gRim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον αυτο που θελω να πω εγω εχωντας μια 4κ samsung ju6000 μοντελο του 15. Δεν εχει hdr αλλα η εικονα της ειναι απιστευτη.οταν λεμε απιστευτη το ενοω.και με μηδαμινο lag στα fps.σημερα πηγα σε ενα φιλο να δω πως δειχνει το bo3 στο pro σε μια sony 1080p μοντελο του 13 πιυ τοτε ηταν απο τα κορυφαια μοντελα και του στοιχισε 1600 ευρο.μου ελεγε οτι η εικονα στο bo3 μιας και παιζει μονο αυτο εφτιαξε παρα πολυ με το pro.γυρνοντας σπιτι εβαλα το cod στο pro και εγω μιας και ειχα ζεστη συγκριση,ναι η εικονα της samsung ju6000 ηταν αλλου.γελουσαν και τα αυτια μου που λενε.δειχνει απιστευτα καλητερο ακομα και ενα παλιο game οπως το bo3 στην samsung 4k.και ηταν και το φθηνο μοντελο ασπουμε 749 ευρο το 15.τωρα οποιος θελει hdr καλο εδω και τωρα θα βαλει το χερι στην τσεπη. Νομίζω έχει δοθεί hdr μέσω update και σε αυτό το μοντέλο τσέκαρε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Και όμως, είναι ο ίδιος γκρινιαρης που δεν βλέπει τα 4k ανάλυσης, αλλά το input lag. Ο ίδιος που δεν τον ένοιαζε τα 1080p, αλλά ήθελε 60fps. Ο ίδιος που δεν ήθελε μεγαλύτερη ανάλυση στην τηλεόραση του, αλλά καλύτερο contrast η ότι άλλο ευφάνταστο είχε τότε. Δεν υπάρχει ή το ένα ή το άλλο. Μπορείς να έχεις και 4k και καλό input lag απλά αφιερώνοντας λίγο περισσότερο χρόνο στο να αγοράσεις κάτι που θεωρητικά σου προσφέρει πολλαπλάσια ευχαρίστιση. Τώρα αν θέλει κανείς να αγοράζει ότι του πλασάρει ο κάθε πωλητής χωρίς να ψάξει τι είναι καλύτερο για παιχνίδια (και όχι ταινίες, πράγμα που σημαίνει ότι πράγματα που επηρρεάζουν τη εμπειρία παιχνιδιού όπως input lag και fps είναι εξίσου σημαντικά αν όχι περισσότερο με την ανάλυση), δικαίωμα του. Δεν υπάρχει καμία ανωτερότητα των 1080p έναντι των 60fps. Προτίμηση είναι πιο από τα δύο σου είναι πιο σημαντικό ή αν θες (GASP!) και τα δύο.Γιαυτό το θεωρώ επιπόλεο να λές κάποιον με διαφορετικές προτεραιότητες από σένα γκρινιάρη. Το καλύτερο contrast δεν είναι κάποια μαγική τεχνολογία που περιορίζει την ανάλυση. Μπορείς πάλι να έχεις και τα δύο κάνοντας καλές επιλογές. Για το θέμα ότι το input lag δεν έχει καν σημασία γιατί έχουμε lag λόγω δικτύου, θα πω μόνο ότι ο μέσος χρόνος απόκρισης ενός ανθρώπου υπό ιδανικές συνθήκες είναι γύρω στα 220ms. Οπότε να υποθέσω ούτε το internet lag παίζει ρόλο? Επίσης για τηλεοράσεις που έχουν 100ms input lag, θέλετε όλοι εσείς να μου πείτε ότι δεν καταλαβένετε διαφορά μεταξύ 60ms και 160ms ping? Γιατί είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B01LOP8EZC/ref=olp_twister_child?ie=UTF8&mv_edition=3&mv_platform_for_display=0&qid=1479683727&sr=1-1 359δολλαρια το Ps4 pro(ή 403δολλαρια με extra controller).Το τι απαξιωση εχει πεσει για τις κονσολες αυτη τη γενια δεν λεγεται παντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει ή το ένα ή το άλλο. Μπορείς να έχεις και 4k και καλό input lag απλά αφιερώνοντας λίγο περισσότερο χρόνο στο να αγοράσεις κάτι που θεωρητικά σου προσφέρει πολλαπλάσια ευχαρίστιση. Τώρα αν θέλει κανείς να αγοράζει ότι του πλασάρει ο κάθε πωλητής χωρίς να ψάξει τι είναι καλύτερο για παιχνίδια (και όχι ταινίες, πράγμα που σημαίνει ότι πράγματα που επηρρεάζουν τη εμπειρία παιχνιδιού όπως input lag και fps είναι εξίσου σημαντικά αν όχι περισσότερο με την ανάλυση), δικαίωμα του. Δεν υπάρχει καμία ανωτερότητα των 1080p έναντι των 60fps. Προτίμηση είναι πιο από τα δύο σου είναι πιο σημαντικό ή αν θες (GASP!) και τα δύο.Γιαυτό το θεωρώ επιπόλεο να λές κάποιον με διαφορετικές προτεραιότητες από σένα γκρινιάρη. Το καλύτερο contrast δεν είναι κάποια μαγική τεχνολογία που περιορίζει την ανάλυση. Μπορείς πάλι να έχεις και τα δύο κάνοντας καλές επιλογές. Για το θέμα ότι το input lag δεν έχει καν σημασία γιατί έχουμε lag λόγω δικτύου, θα πω μόνο ότι ο μέσος χρόνος απόκρισης ενός ανθρώπου υπό ιδανικές συνθήκες είναι γύρω στα 220ms. Οπότε να υποθέσω ούτε το internet lag παίζει ρόλο? Επίσης για τηλεοράσεις που έχουν 100ms input lag, θέλετε όλοι εσείς να μου πείτε ότι δεν καταλαβένετε διαφορά μεταξύ 60ms και 160ms ping? Γιατί είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Άστω φίλε μου μη το ψάχνεις δεν θα βρεις άκρη...Κάποιοι δεν μπορούν να συλλάβουν το γεγονός ότι μπορείς να πάρεις 4k TV με παρόμοια χαρακτηριστικά, ΙΔΙΑ τιμή ΚΑΙ χαμηλότερο input lag μαζί. Πρέπει να γραφτούν 2 σελίδες για να καταλάβουν αυτό το απλό πράγμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ειναι λογικο βρε παιδια οσο προοδευει η τεχνολογια οι απαιτησεις μας να αυξανονται. Οταν ειχα παρει την 3dfx 2 μου φαινοταν τρελο οτι εβλεπα 800Χ600 με τετοια γραφικα. Μετα με την Voodoo 3 το ιδιο για τα 1024Χ768 κοκ. Σιγουρα δημιουργουνται νεες αναγκες με καθε γενια και ειναι καλο να υπαρχει πιεση ωστε να προχωραει η τεχνολογια. Αλλα απο την αλλη δεν μπορω να μην σχολιασω οτι υπαρχουν και αρκετοι οι οποιοι κανουν συνεχεια σαν τους προταγωνιστες στην ταινια "Μεσανυχτα στο Παρισι" του Γουντι Αλλεν. Δηλαδη ειναι μονιμως ανικανοποιητοι με το παρων γιατι παντα κοιτανε το μελλον. Και εγω θελω το καλυτερο. Αλλα δεν εχω και προβλημα να παιξω το The Last of Us για παραδειγμα σε PS3 (720P/30 FPS). ΥΓ: FFXV 5 και σημερα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το τι απαξιωση εχει πεσει για τις κονσολες αυτη τη γενια δεν λεγεται παντως. Ωραία, βρες μου το C-chassis με κανά 200άρι καινούριο μπας και το τσιμπήσω. Ή παραπάνω από 200 σε ανάλογο bundle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Λογικα κατι θα εχει στα public για black friday.απο αυριο ισχυει προσφορα εν λογο black friday xbox one το παλιο 1 tb+ gears of wars 4 + 3 μηνες συνδρομη 199 ευρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το τι απαξιωση εχει πεσει για τις κονσολες αυτη τη γενια δεν λεγεται παντως. Γι'αυτό έχω μείνει με μια κονσόλα σε αυτή τη γενιά, με μια ταπεινή Full HDMI LG του 2010 μοντέλο, δείχνοντας μηδαμινό ενδιαφέρον σε ανώτερες τεχνολογικά κονσόλες, τηλεοράσεις κτλ. Παιχνίδια υπάρχουν για να παίξεις αν δεν έχεις πολύ συγκεκριμένα γούστα ή αν δεν χαλιέσαι με μη up to date γραφικά και ακλόνητο frame rate. Αριθμητικά δεν υπάρχουν μπόλικα games που να εκπλήσσουν με την μαεστρία τους (ευελπιστώ στο Switch) αλλά υπάρχουν πολλά για να ικανοποιήσεις το hobby αυτό. Όταν βγουν τα PS 5, Xbox the Whole One που θα έχουν δική τους βιβλιοθήκη το ξανασυζητάμε. Προς το παρόν η γενιά ακολουθεί πορεία διατήρησης που στο ζενίθ της εστιάζει πολύ στο οφθαλμόλουτρο για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Όχι σχετικό με το thread αλλά damn ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον αυτο που θελω να πω εγω εχωντας μια 4κ samsung ju6000 μοντελο του 15. Δεν εχει hdr αλλα η εικονα της ειναι απιστευτη.οταν λεμε απιστευτη το ενοω.και με μηδαμινο lag στα fps.σημερα πηγα σε ενα φιλο να δω πως δειχνει το bo3 στο pro σε μια sony 1080p μοντελο του 13 πιυ τοτε ηταν απο τα κορυφαια μοντελα και του στοιχισε 1600 ευρο.μου ελεγε οτι η εικονα στο bo3 μιας και παιζει μονο αυτο εφτιαξε παρα πολυ με το pro.γυρνοντας σπιτι εβαλα το cod στο pro και εγω μιας και ειχα ζεστη συγκριση,ναι η εικονα της samsung ju6000 ηταν αλλου.γελουσαν και τα αυτια μου που λενε.δειχνει απιστευτα καλητερο ακομα και ενα παλιο game οπως το bo3 στην samsung 4k.και ηταν και το φθηνο μοντελο ασπουμε 749 ευρο το 15.τωρα οποιος θελει hdr καλο εδω και τωρα θα βαλει το χερι στην τσεπη. εχει hdr κατα 99% φιλε μου Kανε update την τηλεοαση 1470 ειναι τωρα/. hdr δινει μονο στην θυρα hdmi 1 στην δικια μου που ειναι η ju 6510 . H samsung εχει κανει update oλες της tv 2015 να εχουνε HDR . Βρες απο τα μενου uhd color . δεν το γραφει hdr ,NA παρεις και καλωδιοHDM 2.0 . KAI META απεργονοπιοις την ρυθμιση (πασ στο ps4)- SYSTEM-ENABLE HDCP - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Χμμ.1470.3 εχει εκδοση.uhd color δεν μου εχει στο μενου.hdmi θυρες μου εχει τρεις .hdmi stb κιτρινη.hdmi arc και hdmi mhl.πηρα τηλ την samsung hellas για το update του hdr και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 PS4 Slim 500GB + COD IW + Uncharted 4 = 299€ Site: http://www.public.gr/product/prod8293118pp/?utm_source=Oracle%20Responsys&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=BF_Prelaunch_Gaming_NOV2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το Fifa 17 απο ότι φαίνεται παρουσιάζει lag στο Menu μετά και το τελευταίο Patch για τους κατόχους του Ps4 Pro. Συμβαίνει και στο προηγούμενο μοντέλο Ps4? Το παρατηρήσατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το Fifa 17 απο ότι φαίνεται παρουσιάζει lag στο Menu μετά και το τελευταίο Patch για τους κατόχους του Ps4 Pro. Συμβαίνει και στο προηγούμενο μοντέλο Ps4? Το παρατηρήσατε? Κάτοχος C-chassis, δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Προβλέπω μεταχείρα PS4 Pro στα 300 ευρώ στο insomnia μέσα στο Δεκέμβριο! (λόγω ανάγκης χρημάτων...). Είναι αρκετοί που αγοράζουν χωρίς να ξέρουν γιατί. Έτσι για την κάβλα της αγοράς! 340 ευρώ τον Νοέμβριο. Ελάτε παιδιά, λίγο ακόμα! http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/791629-ps4-pro-fifa-2017-nba-2k17-8-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BD/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Επαιξα χτες to rise of tomb raider στο pro me ολες τις ρυθμισεις του patch .Nα πως εδω πως το ειχα τερματισει στο απλο ps4. Mε την tv της υπογραφης μου το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο απεχει δραματικα απο την εμπειρια του απλου . Στην ρυθμιση του 4κ η εικονα που βλεπεις πλησιαζει ενα pc που κανει 3κ με την οθονη μαζι (που δεν θα εχει 4κ μονιτορ ).Κατι για το οποια εχω αποψη γιατι εχει τετοιο μηχανημα ο κολητος μου . Σε σημεια που με αφηνε αφωνο ο τομεας των γραφικων .Δεν προχωρουσα και χαζευα τον περιβαλλον την lara ktlp. Σχετικα με το κλισε "δεν μας ενδιαφερει ο τεχνικος τομεας αλλα να ειναι καλα παιχνιδια "θα ελεγα πως το προτιμοτερο ειναι και τα 2 ,τοτε η εμπειρια του gaming παει σε αλλα επιπεδα . Το τι πλατφορμα θα διαλεξει καποιος ειναι θεμα προσωπικων παραμετρων και επιλογων για μια σειρα απο λογους . Το θεμα ειναι να απολαμβανεις την μεγιστη εμπειρια της πλατφορμας που εχεις επιλεξει και τo pro αυτο το κανει . Overall εντυπωσιασμενος ,που να βαλω και το uncharted θα πεσουν σαγονια υποθετω ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις