Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επαιξα χτες to  rise of tomb raider  στο pro  me ολες τις ρυθμισεις του patch .Nα πως εδω πως το ειχα τερματισει στο απλο ps4.

Mε την tv  της υπογραφης μου  το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο απεχει δραματικα απο την εμπειρια του απλου .

Στην ρυθμιση του  4κ  η εικονα  που βλεπεις  πλησιαζει  ενα pc που κανει 3κ με την οθονη μαζι (που δεν θα εχει 4κ μονιτορ ).Κατι για το  οποια εχω αποψη γιατι εχει τετοιο μηχανημα ο κολητος μου .

Σε σημεια  που με αφηνε αφωνο  ο τομεας των γραφικων .

Overall εντυπωσιασμενος ,που να βαλω και το uncharted  θα πεσουν σαγονια υποθετω ...

Ακριβώς το ίδιο και εγώ παρόλο που παίζω σε SUHD παρά σε HDR σε αυτήν UE55JU6800

http://www.samsung.com/nl/consumer/tv-audio-video/televisions/uhd-tv/UE55JU6800WXXN

ΥΓ Ω ρε μάγκα τηλεορασάρα! σε παραδέχομαι! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι λογικο βρε παιδια οσο προοδευει η τεχνολογια οι απαιτησεις μας να αυξανονται. Οταν ειχα παρει την 3dfx 2 μου φαινοταν τρελο οτι εβλεπα 800Χ600 με τετοια γραφικα. Μετα με την Voodoo 3 το ιδιο για τα 1024Χ768 κοκ.

Ήταν πολύ μεγαλύτερη η διαφορά παλιότερα όμως στο μάτι σε σχέση με τώρα. Επίσης μην ξεχνάς σε τι διαστάσεις οθόνες/τηλεοράσεις παίζαμε τότε...

Δες εδώ να δεις την διαφορά στα πολύγωνα και θα καταλάβεις:

2486940-0248877224-ChsSw.png

• Like 1

ποια θεωρειτε οτι ειναι δικαιη τιμη για ps4 c 500αρι 11 μηνωνε?
βασικα θελω να το ανταλλαξω με προ και δεν ξερω πως να το κανονισω με αγχωνει οτι θα μεινω χωρις ps4 ισως ααααααααααααααααααα

βασικα θελω να το ανταλλαξω με προ και δεν ξερω πως να το κανονισω με αγχωνει οτι θα μεινω χωρις ps4 ισως ααααααααααααααααααα

Με βάση τις τιμές στο insomnia αλλά και τις τιμές του slim τώρα πιστεύω με 180-200€ θα φύγει σχετικά εύκολα απλά πρέπει να βιαστείς να το πουλήσεις τώρα που έχει έστω και ένα μήνα εγγύηση. Γνώμη μου πάντα και με βάση ότι σε κάποια bundles το ps4 slim βγαίνει χοντρικά γύρω στα 230-240€.

• Like 1

2 χρονια ειναι μια χαρα για να πας απο ps4 σε ps5, απο ps4 σε pro δεν αξιζει για εμενα...το ποσοστο καλυτερης εικονας ειναι το πολυ 1-2%, τσαμπα λεφτα εφοσον εχεις ειδη ps4.

αλλα εχω και ks8000 και θα βγει συντομα και ffxv
δεν ξερω
και δε μου βγαινει καν να κλαψω απλα κοιταω ιντερνετ και σκρολαρω και ελπιζω να βρεθει καποιος να με σωσει

αλλα εχω και ks8000 και θα βγει συντομα και ffxv

δεν ξερω

και δε μου βγαινει καν να κλαψω απλα κοιταω ιντερνετ και σκρολαρω και ελπιζω να βρεθει καποιος να με σωσει

Η αλήθεια είναι ότι με τέτοια τηλεόραση είναι αμαρτία να μην πάρεις το pro. Δυστυχώς έπρεπε να το είχες πουλήσει πριν ανακοινωθεί το pro και πέσει η τιμή του slim αλλά ακόμα και τώρα ίσως πρέπει να βιαστείς γιατί χωρίς εγγύηση θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να το δώσεις. Και μην ξεχνάς ότι έρχονται οι γιορτές που πιστεύω ότι θα υπάρξουν ακόμα καλύτερες προσφορές, εάν όχι για το pro για το slim και παλαιότερα μοντέλα σίγουρα!

170 ευρω με το ζορι να πουλησει πλεον καποιος ενα σκετο ps4...μην παρεις το προ περιμενε 2 χρονια απο σημερα θα ανακοινωθει το ps5..

και όταν ανακοινωθεί το ps5 να μην το παρέι, γιατί σε ένα χρόνο πιο μετά θα βγάλει σλιμ. αλλά και εκεί καλύτερα να περιμένει γιατί μετά θα βγει το ps5 pro.

• Like 3

Πλεον οι τιμες επεσαν και βρισκεις ps4 μεταχειρισμενο στα 170-180€

Καινουργιο οταν παιζει 270-290 ποσο θα το δωσεις το μεταχειρισμενο;;

+οτι στις γιορτες μπορει να παιξει και τιποτα καλυτερο σε προσφορα για ps4

κανά 200άρι βάλτο αγγελία φίλε και βλέπεις. ρίξε και καμιά ματιά στις υπάρχουσες αγγελίες να δεις πόσοι το έχουν πουλήσει και σε τι τιμή.

και όταν ανακοινωθεί το ps5 να μην το παρέι, γιατί σε ένα χρόνο πιο μετά θα βγάλει σλιμ. αλλά και εκεί καλύτερα να περιμένει γιατί μετά θα βγει το ps5 pro.

Επιτελους ειπε και ενας το προφανες .

Η' λες και εμποδιζει καποιον να παρει και τις δυο κονσολες μεταπουλωντας την παιλαιοτερη και πληρωνοντας την διαφορα .

Καλα ειπε  ο  grim  με αυτες τις λογικες στο ps1 θα ειμασταν ακομα τωρα .

Σχετικα με  παλαιοτερο σχολιο σου δεν βλεπω παντως να το πιανω το skyrim   εντος διμηνου .

• Like 2

Επιτελους ειπε και ενας το προφανες .

Στο παλιοτερο σχολιο σου δεν βλεπω παντως να το πιανω το skyrim   εντος διμηνου .

δεν πειράζει, έτσι ειναι αυτά. το να το βλέπεις πάνω στο ράφι και να ξέρεις ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα το ξεκινήσεις, είναι πιο ηδονηστικό και απο την ίδια τη στιγμή που παίζεις το παιχνίδι! :lol:

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...