Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αλλο ενα βιντεακι απο εμενα ...απλα απιστευτω γραφικα 2000 και βαλε 

(4k video)

πολυ ωραια εικονα φιλε μου μπραβο.ποια ju ειναι αυτη?  οντως χερεσαι να παιζεις με τετια εικονα και φανταζομαι πως θα ειναι απο κοντα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ ωραια εικονα φιλε μου μπραβο.ποια ju ειναι αυτη?  οντως χερεσαι να παιζεις με τετια εικονα και φανταζομαι πως θα ειναι απο κοντα.

48 ju 6510 φιλε  μου , ηταν απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει ποτε μου ,οταν βλεπω star hd χωρις πλακα ειναι σαν να βλεπω bluray ποιοτητα .

• Like 1

Εχω παρει το infiniti warfare legasy edition modern warfare remastered, στο PS4, περασα τον κωδικο απο το modern warfare remastered επεξα λιγο και δεν μου αρεσε το παιχνιδι και θελω να το δωσω,εκεινος που θα το αγορασει θα μπορεσει να το κατεβασει το modern warfare remastered με τον κωδικο?Υπαρχει καποιος τροπος να ακυρωσω απο το λογαριασμο μου το redeem code που εκανα?

Σας ευχαριστω! :)

Παρατηρησα στα public στην κατηγορια ps4 games ,εχει βαλει ξεχωριστη ενοτητα.

PS4 Pro Enhanced Games..  Οχι που λεγανε οτι δεν θα υπαρξει διαχωρισμος..

Τα pro enhanced δηλαδή δεν θα παίζουν στο απλό PS4 και θα υπάρξει διαχωρισμός;

• Like 1

Ρε παιδια ο διαχωρισμος εγινε για  λογους ευκολιας εχει καποιος το pro  να μην ψαχνει ποια εχουν παρει το patch  να τα βλεπει ολα συγκεντρωμενα σε ενα σημειο .

Επι της ουσιας δεν αλλαζει κατι ελεος  ουτε οι γκομενες δεν γκρινιαζουν ετσι ανουσια ...

• Like 4

Ρε παιδια ο διαχωρισμος εγινε για  λογους ευκολιας εχει καποιος το pro  να μην ψαχνει ποια εχουν παρει το patch  να τα βλεπει ολα συγκεντρωμενα σε ενα σημειο .

Επι της ουσιας δεν αλλαζει κατι ελεος  ουτε οι γκομενες δεν γκρινιαζουν ετσι ανουσια ...

Και ίσα ίσα μπράβο στα public που έκαναν αυτή την κατηγοριοποίηση γιατί δεν μπαίνουν όλοι στο internet να ψάξουν ποιο από τα παλιά παιχνίδια έχει πάρει ή θα πάρει patch για το pro... Εγώ για παράδειγμα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το Shadow of Mordor ή το Ratchet and Clank αλλά τώρα που έχουν patch ίσως τα πάρω αφού έχουν και ξεφτίλα τιμή.

• Like 2

Δεν είπα ότι δεν θα παίζουν στο ps4 slim, ούτε απαξιωνω τις κονσόλες, είτε ps4 slim η pro, ίσα ίσα οποία κονσόλα και να επιλέξει κάποιος και ανάλογα με το πορτοφόλι του και τις ανάγκες του, θα λιώσει στο Gaming. Απλά και με τα καινούργια παιχνίδια σιγά σιγά θα οδηγήσει όλο και περισσότερο κόσμο στην αγορά του pro κ κατά επέκταση στην αγορά μιας uhd 4k tv.

Και ίσα ίσα μπράβο στα public που έκαναν αυτή την κατηγοριοποίηση γιατί δεν μπαίνουν όλοι στο internet να ψάξουν ποιο από τα παλιά παιχνίδια έχει πάρει ή θα πάρει patch για το pro... Εγώ για παράδειγμα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το Shadow of Mordor ή το Ratchet and Clank αλλά τώρα που έχουν patch ίσως τα πάρω αφού έχουν και ξεφτίλα τιμή.

Το shadow of mordor είναι παιχνιδαρα, το είχα τερματίσει στο xbox one σίγουρα θα το ξαναπάρω.
  • Like 1

Δεν είπα ότι δεν θα παίζουν στο ps4 slim, ούτε απαξιωνω τις κονσόλες, είτε ps4 slim η pro, ίσα ίσα οποία κονσόλα και να επιλέξει κάποιος και ανάλογα με το πορτοφόλι του και τις ανάγκες του, θα λιώσει στο Gaming. Απλά και με τα καινούργια παιχνίδια σιγά σιγά θα οδηγήσει όλο και περισσότερο κόσμο στην αγορά του pro κ κατά επέκταση στην αγορά μιας uhd 4k tv.

Όσκαρ αυθαίρετου συμπεράσματος...

• Like 1

PS4 PRO & PSVR χρώματα διαθέσιμα;

Μόνο σε ένα χρώμα βγαίνουν και τα 2; Νομίζω έτσι κατάλαβα από αναζήτηση στο internet που έκανα, απλά για να είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Ειδικά το PSVR στο review του insomnia δείχνει μαύρο-άσπρο και όχι μαύρο-ασημί, δε βλέπω καλά;

Και ίσα ίσα μπράβο στα public που έκαναν αυτή την κατηγοριοποίηση

http://www.gamespot.com/articles/every-ps4-pro-game-that-is-and-isnt-getting-an-upg/1100-6443385/

δεν μπαίνουν όλοι στο internet να ψάξουν ποιο από τα παλιά παιχνίδια έχει πάρει ή θα πάρει patch για το pro... 

Επισης εχεις δικιο,μεγαλη κουραση να ανοιξεις το  google απο κινητο,tablet ή υπολογιστη και να γραψεις ''ps4 pro games''. Πρωτο link ειναι αυτο που ανεβασα ακριβως πιο πανω.Μιλαμε για αναζητηση των 5-10δευτερολεπτων.

Να μαθει ο κοσμος(δεν το λεω για τα ατομα εδω προφανως αλλα στους παραπανω που αναφερεσαι)να χρησιμοποιει το Internet και για τιποτα αλλο εκτως απο το facebook θα προτεινα.

• Like 1

Η οποια ομως παραπληροφορει τον κοσμο αφου εχει παιχνιδια που δεν εχουν επιβεβαιωθει καν για υποστηριξη

οπως Mafia 3,elder scrolls online,dishonored 2 και αλλα

http://www.gamespot.com/articles/every-ps4-pro-game-that-is-and-isnt-getting-an-upg/1100-6443385/

Επισης εχεις δικιο,μεγαλη κουραση να ανοιξεις το  google απο κινητο,tablet ή υπολογιστη και να γραψεις ''ps4 pro games''. Πρωτο link ειναι αυτο που ανεβασα ακριβως πιο πανω.Μιλαμε για αναζητηση των 5-10δευτερολεπτων.

Να μαθει ο κοσμος(δεν το λεω για τα ατομα εδω προφανως αλλα στους παραπανω που αναφερεσαι)να χρησιμοποιει το Internet και για τιποτα αλλο εκτως απο το facebook θα προτεινα.

Αναφέρεις ειρωνικά ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος μία αναζήτηση για να δει εάν κάποια παιχνίδια έχουν patch για το pro αλλά δεν αφιέρωσες 5-10 δευτερόλεπτα στο google για να δεις ότι τα παιχνίδια που αναφέρεις έχουν γίνει update για το pro :whistle: . oh the irony...Παραθέτω link από το επίσημο blog του playstation για να μην αφιερώσεις τα 5-10 δευτερόλεπτα όπως λες να το βρεις Link.png Site: https://blog.eu.playstation.com/2016/11/03/heres-the-list-of-games-that-will-be-optimised-for-ps4-pro-on-launch-day/ . Και το θέμα μας ήταν εάν γίνεται ή όχι διαχωρισμός αλλά τι σου λέω τώρα...

• Like 3

Tα  Mafia 3,elder scrolls online,dishonored 2 ειναι γνωστα για τα pro updates τους και απο οτι φαινεται το public εκτος απο το να διευκολυνει τον πελατη με την ενοτητα PS4 Pro Enhanced Games ειναι και εξαιρετικα ενημερωμενο.

Το προβλημα που ακριβως ειναι? :P
μπερδευτηκα :P

Αναφέρεις ειρωνικά ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος μία αναζήτηση για να δει εάν κάποια παιχνίδια έχουν patch για το pro αλλά δεν αφιέρωσες 5-10 δευτερόλεπτα στο google για να δεις ότι τα παιχνίδια που αναφέρεις έχουν γίνει update για το pro :whistle: . oh the irony...Παραθέτω link από το επίσημο blog του playstation για να μην αφιερώσεις τα 5-10 δευτερόλεπτα όπως λες να το βρεις Link.png Site: https://blog.eu.playstation.com/2016/11/03/heres-the-list-of-games-that-will-be-optimised-for-ps4-pro-on-launch-day/ . Και το θέμα μας ήταν εάν γίνεται ή όχι διαχωρισμός αλλά τι σου λέω τώρα...

Το σχολιο μου ηταν στο ποσο δυσκολο ειναι καποιος να βρει τα υποστηριζομενα παιχνιδια,το οτι εχει γινει update τι πρεπει να μου πει ακριβως. Επισης δεν μιλησα γενικα και το ανεφερα παραπανω,ημουν συγκεκριμενος στα ατομα που αναφερεις οτι περιμενουν απο το Public για να ενημερωθουν για αυτο.

Tα  Mafia 3,elder scrolls online,dishonored 2 ειναι γνωστα για τα pro updates τους και απο οτι φαινεται το public εκτος απο το να διευκολυνει τον πελατη με την ενοτητα PS4 Pro Enhanced Games ειναι και εξαιρετικα ενημερωμενο.

Το προβλημα που ακριβως ειναι? :P

μπερδευτηκα :P

Για τα 3 παιχνιδια παραπανω εχει δικιο ο συμφορουμιτης οτι οντως εχουν επιβεβαιωθει για το Pro δικο μου λαθος που τα ανεφερα αφου δεν ειχα δει το Update. Δεν υπαρχει καποιο προβλημα,απλα εξεφρασα προσωπικα την απορια μου ποσο δυσκολο ειναι καποιος σχεδον εν ετη 2017 να ενημερωθει για τοσο απλα πραγματα οπως αυτο της υποστηριξης των παιχνιδιων του ps4 pro.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...