Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακομα και ps10 να βγει, πως γινεται να εχει καλυτερα γραφικα απο εναν υπερσυγχρονο desktop; :S

Τι το κανει τοσο διαφορετικο; Το online κομματι και τα αποκλειστικα παιχνιδια;

Αν μας ενδιέφεραν πρωτίστως τα καλυτερα γραφικά του υπερσύγχρονου desktop τότε δεν θα ασχολούμαστε με καμία κονσόλα.

Οι περισσότεροι που γράφουν σε αυτό το topic έχουν υπερσύγχρονα desktops....

Δημοσ.

ρε παιδια τι τιμες και ιστοριες τσαμπουνατε?εδω δεν εχουμε δει ακομα την κονσολα οι αμερικανοι εβγαλαν το πορισμα κιολας για την τιμη.ολοι μας απλα κανουμε υποθεσεις κανεις παρα μονο η σονυ δεν γνωριζει την τιμη που θα μπορουμε να προμιθευτουμε την κονσολα ειτε στην χωρα μας ειτε στο εξωτερικο.

Δημοσ.

Οποτε γιατι ασχολειστε; Και ναι, μιλαω πολυ σοβαρα. Και ειμαι κατοχος ενος ps3 εδω και 4 χρονια, το οποιο δεν εχω δουλεψει πανω απο 10 ωρες, ολο αυτο το διαστημα. Οποτε ισως κατι μου ξεφευγει..

Δημοσ.

Οποτε γιατι ασχολειστε; Και ναι, μιλαω πολυ σοβαρα. Και ειμαι κατοχος ενος ps3 εδω και 4 χρονια, το οποιο δεν εχω δουλεψει πανω απο 10 ωρες, ολο αυτο το διαστημα. Οποτε ισως κατι μου ξεφευγει..

Μαλλον εσυ ασχολεισαι...

• Like 1
Δημοσ.

Το Watch Dogs μια φορά το PC έχει lead platform.

Hell, ακόμα και η Namco με το Dark Souls II διάλεξε το PC σαν lead plat!

Γενικά στη νέα γενιά θα περάσουμε καλά οι πισάκιδες απ' οτι φαίνεται.

Δημοσ.

PS4 pricing to appeal to gamers “in the broadest sense”

Sony Worldwide Studios’ vice president Michael Denny has made a cryptic comment about the PlayStation 4′s likely pricing which suggests you won’t need a second job to pick up the newest big black box when it launches during the 2013 holiday season.

“I guess the first thing to say is that we listen and learn and take the judgement from every console launch we ever have and we have to be informed by what the strengths of our PlayStation 3 system have been, but also the challenges of that,” the executive said.

“We want a system that can reach as broad a gaming audience as possible but whilst being a system that’s deep, connected, rich and immersive and is going to give a very focused and differentiated experience than anything else that’s out there.”

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια . ψαχνοντας σημερα για τις τιμες του ps4  ειδα οτι στην αμερικη θα εχει γυρο στα 450 με 470 $ ... Εδω ελλαδα εχει ακουσει κανεις σας τιμες ?! 

Ελλαδα με πιτα γυρο υπολογιζε στα 599Ε. Λογικα θα βγουν και πακετα με γιαουρτλου οποτε η τιμη θα εκτοξευτει στα 650Ε.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...