Skr1ll3x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Eγώ μαζί με το Witcher 3 πήρα και το Rayman Legends για την κοπελια που τις αρεσουν τα καρτουνιστικα platform.. Καταλάθος ανακαλύψαμε οτι παιζει και με 2 παιχτες.. Ντάξει ακόμα πονάει το στομάχι μου από τα γέλια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 @vste Αν έχεις ασχοληθεί και με παλιότερα μέρη της σειράς, θα το αγαπήσεις. Αν όχι, θα σε κάνει φαν της σειράς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το Ratchet & Clank είναι πολύ καλό, μην σας ξεγελάνε τα ''παιδικά'' γραφικά, είναι καλός τίτλος και δυσκολούτσικος σε αρκετά σημεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 (έφυγαν κάποια μηνύματα) Παρακαλώ, όχι συζήτηση PS4 vs PC εδώ, και να λείπουν οι απαξιωτικές αναφορές σε άλλα μέλη ως "PCάκηδες", "κονσολάκηδες" και δεν συμμαζεύεται. Τα παραπάνω ποτέ δεν οδήγησαν σε ψύχραιμη ή χρήσιμη συζήτηση, και πάντα καταλήγετε να ανταλλάσσετε μπηχτές και να τσακώνεστε. Αυτός είναι και ο λόγος που κόβονται όλες οι συζητήσεις που αφορούν σε Console Wars ή Console vs PC. Παρακαλώ όλους προς συμμόρφωση με το παραπάνω. Θυμίζω επίσης ότι οποιοδήποτε σχόλιο ή απορία έχετε για τον συντονισμό, το εκφράζετε αποκλειστικά μέσω pm. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 2 exclusive τα οποια και ειναι σχετικα θαμμενα αλλα μου φαινονται ενδιαφεροντα ειναι τα: Nioh HellBlade Ειδικα για το δευτερο εχω μια αδυναμια στην Ninja Theory λογο Heavenly Sword και Enslaved που τα θεωρω παιχνιδαρες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το έχουν καθυστερήσει πολύ το Hellblade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 και το 1o απο ninja theory δεν ερχεται??? ηα κανω λαθος? γενικα και γω το στουντιο αυτο καθως και την Platinum Games (Ασχετα που λιγο τελευταια τον ψιλο επαιξε) τις εχω μια ιδιαιτερη αγαπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 και το 1o απο ninja theory δεν ερχεται??? Team Ninja... Και ειναι ψιλο αντιγραφη του Dark Souls. Που αν κρινω απο το Ninja Gaiden ξερουν απο τσιμπουκια παιχνιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για το Ni-Oh είχανε βγάλει alpha και beta builds πριν κάποιον καιρό μέσω Store. Αν είσαι fan των Ninja Gaiden και Dark Souls τσέκαρέ το, αλλιώς μείνε μακρυά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ο Praetorian παιζει να εκανε το πιο ουσιωδες post στις τελευταιες 50 σελιδες..Επιστροφη στο topic επιτελους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι θαμμένα, απλά δεν έχουμε κάποιο νεότερο απο τις εταιρίες τους, το Niaoh νομίζω είχε και demo πριν κανένα 3μηνο αν δεν κάνω λάθος. Όπως και το Deep Down που έχει και split screen και co op μέχρι 4 παίχτες νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 αυτό το Deep Down θα βγει ποτέ ή μόνο trailers θα βλέπουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Team Ninja... Και ειναι ψιλο αντιγραφη του Dark Souls. Που αν κρινω απο το Ninja Gaiden ξερουν απο τσιμπουκια παιχνιδια... Ανα γεια σου, κατι με Ninja θυμομανε....Ναι αυτοι οντως ξερουν απο φουτσα παιχνιδια. Ειχα παιξει το alpha demo...μανα μου σε 5' το κλεισα . Options-Close Application-X και Options-Delete-Application Deleted-X ... Τοσο απλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Έλα ντε.... η τρελό content θα έχει, η αθα ακυρωθεί. Τελευταία ενημέρωση ήταν πριν 2 χρόνια!!! Αυτό που αξίζει (απο ότι φαίνεται) είναι το Kingdom Come Deliverance 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Mπορει το ps4 Pro να μην εχει ακομα bundle ,εγω ομως εκανα το δικο μου . Ειμαι στο εξωτερικο και γυρναω αυριο και εχω να με περιμενουν με το που μπω στο σπιτι μου αυτα : 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις