redfox1944 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το nioh και το hell blade ποτέ ειναι η κυκλοφορία τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Mπορει το ps4 Pro να μην εχει ακομα bundle ,εγω ομως εκανα το δικο μου . Ειμαι στο εξωτερικο και γυρναω αυριο και εχω να με περιμενουν με το που μπω στο σπιτι μου αυτα : Ωραιος, αλλα κριμα ειναι να το κανουμε το forum κατηγορια facebook ανεβαζοντας φωτογραφιες μονο για τα likes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ωραιος, αλλα κριμα ειναι να το κανουμε το forum f κατηγορια acebook ανεβαζοντας φωτογραφιες μονο για τα likes. Nομιζω πως το μονο κριμα ειναι το σχολιο σου . Για το ps4 ειναι το τοπικ ,η συζητηση περιστρεφεται γυρω απο το pro οπως ειναι λογικο και με ποιον τροπο αυτο θα αποδωσει καλυτερα . Εγω σε αντιθεση με μερικους που ισχυριζονται "εχω το ταδε η΄το δεινα " εδειξα στην πραξη πως θα αξιοποιησω τις δυνατοτητες του pro και φυσικα θα επανελθω με σχολια σχετικα με τις επιδοσεις του συγκεκριμενου συνδυασμου . Ομως επειδη παρατηρω απο την πλευρα σου εμπαθεια εστω και με κοσμιο τροπο και εδω και σε αλλα τοπικ ειναι η τελευταια φορα που μπαινω στην διαδικασια να σου εξηγω τα αυτονοητα γιατι κατανταει βαρετο . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 φυσικα θα επανελθω με σχολια σχετικα με τις επιδοσεις του συγκεκριμενου συνδυασμου . Καποιοι εχουμε μαθει πραγματα που δεν μας αρεσουν να τα γραφουμε/λεμε.Τ Αλλωστε δεν το πηγα σε προσωπικο το κομματι,παρατηρηση εκανα μιας και η φωτογραφια πιο πολυ αυτη την εικονα εδινε. Τα περι αυτονοητων δεν εχουν καποια σχεση με αυτο που εγραψα πιο πανω αρα παμε παρακατω. Το παραπανω βεβαια που αναφερεις ειναι ευπροσδεκτο και φυσικα το ζουμι που να ενδιαφερει τον κοσμο που συμμετεχει/διαβαζει το εν λογω θεμα. 2 exclusive τα οποια και ειναι σχετικα θαμμενα αλλα μου φαινονται ενδιαφεροντα Δεν ειναι θαμμενα,απλα αργουν να κυκλοφορησουν και δεν γνωριζουμε και πολλα πραγματα κυριως για το δευτερο. Επισης το Hellblade δεν ειναι playstation exclusive αλλα console exclusive οπως και το Street Fighter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 2 exclusive τα οποια και ειναι σχετικα θαμμενα αλλα μου φαινονται ενδιαφεροντα ειναι τα: Nioh HellBlade Ειδικα για το δευτερο εχω μια αδυναμια στην Ninja Theory λογο Heavenly Sword και Enslaved που τα θεωρω παιχνιδαρες.. το Hellblade δεν αποτελει αποκλειστικοτητα του ps4 θα το κυκλοφορησουν ταυτοχρονα και σε pc http://www.hellblade.com/?p=17852 υγ: ώπα δεν προσεξα πανω το σχετικο σχολιο του fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 το Hellblade δεν αποτελει αποκλειστικοτητα του ps4 θα το κυκλοφορησουν ταυτοχρονα και σε pc http://www.hellblade.com/?p=17852 υγ: ώπα δεν προσεξα πανω το σχετικο σχολιο του fulgore Και παλι και αυτο εφαγε delay μαλλον λογω ps4 pro. Και το Horizon και το Gran Tourismo θα εβγαιναν φετος αλλα λογω ps4 pro εφαγαν και αυτα delay και δεν ξερω και εγω ποσα αλλα παιχνιδια για αυτο το λογο πηγαν για 2017. Ακομα και το Final Fantasy XV που αναφερθηκε πιο πισω εφαγε και αυτο(ευτυχως)μικροτερο delay λογω ps4 pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πήγα πλαίσιο να πάρω κάτι πραγματάκια και είδα και είχαν το pro σε μία 4k samsung που δεν θυμάμαι μοντέλο με το uncharted 4. Πλησιάζω να το δω και αυτό και αυτό που αντίκρισα ήταν τραγικό..πιχελιασμένα πρόσωπα και artifacts γύρω από τους χαρακτήρες και motion blur στον θεό. Τελικά από ότι κατάλαβα όχι μόνο δεν είχαν βάλει game mode στην τηλεόραση για να απενεργοποιηθούν true motion κτλ αλλά δεν είχαν κατεβάσει ούτε το patch του uncharted για το pro... Τραγικό ρε γμτ..εάν ήταν κανένας υπάλληλος εκεί θα του έλεγα να κατεβάζα το patch και να έφτιαχνα πρόχειρα την tv γιατί ήθελα πολύ να το δω σε 4k. Από την άλλη ίσως μου βγήκε σε καλό γιατί μετά δεν νομίζω να άντεχα μέχρι τις γιορτές χωρίς κονσόλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εχουν βγει παιχνιδαρες οπως witcher 3 goty,titanfall 2,BF1,dishonored 2,rise of the tomb raider και αλλα γνωστα παιχνιδια οπως World of final Fantasy,call of duty αλλα και του προηγουμενου εξαμηνου Ratchet and clank,U4,Doom,Dirt Rallie Αλλωστε ακομα και στην παρουσα φαση της κονσολας,υπαρχουν μπολικα παιχνιδια για να παιξει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 δείτε δυο παραδείγματα με τα στατιστικά απο τα βιντεο 4K οταν παιζει μεσα απο την εφαρμογη του Youtube και πειτε μου... λετε αναλογα με την ταχυτητα συνδεσης να προσαρμόζει αναλογα την ποιοτητα? αρα αν ειναι ετσι με 20mb γραμμη 4K δεν προκειται να δω ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batigoal9 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 δείτε δυο παραδείγματα με τα στατιστικά απο τα βιντεο 4K οταν παιζει μεσα απο την εφαρμογη του Youtube και πειτε μου... λετε αναλογα με την ταχυτητα συνδεσης να προσαρμόζει αναλογα την ποιοτητα? αρα αν ειναι ετσι με 20mb γραμμη 4K δεν προκειται να δω ποτε Σε παρακαλω να μην ανεβαζεις φωτογραφιες. Δεν ειναι facebook εδω να παιρνεις likes. Αντε μην καλεσω Fulgore Police. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 ακομα κι εγω ο ιδρυτης του #mizilevis ενιωσα παραξεναδοξα σε φωτη13 και τα αμυθητα πλουτη του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το Ratchet & Clank είναι πολύ καλό, μην σας ξεγελάνε τα ''παιδικά'' γραφικά, είναι καλός τίτλος και δυσκολούτσικος σε αρκετά σημεία. Παιδικα ξεπαιδικα τα γραφικα του εμενα παντως μου φυγανε τα σαγονια(μιλαμε για παιχνιδι επιπεδου pixar) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Mπορει το ps4 Pro να μην εχει ακομα bundle ,εγω ομως εκανα το δικο μου . Ειμαι στο εξωτερικο και γυρναω αυριο και εχω να με περιμενουν με το που μπω στο σπιτι μου αυτα : E9727E7B-1F33-4958-887B-9151371DD773.JPG κουφάλα. είναι που το σκεφτόσουνα να πάρεις το skyrim. Με γειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά ξέρει κανείς τι θα παίξει στα public την ερχόμενη Παρασκευή (φέρνουν την Black friday στην Ελλάδα) κάνουν σε όλα τα προϊόντα εκπτώσεις? , στα games πχ, αυτό θα γίνει και στην σελίδα τους ή θα πρέπει να πας εκεί και ότι γουστάρουν αυτοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πήγα πλαίσιο να πάρω κάτι πραγματάκια και είδα και είχαν το pro σε μία 4k samsung που δεν θυμάμαι μοντέλο με το uncharted 4. Πλησιάζω να το δω και αυτό και αυτό που αντίκρισα ήταν τραγικό..πιχελιασμένα πρόσωπα και artifacts γύρω από τους χαρακτήρες και motion blur στον θεό. Τελικά από ότι κατάλαβα όχι μόνο δεν είχαν βάλει game mode στην τηλεόραση για να απενεργοποιηθούν true motion κτλ αλλά δεν είχαν κατεβάσει ούτε το patch του uncharted για το pro... Τραγικό ρε γμτ..εάν ήταν κανένας υπάλληλος εκεί θα του έλεγα να κατεβάζα το patch και να έφτιαχνα πρόχειρα την tv γιατί ήθελα πολύ να το δω σε 4k. Από την άλλη ίσως μου βγήκε σε καλό γιατί μετά δεν νομίζω να άντεχα μέχρι τις γιορτές χωρίς κονσόλα . φιλε μου ειδες αν οντωσ ηταν 4κ ρυθμισεις ?? μηπωσ το ειχε 1080 ....ουτε μαι στο εκατομμυριο δεν θαπρχει αυτο ποπυ λες δείτε δυο παραδείγματα με τα στατιστικά απο τα βιντεο 4K οταν παιζει μεσα απο την εφαρμογη του Youtube και πειτε μου... λετε αναλογα με την ταχυτητα συνδεσης να προσαρμόζει αναλογα την ποιοτητα? αρα αν ειναι ετσι με 20mb γραμμη 4K δεν προκειται να δω ποτε ειναι θεμα ιντερνετ καθαρα ...αν δεν εχεις vdsl 50 μην το ψανχνεις με καλωδιο παντα .και οχι wifi θα εχεις σπασιματα εκτος αν το ρουτερ ειναι διπα στην τηλεοραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις