Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Flash back. Το ίδιο ακριβώς διάβαζα όταν βγήκε το ps4.

Φιλε, χωρις καμια διαθεση να συμμετασχω παραπερα στην κουραστικη συζητηση, εισαι λαθος. 400 ευρω για το Pro, ειναι πολυ καλη τιμη για ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ps4. Για οποιον εχει, το εξτρα 400αρι δεν ειναι ειναι.

Βεβαια, εσυ μπορει να εννοεις το εξης : ΕΣΤΩ οτι δεν εχω κονσολα . 

Παιρνω ps4 slim με 250 ή PRO με 400; 

Εσυ ισχυριζεσαι το δευτερο. Σε αυτη την ερωτηση κι εγω για το δευτερο θα πηγαινα γιατι τρελαινομαι στην ιδεα μη χασω κανα frame (και δεν ειμαι ιδιαιτερα ψειρας, αλλα καμια φορα γινομαι ψυχαναγκαστικος με τα frames κυριως). ΟΜΩΣ πραγματικα υπαρχει κοσμος που δεν του περισσευουν ουτε τα 250 ουτε τα εξτρα 150 για pro. Σε αυτον τον κοσμο, το 250 για slim ειναι η πιο value for money αγορα. Δηλαδη, δεν μπορουμε να πουμε : τρεξτε ολοι για pro. Και τα δυο εχουν βγει για διαφορετικες τσεπες αν το θες ετσι. 

Νομιζω, πως αυτη τη στιγμη, η διαφορα στην τιμη τους ειναι πολυ μεγαλη για να δικαιολογησει την ανωτεροτητα του PRO. 

Στα υποψην του κοστους ειναι και η 4Κ τηλεοραση που πρεπει να αποκτηθει αν θελουμε να μιλαμε για διαφορες στον οπτικο τομεα περα απο τo framerate.

Ειναι καλο μηχανμημα το pro.Δεν λεει κανεις το αντιθετο. Ομως ειναι ακομη νωρις για να αξιοποηθει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να τα παρουμε απο την αρχη ολα μαζι νοικοκυρεμενα μπας και σταματησει αυτη η κουβεντα.

1.Την δεδομενη στιγμη η διαφορα τιμης ειναι 120 ευρω χοντρικα μεταξυ προ και απλου-slim ( Εχω παρει ως γνωμονα κονσολα προ 1tb 1 χειριστηριο αντιστοιχο στην αγορα ειναι το slim 1 χειριστηριο και 1tb σκληρο και οχι chassis 500gb κτλ και ετσι πρεπει να ειναι η συγκριση οχι με bundle η δεν ξερω και εγω τι αλλο).

2.Απο θεμα hardware το pro ειναι 2 φορες πιο γρηγορο στα χαρτια αυτο σημαινει λογικα αν το στηριξουν οι προγραμματιστες παιχνιδιων πραγμα που λογικα θα το στηριξουν να εκμεταλευτουν την εξτρα δυναμη που που προσφερει το προ.Καποιοι θα δωσουν παραπανω fps η εστω με λιγοτερα frame drops στα παιχνιδια τους αλλοι μεγαλυτερο field of view περισσοτερες υφες AA κτλ.Χιλια δυο πραγματα ειναι πιθανα και αυτο ειναι στο χερι της καθε εταιρειας Πως θα εκμεταλευτει την εξτρα δυναμη περα απο το 4κ

3.Μην περιμενετε να δειτε απο ενα βιντεακι στο youtube την πραγματικη διαφορα μεταξυ προ και απλου.Περα το γεγονος οτι σας περιοριζει το youtube βαλτε σε αυτο και το γεγονος οτι εσεις βλεπετε ενα βιντεακι 4κ σε οθονη με αναλυση 1080 και στην καλυτερη 2k. Και παλι χανετε.Για μενα η πραγματικη συγκριση γινεται διπλα διπλα οι κονσολες και να τα βλεπεις Live το ματι εκει θα δει την διαφορα.

4.Οσο αφορα γραφικα το κατιτις παραπανω ακομη και στους υπολογιστες δεν ειναι τοσο τραγικες διαφορες και πρεπει να πας κοντα και να τις ψιλαφησεις για να τις δεις.

5.Γρηγοροτερα loading downloading Κλτ

6.Ακομη και σε 1080 οθονη εχει καλυτερα frames + το γεγονος οτι κανει το 4κ σημα downsize που λογικα παιρνεις καλη συμπιεση εικονας σε σχεση με το 1080 σημα του απλου playstation.

Τωρα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο αν σκεφτω θα συμπληρωσω.Το θεμα εχει ως εξης ειναι επιλογη και τελος υποκειμενικο αν αξιζει αυτη η διαφορα χρηματων για τα παραπανω που προανεφερα για καποιον που δεν τους νοιαζουν αυτες οι λεπτομεριες τοτε προφανως δεν αξιζει τα 120 ευρω παραπανω αλλα αναρωτιεμαι με ποσο δηλαδη θα αξιζει με τα 60 ας πουμε?

Προσωπικα για μενα τα αξιζει και με το πρωτο καλο bundle θα το τσιμπησω.Αλλα ποτε δεν θα κατσω να πω βλακειες γιατι καποιος πηρε το παλιο ειναι απλα δικαιωμα του και δεν θα κανω κουμαντο σε κανενος την τσεπη αλλα μην προσπαθειτε να κανετε κουμαντο στων αλλων προσπαθωντας να αποδειξετε οτι μια κονσολα 2 φορες πιο δυνατη δεν θα εχει διαφορα γιατι ειναι σαν να λετε οτι αμαξι με 100 αλογα παει το ιδιο με αμαξι με 200 αλογα.

Τελος μιας και βαλατε και τα pc στη μεση να θυμισω για οσους ξεχνανε οτι πχ η διαφορα τιμης μιας καρτας γραφικων 1070 και 1080 ειναι χοντρικα 230 ευρω για επιδοσεις 20-30% διαφορα μεταξυ αυτων των 2.Ακυρη συγκριση μιας και μονο για τοσο μικρο ποσοστο πληρωνεις 230 ευρω και εδω μιλαμε για 120 ευρω για 2+ φορες γρηγοροτερη καρτα γραφικων και 30% πιο γρηγορο επεξεργαστη-Oclocked.

• Like 2

Κανενα θεμα φιλε μου. Αλλα μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις το XMB σε 720p μηπως και το Scaling του PS4 ειναι καλυτερο απο της τηλεορασης σου.

Τουλαχιστον στον Projector μου που ειναι 720p το PS4 δειχνει καλυτερα οταν ρυθμιζω σε αυτο την αναλυση στα 720 παρα οταν το εχω στα 1080 και κανει το scaling ο προτζεκτορας.

Οκ φιλε μου σε ευχαριστώ. Το έβαλα και σε 720p αλλά μου φαίνεται λιγακι πιο καθαρό σε 1080i/p οχι τρελες διάφορες. Απλα ελεγα επειδή δεν σηκώνει την ανάλυση η οθόνη μήπως εχω θεμα.

Αντε παλι η γνωστη φραση με τα λεφτα.. Εχοντες και κατεχοντες οπως σε ολα τα θεματα.. Ναι επειδη ειμαι κατοχος Pro πρεπει να μειωνω οποιονδηποτε δεν ειναι για να αισθανθω μουρης.

Το ιδιο που γινεται δηλαδη και σε καποια θεματα για PC που γραφεις οτι εχεις 1060 και παντα καποιος θα πεταχτει να πει "Πως αντεχεις να παιζεις με τετοια αθλια καρτα? Κατω απο 1080 ειναι Spectrum 48k!".

Και να μην θελει καποιος να παει σε 4k πρεπει sony και καλα να τον πεισω οτι και σε 1080p ειναι η μερα με την νυχτα. Και οχι να προσπαθησω να του πω οτι μπορει να γλυτωσει καποια λεφτα και να παρει κανα παραπανω παιχνιδι ακομα και αν τα εχει.

Μαγκες, οποιος δεν εχει PS4 Pro (ακομα και σε SD CRT με ανταπτορα) δεν ειναι αληθινος Gamer και δεν αξιζει να γραφει σε αυτο το θεμα!

@icenex Happy now?

παμε παλι γιατι εσυ διαβαζεις τα μισα απο οσα γραφω..."Ολοι αλλοι που ειτε δεν ειχετε λεφτα για το προ, ειτε επειδη δεν σας ενδιαφερουν οι λογοι που ανεφερα καλα κανατε και δεν το πηρατε αλλα μην μας πρηζετε αλλο με αυτην την διαμαχη εχει καταντησει κουραστικο."

Εσυ κολλησες στο ενα σκελος της προτασης ελεος εισαι φιλε μου απλα αναφερα ολους τα πιθανα σεναρια γιατι καποιος δεν θα παρει το προ και θα παει στο απλο.Δεν το ειπα για να το παιξω μουρης οπως λες.Δεν εχω τετοια ψυχολογικα προβληματα αυτα αλλοι τα εχουν.

Να τα παρουμε απο την αρχη ολα μαζι νοικοκυρεμενα μπας και σταματησει αυτη η κουβεντα.

1.Την δεδομενη στιγμη η διαφορα τιμης ειναι 120 ευρω χοντρικα μεταξυ προ και απλου-slim ( Εχω παρει ως γνωμονα κονσολα προ 1tb 1 χειριστηριο αντιστοιχο στην αγορα ειναι το slim 1 χειριστηριο και 1tb σκληρο και οχι chassis 500gb κτλ και ετσι πρεπει να ειναι η συγκριση οχι με bundle η δεν ξερω και εγω τι αλλο).

Ρε φίλε.

Την εβδομάδα που κυκλοφόρησε το PRO, έπαιζε μία προσφορά στα 329, Ps4 slim 500gb + 3μηνη συνδρομη + NBA 2k17 + 2o controller. Δηλαδή χονδρικά Ps4 Slim στα 220€. Αυτή η προσφορά ίσχυε για περίπου 2 εβδομάδες μέχρι και την κυκλοφορία του Pro.

O Κώτσος είχε bundle Ps4 1tb + 2o controller + star wars lego + uncharted nathan drake collection (ή το 4 δεν είμαι σίγουρος) στα 339. Πάλι στα 250 η κονσόλα λοιπόν.

Από τότε έχουν περάσει 2 εβδομάδες περίπου και σκάνε προσφορές black friday.Ενδιάμεσα δε, υπήρχαν ένα σωρό προσφορές από amazon σε bundles, μπορείς να μπεις στο φορουμ των προσφορών να δεις.

Από την κυκλοφορία του Pro δηλαδή οι "μέρες προσφοράς" του σλιμ (έστω μέσω bundle) είναι περισσότερες από τις "μη προσφοράς". 

Επίσης στα bundles η τιμή της κονσόλας πέφτει δραματικά από ότι αν έπαιρνες σκέτη την κονσόλα.

Για ποιο λόγο ο υποψήφιος αγοραστής να μην σκεφτεί τα bundles λοιπόν και να σκεφτεί πόσο κάνει η κονσόλα ΣΚΕΤΗ.

Και μάντεψε. Αν υπήρχε bundle στο PRO, θα συγκρίναμε όλοι την ελάχιστη τιμή της κονσόλας PRO που βγαίνει από το Bundle.

Έτσι γίνονται οι συγκρίσεις.

Τέλος, το ότι η Sony έβαλε με "νταβατζιλίκι" ελάχιστη χωρητικότητα 1tb στο PRO, δεν σημαίνει ότι κάποιος που θέλει απλά ένα PS4, χωρίς να τον νοιάζουν οι χωρητικότητες ΠΡΕΠΕΙ να κάνει την σύγκριση στην τιμή της 1tb. Για αυτόν (όπως και για μένα), είναι απλά Ps4 vs Ps4 pro(σε 1080p για να μην ξεχνιόμαστε).

Αν υπολογίσεις όλα αυτά που λέω, η διαφορά στις τιμές δεν είναι 120€, είναι αρκετά παραπάνω. 

Εγώ δεν θα πω σε άνθρωπο που ψάχνει Ps4 για 1080p, πήγαινε και πάρε το Pro. Εσύ κάνε το, ελευθερία έχουμε.

Disclaimer: Ξανα αναφέρω ότι ότι λέω ισχύει μόνο για το 1080p για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

• Like 3

Εχει πολυ ψωμι ακομα δηλαδη το topic.. αντε να περασουν και τα Χριστουγεννα να ηρεμισουμε με τις τιμες γιατι εχει επικρατησει ενα αλαλουμ με τους υποψηφιους αγοραστες.. τους εχετε κανει το κεφαλι καρβουνο..

Καταρχας να ξεκαθαρισω κατι αν διαβασεις καλα τα ποστ μου δεν λεω σε κανεναν τι να παρει ισα ισα λεω οτι δικαιωμα του τι θα διαλεξει και δεν θα κατσω να τον κρινω απλα εγω λεω τα υπερ και τα κατα της καθε κονσολας βαση της δικης μου λογικης οποιος συμφωνει μαζι μου εχει καλως οποιος οχι παλι εχει καλως.

Τελος οσον αφορα την τιμη αν διαβασεις παλι καλα τα ποστ μου αναφερομαι για την δεδομενη στιγμη στην διαφορα τιμης.

Εφοσον ομως θελεις να βαλεις και τα bundle στη μεση και δεν θελεις 1tb Οπως λες και αφαιρεις λεφτα απο τα bundle μειον τα παιχνιδια μειον τα κοντρολερ γιατι δεν κανεις και το ιδιο με το προ που εχει 1tb σκληρο εναντι 500 gb δεν θα αφαιρεσεις δηλαδη απο εδω τα παραπανω 500 gb πχ δεν θα ειναι στην χειροτερη ενα 20αρικο?

Τεσπα το πιασες το νοημα (ελπιζω)

Οσο για το αν αξιζει ο καθενας θα το κρινει μονος του εγω απλα τονιζω τα υπερ και τα κατα ειτε εχει 1080 ειτε 4κ οθονη.

Εχει πολυ ψωμι ακομα δηλαδη το topic.. αντε να περασουν και τα Χριστουγεννα να ηρεμισουμε με τις τιμες γιατι εχει επικρατησει ενα αλαλουμ με τους υποψηφιους αγοραστες.. τους εχετε κανει το κεφαλι καρβουνο..

Μαααα αφου ρωταει ο κοσμος.. Κακα τα ψεμματα τετοιο μπερδεμα εχω να δω απο το Wii U. Και βεβαια δεν υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση.

Τουλαχιστον ολοι συμφωνουμε οτι αν εχει καποιος, η σκοπευει να αγορασει, 4Κ το Pro ειναι σαφως η καλυτερη αγορα. Στα 1080 ειναι υποκειμενικο και ακομα και η Sony εχει δηλωσει πολλες φορες οτι σε αυτη την αναλυση οποιο και να παρει κανεις ειναι μια χαρα.

Και δεν λες και μικρη διαφορα τα 120+ ευρω.. Λογικο ειναι να ρωταει ο κοσμος.

Μα για αυτο λεμε τι προσφερει η μια κονσολα εναντι της αλλης και ο καθενας κρινει τι χρειαζεται και τι λεφτα ειναι διατεθιμενος να δωσει.Δεν εχει να κανει με ποιος νικαει.

Ειναι απλα ποια κονσολα καλυπτει τον καθενα ξεχωριστα δεν ειναι διαγωνισμος.

Απλα εδω ολοι μοιραζομαστε και εκφερουμε τις αποψεις και με αυτον τον τροπο καποιος θα μπορεσει να βγαλει μια σφαιρικη αποψη να αποφασισει ποια κονσολα τον καλυπτει.Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο..Αυτα απο μενα.

γιατι δεν κανεις και το ιδιο με το προ που εχει 1tb σκληρο εναντι 500 gb δεν θα αφαιρεσεις δηλαδη απο εδω τα παραπανω 500 gb πχ δεν θα ειναι στην χειροτερη ενα 20αρικο?

Με κοροιδεύεις έτσι?

Τι θα κάνω, θα κόψω στη μέση τον δίσκο και θα πουλήσω τον μισό?

Τέσπα. Αρκετά τράβηξε. Εγώ αποσύρομαι από αυτήν την συζήτηση, τα επιχειρήματα μου τέλειωσαν.

Ενώ τώρα δεν τους αφήνει ακόμα, ε; Τρομερά συμπεράσματα ή αλλιώς "βλέπω τα πράγματα όπως θέλω".

http://attackofthefanboy.com/news/multiplayer-games-will-framerate-locked-ps4-pro-avoid-player-imbalances/

Του χρόνου βγαίνει το Scorpio. Τα multiplayer παιχνίδια του θα βγαίνουν με 60fps. Do the maths...

Με κοροιδεύεις έτσι?

Τι θα κάνω, θα κόψω στη μέση τον δίσκο και θα πουλήσω τον μισό?

Τέσπα. Αρκετά τράβηξε. Εγώ αποσύρομαι από αυτήν την συζήτηση, τα επιχειρήματα μου τέλειωσαν.

Εσυ που μας λες τα τρελα σου δεν μας κοροιδευεις??..Εννοουσα οτι πχ ενας σκληρος 500gb κανει ας πουμε 40 ευρω και ενας 1tb 60 απλα αφαιρεσε απο την τιμη ενα 20αρικο.Σε ενα ουτοπικα πλασμενο κοσμο αγοραζεις 500αρι με 40 πουλας τον 1tb και σου μενει το 20αρικο.Πραγμα που δεν παιζει σε μεταχειρισμενα πραγματα.

Γιατι οσοι αγοραζουν bundle και αφαιρουν 50 ευρω για χειριστηριο και 50 για παιχνιδι μηπως προκειται να πουλησουν τα εξης πραγματα σε αυτην την τιμη??Παρολα αυτα αφαιρουν 100 οχι 70 σε περιπτωση μεταπωλησης γιατι οπως ολοι γνωριζουμε κατι μεταχειρισμενο εστω και μιας μερα χανει πολυ την αξια του.Η συγκριση ηταν απλη το ενα φοραει σκληρο 500gb αξιας 40 ευρω και το αλλο 60 τοσο δυσκολο ειναι να κανεις μια αφαιρεση?

Μην ακουω χαζα.Καλυτερα που αποσυρεσαι γιατι λες πραγματα που δεν στεκουν.

• Like 1

Μου αρέσει που τσακωνεστε για μία κονσόλα που ακόμα δεν έχουν γραφτεί παιχνίδια πάνω σε αυτή. Με ένα πατς δεν κάνουν δουλειά. Ας δούμε κανένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ παιχνίδι και όχι remaster,remake redenmasxezete και βλέπουμε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...