Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν θες να κανεις capture βιντεο κλπ πρεπει να το πας στο off. Αν ομως θες να παιξεις Youtube , netflix,spotify κλπ με το ζορι θα σε βαλει να το εχεις στο on. HDCP = High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) . 

και συνδεσμο απο γουικι : https://en.wikipedia.org/wiki/High-bandwidth_Digital_Content_Protection

Τελος , δε ξερω αν ξερετε τον παρακατω τυπο , αλλα η ειναι γκαντεμης η λιγο οτι να ναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mε την tv  της υπογραφης μου  το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο απεχει δραματικα απο την εμπειρια του απλου .

Στην ρυθμιση του  4κ  η εικονα  που βλεπεις  πλησιαζει  ενα pc που κανει 3κ με την οθονη μαζι (που δεν θα εχει 4κ μονιτορ ).Κατι για το  οποια εχω αποψη γιατι εχει τετοιο μηχανημα ο κολητος μου .

Ασφαλως, γιατι το PC που κανει 600€ βγαζει χειροτερη εικονα απο το PC που κανει 3k....τεχνολογικο forum σου λεει μετα.

παιδια καλησπερα γνωριζει κανεις αν το ps4 pro θα εχει καποια πτωση η καποιο πακετο μεσα στην εορταστικη περιοδο

Δεν έχει ακουστεί τίποτα απολύτως.

μη περιμενετε θαυματα με αυτη τη φαφαρια που λεγεται black friday.... Τι εκπτωσεις να κανουν ρε παιδες στα σκοτωμενα ηδη προιοντα...Το καλυτερο ειναι οτι βλεπω και στα νεα του ινσομνια να μιλανε για ελλαδισταν και συγχρονως να συγκρινουν την εγχωρια αγορα με την Αμερικανικη και μετα του Ην. Βασιλειου , οταν αυτη η χωρα εχει αδεια ραφια σε πιο βασικα πραγματα...Και δε το παω πιο βαθια γιατι ειμαι ηδη οφφ τοπικ. Απλα με χαλαει αυτη η αυτογνωσια που εχουμε ως Ελληνες αλλα για τους υπολοιπους και οχι για μας.Οποιος καταλαβε , καταλαβε.

Εγω περιμενω Black Friday της ταξης των 15-20% τιποτα παραπανω, για εμας εδω ελλαδα αξιζει το ψηφιακο Black Friday για κανα παιχνιδι που θελουμε να το δωσουν χαμηλη τιμη. Τιποτα παραπανω....

• Like 4

morocan oil, γαλα καρυδας , 7days μιλφειγ και everyday σερβιετακια fresh.... 

Η μιση ελλαδα αδερφε λειτουργει ανωμαλα , μην ανοιγουμε τετοια κουβεντα εχουμε υπερβολικα πολλα παραδειγματα. Αυτο πουυ ηθελα να πω ειναι , οτι η κοινωνια ειμαστε εμεις οι ιδιοι και αυτα που κοροιδευουμε και κραζουμε , αυτα ειμαστε γιατι εμεις τα κανουμε...Ποσο πιο λιανα και απλα.

Α συμπληρωσε παραπανω και την βαλεριανα μαζι με το ιπποφαες....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...