Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απαιτεί μέχρι ένα primary αλλιώς θα μοιραζόμασταν το λογαριασμό 5-6 άτομα και θα παίζαμε offline. Κατά τα άλλα δεν νομίζω να υπάρξει ποτέ πρόβλημα. Εγώ τον έχω δώσει τον λογαριασμό σε ένα φίλο που τον έχει σαν secondary και παίζει πότε πότε..

Αν βάλω primary σε άλλη κονσόλα ταυτόχρονα, banάκι, λογικό.

Αν τον  βάλω secondary σε άλλη κονσόλα, μπορεί να παίζει και ο φίλος και εγώ ταυτόχρονα με τον ίδιο λογαριασμό?

Υπάρχει περιορισμός σε πόσες κονσόλες μπορεί να μπει ως secondary ένας λογαριασμός?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Link.png Site:

Σύμφωνα με digital foundry η high έκδοση στο pro παρουσιάζει έντονο frame pacing και μάλιστα προτείνουν να το παίξουν σε light mode οι κάτοχοι pro. Μπορεί κανείς να το παρατηρήσει στο video; Θυμάμαι που έλεγαν ότι και το bloodborne είχε τέτοιο πρόβλημα αλλά δεν είχα παρατηρήσει τίποτα. 

Αν βάλω primary σε άλλη κονσόλα ταυτόχρονα, banάκι, λογικό.

Αν τον  βάλω secondary σε άλλη κονσόλα, μπορεί να παίζει και ο φίλος και εγώ ταυτόχρονα με τον ίδιο λογαριασμό?

Υπάρχει περιορισμός σε πόσες κονσόλες μπορεί να μπει ως secondary ένας λογαριασμός?

Μα δεν μπορείς και να ήθελες...δεν σε αφήνει σου βγάζει μήνυμα ότι είναι ήδη primary σε άλλη κονσόλα. Εάν το βάλει άλλος secondary θα πρέπει να μπαίνει να παίζει από τον ίδιο τον λογαριασμό ενώ εσύ θα μπορείς να το παίξεις από οποιονδήποτε. Νομίζω δεν υπάρχει περιορισμός για τα secondary. Να ξέρεις πάντως ότι η παραπάνω διαδικασία δεν είναι νόμιμη οπότε θα μπορούσε η σόνυ να κάτσει ban ανά πάσα στιγμή (εγώ την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα πάντως  :-)).

• Like 1

uncharted 4 γραφικα επιπεδου αυτου δεν εχω ξαναδει  ποτε  στην ΖΩΗ  μου απιστευτη λεπτομερια καλυτερο οδηγημα σαν να ειναι αληθινο επαθα την πλακα μου. 

Δεν νομιζω οτι υπαρχουν γραφικα τετοιοα σε pc  ,ΜΠΡΑΒΟ sony. οτι εχεις πει ειναι αληθινο ουτε κοληματα ουτε. lag ( ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 4k ΠΑΝΤΑ)σε λιγο καιρο με το patch η update  ta gameς θα βγαζουν ματια .

προκαλω οποιον εχει δυνατο pc 4k να βρεθουμε να στησουμε τα μηχανηματα  )))) 

ειδου και το βιντεακι μου . (4κ)

• Like 4

Link.png Site:

Σύμφωνα με digital foundry η high έκδοση στο pro παρουσιάζει έντονο frame pacing και μάλιστα προτείνουν να το παίξουν σε light mode οι κάτοχοι pro. 

Κατι λεγεται οτι θα προσφερουν Unlock frame rate σε επομενο patch αλλα δεν ξερω ποσο θα βοηθησει. Προσωπικα το εν λογω παιχνιδι ηταν απο τους πιο σοβαρους λογους να επαιρνα ps4 pro,δηλαδη αν καταφερνε να προσφερει 1080p 60fps σε open world παιχνιδι αλλα απο οτι φενεται δεν ειναι αρκετο με βαση τα τωρα δεδομενα.

Τελικά αξίζει η αγορά του ps4 pro σε οθόνη 1080p ? Έχω μπερδευτεί από τα διάφορα σχόλια ... 

Eγω εχω και τις δυο οθονες δηλαδη και 1080p και 4κtv που η τελευταια ειναι και η μεγαλυτερη. Λοιπον αξιζει με τα χιλια δεν μετανιωσα τα λεφτα που εδωσα . και δεν ειναι μονο τα γραφικα , η κονσολα ειναι ταχυτατη ολα γινονται ποιο γρηγορα. Παιδια επιτελους μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ,μπορει να μην λεγεται ps5, ειναι μια αλλη κονσολα, ενα βημα ποιο μπροστα........

Long Story short: Αν δεν έχεις PS4 πάρε το Pro. Αν έχεις PS4 και "μικροδιαφορές στα γραφικά ή/και στα fps" < 230 ευρώ (=8 παιχνίδια), κράτα το. Αν "καλύτερη ποιότητα εικόνας στο PSVR" < 230 ευρώ (=5 χρόνια PS Live), και πάλι κράτα το.

• Like 1

Είδες εξίσου διαφορά και στην fhd ; 

εγω με FHD δεν έχω δει καμια σοβαρή διαφορά, βέβαια ειναι νωρίς ακόμα και για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν.

Πρέπει να αγοράσεις 4Κ TV για την οποία θα δώσεις τουλάχιστον 1300+ ευρώ αν θες αποτέλεσμα άμεσα. καλύτερα για του χρόνου που θα πέσουν οι τιμές. κάτι 4Κ που κυκλοφορούν με 500-600 ευρώ ειναι της πλάκας, ίσα ίσα για να λες πήρα 4κ

• Like 2

Αξίζει να πας σε Ps4 Pro κατα την γνώμη μου μόνο αν βγει με bundle, έστω ένα game, ή δεύτερο χειριστήριο. Η τιμή της κονσόλας σκέτη δηλαδή αν αφεραίσουμε τα έξτρα του bundle να βγαίνει γύρω στα 360. Αυτό δεν ξέρω πόσο σύντομα μπορεί να γίνει, αλλά πιστεύω θα δούμε κάτι τέτοιο μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Κι εγώ με 1080p είμαι και δεν με βλέπω να κάνω την μετάβαση σύντομα σε 4κ, οπότε προτίμησα το slim από Bundle που η καθαρή τιμή της κονσόλας έβγαινε ~220€. Είναι τέτοια η διαφορά στην τιμή αυτή τη στιγμή που για μένα δεν δικαιολογεί την διαφορά σε 1080p.

Τέλος, λέγοντας καθαρά αερολογίες και τίποτα βάσιμο, η άποψη μου είναι πως με τη διέλευση του Scorpio θα αναγκαστεί και η Sony να ανακοινώσει νέα γενιά που ίσως να δούμε στις αγορές τέλη 2018-αρχές 2019, που εκεί θα αξίζει να πάμε όλοι όσοι έχουμε απλό PS4.

• Like 3

Αξίζει να πας σε Ps4 Pro κατα την γνώμη μου μόνο αν βγει με bundle, έστω ένα game, ή δεύτερο χειριστήριο. Η τιμή της κονσόλας σκέτη δηλαδή αν αφεραίσουμε τα έξτρα του bundle να βγαίνει γύρω στα 360. Αυτό δεν ξέρω πόσο σύντομα μπορεί να γίνει, αλλά πιστεύω θα δούμε κάτι τέτοιο μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Κι εγώ με 1080p είμαι και δεν με βλέπω να κάνω την μετάβαση σύντομα σε 4κ, οπότε προτίμησα το slim από Bundle που η καθαρή τιμή της κονσόλας έβγαινε ~220€. Είναι τέτοια η διαφορά στην τιμή αυτή τη στιγμή που για μένα δεν δικαιολογεί την διαφορά σε 1080p.

Τέλος, λέγοντας καθαρά αερολογίες και τίποτα βάσιμο, η άποψη μου είναι πως με τη διέλευση του Scorpio θα αναγκαστεί και η Sony να ανακοινώσει νέα γενιά που ίσως να δούμε στις αγορές τέλη 2018-αρχές 2019, που εκεί θα αξίζει να πάμε όλοι όσοι έχουμε απλό PS4.

Μπραβο που ειπες τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι,γιατι εδω το μονο που διαβαζουμε απο αρκετους που συμμετεχουν ειναι οτι αξιζει η αγορα του pro(για Full hd οθονες μιλωντας παντα)πραγμα που με βαση τις παρουσες τιμες ειναι το λιγοτερο αστειο.Ασε που σε βαθος χρονου ισχυει και αυτο που λες και εσυ οτι αγοραζοντας το ps4 τωρα,θα βγει φθηνοτερη η αγορα του ps5(ή ακομα και το Ps4 pro στο μελλον αν δεν βγει ps5)

Ειδικα οταν αυτες τις μερες ειδαμε λογω black friday το ps4 να πωλειται στα 199ευρω(αρα μιση τιμη απο το ps4 pro)και μεταφερω και απαντηση συμφορουμιτη απο bundle που δεν προλαβε.

''''Εμένα πάντως σήμερα με πήραν από το Public και μου πρότειναν Sony PlayStation 4 - 500GB Slim D Chassis + Call of Duty: Infinite Warfare + Uncharted 4 με 209€ και φυσικά δέχτηκα!'''''

Το παραπανω λοιπον πακετο βγαζοντας εξω το Uncharted και το Call of duty βγαινει η κονσολα στα 130ευρω.Κατα τα αλλα τα σχολια που γραφονται τα λενε ολα.

Λοιπον αξιζει με τα χιλια δεν μετανιωσα τα λεφτα που εδωσα . και δεν ειναι μονο τα γραφικα , η κονσολα ειναι ταχυτατη ολα γινονται ποιο γρηγορα. Παιδια επιτελους μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ,μπορει να μην λεγεται ps5, ειναι μια αλλη κονσολα, ενα βημα ποιο μπροστα........

Long Story short: Αν δεν έχεις PS4 πάρε το Pro.

• Like 2

Ειδικα οταν αυτες τις μερες ειδαμε λογω black friday το ps4 να πωλειται στα 199ευρω(αρα μιση τιμη απο το ps4 pro)και μεταφερω και απαντηση συμφορουμιτη απο bundle που δεν προλαβε.

''''Εμένα πάντως σήμερα με πήραν από το Public και μου πρότειναν Sony PlayStation 4 - 500GB Slim D Chassis + Call of Duty: Infinite Warfare + Uncharted 4 με 209€ και φυσικά δέχτηκα!'''''

Το παραπανω λοιπον πακετο βγαζοντας εξω το Uncharted και το Call of duty βγαινει η κονσολα στα 130ευρω.

Και έβγαιναν μέχρι και κανάλια στο yt και έλεγαν, για διαφορά μόνο 50€ αξίζει να πας στο PRO (τότε έκανε 350 το 1tb σλιμ). Εμ δεν είναι 50 ευρώ, ούτε 100. Σε πολλές περιπτώσεις προσφορών σε bundles με σλιμ και c chassis που έπαιξαν από τότε που βγήκε το προ, η διαφορά είναι της τάξης των 200€.

Αξίζει δηλαδή 150-200€ η διαφορά των παιχνιδιών στον οπτικό τομέα? 200€ είναι 4 καινούριες παιχνιδάρες ΑΑΑ, και 6-7 ΑΑΑ παλιότερες παιχνιδάρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...