Socratis_g Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 To FFXV το είχε χθες το αμαζον 36ευρώ τελική μαζί με μεταφορικά για ελλάδα.
Πανος999 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Titanfall 2 εβαλε αρα μαλλον τηρειται η λιστα!! 1
TheoV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια δεν παιζει βλεπω να δουμε καμμια "προσφορα" με Ps4 pro με κανα game ? ,μονο ps4 slim βλεπω
-Mayhem- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια δεν παιζει βλεπω να δουμε καμμια "προσφορα" με Ps4 pro με κανα game ? ,μονο ps4 slim βλεπω Λογικά θα βγάλουν
GREGKERKYRA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μετά από 5 μέρες κάτοχος του ps4pro και με 4k tv + HDR , μόνο το the last of us έχω δοκιμάσει και το battlefield 1, μπορώ να πώ ότι οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές, δεν έχω μέτρο σύγκρισης με προηγούμενη κονσόλα καθώς η τελευταία κονσόλα μου ήταν ps1, μετά πάντα έπαιζα στο pc. Τι παιχνιδάρα είναι το the last of us? τρομερή σκηνοθεσία μπράβο τους. To drive όντως όπως είχε αναφερθεί πριν πολλές σελίδες, κάνει θόρυβο, όχι κάτι τρομερό, αλλά στα 2 μέτρα που είμαι κάποιες στιγμές σου τραβάει την προσοχή. Γενικά με την μικρή εμπειρία που έχω στις κονσόλες είμαι πολύ ικανοποιημένος. Απορίες γενικές θας τις μαζέψω για να με βοηθήσετε. 3
Socratis_g Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μετά από 5 μέρες κάτοχος του ps4pro και με 4k tv + HDR , μόνο το the last of us έχω δοκιμάσει και το battlefield 1, μπορώ να πώ ότι οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές, δεν έχω μέτρο σύγκρισης με προηγούμενη κονσόλα καθώς η τελευταία κονσόλα μου ήταν ps1, μετά πάντα έπαιζα στο pc. Τι παιχνιδάρα είναι το the last of us? τρομερή σκηνοθεσία μπράβο τους. To drive όντως όπως είχε αναφερθεί πριν πολλές σελίδες, κάνει θόρυβο, όχι κάτι τρομερό, αλλά στα 2 μέτρα που είμαι κάποιες στιγμές σου τραβάει την προσοχή. Γενικά με την μικρή εμπειρία που έχω στις κονσόλες είμαι πολύ ικανοποιημένος. Απορίες γενικές θας τις μαζέψω για να με βοηθήσετε. Μην αγχώνεσαι για το drive, κάνει θόρυβο αλλά σταματάει σχετικά γρήγορα. Επίσης σε βαριά παιχνίδια όπως το νέο COD infinity θα ακούς σε κάποιες φάσεις και τα ανεμηστίρια, όχι τίποτα τρελό. Γενικά ειναι πολύ ποιοτική και προσεγμένη κονσόλα το PRO. 2
paparoupas11 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Η αγοράζεις ψηφιακά και δεν ακούς καθόλου το drive.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 . To drive όντως όπως είχε αναφερθεί πριν πολλές σελίδες, κάνει θόρυβο, όχι κάτι τρομερό, αλλά στα 2 μέτρα που είμαι κάποιες στιγμές σου τραβάει την προσοχή. Oπως σωστα αναφερθηκε σταματαει γρηγορα. Επειδη εχουν περασει απο τα χερια μου 2 ps4 και τωρα το pro σε συγκριση με αυτα τα 2 ειναι εκκλησια ο driver του pro. 1
bedazzled Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Η πλειοψηφία του θορύβου προέρχεται από το APU fan, όχι το Blu-Ray drive. Να λέμε πάλι καλά που μετά το install σταματάει να δουλεύει το drive και περιορίζεται και η φθορά του (ρωτήστε όσους είχαν PS3 τι γινόταν με τα laser)... 2
Bourdoulas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ισχύει και αν είσαι κοντά με χαμηλή ένταση στη τηλεόραση / ηχοσύστημα σου, γίνεται ενοχλητικό.
Alex21121988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έχει αναφερθεί πολλάκις στο υπάρχων topic. Το δισκάκι το διαβάζει το drive μόνο για το license για να στο ανοίξει. Κατά τα άλλα όλο το υπόλοιπο είναι εγκατεστημένο στο hdd και φυσικά τρέχει από εκεί. Το fan ακούγεται σαν να απογειώνεται boeing 747, τουλάχιστον στα παλιά ps4 όταν πέφτει ζόρι στην κονσόλα και χρειάζεται να τεθεί σε πλήρη ισχύ. 1
thomason993 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Άσχετο, αλλά μιας και αναφέρθηκε το θέμα του θορύβου σε παιχνίδια.. έχω ασχοληθεί για ώρες με αρκετά "βαριά" παιχνίδια στο ps4 κατά καιρούς (TLOU, Tomb Raider, Uncharted Collection, κ.α.) αλλά τον θόρυβο που έκανε πάντα το μηχάνημα με το Ether One (ένα indie που είχε δώσει δωρεάν με το ps+) δεν τον έχω ακούσει σε κάνενα άλλο game.. Δεν ξέρω, αλλά κάτι δεν έχουν κάνει καλά με την διαχείριση ισχύος σε αυτό το game οι devs του.. P.s. για θόρυβο από το fan μιλάω πάντα, όχι από το drive..
wired_1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ από τότε που άλλαξα πάστα στο ( πουλημένο πλέον ) ps 4 υπήρχε νεκρική σιγή !
papp0us Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει κανα "μαγαζί" που να πουλαει φτηνότερα PSN Plus cards? Ή δεν το γλιτώνω το πενηντάρι. Και το βασικότερο, επειδή δε σφάζομαι για το Online(οχι οτι θα με χαλάσει, αλλα ζώ και χωρίς Online) αξίζει το PSN Plus, απο τη στιγμή που έχω ΜΟΝΟ το PS4? δίνει κανα παιχνίδι της προκοπής;
thomason993 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει κανα "μαγαζί" που να πουλαει φτηνότερα PSN Plus cards? Ή δεν το γλιτώνω το πενηντάρι. Και το βασικότερο, επειδή δε σφάζομαι για το Online(οχι οτι θα με χαλάσει, αλλα ζώ και χωρίς Online) αξίζει το PSN Plus, απο τη στιγμή που έχω ΜΟΝΟ το PS4? δίνει κανα παιχνίδι της προκοπής; Συνδρομές 1 έτους έχει εδώ με 45€: http://www.maxplay.gr Τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα τα βλέπεις εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region) Για μένα, 9-10 μήνες στους 12 τα παιχνίδια μου αρέσουν.. όχι οτι θα τα αγόραζα όλα αυτά, αλλά για 3.75€ που βγαίνει ο μήνας με τη παραπάνω τιμή, δεν με χαλάνε.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις