Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

60p σημαινει οτι μπορει να τρεξει αναλυση 4κ και 60 frames.αυτο σημαινει οτι η θυρα του ειναι hdmi 2.0 η 2.0a αν υποστηριζει και hdr. Η hdmi 1.4 h καλωδιο 1.4 υποστηριζει αναλυση 1080p 60p (frames) και 4κ 30p (30 frames) οποτε αν καποιος συνδεσει το ps4 pro σε uhd τηλεοραση και του δειξει 3840 χ 2160. 30p κατι δεν εχει κανει σωστα.βλεπεις και διαφορα στην εικονα βεβαια

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά πάω για 4κ tv και pro..βρήκα μία lg σε λογική τιμή!!lg 49 603v!την έχει κανένας να μου πει εντυπώσεις?

πολλοι εδω μεσα εχουν πει οτι τα panel της lg δεν ειναι πραγματικα 4k και αν το ψαξεις στο νετ οντως αναφερεται, για να πας σε πραγματικο 4k LG panel θες απο 700ε και πανω...δες και το παρακατω video σου εξηγει την απατεωνια που κανουν αλλες εταιριες στις οινομικες λυσεις..βασικα η αριστερη tv παιζει να ειναι κιολας LG...

• Like 1

Παιδιά έχει μια LG uhd tv 49 ο κοτσοβολος τιμή 499 πήγα με ένα φίλο σήμερα να την δούμε, εντάξει δεν υπάρχει ούτε να μου την χαριζαν δεν την έπαιρνα,η πλάκα είναι ότι δίπλα είχε μια LG όχι 4k αλλά fhd αλλά ακριβή,ε στην αρχή νόμιζα ότι αυτή ήταν η 4k είχε μια εικόνα φοβερή, όταν η υπάλληλος μου έδειξε την διπλανή την 4κ της είπα δεν μπορεί η εικόνα είναι σκατα, προτιμώ ένα καλό panel fhd πάρα αυτά τα σκουπίδια που πουλάνε και τα βαφτιζουν 4k..

• Like 2

Οποιος θελει οικονομικη 4κ για μενα ειναι μονοδρομος οι samsung ku μοντελο που ξεκινανε απο 600 ευρο οι 50αρες και hdr.ολες οι μαρκες τα ακριβα μοντελα ειναι καλες.στα φθηνα μεχρι μετρια μοντελα μετα απο δικη μου ερευνα υπερεχουν οι samsung με τα ku μοντελα και στις mid τηλεορασεις με την ks7000 που ξεκιναει απο 1300

• Like 2

Παιδιά πάω για 4κ tv και pro..βρήκα μία lg σε λογική τιμή!!lg 49 603v!την έχει κανένας να μου πει εντυπώσεις?

Καλυτερα πηγαινε σε  samsung.Εγω θα σου προτεινα π.χ αυτην https://www.skroutz.gr/s/8995989/Samsung-UE50KU6000.html?from=account_favorites

• Like 1

• Moderators

Η Sony κρατάει τεχνιέντως υψηλή την τιμή του C-Chassis ή είναι ιδέα μου;

Ξέρω 'γω, πώς δικαιολογείται αυτό το bundle να κοστίζει φθηνότερα από το C-Chassis;

Καλυτερα πηγαινε σε  samsung.Εγω θα σου προτεινα π.χ αυτην https://www.skroutz.gr/s/8995989/Samsung-UE50KU6000.html?from=account_favorites

Μήπως ξέρεις πόσο input lag έχει με ενεργοποιημένο hdr;

Edit:

Επίσης από ότι είδα είναι 8bit HDR και όχι 10bit άρα πάμε παρακάτω... 

Όταν ψάχνουμε οθόνη για gaming και 4k πέρα από την ποιότητα panel κτλ δύο πράγματα πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουμε: το input lag σε 4k@60hz@hdr το οποίο πρέπει να είναι γύρω στα 20ms και πιο κάτω και δεύτερον το hdr να είναι 10bit και όχι 8bit εάν θέλουμε πραγματικό HDR.

"However, the difference between 8 bits and 10 bits is enormous, with 8-bit color allowing for a total of only 16.8 million color mixes and only 257 possibly values for any one of the primary digital display colors –Red Green and Blue (RGB). While this sounds enormous, 10-bit color allows for just over 1 billion different colors and 1024 different values for any of the RGB colors. In other words, a 4K TV with 10-bit color offers a much more refined, smoother gradation between color variations, and the effect in 4K TV display can be spectacular to behold, especially as far as realism and vibrancy are concerned."

Link.png Site: http://4k.com/the-ultimate-guide-to-the-new-4k-tvs-of-2016-from-samsung-to-lg-sony-and-vizio-14496-2/#  

Μην περιμένετε να πάρετε καλή 4k με 600 και 800 ευρώ όταν μία καλή FHD κάνει τόσο. Γνώμη μου κρατήστε τα λεφτά σας και περιμένετε να πέσουν οι τιμές ή δώστε 1200-1500 ευρώ να πάρετε κάτι που θα μείνει.

• Like 1

Για να παρεις 10bit τηλεοραση πρεπει να πουλησεις ενα νεφρο και αν σου φτασουν.τηλεοραση κατω απο 20ms απλα δεν υπαρχει στο εμποριο.η ku που ποσταρε το παιδι πιο πανω εχει 20ms σε 4κ+hdr+60hz kai 36 ms σε 4κ+hdr + 4:4:4

Σαυτα τα λεφτα (600) ευρο η 4κ αναλυση λειτουργει μια χαρα.το hdr ειναι αυτο που δεν θα κανει την τοσο καλη διαφορα.σαν να λεμε ψευτο hdr η hdr ready οπως ηταν τοτε η hd ready και επαιζαν μεχρι 720p

Στο αλλο που λες συμφωνω.να κρατησει καποιος τα λεφτα του και να παρει αργοτερα μια σωστη hdr .

Για να παρεις 10bit τηλεοραση πρεπει να πουλησεις ενα νεφρο και αν σου φτασουν.τηλεοραση κατω απο 20ms απλα δεν υπαρχει στο εμποριο.η ku που ποσταρε το παιδι πιο πανω εχει 20ms σε 4κ+hdr+60hz kai 36 ms σε 4κ+hdr + 4:4:4

Σαυτα τα λεφτα (600) ευρο η 4κ αναλυση λειτουργει μια χαρα.το hdr ειναι αυτο που δεν θα κανει την τοσο καλη διαφορα.σαν να λεμε ψευτο hdr η hdr ready οπως ηταν τοτε η hd ready και επαιζαν μεχρι 720p

Στο αλλο που λες συμφωνω.να κρατησει καποιος τα λεφτα του και να παρει αργοτερα μια σωστη hdr .

Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσεις οδηγό για 4k τηλεόραση και να μην αναφέρει ότι πρέπει να έχει HDR10. "In other words, a 4K TV with 10-bit color offers a much more refined, smoother gradation between color variations, and the effect in 4K TV display can be spectacular to behold, especially as far as realism and vibrancy are concerned." Όσο για την τιμή...δεν χρειάζεται να πουλήσεις κανένα νεφρό :-D . Ένα παράδειγμα: Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/8680885/Samsung-UE49KS7000.html . Έχει HDR 10-bit και 22ms lag input με ενεργοποιημένο HDR Link.png Site: http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue49ks7000-201610234374.htm . Το input lag είπα 20ms και κάτω. αλλά και 30ms να είναι δεν υπάρχει πρόβλημα εάν δεν είσαι competitive gamer κτλ. To ανέφερα γιατί κυκλοφορούν κάτι 4k tvs με input lag γύρω στα 100ms με ενεργοποιημένο το HDR...εκεί υπάρχει πρόβλημα.

Εγώ είπα τη γνώμη μου και από εκεί και πέρα αγοράζει ότι θέλει ο καθένας. Εάν κάποιος θέλει να δώσει 600 ευρώ για να πάρει μία 4k με ψευτό HDR δεν μου πέφτει λόγος απλά αναφέρω τι παίζει για να μπορεί να ψάξει και μόνος του κάποιος εάν ένα μοντέλο που θα του προτείνουν αξίζει ή όχι..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...