοσα πολλα σε ενα πολυ μικρο βαθος χρονου. Αν μη τι αλλο ειναι οικονομικοτερο -πλεον- απο μια κονσολα. 

Για αυτό δεν είμαι τόσο σίγουρος. Για να παίζεις τα παιχνίδια όλα σε full settings θα χρειαστεί να αγοράσεις πάλι PC μετά από 3 χρόνια και πάει λέγοντας. Στις κονσόλες περιμένεις να πέσουν οι τιμές και αγοράζεις και εκεί. Και φυσικά αν η Sony συνεχίσει το Plus και στο PS4 τότε μιλάμε για πολύ φθηνότερες λύσεις.

Υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα που μπορεί να απωθήσουν έναν pc gamer. Αυτές οι τιμές που λες αφορούν κυρίως ψηφιακά αντίτυπα μέσω steam και άλλων υπηρεσιών. Ήδη ένα μεγάλο ποσοστό gamers απορρίπτουν το PC για αυτόν τον λόγο, δεν θέλουν δηλαδή να αγοράζουν ψηφιακά τα παιχνίδια τους και τα προτιμούν retail. Επίσης ένας άλλος σημαντικός παράγοντας (που ίσως και ο σημαντικότερος για μένα) είναι που τα παιχνίδια ενεργοποιούνται σε διάφορες πλατφόρμες και δεν τα έχεις ποτέ συγκεντρωμένα σε μια όπως θα τα είχες σε μια κονσόλα. Και από μόνα τους αυτά τα 2 εμένα με βάζουν σε σκέψεις και με βλέπω να καταλήγω να παίζω 50-50 τα παιχνίδια και σε κονσόλα και σε PC.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...