Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε παρακαλω να μην ανεβαζεις φωτογραφιες. Δεν ειναι facebook εδω να παιρνεις likes. 

Αντε μην καλεσω Fulgore Police.

Ωραιο το ασχετο σου σχολιο,παμε παρακατω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασχετο αλλα διαβασε κανενας τον χαμο που εγινε με ενα PS4 Pro που - και καλα - ελυωσε απο την ζεστη;

Πιθανον να ειναι fake αλλα ακομα και να μην ειναι μιλαμε για 1 PS4 Pro στα τοσα που πουληθηκαν. Σφαλμα υλικου κοινως.

Το λυπηρο ειναι η μανια καποιων να προδικασουν το τελος της Sony και να κανουν πάρτι. Τελικα το να ψοφήσει η κατσικα του γειτονα ειναι universal.. :(

Λεπτομερειες εδω:

μαγκες εκατσα και διαβασα τα εξης....4K = 4096 X 2160, UHD = 3840 X 2160...τελικα το ps4 pro παιζει 4K ή UHD, επισης ειδα οτι σχεδον ολες οι τηλεορασεις στην αγορα ειναι UHD και οχι 4K...λεω κατι λαθος?

φιλε μου  ειδες αν οντωσ ηταν 4κ ρυθμισεις ?? μηπωσ το ειχε 1080 ....ουτε μαι στο  εκατομμυριο δεν θαπρχει αυτο ποπυ λες 

ειναι θεμα ιντερνετ καθαρα  ...αν δεν εχεις vdsl 50 μην το ψανχνεις με καλωδιο παντα .και οχι wifi θα εχεις σπασιματα εκτος αν το ρουτερ ειναι διπα στην τηλεοραση 

Το resolution το είχαν στο automatic ενώ η τελευταία επιλογή RGB ήταν απενεργοποιημένη... Τι εννοείς δεν υπάρχει αυτό που λέω; Το uncharted 4 το έχω τερματίσει στην ταπεινή μου 1080p και δεν συγκρινόταν με αυτό το πράγμα που είδα σήμερα..και το γεγονός ότι φαινόταν θολούρα και artifacts γύρω από τους χαρακτήρες κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με ενεργό true motion ή όπως λέγεται στις samsung. Anyway καλύτερα που δεν είδα από κοντά το hdr δεν είμαι για έξοδα  :-D

5 ωρες tomb raider ουτε ενα κολλημα απιστευτα γραφικα και συνεχιζωωωωω αρε  sony θα πεσουνε πολλες ωρες gaming απιστετυτη κονσολα ΤΕΛΟΣ!!!

σε 4κ φιλε μου η σε 1080 tv το επαιξες για το pro μιλαμε 

μαγκες εκατσα και διαβασα τα εξης....4K = 4096 X 2160, UHD = 3840 X 2160...τελικα το ps4 pro παιζει 4K ή UHD, επισης ειδα οτι σχεδον ολες οι τηλεορασεις στην αγορα ειναι UHD και οχι 4K...λεω κατι λαθος?

Το πρώτο χρησιμοποιείται από τα κινηματογραφικά στούντιο. Το δεύτερο στις τηλεοράσεις και οποιοδήποτε περιεχόμενο δημιουργείται για αυτές (σειρές, εκπομπές κτλ). Πρόκειται για διαφορετικά aspect ratio.

Το ίδιο συμβαίνει και με το 1080p.

Κατέβασα το BTF 1 με την φοβερή μου ταχύτητα σε 17 ώρες,περίπου 50Gb. :P Αρκετά καλύτερο απο το BTF 4,σε βάζει σε κλίμα πολέμου.Επίσης τα γραφικά και ίσως τα Frames είναι καλύτερα.Μόνο το Campaign πρόλαβα λίγο να παίξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ωρες tomb raider ουτε ενα κολλημα απιστευτα γραφικα και συνεχιζωωωωω αρε  sony θα πεσουνε πολλες ωρες gaming απιστετυτη κονσολα ΤΕΛΟΣ!!!

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1317156

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1317123

Ειλικρινής ερώτηση - αυτά τα post λένε βλακείες? Γιατί ενδιαφέρομαι να πάρω Pro και αυτά που διαβάζω δεν είναι ενθαρρυντικά - μήπως με το slim που είναι και πιο φθηνό που δεν έχω 4k tv θα είμαι καλύτερα? (δηλαδή αν είναι να πάρω ps4p με χειρότερα frames σε 1080p ε να άστα να πάει - η sony δεν έλεγε τα ίδια frames ή και καλύτερα σε single player?)

Διάβασα και στο eurogamer ότι το FF δεν τα πάει και αυτό καλά - frame pacing κλπ τι παίζει γενικώς - εσείς που το έχετε αγοράσει? (το pro)

Με σκληρούς δίσκους? Αλλάξατε - έβαλε κανένας κανένα ssd? Διαφορές? Είναι το ίδιο με το usb to sata bridge που έχει το original ps4? Ή τσάμπα τα λεφτά για  ssd?

Επεξ/σία από TechPriest

Ασχετο αλλα διαβασε κανενας τον χαμο που εγινε με ενα PS4 Pro που - και καλα - ελυωσε απο την ζεστη;

Πιθανον να ειναι fake αλλα ακομα και να μην ειναι μιλαμε για 1 PS4 Pro στα τοσα που πουληθηκαν. Σφαλμα υλικου κοινως.

Το λυπηρο ειναι η μανια καποιων να προδικασουν το τελος της Sony και να κανουν πάρτι. Τελικα το να ψοφήσει η κατσικα του γειτονα ειναι universal.. :(

Λεπτομερειες εδω:

Την κατασκευασανε μερικα φαν μποι !!!!αλλα ευτυχως γινανε ρομπα γρηγορα και εξαφανιστηκανε μια και καλη.

σε 4κ φιλε μου η σε 1080 tv το επαιξες για το pro μιλαμε 

Το resolution το είχαν στο automatic ενώ η τελευταία επιλογή RGB ήταν απενεργοποιημένη... Τι εννοείς δεν υπάρχει αυτό που λέω; Το uncharted 4 το έχω τερματίσει στην ταπεινή μου 1080p και δεν συγκρινόταν με αυτό το πράγμα που είδα σήμερα..και το γεγονός ότι φαινόταν θολούρα και artifacts γύρω από τους χαρακτήρες κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με ενεργό true motion ή όπως λέγεται στις samsung. Anyway καλύτερα που δεν είδα από κοντά το hdr δεν είμαι για έξοδα  :-D

hdmi 2.0 ?   ειχε ?  θα ειχαν καποιοα ρυθμιση λαθος .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...