Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα

θελω να παρω ps4 αλλα δεν ξερω ποιο

βγαζουμε εκτως το ΠΡΟ γιατι ειναι για 4k μονιτορ

το οπιο δεν θα παρω ποτε

ηθελα να μου πειτε,πιο να παρω?c chassis η slim?και γιατι?ευχαριστω

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο για 4Κ το Pro. Παίζει κανονικά σε fullHD και μάλιστα καλύτερα σε κάποιους τίτλους.

Πάρε Pro.

ειπα να το βγαλω γενικα και θεμα τιμης,ως 300 θελω να δοσω εκει,και αλλα 300 για τηλεωραση

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα

θελω να παρω ps4 αλλα δεν ξερω ποιο

βγαζουμε εκτως το ΠΡΟ γιατι ειναι για 4k μονιτορ

το οπιο δεν θα παρω ποτε

ηθελα να μου πειτε,πιο να παρω?c chassis η slim?και γιατι?ευχαριστω

Δεν υπαρχει κατι να σκεφτεις,το slim θα επιλεξεις επειδη στο C Chassis εχει σταματησει η παραγωγη του ουτως ή αλλως,εκτως αν βρεις καποια πολυ καλη προσφορα/bundle που ειναι για το C Chassis.

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά εδώ και 2-3 μέρες έχει κυκλοφορήσει το let it die (είναι ένα free 2 play dungeon crawler steam-punk souls με rogue-like στοιχεία) από τον suda51 και τον grasshoper. Πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω πως θα δουλέψει το f2p μοντέλο σε αυτό το αλλοπρόσαλλο genre, αλλά το game αξίζει προσοχής ειδικά σε souls fans (δεν απαιτείται καν psn plus).

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι να σκεφτεις,το slim θα επιλεξεις επειδη στο C Chassis εχει σταματησει η παραγωγη του ουτως ή αλλως,εκτως αν βρεις καποια πολυ καλη προσφορα/bundle που ειναι για το C Chassis.

σε ευχαριστω και παλι φιλε μου!!

μου ελυσες τα χερια ηδη!!σε ευχαριστω πραγματικα να εισαι καλα!

Δημοσ.

Ο σκληρος του PS4 κοντευει να γεμισει θα ηθελα να ρωτησω αν αγορασω εξωτερικο δισκο για να αποθηκευω τα παιχνιδια εκει αν θα δουλευει κανονικα?Το χει κανει καποιος η υπαρχει αλλη λυση?Αν ναι,ποιον εξ.δικσο να προτημεισω?

Δημοσ.

Πριν κανα χρονο δεν γινοταν πάντως. Ο εξωτερικός ηταν μονο για μπακαπ.Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία.

Δημοσ.

Πριν κανα χρονο δεν γινοταν πάντως. Ο εξωτερικός ηταν μονο για μπακαπ.Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία.

Δηλάδη πρεπει να παρω μεγαλυτερο σε χωρητικοτητα δισκο κ να αντικαταστησω τον δισκο του PS4?Η μονη λυση ειναι αυτη?

Δημοσ.

Ο σκληρος του PS4 κοντευει να γεμισει θα ηθελα να ρωτησω αν αγορασω εξωτερικο δισκο για να αποθηκευω τα παιχνιδια εκει αν θα δουλευει κανονικα?Το χει κανει καποιος η υπαρχει αλλη λυση?Αν ναι,ποιον εξ.δικσο να προτημεισω?

Δεν υποστηριζεται εξωτερικος σκληρος στο PS4. Εξωτερικος υποστηριζεται μονο για backup.

Και αυτο δεν προβλεπεται να αλλαξει μιας και η Sony θεωρει πως η υποστηριξη εξωτερικου για games δινει vulnerability για custom firmware (χακαρισμα). Tο ιδιο ισχυει και για το PS3

Η μονη λυση ειναι να αλλαξεις τον εσωτερικο σκληρο με μεγαλυτερο.

Δηλάδη πρεπει να παρω μεγαλυτερο σε χωρητικοτητα δισκο κ να αντικαταστησω τον δισκο του PS4?Η μονη λυση ειναι αυτη?

Ναι δεν υπαρχει αλλη λυση

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υποστηριζεται εξωτερικος σκληρος στο PS4. Εξωτερικος υποστηριζεται μονο για backup.

Και αυτο δεν προβλεπεται να αλλαξει μιας και η Sony θεωρει πως η υποστηριξη εξωτερικου για games δινει vulnerability για custom firmware (χακαρισμα). Tο ιδιο ισχυει και για το PS3

Η μονη λυση ειναι να αλλαξεις τον εσωτερικο σκληρο με μεγαλυτερο.

Ναι δεν υπαρχει αλλη λυση

Εχεις καποιον δισκο να μου προτεινεις?

Πάρε εναν μεγαλύτερο δισκο και άλλαξε τον

Δεν υπάρχει άλλη λύση

Εχεις καποιον δισκο να μου προτεινεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...