Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εστω οτι εβγαζαν τα μαγαζια προσφορα για αυτες τις μερες ps4 pro στα 350-360ευρω.Αυτοματως δηλαδη επρεπε στις αγγελιες οσοι τα πουλαγαν να τα εβαζαν 320-330ευρω ξερω γω λογω black friday? Το θεμα ειναι τι τιμη θα εχει το ps4 μολις τελειωσει η περιοδος των εκπτωσεων.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σαν νέος κάτοχος ps4 να ρωτησω

Τα χειριστήρια πόση ώρα περιπου φόρτιση θέλουν για μία πλήρη φόρτιση;

Επίσεις αν δεν τα φορτιζω στην κονσόλα και τα φορτιζω με powerbank ανάβει ή σβήνει κάποιο φωτακι ώστε να ξέρω ότι είναι οκ;

Σαν νέος κάτοχος ps4 να ρωτησω

Τα χειριστήρια πόση ώρα περιπου φόρτιση θέλουν για μία πλήρη φόρτιση;

Επίσεις αν δεν τα φορτιζω στην κονσόλα και τα φορτιζω με powerbank ανάβει ή σβήνει κάποιο φωτακι ώστε να ξέρω ότι είναι οκ;

Θα σε γελάσω, εγώ έχω πάρει μια προέκταση usb και το έχω μόνιμα πάνω στην κονσόλα.

Για να αυξήσεις την διάρκεια της μπαταρίας πριν ξεφορτίσει προτείνω να ρυθμίσεις το φως του μοχλού σε dim αντί bright που είναι το default. πήγαινε settings και bluetooth devices.

Επίσης, welcome to the Club και ΜΕΓΕΙΑ! 

• Like 1

Θα σε γελάσω, εγώ έχω πάρει μια προέκταση usb και το έχω μόνιμα πάνω στην κονσόλα.

Για να αυξήσεις την διάρκεια της μπαταρίας πριν ξεφορτίσει προτείνω να ρυθμίσεις το φως του μοχλού σε dim αντί bright που είναι το default. πήγαινε settings και bluetooth devices.

Επίσης, welcome to the Club και ΜΕΓΕΙΑ!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλε μου

Καιρός ήταν :)

• Like 1

Ρε παιδιά... αυτές οι τιμές είναι ΛΟΓΟ "BLACK FRIDAY" (σήμερα)!

Δεν θα 'ναι έτσι οι τιμές από την άλλη βδομάδα...

Νομίζω όλοι ξέρουμε ότι είναι λόγω black friday για να ξεστοκάρουν τις παλιές εκδόσεις ps4. Εάν περισσέψει κάτι λογικά θα ξαναδούμε την ίδια τιμή την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου και ελπίζω στις γιορτές να δούμε καλές εκπτώσεις στο slim ή το pro όπως έγινε τώρα σε αγγλία και αμερική. 

Νομίζω όλοι ξέρουμε ότι είναι λόγω black friday για να ξεστοκάρουν τις παλιές εκδόσεις ps4. Εάν περισσέψει κάτι λογικά θα ξαναδούμε την ίδια τιμή την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου και ελπίζω στις γιορτές να δούμε καλές εκπτώσεις στο slim ή το pro όπως έγινε τώρα σε αγγλία και αμερική. 

Αν δειτε τωρα σε plaisio public mediamark κτλ οι κονσολες επανηλθαν στις αρχικες τους τιμες, τελος οι black friday προσφορες. Στο slim θα δουμε τα xmas στο pro με την καμια. Στο pro δουμε προσφορες απο το χρονου πριν βγει το scorpio.(που η τιμη του σιγουρα δεν θα ειναι 400 eur,500+)

Αν δειτε τωρα σε plaisio public mediamark κτλ οι κονσολες επανηλθαν στις αρχικες τους τιμες, τελος οι black friday προσφορες. Στο slim θα δουμε τα xmas στο pro με την καμια. Στο pro δουμε προσφορες απο το χρονου πριν βγει το scorpio.(που η τιμη του σιγουρα δεν θα ειναι 400 eur,500+)

Σε πλαισιο και γερμανο που μπηκα τώρα ακόμα είναι οι τιμές του black friday. Όσο για το slim και pro ένας μήνας έμεινε θα δούμε..

μαγκες οποιοi θελετε να βαλετε σκετο ps4 αγγελια ξανασκεφτειτε το πλεον..με το ζορι να παρετε 140 ευρω...

https://www.germanos.gr/product/sony-playstation-4-500gb/20288526/

Ευτυχως που την ειχα ψιλιαστει την φαση και προλαβα να πουλησω την δικια μου αρχες νοεμβριου.

Όντως.
Μετάνιωσα που δεν πήρα το ίδιο μετά την απογοήτευση όταν δεν βρήκα το 500gb με την τρίμηνη συνδρομή ή το σκέτο.

Ας ελπίσουμε σε νέο ξεστοκάρισμα είτε για την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου είτε για τις γιορτές αργότερα.

Να ρωτησω κάτι σαν καινούργιος πλέον στο ps4

Αξίζει να αγοραζεις μεταχειρισμένα παιχνίδια σε καλή κατάσταση; Τι να προσέχω; (Εκτός αν έχουν γρατζουνιες κτλπ εννοείται)

Γτ βρήκα το pes2016 στα 10€ και κατι αλλά από αγγελίες. Αξίζει ή να πηγαίνω κατευθείαν σε καινούργια;

Και άλλο ένα ερώτημα

Στο ps store βάζουν ποτέ τσαμπα κανένα αξιολόγο φουλ game;;

Ρε παιδιά... αυτές οι τιμές είναι ΛΟΓΟ "BLACK FRIDAY" (σήμερα)!

Δεν θα 'ναι έτσι οι τιμές από την άλλη βδομάδα...

Στο ps store μεχρι της 29 του μηνα θα τις εχει τις προσφορες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...