FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μα είναι γνωστό ότι μία τηλεόραση 4κ του χιλιαρικου έχει καλύτερη ποιότητα εικονας από μία oled 1080p.Καλα σας κάνουν και σας τα τρώνε τελικά. Τι πιο ακριβη 1080p να φερεις παντα θα χανει σε αναλυση απο μια 4k του χιλιαρικου και του 500ρικου,εκτος αν γινεις david copperfield και τις προσθεσεις στο πανελ με μια κινηση τα υπολοιπα pixel που της λειπουν. Mη μας γυρνας 10 χρονια πισω που ελεγαν καποιοι οτι βλεπεις καλυτερη αναλυση σε μια ακριβη 720p απο μια φθηνοτερη 1080p. Ναι μπορει να δεις καλυτερη κινηση χρωμα αντιθεση κλπ αλλα παντα θα εχει καλυτερη λεπτομερεια το πανελ με τη μεγαλυτερη αναλυση και ας ειναι φθηνοτερο. Και μιας και ειμαστε σε gaming νημα και οχι στο νημα του digea αν δε κανω λαθος παιζει πολυ σημαντικο ρολο η αναλυση. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2016 από FromDusk_TillDawn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 μαζι με τον γαμπρο μου πηγαμε και πειραμε 2 τηλεορασεις μαζι πριν 1 χρονο.εγω πηρα την Ju6000 uhd 4κ 759 eyro και αυτος πηρε μια sony full hd 1659 euro.η εικονα της ju6000 σε σχεση με την sony που ειχε τα διπλασια λεφτα ειναι παρα πολυ καλητερη.ακομα το συζηταει πως την πατησε ετσι και την πληρωσε και τοσα λεφτα.οσα λεφτα και να εχει η full hd δεν πλησιαζει ουτε την πιο φθηνη 4κ. απο lg 4k δεν ξερω γιατι ακουγονται πολλα εξω.οποτε δεν την συμπεριλαμβανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εντάξει άμα σας χαρίσουν OLED των 2000 ευρώ πείτε όχι ευχαριστώ έχω 4k των 700 ευρώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Συγνωμη! Ρωτησα την κοπελα στο ταμειο που ειναι το τμημα για PS4 και μου ειπε να στριψω δεξια. Μαλλον καποιο λαθος εχω κανει γιατι βραθηκα στο τμημα τηλεορασεων. Μπορει κανεις να μου πει πως θα παω?? :P :P :P 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εντάξει άμα σας χαρίσουν OLED των 2000 ευρώ πείτε όχι ευχαριστώ έχω 4k των 700 ευρώ... Θα πω ευχαριστω και θα τη πουλησω την αλλη μερα για να παρω oled 4k. ακομα το συζηταει πως την πατησε ετσι και την πληρωσε και τοσα λεφτα.οσα λεφτα και να εχει η full hd δεν πλησιαζει ουτε την πιο φθηνη 4κ. Μη σε ακουσει ο πατερας μου που νομιζει οτι η crt που εχει ειναι η καλυτερη στο κοσμο την εβαψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Θα πω ευχαριστω και θα τη πουλησω την αλλη μερα για να παρω oled 4k. Μη σε ακουσει ο πατερας μου που νομιζει οτι η crt που εχει ειναι η καλυτερη στο κοσμο την εβαψες. Καλά κι εγώ θα την πουλούσα να πάρω PC. Το θέμα είναι εάν είχες να διαλέξεις να παίζεις ανάμεσα σε αυτή ή μία φτηνή 4k..μην κοροϊδευόμαστε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλά κι εγώ θα την πουλούσα να πάρω PC. Το θέμα είναι εάν είχες να διαλέξεις να παίζεις ανάμεσα σε αυτή ή μία φτηνή 4k..μην κοροϊδευόμαστε .. Mιας και εχω το pro και θελω καλυτερη λεπτομερεια (σε οσα games το υποστηριζουν) θα προτιμουσα την φθηνοτερη 4κ γιατι παντα θα κερδιζει σε αναλυση απο την 1080p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Mιας και εχω το pro και θελω καλυτερη λεπτομερεια (σε οσα games το υποστηριζουν) θα προτιμουσα την φθηνοτερη 4κ γιατι παντα θα κερδιζει σε αναλυση απο την 1080p. Τελευταίο μου μήνυμα γιατί το θέμα δεν είναι για τηλεοράσεις αλλά το καταλαβαίνω να συζητούνται κι εδώ λόγο του Pro. Μία τηλεόραση δεν κρίνεται μόνο από την ανάλυση της αλλά από την ποιότητα του panel, την σωστή απόδοση των χρωμάτων, τον λόγο αντίθεσης, την γωνία θέασης, το input lag όταν μιλάμε για παιχνίδια και πολλά άλλα. Μακάρι να ίσχυε ανάλυση>all και απλά να παίρναμε την φθηνότερη 4k της αγοράς με HDR 8bit αλλά φοβάμαι ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Άλλο 4κ 2000 vs 4k 700 ευρώ Άλλο 1080p. To αν δε σε νοιάζει εσένα να εχεις pixel λιγότερα είναι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Πέρα από την απατεωνιά με τα "HDR" 8-bit panels, πουλάνε και 3K (ω ναι) ως 4K... θα μου πεις το Pro βγάζει παντού native 4K για να σε πειράζει το 3K; Όχι, αλλά καλό είναι να ξέρεις τι παίρνεις, κάτι που δεν το πολυψάχνει ο average joe. Αν θέλετε ποιοτική 4K με πραγματικό HDR και χαμηλό input lag στα €600, περιμένετε μέχρι το ~2020 που θα λογικά θα έχουμε PS5 και το 4Κ θα είναι mainstream. Τώρα είναι περίοδος αρμέγματος στις TVs και κυκλοφορεί πολύ σαπάκι για ξεστοκάρισμα στην αγορά. Καθείς με τις επιλογές του, δεν κάνουμε κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός. https://hdguru.com/ihs-study-4k-ultra-hd-hdr-to-take-major-tv-market-share-by-2020/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μη σε ακουσει ο πατερας μου που νομιζει οτι η crt που εχει ειναι η καλυτερη στο κοσμο την εβαψες. χαχα και εμενα τα ιδια 60 χρονων ο πατερας μου πλεον , ειχε παρει πριν 10 χρονια μια philips που τοτε εκανε 2500 χιλιαρικα και τον πηγα τις προαλλες κωτσοβολο βλεπαμε κατι 4k μου ειχαν φυγει τα ματια απο την θεικη εικονα και μου λεει "καλα ελα σπιτι να δεις τιν δικια μου και θα παθεις πλακα"............ε ενταξει οι παλιοι πλεον δεν ασχολουνται και δεν ξερουν και εχουν και προβληματα ορασης οποτε ολα ιδια τους φενονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Άλλο 4κ 2000 vs 4k 700 ευρώ Άλλο 1080p. To αν δε σε νοιάζει εσένα να εχεις pixel λιγότερα είναι άλλο. Το εάν δε σε νοιάζει η απόδοση των χρωμάτων, ο λόγος αντίθεσης, το input lag αλλά μόνο η ανάλυση είναι άλλο και φυσικά σεβαστό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Άλλο 4κ 2000 vs 4k 700 ευρώ Άλλο 1080p. To αν δε σε νοιάζει εσένα να εχεις pixel λιγότερα είναι άλλο. https://www.cnet.com/news/why-ultra-hd-4k-tvs-are-still-stupid/ "4K is an easy sell. It's a number, greater than another number; therefore it's "better." In the confusing world of televisions, simplifying "superiority" down to a single number is marketing gold." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 https://www.cnet.com/news/why-ultra-hd-4k-tvs-are-still-stupid/ "4K is an easy sell. It's a number, greater than another number; therefore it's "better." In the confusing world of televisions, simplifying "superiority" down to a single number is marketing gold." Τα ίδια έλεγαν και στο 720 vs 1080 τα ίδια τώρα και τα ίδια θα λένε στο 4κ vs 8k. Ολο τυχαίος όμως η ίδιοι που δε βλέπουν διάφορες στα 4κ vs 1080p βλεπουν διάφορες στα 720p vs 1080p και σε μερικά χρόνια θα βλέπουν διάφορες στα 4k vs 1080 αλλά δε θα βλέπουν στα 4κ vs 8k. Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυριζω με λίγα λογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και όλο τυχαίως πάντα αυτό που αγοράζουμε είναι το καλύτερο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις