JohnVani18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ανακοίνωση στο PSX; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 άσχετο με το θέμα αλλά ο bedazzled πού είναι; ξέρει κανείς; έγραφε και κανα τεχνικό post και είχε περισσότερο ενδιαφέρον το θέμα πού και πού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Άντε να δούμε κάνα νέο για το TLOU 2 γιατί θα 'ναι ο επόμενος μεγάλος τίτλος του PS4 μετά το U4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 αλλο ενα βιντεακι μοΥ, ΕΙΜΑΙ 36 ετων . Γραφικα τετοια ποιοτητα δεν εχω ξαναδει ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ .! me hdr to game. 4k 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adok13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου delpro την panasonic dx750 εχεις;εχεις βαλει δικες σου ρυθμισρις;η τις default της τηλεορασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Samsung ju6510 εχει αν δεν κανω λαθος.πολυ καλη εικονα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτοί που βρίσκουν τις φωτογραφίες του φίλου εντυπωσιακές σε τι τηλεοράσεις παίζουν η έχουν δει στην αγορά ?Όλες οι τηλεοράσεις της τελευταίας 3ετιας 600+ ευρώ μπορούν να να έχουν τέτοια εικόνα.το πως αποδίδει εν κινήσει το πάνελ είναι άλλο θέμα. Δεν σχολιάζω καν το γεγονός ότι η περσινή σειρά 6 της Samsung δεν υποστηρίζει hdr αλλά απλά "βλέπει " το σήμα. Hdr ready δηλαδή. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον φίλο. Ευχαριστούμε και για τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2016 από Rebel21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου delpro την panasonic dx750 εχεις;εχεις βαλει δικες σου ρυθμισρις;η τις default της τηλεορασης; εχω samsung 48 ju 6510 φιλε μου. Αυτοί που βρίσκουν τις φωτογραφίες του φίλου εντυπωσιακές σε τι τηλεοράσεις παίζουν η έχουν δει στην αγορά ?Όλες οι τηλεοράσεις της τελευταίας 3ετιας 600+ ευρώ μπορούν να να έχουν τέτοια εικόνα.το πως αποδίδει εν κινήσει το πάνελ είναι άλλο θέμα. Δεν σχολιάζω καν το γεγονός ότι η περσινή σειρά 6 της Samsung δεν υποστηρίζει hdr αλλά απλά "βλέπει " το σήμα. Hdr ready δηλαδή. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον φίλο. Ευχαριστούμε και για τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Αυτοί που βρίσκουν τις φωτογραφίες του φίλου εντυπωσιακές σε τι τηλεοράσεις παίζουν η έχουν δει στην αγορά ?Όλες οι τηλεοράσεις της τελευταίας 3ετιας 600+ ευρώ μπορούν να να έχουν τέτοια εικόνα.το πως αποδίδει εν κινήσει το πάνελ είναι άλλο θέμα. Δεν σχολιάζω καν το γεγονός ότι η περσινή σειρά 6 της Samsung δεν υποστηρίζει hdr αλλά απλά "βλέπει " το σήμα. Hdr ready δηλαδή. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον φίλο. Ευχαριστούμε και για τις φωτογραφίες και τα βίντεο. θα συμφωνησω το πανελ ειναι το παν στην τηλεοραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) To πηρα προχθες.Δε περιμενα να ειναι τοσο στιβαρη κονσολα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2016 από FromDusk_TillDawn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Προσφορά μείον 60 δολάρια το ps4 pro στην Αμερική ενώ ταυτόχρονα εμείς οι ιθαγενείς ποδοπατιόμαστε να αγοράσουμε τα μοντέλα που έχουν αποσυρθεί.. Site: http://deals.kinja.com/heres-your-60-cyber-monday-ps4-pro-discount-1789397228 Έτσι για να τα βλέπουμε όταν λέμε ότι σιγά μην κάνουν εκπτώσεις στο pro που δεν κυκλοφορεί ούτε μήνα.. Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε καμιά προσφορά στο Ελλάντα μέσα στις γιορτές για το pro με κανένα bundle κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μαγκες υπαρχει καταστημα στη θεσσαλονικη για να δοκιμασουμε playstation VR?εκτος απο seven. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Προσφορά μείον 60 δολάρια το ps4 pro στην Αμερική ενώ ταυτόχρονα εμείς οι ιθαγενείς ποδοπατιόμαστε να αγοράσουμε τα μοντέλα που έχουν αποσυρθεί.. Site: http://deals.kinja.com/heres-your-60-cyber-monday-ps4-pro-discount-1789397228 Έτσι για να τα βλέπουμε όταν λέμε ότι σιγά μην κάνουν εκπτώσεις στο pro που δεν κυκλοφορεί ούτε μήνα.. Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε καμιά προσφορά στο Ελλάντα μέσα στις γιορτές για το pro με κανένα bundle κτλ Και εκει ποδοπατιουνται μια χαρα στα black friday εδω και χρονια και μαλιστα εχει πεθανει και ατομο απο το ποδοπατημα αυτο(το 2006-2007).Επισης η συγκριση της Αμερικανικης με την Ελληνικη αγορα ειναι το λιγοτερο αστεια για να εχουμε και απαιτησεις και απο πανω στις προσφορες. Και να θυμισω οτι απο περυσι το καλοκαιρι ειμαστε και σε capital control κατι που οι περισσοτεροι φενεται να εχουν ψιλο ξεχασει. Δηλαδη αν βγαζανε το ps4 pro 40ευρω πιο φθηνοτερα θα ειχαμε σωθει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Και εκει ποδοπατιουνται μια χαρα στα black friday εδω και χρονια και μαλιστα εχει πεθανει και ατομο απο το ποδοπατημα αυτο(το 2006-2007).Επισης η συγκριση της Αμερικανικης με την Ελληνικη αγορα ειναι το λιγοτερο αστεια για να εχουμε και απαιτησεις και απο πανω στις προσφορες. Και να θυμισω οτι απο περυσι το καλοκαιρι ειμαστε και σε capital control κατι που οι περισσοτεροι φενεται να εχουν ψιλο ξεχασει. Δηλαδη αν βγαζανε το ps4 pro 40ευρω πιο φθηνοτερα θα ειχαμε σωθει? E; Που κολλάνε οι προσφορές του pro με τα capital control; 40 ευρώ είναι ψηλά για κάποιους κουβαρντάδες ή μισή τιμή ή τίποτα ε; Εγώ είπα ότι όταν στην Ελλάδα κάνουν προσφορές μοντέλα που έχουν αποσυρθεί (ps4 c-chassis και xbox one) στις υπόλοιπες χώρες κάνουν σε κονσόλα ενός μηνός και μέσω ίντερνετ (άμαζον) όχι κράχτη για να πας στο μαγαζί και να πατά ο ένας τον άλλο για 10 κομμάτια. Και από ότι μου είχε πει φίλος στην ελβετία πριν 3 μήνες αγόραζες 200 ευρώ το PS4. Εσύ τι θέλεις να βοηθάμε στο ξεστοκάρισμα και να λέμε ευχαριστώ και από πάνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 E; Που κολλάνε οι προσφορές του pro με τα capital control; Wtf ποιος να σωθεί; 40 ευρώ είναι ψηλά για κάποιους κουβαρντάδες ή μισή τιμή ή τίποτα ε; Εγώ είπα ότι όταν στην Ελλάδα κάνουν προσφορές μοντέλα που έχουν αποσυρθεί (ps4 c-chassis και xbox one) στις υπόλοιπες χώρες κάνουν σε κονσόλα ενός μηνός και μέσω ίντερνετ (άμαζον) όχι κράχτη για να πας στο μαγαζί και να πατά ο ένας τον άλλο για 10 κομμάτια. Και από ότι μου είχε πει φίλος στην ελβετία πριν 3 μήνες αγόραζες 200 ευρώ το PS4. Εσύ τι θέλεις να βοηθάμε στο ξεστοκάρισμα και να λέμε ευχαριστώ και από πάνω ; Πως δεν εχουν σχεση?Για να μπορει ο αλλος να σου βαλει προσφορα το Ps4 pro πρεπει να εχει και αποθεμα αγαπητε.... Και ως γνωστον τα capital control ετσι εχουν επηρεασει κυριως το gaming. Μου συγκρινεις τωρα Αμερικη και amazon με την Ελλαδα των capital control?Δεν ειναι αυτονοητο οτι στο εξωτερικο που ειναι μεγαλυτερη η αγορα(παραπανω αγοραστες)να υπαρχει μεγαλυτερο αποθεμα για να μπορουν να καλυφθουν?Στην Ελλαδα ουτως ή αλλως ακομα και στις αγορες παιχνιδιων οπως εχουμε δει μονο συγκεκριμενοι τιτλοι ειναι καθε μηνα στο top 10,τι να λεμε τωρα. Ναι ολως τυχαιως τα προηγουμενα μοντελα που αναφερεις σε playstation και xbox ακριβως επειδη επρεπε να αντικατασταθουν απο το νεοτερο ps4 slim(γιατι ετσι θα ειναι η αγορα ουτως ή αλλως πλεον)και xbox one s ηταν καλη ευκαιρια τωρα για να φυγουν τα προηγουμενα μοντελα. Αλλωστε εχει και μια λογικη αυτο,δηλαδη να αγοραζεις παλιοτερο μοντελο μεν αλλα φθηνοτερα δε απο το νεοτερο. Και σιγα και το παλιοτερο ps4 c chassis που μεχρι και τον Αυγουστο αυτο ηταν στην αγορα κυριως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πως δεν εχουν σχεση?Για να μπορει ο αλλος να σου βαλει προσφορα το Ps4 pro πρεπει να εχει και αποθεμα αγαπητε.... Και ως γνωστον τα capital control ετσι εχουν επηρεασει κυριως το gaming. Μου συγκρινεις τωρα Αμερικη και amazon με την Ελλαδα των capital control?Δεν ειναι αυτονοητο οτι στο εξωτερικο που ειναι μεγαλυτερη η αγορα(παραπανω αγοραστες)να υπαρχει μεγαλυτερο αποθεμα για να μπορουν να καλυφθουν?Στην Ελλαδα ουτως ή αλλως ακομα και στις αγορες παιχνιδιων οπως εχουμε δει μονο συγκεκριμενοι τιτλοι ειναι καθε μηνα στο top 10,τι να λεμε τωρα. Ναι ολως τυχαιως τα προηγουμενα μοντελα που αναφερεις σε playstation και xbox ακριβως επειδη επρεπε να αντικατασταθουν απο το νεοτερο ps4 slim(γιατι ετσι θα ειναι η αγορα ουτως ή αλλως πλεον)και xbox one s ηταν καλη ευκαιρια τωρα για να φυγουν τα προηγουμενα μοντελα. Αλλωστε εχει και μια λογικη αυτο,δηλαδη να αγοραζεις παλιοτερο μοντελο μεν αλλα φθηνοτερα δε απο το νεοτερο. Και σιγα και το παλιοτερο ps4 c chassis που μεχρι και τον Αυγουστο αυτο ηταν στην αγορα κυριως. Μια χαρά απόθεμα υπάρχει από ότι βλέπω σε κονσόλες κτλ παντού είναι ετοιμοπαράδοτα τα προβλήματα ήταν στις αρχές τώρα έχουν χαλαρώσει τα πράγματα. Αυτό με τους τίτλους που λες στο top 10 έχει να κάνει με τις καταναλωτικές προτιμήσεις των Ελλήνων και όχι με κάτι άλλο... Συμφωνώ ότι είμαστε πολύ μικρή αγορά και έρχεσαι στα λόγια μου...ότι απλά μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.. edit: Το νου μας σε άμαζον κτλ τώρα που έχει cyber monday δεν αποκλείεται να δούμε προσφορές στο pro. Δυστυχώς βέβαια από ότι είδα πολλά καλά bundles το amazon και zavvi δεν τα έστελναν Ελλάδα. Μακάρι να ίσχυε μόνο για black friday αυτός ο περιορισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις