chrisgewrgi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Η γνωμη σου ειναι σεβαστη και σωστη για τα δικα μου δεδομενα.γιαυτο ανεφερα και την ks7000 ποιο πανω.και εγω προσωπικα θα εκανα υπομονη αν δεν ηθελα να σκασω 1500 ευρο τωρα για μια πιο σωστη αργοτερα.σκεφτειτε οτι θα βγουν και νεες κονσολες στα επομενα 1-2-3 χρονια και οι τηλεορασεις δεν ειναι καραμελες να τις αλλαζουμε ετσι. Κατα καποιο τροπο την παντρευεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Η γνωμη σου ειναι σεβαστη και σωστη για τα δικα μου δεδομενα.γιαυτο ανεφερα και την ks7000 ποιο πανω.και εγω προσωπικα θα εκανα υπομονη αν δεν ηθελα να σκασω 1500 ευρο τωρα για μια πιο σωστη αργοτερα.σκεφτειτε οτι θα βγουν και νεες κονσολες στα επομενα 1-2-3 χρονια και οι τηλεορασεις δεν ειναι καραμελες να τις αλλαζουμε ετσι. Κατα καποιο τροπο την παντρευεσαι Αυτό ακριβώς! Είναι μια συσκευή την οποία παντρεύεσαι και επειδή βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο προτείνω κι εγώ λίγο υπομονή. Εγώ το μέγιστο που έχω δώσει είναι 800 ευρώ και κάπου εκεί θα διαθέσω για 4k όταν με το καλό πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Όταν ψάχνουμε οθόνη για gaming και 4k πέρα από την ποιότητα panel κτλ δύο πράγματα πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουμε: το input lag σε 4k@60hz@hdr το οποίο πρέπει να είναι γύρω στα 20ms καλά οι τηλεοράσεις τοσο μεγαλο input lag έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 καλά οι τηλεοράσεις τοσο μεγαλο input lag έχουν; Ναι δυστυχώς έτσι είναι... Και πόσοι παίρνουν χωρίς να κοιτάξουν τι input lag έχει η tv και παίζουν με ενεργοποιημένες όλες τις επιλογές για βελτίωση εικόνας με αποτέλεσμα να παίζουν με 100ms lag και παραπάνω.. Ένα video για να καταλάβουν κάποιοι γιατί είναι σημαντικό το input lag στο gaming. Στο video συγκρίνει 10ms lag με 20ms. Φανταστείτε τώρα σε κάποιες 4k που με hdr έχεις πάνω από 100ms lag. Site: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 To input lag απασχολει κυριως τους επαγγελματιες gamers ή τελως παντων αυτους που εχουν πραγματικες βλεψεις για ανταγωνιστικο επιπεδο. Για τον μεσο χρηστη τα παραπανω ειναι για γελια. Γιαυτο αλλωστε ακομα και στο video αυτο ειναι τυπικο και ποιο παιχνιδι βλεπουμε να παρουσιαζεται για να δωθει εμφαση.Δηλαδη κυριως πρωτου προσωπου παιχνιδι. Επισης και η ιδια η Blizzard οσον αφορα το overwatch σε ανακοινωση της ειπε οτι δεν υπαρχει λειτουργια crossplatform μεταξυ κονσολων και Pc λογω πλεονεκτηματος των τελευταιων. Γιατι αν το παμε αυστηρα οσον αφορα το Input lag,δεν παιζει ρολο μονο το monitor αλλα και controller vs mouse+keyboard και εκει η διαφορα μεγαλωνει ακομα παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Το input lag έχει κυρίως νόημα σε multiplayer. Σε single μικρό το κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δεν θυμαμαι εδω και τοσα χρονια να γινοταν ποτε λογος για το Input lag ακομα και στις προηγουμενες τηλεορασεις που ειχαμε παλαιοτερης γενιας και να ενδιεφερεται καθολου τον κοσμο(σε σημειο να κρινεται η αγορα της τηλεορασης απο αυτο). Πως ξαφνικα προεκυψε αυτο το ''παραπονο'' για το Input lag των τηλεορασεων ακομα δεν το εχω καταλαβει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικα στο cod που παιζω παρα παρα πολυ καιρο δ2ν μπορω να δω την διαφορα στο game mode.sto standar μου εχει λαγκ 100ms και στο game mode 27 ms.εκατσα προσεκτικα με το χερι στην σκανδαλη και στις 2 ρυθμισεις να δω αν υπαρχει καμια διαφορα αλλα δεν μπορω ναδω κατι.και στις 2 ρυθμισεις μου φενεται ακαριαια η ανταποκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δεν θυμαμαι εδω και τοσα χρονια να γινοταν ποτε λογος για το Input lag ακομα και στις προηγουμενες τηλεορασεις που ειχαμε παλαιοτερης γενιας και να ενδιεφερεται καθολου τον κοσμο(σε σημειο να κρινεται η αγορα της τηλεορασης απο αυτο). Πως ξαφνικα προεκυψε αυτο το ''παραπονο'' για το Input lag των τηλεορασεων ακομα δεν το εχω καταλαβει. Προσωπικα στο cod που παιζω παρα παρα πολυ καιρο δ2ν μπορω να δω την διαφορα στο game mode.sto standar μου εχει λαγκ 100ms και στο game mode 27 ms.εκατσα προσεκτικα με το χερι στην σκανδαλη και στις 2 ρυθμισεις να δω αν υπαρχει καμια διαφορα αλλα δεν μπορω ναδω κατι.και στις 2 ρυθμισεις μου φενεται ακαριαια η ανταποκριση. Φυσικά ανέφερα το lag input κυρίως για τα multiplayer παιχνίδια και σύμφωνα με πολλούς reviewers κτλ σε πολλές 4k όταν ενεργοποιηθεί το hdr τότε η διαφορά είναι αισθητή. Μακάρι να είχα τα λεφτά να αγοράσω 2-3 4k και να μιλήσω με βάση την δική μου εμπειρία αλλά δεν μπορώ για αυτό μεταφέρω ότι έχω διαβάσει από άρθρα που βοηθούν στην αγορά 4k τηλεόρασης. Καταρχήν, ναι αναφερόμασταν στο input lag και για τις 1080p τηλεοράσεις αλλά εκεί πάνω κάτω ήταν το ίδιο για όλες. Το εάν πολλοί δεν το έψαχναν είναι άλλο θέμα. Και τώρα πολλοί αγόρασαν 4k τηλεόραση χωρίς να το ψάξουν καθόλου ούτε τι πάνελ έχει ούτε εάν έχει hdr κτλ αλλά με βάση το πόσες ίντσες είναι και την τιμή..αυτό σημαίνει κάτι; Άλλοι λένε ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν διαφορά ανάμεσα σε 30fps και 60fps έτσι και άλλοι λένε ότι δεν μπορούν να δουν διαφορά ανάμεσα σε 10ms και 100ms (δεν το γράφω ειρωνικά τους πιστεύω). Προσωπικά μπορώ εύκολα να αντιληφθώ διαφορά και εάν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε δύο παρόμοιες τηλεοράσεις θα διάλεγα αυτή με το μικρότερο input lag για gaming. Ακόμα θυμάμαι πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση από CRT σε LCD monitor όσον αφορά το lag...τεράστια διαφορά. Από κει και πέρα zero f@cks given εάν κάποιος θέλει να πάρει monitor με 100ms input lag και hdr 8bit... Εγώ αναφέρω δύο λεπτομέρειες που θεωρώ σημαντικές και αναφέρονται σε πολλά άρθρα με αφορμή το pro και το 4k gaming και από κει και πέρα όποιος τα θεωρεί σημαντικά το ψάχνει ή όχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Φυσικά ανέφερα το lag input κυρίως για τα multiplayer παιχνίδια και σύμφωνα με πολλούς reviewers κτλ σε πολλές 4k όταν ενεργοποιηθεί το hdr τότε η διαφορά είναι αισθητή. Μακάρι να είχα τα λεφτά να αγοράσω 2-3 4k και να μιλήσω με βάση την δική μου εμπειρία αλλά δεν μπορώ για αυτό μεταφέρω ότι έχω διαβάσει από άρθρα που βοηθούν στην αγορά 4k τηλεόρασης. Καταρχήν, ναι αναφερόμασταν στο input lag και για τις 1080p τηλεοράσεις αλλά εκεί πάνω κάτω ήταν το ίδιο για όλες. Το εάν πολλοί δεν το έψαχναν είναι άλλο θέμα. Και τώρα πολλοί αγόρασαν 4k τηλεόραση χωρίς να το ψάξουν καθόλου ούτε τι πάνελ έχει ούτε εάν έχει hdr κτλ αλλά με βάση το πόσες ίντσες είναι και την τιμή..αυτό σημαίνει κάτι; Άλλοι λένε ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν διαφορά ανάμεσα σε 30fps και 60fps έτσι και άλλοι λένε ότι δεν μπορούν να δουν διαφορά ανάμεσα σε 10ms και 100ms (δεν το γράφω ειρωνικά τους πιστεύω). Προσωπικά μπορώ εύκολα να αντιληφθώ διαφορά και εάν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε δύο παρόμοιες τηλεοράσεις θα διάλεγα αυτή με το μικρότερο input lag για gaming. Ακόμα θυμάμαι πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση από CRT σε LCD monitor όσον αφορά το lag...τεράστια διαφορά. Από κει και πέρα zero f@cks given εάν κάποιος θέλει να πάρει monitor με 100ms input lag και hdr 8bit... Εγώ αναφέρω δύο λεπτομέρειες που θεωρώ σημαντικές και αναφέρονται σε πολλά άρθρα με αφορμή το pro και το 4k gaming και από κει και πέρα όποιος τα θεωρεί σημαντικά το ψάχνει ή όχι.. Ναι αλλα επειδη μιλαμε για multiplayer παιχνιδια ξεχασες και το αλλο σημαντικο παραγοντα που ειναι το Internet αυτο καθαυτο.Οχι μονο ειμαστε απο τις χειροτερες χωρες οσον αφορα το internet απο πλευρας ταχυτητας αλλα ουτε απο πλευρας ping εχουμε απο τα μικροτερα ή πιο αξιοπιστα. Επισης ειναι λογικο στο εξωτερικο να μιλαμε για πολλα παρομοια θεματα γιατι εκει ουτως ή αλλως υπαρχει και μεγαλυτερο ενδιαφερον για αυτα απο τον κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ναι αλλα επειδη μιλαμε για multiplayer παιχνιδια ξεχασες και το αλλο σημαντικο παραγοντα που ειναι το Internet αυτο καθαυτο.Οχι μονο ειμαστε απο τις χειροτερες χωρες οσον αφορα το internet απο πλευρας ταχυτητας αλλα ουτε απο πλευρας ping εχουμε απο τα μικροτερα ή πιο αξιοπιστα. Επισης ειναι λογικο στο εξωτερικο να μιλαμε για πολλα παρομοια θεματα γιατι εκει ουτως ή αλλως υπαρχει και μεγαλυτερο ενδιαφερον για αυτα απο τον κοσμο Δηλαδή εάν έχουμε χάλια ίντερνετ δεν χρειάζεται να κάνουμε μια προσεκτική αγορά τηλεόρασης και να το ψάξουμε; Αφού έχω χάλια ίντερνετ θα πάρω μια χάλια τηλεόραση αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα δω διαφορά...Τι λογική είναι αυτή; Άσχετο αλλά με vdsl OTE και fast path μια χαρά ping έχω μην το ματιάσω Αναφέρομαι καθαρά στο κομμάτι της τηλεόρασης και όχι γενικά πως θα βελτιώσει κάποιος την multiplayer εμπειρία του και αναφέρθηκα σε ένα από τα χαρακτηριστικά, πέρα από τα προφανή όπως panel κλτ, που ΕΓΩ θεωρώ σημαντικό και το οποίο τυγχάνει να αναφέρεται σε κάθε σοβαρό review τηλεόρασης. Προφανώς εσύ δεν το θεωρείς σημαντικό και να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω οπότε δεν έχει νόημα να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Όπως είπα εάν κάποιος ανάμεσα σε 2 tv θέλει να πάρει μία με 200ms lag ποσώς μ' ενδιαφέρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή εάν έχουμε χάλια ίντερνετ δεν χρειάζεται να κάνουμε μια προσεκτική αγορά τηλεόρασης και να το ψάξουμε; Αφού έχω χάλια ίντερνετ θα πάρω μια χάλια τηλεόραση αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα δω διαφορά...Τι λογική είναι αυτή; Αγαπητε αν εχεις χαλια Internet,τοτε προφανως δεν θα εχεις πολλες απαιτησεις οσον αφορα το ανταγωνιστικο κομματι στα παιχνιδια αυτα. Δεν θυμαμαι να ειπα πουθενα να αγορασεις μια κακη τηλεοραση. Αλλωστε η τηλεοραση δεν ειναι μονο για χρηση παιχνιδιων αλλα και για ταινιων,προγραμματων και παει λεγοντας.Γιαυτο εγραψα οτι ουτως ή αλλως ελαχιστους(στο θεμα αυτο κυριως αλλα και στην Ελλαδα)πραγματικα τους ενδιαφερει το Input lag.Αν τωρα υπαρχει χαμηλο Input lag δεν θα πει κανεις οχι(αφου συνδυαζεται και με καλο panel)αλλα οχι στο να δωσει καποιος μια περιουσια για αυτο. Επισης κραταω πολυ αυτο που αναφερει και στο video που ανεβασες στο 1:10-1:33. Αν θελεις κανε και γκαλοπ(οπως και στο video αυτο) ποσοι θα προτιμουσαν ενα 23αρι Monitor λογω input lag σε σχεση με μια 50+τηλεοραση να δουμε ποσους ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Αγαπητε αν εχεις χαλια Internet,τοτε προφανως δεν θα εχεις πολλες απαιτησεις οσον αφορα το ανταγωνιστικο κομματι στα παιχνιδια αυτα. Δεν θυμαμαι να ειπα πουθενα να αγορασεις μια κακη τηλεοραση. Αλλωστε η τηλεοραση δεν ειναι μονο για χρηση παιχνιδιων αλλα και για ταινιων,προγραμματων και παει λεγοντας.Γιαυτο εγραψα οτι ουτως ή αλλως ελαχιστους(στο θεμα αυτο κυριως αλλα και στην Ελλαδα)πραγματικα τους ενδιαφερει το Input lag.Αν τωρα υπαρχει χαμηλο Input lag δεν θα πει κανεις οχι(αφου συνδυαζεται και με καλο panel)αλλα οχι στο να δωσει καποιος μια περιουσια για αυτο. Μία περιούσια για χαμηλό input lag; Ποιος σου είπε ότι χρειάζεσαι μία περιουσία το διάβασες κάπου ή το υπέθεσες; Έχεις γράψει 3-4 μηνύματα που λες συνέχεια το ίδιο..ότι τους περισσότερους δεν τους ενδιαφέρει το input lag...To κατάλαβα τι πρέπει να κάνω; Να πω μην το κοιτάτε καν το input lag σαν χαρακτηριστικό και οι βλάκες στα reviews δεν έπρεπε να κάνουν μετρήσεις και να το αναφέρουν αφού δεν ενδιαφέρει την πλειοψηφία; Όπως είπα και ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει εάν νοιάζει τους περισσότερους μόνο η ίντσα και η τιμή. Είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και ίσως κάποιους τους ενδιαφέρει να μάθουν το κάτι παραπάνω όπως είναι η διαφορά HDR 10bit και 8bit και το input lag. Ένα παιδί ρώτησε για το τι τηλεόραση να πάρει σε συνδυασμό με το Pro και με βάση αυτό είπα τη ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ για όποιον ψάχνεται για 4k και gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Από κει και πέρα zero f@cks given εάν κάποιος θέλει να πάρει monitor με 100ms input lag και hdr 8bit... φαντάσου κάποιος που παιζει σε 1ms monitor να παρει 100ms tv, θα καραφλιάσει για να λεμε την αλήθεια οσο μικροτερο input lag τοσο το καλύτερo σε ολα τα games, και ιδιαίτερα σε shooters και ανταγωνιστικά online fps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μία περιούσια για χαμηλό input lag; Ποιος σου είπε ότι χρειάζεσαι μία περιουσία το διάβασες κάπου ή το υπέθεσες; Έχεις γράψει 3-4 μηνύματα που λες συνέχεια το ίδιο..ότι τους περισσότερους δεν τους ενδιαφέρει το input lag...To κατάλαβα τι πρέπει να κάνω; Να πω μην το κοιτάτε καν το input lag σαν χαρακτηριστικό και οι βλάκες στα reviews δεν έπρεπε να κάνουν μετρήσεις και να το αναφέρουν αφού δεν ενδιαφέρει την πλειοψηφία; Όπως είπα και ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει εάν νοιάζει τους περισσότερους μόνο η ίντσα και η τιμή. Είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και ίσως κάποιους τους ενδιαφέρει να μάθουν το κάτι παραπάνω όπως είναι η διαφορά HDR 10bit και 8bit και το input lag. Ένα παιδί ρώτησε για το τι τηλεόραση να πάρει σε συνδυασμό με το Pro και με βάση αυτό είπα τη ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ για όποιον ψάχνεται για 4k και gaming. Υπαρχει ειδικο αντιστοιχο θεμα για τις οθονες αγαπητε.Οποιος ενδιαφερεται συγκεκριμενα για αυτες ρωταει εκει. Εδω ειναι θεμα αποκλειστικα για το playstation. Επισης δεν ειπα πουθενα να μην δινουν καθολου βαση στο Input lag. Ειπαμε οτι μην δινεται παραπανω εκταση απο οσο πρεπει. Οσο για τα 3-4post που λεω συνεχεια το ιδιο,ασχολιαστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις