Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eγώ μαζί με το Witcher 3 πήρα και το Rayman Legends για την κοπελια που τις αρεσουν τα καρτουνιστικα platform.. Καταλάθος ανακαλύψαμε οτι παιζει και με 2 παιχτες.. Ντάξει ακόμα πονάει το στομάχι μου από τα γέλια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Ratchet & Clank είναι πολύ καλό, μην σας ξεγελάνε τα ''παιδικά'' γραφικά, είναι καλός τίτλος και δυσκολούτσικος σε αρκετά σημεία.

• Moderators

(έφυγαν κάποια μηνύματα)

Παρακαλώ, όχι συζήτηση PS4 vs PC εδώ, και να λείπουν οι απαξιωτικές αναφορές σε άλλα μέλη ως "PCάκηδες", "κονσολάκηδες" και δεν συμμαζεύεται.

Τα παραπάνω ποτέ δεν οδήγησαν σε ψύχραιμη ή χρήσιμη συζήτηση, και πάντα καταλήγετε να ανταλλάσσετε μπηχτές και να τσακώνεστε. 

Αυτός είναι και ο λόγος που κόβονται όλες οι συζητήσεις που αφορούν σε Console Wars ή Console vs PC. 

Παρακαλώ όλους προς συμμόρφωση με το παραπάνω. 

Θυμίζω επίσης ότι οποιοδήποτε σχόλιο ή απορία έχετε για τον συντονισμό, το εκφράζετε αποκλειστικά μέσω pm.

• Like 7

2 exclusive τα οποια και ειναι σχετικα θαμμενα αλλα μου φαινονται ενδιαφεροντα ειναι τα:

Nioh

HellBlade

Ειδικα για το δευτερο εχω μια αδυναμια στην Ninja Theory λογο Heavenly Sword και Enslaved που τα θεωρω παιχνιδαρες..

• Like 1

και το 1o απο ninja theory δεν ερχεται??? ηα κανω λαθος? γενικα και γω το στουντιο αυτο καθως και την Platinum Games (Ασχετα που λιγο τελευταια τον ψιλο επαιξε) τις εχω μια ιδιαιτερη αγαπη

Για το Ni-Oh είχανε βγάλει alpha και beta builds πριν κάποιον καιρό μέσω Store.

Αν είσαι fan των Ninja Gaiden και Dark Souls τσέκαρέ το, αλλιώς μείνε μακρυά..

Δεν είναι θαμμένα, απλά δεν έχουμε κάποιο νεότερο απο τις εταιρίες τους, το Niaoh νομίζω είχε και demo πριν κανένα 3μηνο αν δεν κάνω λάθος. 

Όπως και το Deep Down που έχει και split screen και co op μέχρι 4 παίχτες νομίζω...

Team Ninja... Και ειναι ψιλο αντιγραφη του Dark Souls. Που αν κρινω απο το Ninja Gaiden ξερουν απο τσιμπουκια παιχνιδια...

Ανα γεια σου, κατι με Ninja θυμομανε....Ναι αυτοι οντως ξερουν απο φουτσα παιχνιδια. Ειχα παιξει το alpha demo...μανα μου σε 5' το κλεισα .

Options-Close Application-X και Options-Delete-Application Deleted-X ...

Τοσο απλα....

Έλα ντε.... η τρελό content θα έχει, η αθα ακυρωθεί.

Τελευταία ενημέρωση ήταν πριν 2 χρόνια!!!

Αυτό που αξίζει (απο ότι φαίνεται) είναι το Kingdom Come Deliverance

• Like 2

Mπορει το ps4 Pro  να μην εχει ακομα bundle  ,εγω ομως εκανα το δικο μου .

Ειμαι στο εξωτερικο και γυρναω αυριο  και εχω να με περιμενουν  με το που  μπω στο σπιτι  μου αυτα :

post-237837-0-35352800-1479478443_thumb.jpg

• Like 17

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...