markoliaz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ωραια αφου ειπε το προφανες ο τυπος πανω τραβατε καθε φορα ο,τι νεο βγαινει να το περνετε κατευθειαν χωρις σκεψη...ετσι.....οταν θα το μετανιωνετε θα ειναι αργα ομως.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ωραια αφου ειπε το προφανες ο τυπος πανω τραβατε καθε φορα ο,τι νεο βγαινει να το περνετε κατευθειαν χωρις σκεψη...ετσι.....οταν θα το μετανιωνετε θα ειναι αργα ομως.... Οκ την επομενη φορα θα σε ρωτησουμε για το τι θα κανουμε και που θα δινουμε τα λεφτα μας . Συγγνωμη ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ειχα μετανιωσει μεταβαση απο note 3 σε note 4. δεν εβρισκα το λογο. ειχα κρατηθει να μην παω απο 3ds σε new 3ds επειδη νομιζα οτι δε θα αξιζε.νομιζω οτι στην εκαστοτε περιπτωση τα ζυγιζεις και βλεπεις. στην προκειμενη μου φαινεται οτι 2 χρονια ζωης ειναι οκ για καποια επενδυση.πως να το ειχα πουλησει πριν βγει το προ τι λετε ρε παιδια? και την περιοδο στο ενδιαμεσο να μενα χωρις κονσολα? τρομακτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 δωστα οπου θες τα λεφτα σου και μετα θα γεμιζει παλι το φορουμ με τα κλασσικα "τελικα δεν αξιζε το ps4 pro" και σχετικα τετοια αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) δωστα οπου θες τα λεφτα σου και μετα θα γεμιζει παλι το φορουμ με τα κλασσικα "τελικα δεν αξιζε το ps4 pro" και σχετικα τετοια αλλα... επίσης μπορείς να μην αγοράζεις ποτέ και τίποτα για να μην κλαις τα λεφτά σου. Οσον αφορά το pro, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που περίμενε να δει κάτι εκοφαντικό απο την πρώτη μέρα, και να το μετάνιωσε που το αγόρασε. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2016 από Socratis_g 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takitsanos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 εχω 4k τηλεόραση 65", πσ4 απλό, πσ4 πρό, εξμπόξ ουάν σλίμ, έχω πάρει και καλώδια hdmi 2.00, το ps4pro είναι μια απατεωνιά και μισή, δηλαδή για να πείς οτι όντως βλέπεις διαφορά πρέπει το πολύ να είσαι 80 πόντους μακριά, απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά, μερικοί που λέτε οτι πω ουαου και τέτοια ήμαρτον είναι μυθοπλασία του εγκεφάλου...οπότε για εμένα δεν αξίζει κάποιος να πουλήσει το απλό για να πάρει το πρό...τσάμπα λεφτά και πλήση εγκεφάλου για τα προβατάκια της sony...εσύ γιατι το πήρες τότε?, θα μου πεί κάποιος....γιατί εγώ έχω και τα χαλάω έτσι άσκοπα,,,για κάποιον που δέν έχει όμως ΜΗΝ το πάρει, να κάτσει με το παλιό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 εχω 4k τηλεόραση 65", πσ4 απλό, πσ4 πρό, εξμπόξ ουάν σλίμ, έχω πάρει και καλώδια hdmi 2.00, το ps4pro είναι μια απατεωνιά και μισή, δηλαδή για να πείς οτι όντως βλέπεις διαφορά πρέπει το πολύ να είσαι 80 πόντους μακριά, απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά, μερικοί που λέτε οτι πω ουαου και τέτοια ήμαρτον είναι μυθοπλασία του εγκεφάλου...οπότε για εμένα δεν αξίζει κάποιος να πουλήσει το απλό για να πάρει το πρό...τσάμπα λεφτά και πλήση εγκεφάλου για τα προβατάκια της sony...εσύ γιατι το πήρες τότε?, θα μου πεί κάποιος....γιατί εγώ έχω και τα χαλάω έτσι άσκοπα,,,για κάποιον που δέν έχει όμως ΜΗΝ το πάρει, να κάτσει με το παλιό... Στα λογια εχω και εγω πυρηνικο αντιδραστηρα κατω απο το σπιτι μου . 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ενω δε μπαινω σε διαδικασια να γραφω σε τετοιου ειδους ποστ... Επιχειρηματα μηδεν....Ουσια καμια , το λιγοτερο μπορει να χαρακτηριστει ως flaming ...και επισης χαλας και την εικονα σου στο φορουμ...Αν θες οταν γραφεις να σε παιρνει καποιος στα σοβαρα και να κανεις συζητηση , τουλαχιστον γραφε κατι με ουσια και αποδειξεις....Καλα σταματησαμε πριν 3 μερες να μιλαμε για αυτα φυσικα με την αναμειξη του admin... Προς νεους αγοραστες του Ps4 pro : Μην περιμενετε την κοτα με τα χρυσα αυγα , ομως δεν ειναι και φυκια για μεταξωτες κορδελες.Τα 400 που ζηταει ειναι μια χαρα τιμη ακομα και για εναν που εχει το παλιο , αν αναλογιστουμε και γνωριζουμε πως προχωραει η κατασταση στην τεχνολογια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλα σταματησαμε πριν 3 μερες να μιλαμε για αυτα φυσικα με την αναμειξη του admin... Ειμαστε σε θεμα που αφορα κονσολα για video games. Οταν λοιπον η κουβεντα δεν γινεται για τα video gamaes μαντεψε που θα πηγαινει η κουβεντα συνεχεια ΥΓ: FFXV 5 και σημερα! μακαρι να αξιζει η τεραστια αναμονη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σκεφτομαι να παρω ps4 για να παιξω καποια παιχνιδια που μ'αρεσαν πολυ, οπως FFXV που θα βγει σε λιγες μερες , uncharted 4,κλπ αλλα δε ξερω ποιο απο τα 2. Να παρω το ps4 slim η το ps4 pro?. Να σας πω οτι εγω εχω FHD tv και δεν προκειται να παρω 4κ τηλεόραση τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σκεφτομαι να παρω ps4 για να παιξω καποια παιχνιδια που μ'αρεσαν πολυ, οπως FFXV που θα βγει σε λιγες μερες , uncharted 4,κλπ αλλα δε ξερω ποιο απο τα 2. Να παρω το ps4 slim η το ps4 pro?. Να σας πω οτι εγω εχω FHD tv και δεν προκειται να παρω 4κ τηλεόραση τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια. 8 σελιδες αυτο αναλυουμε σλιμ, εκτος αν σε ενδιαφερει το vr, θα ελεγα εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ειμαστε σε θεμα που αφορα κονσολα για video games. Οταν λοιπον η κουβεντα δεν γινεται για τα video gamaes μαντεψε που θα πηγαινει η κουβεντα συνεχεια μακαρι να αξιζει η τεραστια αναμονη . Μονιμως πνευμα αντιλογιας Προφανως και ειμαστε σε θεμα κονσολας και επισης εφοσον κυκλοφορησε νεα εκδοση για την κονσολα ειναι λογικο να αναφερεται . εμενα με χαλαει που πρεπει να μπαινει ο καθενας να γραφει την μα**κια του , χωρις επιχειρηματα και να περιμενει να τον παρουμε στα σοβαρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σκεφτομαι να παρω ps4 για να παιξω καποια παιχνιδια που μ'αρεσαν πολυ, οπως FFXV που θα βγει σε λιγες μερες , uncharted 4,κλπ αλλα δε ξερω ποιο απο τα 2. Να παρω το ps4 slim η το ps4 pro?. Να σας πω οτι εγω εχω FHD tv και δεν προκειται να παρω 4κ τηλεόραση τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια. Αν δεν σου λείψουν τα 100 ευρώ παραπάνω, τότε το pro, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μονιμως πνευμα αντιλογιας Προφανως και ειμαστε σε θεμα κονσολας και επισης εφοσον κυκλοφορησε νεα εκδοση για την κονσολα ειναι λογικο να αναφερεται . εμενα με χαλαει που πρεπει να μπαινει ο καθενας να γραφει την μα**κια του , χωρις επιχειρηματα και να περιμενει να τον παρουμε στα σοβαρα. Αυτο λεω και εγω. Αυτο ειναι ενα γενικο θεμα για την κονσολα PS4. Οποτε χωρανε ολα. Παραπονα, συγκρισεις, γνωμες, παιχνιδια και αλλα πολλα. Αν θελει καποιος να μιλησει εξειδικευμενα για παιχνιδι(α) μπορει καλιστα να ανοιξει σχετικο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αν θελει καποιος να μιλησει εξειδικευμενα για παιχνιδι(α) μπορει καλιστα να ανοιξει σχετικο θεμα. Κατι που ομως δεν γινεται στην πραξη αυτο ειναι το περιεργο της υποθεσης. Ειναι δηλαδη λες και ο κοσμος θελει να κουβεντιασει για το Playstation 4(pro και μη)αλλα οχι για τα παιχνιδια που βγαινουν για αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις