jim777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Το μοναδικό σίγουρο που θα σου δώσει μία 4Κ παραπάνω από μία 1080p ανεξαρτήτως κόστους είναι η ανάλυση που είναι και δεδομένο. Όλα τα άλλα (ποιότητα εικόνας, input lag, γωνία θέασης κ.α. που ανέφεραν τα παιδιά) παίζονται γιατί ακριβώς έχουν να κάνουν με τη ποιότητα και τη τεχνολογία της TV και όχι με την ανάλυσή της. Και αυτό που λεν τα παιδιά είναι ότι αν το budget σου δεν είναι ατελείωτο, ίσως βρεις με χαμηλότερο budget TV καλύτερης ποιότητας σε 1080p απ'ότι σε 4Κ.
Pitsifrikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ο φίλος είναι προφανές ότι πιστεύει πως ρόλο παίζει μόνο η ανάλυση σε μία tv.Τραβα σε ένα τεχνολογικό φόρουμ που ασχολείται με τηλεοράσεις και γράψε αυτά που γράφεις και εδώ.Θα σε βοηθήσουν πιστεύω.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Το μοναδικό σίγουρο που θα σου δώσει μία 4Κ παραπάνω από μία 1080p ανεξαρτήτως κόστους είναι η ανάλυση που είναι και δεδομένο. Όλα τα άλλα (ποιότητα εικόνας, input lag, γωνία θέασης κ.α. που ανέφεραν τα παιδιά) παίζονται γιατί ακριβώς έχουν να κάνουν με τη ποιότητα και τη τεχνολογία της TV και όχι με την ανάλυσή της. Και αυτό που λεν τα παιδιά είναι ότι αν το budget σου δεν είναι ατελείωτο, ίσως βρεις με χαμηλότερο budget TV καλύτερης ποιότητας σε 1080p απ'ότι σε 4Κ. Τωρα ειμαστε ενταξει νομιζω. Τι πιο ακριβη 1080p να φερεις παντα θα χανει σε αναλυση απο μια 4k του χιλιαρικου και του 500ρικου,εκτος αν γινεις david copperfield και τις προσθεσεις στο πανελ με μια κινηση τα υπολοιπα pixel που της λειπουν. Ναι μπορει να δεις καλυτερη κινηση χρωμα αντιθεση κλπ αλλα παντα θα εχει καλυτερη λεπτομερεια το πανελ με τη μεγαλυτερη αναλυση και ας ειναι φθηνοτερο. @Pitsifrikos Σε ευχαριστω αλλα στο avclub ειμαι γραμμενος απο το 2009 και μεχρι τωρα ημουν με πλασμα,ξερω τι παιζει ρολο και τι οχι σε μια εικονα.
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 28ms εχει η δικια μου ju6000 στο game mode.στα πιο καινουργια μοντελα πεφτει ακομα και στα 20ms.οι full hd σε λιγο καιρο θα ανηκουν στο παρελθον και δεν θα τις βλεπεις στα καταστηματα.ας μην εχουμε εδω υλικο ακομα για 4κ.στο εξωτερικο εχει ξεκινησει εδω και πολυ καιρο.και αν εμεις εδω θα πουλαμε και στο μελλον ακομα full hd θα ειναι γιατι μας εχουν σαν χωρα για να τους καθαριζουμε απο τις σαβουρες που τους μενουν απο τις προηγουμενες τεχνολογιες
Kazuya21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδια εγω να κανω 2 ερωτησουλες 1)καλυτερα να παρω slim η το απλο? 2)πιστευετε αξιζει η προσφορα του slim 1tb +2ο ds +fifa 17 + 3μηνη συνδρομη στα 369??πιστευετε θα βρω κατι καλυτερο εντος ελλαδας?
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδια εγω να κανω 2 ερωτησουλες 1)καλυτερα να παρω slim η το απλο? 2)πιστευετε αξιζει η προσφορα του slim 1tb +2ο ds +fifa 17 + 3μηνη συνδρομη στα 369??πιστευετε θα βρω κατι καλυτερο εντος ελλαδας? Μας βλεπω παλι για πολεμο 1
solton57010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδια εγω να κανω 2 ερωτησουλες 1)καλυτερα να παρω slim η το απλο? 2)πιστευετε αξιζει η προσφορα του slim 1tb +2ο ds +fifa 17 + 3μηνη συνδρομη στα 369??πιστευετε θα βρω κατι καλυτερο εντος ελλαδας? 1)Το απλο εχει σταματησει να παραγεται οποτε παρτο μονο αν βρεις κανενα καλο bundle 2)Περιμενε τις προσφορες για τις γιορτες σιγουρα θα παιξει και καλυτερο bundle
gRim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδια εγω να κανω 2 ερωτησουλες 1)καλυτερα να παρω slim η το απλο? 2)πιστευετε αξιζει η προσφορα του slim 1tb +2ο ds +fifa 17 + 3μηνη συνδρομη στα 369??πιστευετε θα βρω κατι καλυτερο εντος ελλαδας? Πάρε το slim εκτός εάν βρεις το απλό πολύ φθηνότερο. Η προσφορά είναι σχετικά καλή αλλά θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή γιατί συνήθως μέσα στις γιορτές γίνονται ακόμα καλύτερες προσφορές.
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν προκειται να βγαλεις ακρη γιατι ο καθενας θα σου μιλησει με την τσεπη του και με το τι εχει σπιτι του που ειναι γιαυτον το καλητερο..το οποιο για σενα μπορει να ειναι το χειροτερο.αν σου περισευουν περνεις το καλητερο αν οχι προχωρας με την δικη σου τσεπη.στο πακετο που εβαλες γλιτωνεις ενα 25 χονδρικα
gRim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν προκειται να βγαλεις ακρη γιατι ο καθενας θα σου μιλησει με την τσεπη του και με το τι εχει σπιτι του που ειναι γιαυτον το καλητερο..το οποιο για σενα μπορει να ειναι το χειροτερο.αν σου περισευουν περνεις το καλητερο αν οχι προχωρας με την δικη σου τσεπη.στο πακετο που εβαλες γλιτωνεις ενα 25 χονδρικα Ρωτάει για slim ή απλό όχι για το pro...
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και υποθετω πως δεν εχεις 4κ τβ και δεν προκειται να παρεις συντομα γτ εκει μονοδρομος το προ.αλλα αφου εφαγες τον γαιδαρο φαε και την ουρα και την περιμενε 10 μερες ακομα οπως σου ειπε και ο grim Και σημερα με ρωτησε ενας φιλος μου τι να παρει του γιου του και οταν του ειπα εχει βγει καινουργιο που λεγεται προ νομιζε οτι του λεγα ποδοσφαιρακι.δεν εχουν ολοι τις γνωσεις αν δεν ασχολουνται
delpro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 εβαλα πριν λιγο το dishonored 2 στο ps4 pro μεγαλη απογοητευση τα γραφικα !!
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 εβαλα πριν λιγο το dishonored 2 στο ps4 pro μεγαλη απογοητευση τα γραφικα !! Τα ιδια παντελακη μου,τα ιδια παντελη μου .... 3
gRim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ένα ωραίο ντοκιμαντέρ για το Doom που για μένα ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια του 2016. Site: 4
Kazuya21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδια 4k monitor δν εχω και θα παιζω η σε 32 τηλεοραση η σε μια οθονη 22 αναλογα την περισταση οποτε δν με νοιαζει το 4k...εκτος και αν βρω καμια καλη προσφορα μαλλον για slim θα παω γτ εχει δυνατοτερο wifi και ειναι λιγο μακρια το ρουτερ + οτι το απλο δεν παραγεται πια...εχει δει κανεις διαφορα στο wifi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις