stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το maxplay.gr που έδωσες είναι broken link δεν μπαίνει πουθενά. Edit:εντάξει το βρήκα και μπήκα στο site Στα 45€ καλή τιμή είναι για 12μηνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 http://www.gameexplorers.gr/6052642/razer-raiju-ps4-controller.html καλα τοσα λεφτα εχουν τα καινουργια κοντρολερ? ποιος θα τα παρει? και δεν ειναι και πιο ωραια απο elite xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το maxplay.gr που έδωσες είναι broken link δεν μπαίνει πουθενά. Όντως, το έφτιαξα.. thanks! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Άσχετο, αλλά μιας και αναφέρθηκε το θέμα του θορύβου σε παιχνίδια.. έχω ασχοληθεί για ώρες με αρκετά "βαριά" παιχνίδια στο ps4 κατά καιρούς (TLOU, Tomb Raider, Uncharted Collection, κ.α.) αλλά τον θόρυβο που έκανε πάντα το μηχάνημα με το Ether One (ένα indie που είχε δώσει δωρεάν με το ps+) δεν τον έχω ακούσει σε κάνενα άλλο game.. Δεν ξέρω, αλλά κάτι δεν έχουν κάνει καλά με την διαχείριση ισχύος σε αυτό το game οι devs του.. P.s. για θόρυβο από το fan μιλάω πάντα, όχι από το drive.. Κάποια παιχνίδια έχουν uncapped framerate στο menu, με αποτέλεσμα να δουλεύει στο 100% η CPU και να ανεβάζει θερμοκρασία. Παραδείγματα: Rocket League (πήρε patch), AC Unity, Uncharted 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Κακό αυτό Και από θέμα θερμοκρασίας,θορυβου, καταπονησεις της κονσόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δεν υφίσταται YLOD σε αυτή την γενιά, απλά σου σπάει τα νεύρα ο θόρυβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 http://www.gameexplorers.gr/6052642/razer-raiju-ps4-controller.html καλα τοσα λεφτα εχουν τα καινουργια κοντρολερ? ποιος θα τα παρει? και δεν ειναι και πιο ωραια απο elite xbox. Ολοι στο εξωτερικο.Προφανως και στην Ελλαδα τα παραπανω απευθυνονται σε λιγοτερο απο το 1% του κοσμου,οπως και τα VR headsets εν μερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το Doom είναι μακράν το πιο θορυβώδες παιχνίδι με μεγάλη διαφορά από ether one, rocket league κτλ...ακόμα και το c-chassis απογειώνεται με αυτό το παιχνίδι. Βέβαια έχει γραφικάρες και 60 fps και δυνατό soundtrack! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το Doom είναι μακράν το πιο θορυβώδες παιχνίδι με μεγάλη διαφορά από ether one, rocket league κτλ...ακόμα και το c-chassis απογειώνεται με αυτό το παιχνίδι. Βέβαια έχει γραφικάρες και 60 fps! Εκεί είναι γιατί ξεζουμίζουν το hardware των OG PS4/XB1: http://wccftech.com/async-compute-praised-by-several-devs-was-key-to-hitting-performance-target-in-doom-on-consoles/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Έχω αγαπήσει αυτό το studio (id) από τότε που έβαλα να παίξω τη παιχνιδάρα το RAGE στο x360 και είδα οτι έτρεχε στα 60fps. To πρώτο game που τερμάτισα σε εκείνη τη κονσόλα και έτρεχε στα 60 καρέ χωρίς να είναι call of duty.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Το Doom είναι μακράν το πιο θορυβώδες παιχνίδι με μεγάλη διαφορά από ether one, rocket league κτλ...ακόμα και το c-chassis απογειώνεται με αυτό το παιχνίδι. Βέβαια έχει γραφικάρες και 60 fps και δυνατό soundtrack! Σε ps4 pro το εχει τεσταρει κανενας αν κανει παρομοιο θορθβο με του απλου ps4?Προσωπικα μεχρι στιγμης στα παιχνιδια που εχω παιξει και τεσταρει σε pro( ratchet and clank. shadow of mordor.watch dogs 2. rise of the tomb raider )δεν εχω ακουσει το παραμικρο κιχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Σε ps4 pro το εχει τεσταρει κανενας αν κανει παρομοιο θορθβο με του απλου ps4?Προσωπικα μεχρι στιγμης στα παιχνιδια που εχω παιξει και τεσταρει σε pro( ratchet and clank. shadow of mordor.watch dogs 2. rise of the tomb raider )δεν εχω ακουσει το παραμικρο κιχ. Δεν έχει βγει patch για το pro οπότε η κονσόλα θα είναι αθόρυβη εφόσον θα "υπολειτουργεί". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Σε όλα τα παραπάνω έχει βγεί patch για το Pro. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Έχω αγαπήσει αυτό το studio (id) από τότε που έβαλα να παίξω τη παιχνιδάρα το RAGE στο x360 και είδα οτι έτρεχε στα 60fps. To πρώτο game που τερμάτισα σε εκείνη τη κονσόλα και έτρεχε στα 60 καρέ χωρίς να είναι call of duty.. Παιχνιδαρα το rage?Καλουτσικο παιχνιδι σε γενικες γραμμες ηταν αλλα εγω αυτο που θυμαμαι οταν βγηκε ηταν μια απογοητευση που επικρατουσε για τις δυνατοτητες που ειχε το παιχνιδι να βγαλουν κατι πραγματικα καλο σε σχεση με το τελικο αποτελεσμα(εξου και γιατι δεν ειδαμε και sequel ποτε). Σε ps4 pro το εχει τεσταρει κανενας αν κανει παρομοιο θορθβο με του απλου ps4? Βεβαια ακομα και στα νουμερα του DigitalFoundry το ps4 pro ειναι και αυτο σχεδον οσο θορυβωδες οσο οσο το αρχικο ps4,αλλα βγαινει λιγο λιγοτερο(σε απολυτα νουμερα).Τωρα αν οντως βγουν παιχνιδια στο μελλον που ζοριζουν το μηχανημα παραπανω δεν ξερω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 εγώ στο COD infinity το ακουσα, τα επίπεδα είναι παρόμοια σαν του C chassis. Τίποτα ενοχλητικό, αλλά ακούγεται. Τελικά μόνο το ΧΟΝΕ και το S είναι 100% αθόρυβη κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις