gRim Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ειναι δυνατον να μην υπαρχει διαφορα? 900p vs 1800p +upscale 4K η οτι αλλο κανει.....τοτε τι να πουνε αυτοι που φευγανε απο το 1080p vs 1440p Διαφορά υπάρχει φυσικά απλά δεν μπορεί να την δεις από video στο youtube πόσο μάλλον off-screen. Δεν είναι διαφορά τύπου ps3-ps4 για να φανεί και σίγουρα δεν φτάνει σε επιδόσεις ένα pc 1800 ευρώ χαχαχα Site: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Με αυτό το φορτίζω, δεν έχει κάνει κιχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 να το πουμε λιανα να τελειωνουμε εδω αυτον τον εμετο που λεγεται Ps4 vs ps4 pro.... Το Ps4 pro μας αρεσει η οχι εχει την δυναμη και τις τα features που θα πρεπε να χει απο την αρχη το ps4 γενικα. Πες το 4.2tf , πες το usb 3.0 & sata III , πες το 5Ghz Wifi ....τι καθεστε και αναλυετε τοσες σελιδες τα αυτονοητα ρε παιδια?Ποια διαφορα? δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στα 2 αφου δεν υυπαρχει καλα καλα τεραστια διαφορα στους η/υ που τα πραγματα ειναι πιο ευκολα... Τεσπα. Στο θεμα μας , ποιοι απο δω μεσα εχουν κατα νου εφοσον τους παιρνει day 1 το FFXV? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 μια ερωτηση οσον αφορα την εφαρμογη του youtybe. παρατήρησα οτι ενω η TV ειναι 4Κ , πως στο PS4 pro, τα βιντεακια ενω γραφουν οτι ειναι 4Κ , στα αναλυτικα στοιχεια του βιντεο δειχνει οτι παιζουν σε αναλυση 1080p η 2Κ. Το ιδιο ειδα οτι συμβαίνει και μεσα απο την εφαρμογή για android που εχει η sony TV. ειναι θεμα του youtube? η του ps4/android? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 εβαλα το witcher δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσε καθολου αυτοι η διαλογη τα ξορκια κτλ με κουραζουν , εβαλα το need for speed .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέχρι τώρα είχαμε ps4 vs xbox one war τώρα ήρθε ο εμφύλιος ps4 vs ps4 pro xaxaxaxa.. Λοιπόν λέω να τα αφήσουμε αυτά και το ρίξουμε στο Gaming είτε ps4 Base η slim pro είναι γαματες κονσόλες, όλες αξίζουν και η κάθε μία έχει τα δικά της.. Όσο για το Scorpio που θα βγει του χρόνου δεκάρα δεν δίνω, την έφαγα στα μούτρα την ms τόσα χρόνια, βρε δεν πάει να έχει 500teraflops τα ψέματα της ms τα ξέρω καλά.. εβαλα το witcher δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσε καθολου αυτοι η διαλογη τα ξορκια κτλ με κουραζουν , εβαλα το need for speed .... Γούστα είναι αυτά εγώ το witcher το έπαιξα στο one το κατά ευχαριστήθηκα. Αγαπημένος τίτλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 να το πουμε λιανα να τελειωνουμε εδω αυτον τον εμετο που λεγεται Ps4 vs ps4 pro.... Το Ps4 pro μας αρεσει η οχι εχει την δυναμη και τις τα features που θα πρεπε να χει απο την αρχη το ps4 γενικα. Πες το 4.2tf , πες το usb 3.0 & sata III , πες το 5Ghz Wifi ....τι καθεστε και αναλυετε τοσες σελιδες τα αυτονοητα ρε παιδια?Ποια διαφορα? δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στα 2 αφου δεν υυπαρχει καλα καλα τεραστια διαφορα στους η/υ που τα πραγματα ειναι πιο ευκολα... Τεσπα. Στο θεμα μας , ποιοι απο δω μεσα εχουν κατα νου εφοσον τους παιρνει day 1 το FFXV? Αν κρινω απο το δικο του θεμα μαλλον οχι πολλοι οπως και απο τα περισσοτερα παιχνιδια που εχουν ηδη βγει http://www.insomnia.gr/topic/453193-final-fantasy-xv-ps4xbox-one/page-9? Να γιατι η κουβεντα πηγαινει συνεχεια στην παραπανω δυναμη και αναλυση του pro εβαλα το witcher δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσε καθολου αυτοι η διαλογη τα ξορκια κτλ με κουραζουν Ποια διαλογη?Ποια ξορκια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Οι διαλογοι μαλλον εννοει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Οι διαλογοι μαλλον εννοει Ναι αλλα Rpg χωρις διαλογους δεν γινεται,ειναι απο τα βασικοτερα αυτο εδω και χρονια. Ποιο εχει καλυτερους διαλογους ,το Tomb raider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το εχουμε πει απο τις πρωτες μερες οτι διαφορα υπαρχει αλλα οχι τετοια που να γινει τετοιος ντορος.Το γραψανε καποιοι και πριν βγει το pro οτι δεν ειναι Ps5 για να πουμε και ουαου απο πανω. Δηλαδη αν γραφονται απο τωρα τετοια πραγματα,δεν θελω καν να σκεφτομαι τι εχει να γινει του χρονου που θα βγει και απο αντιπαλη μερια αντιστοιχη προταση. Console wars και Vs και ο Θεος μαζι μας..... Τι ντορος εγινε? η κονσολα θα παιζει στα 4κ αυτο εγινε Δηλαδη αν αλλαζες απο 1080p σε 4Κ θα ελεγες σιγα την διαφορα? το ιδιο πραγμα δεν ειναι? 900p vs 1800p. Kαι εκει που ειχε το παλιο 1080p καθαρο το προ θα εχει 4Κ native μια χαρα update ειναι.Τι καθεσε και μου λες για next gen consoles, ps3 vs ps4 κι αλλα τετοια λες και δεν ξερεις απο τεχνολογια η δεν ξερουμε εμεις.Και επειδη κατι σκαμπαζουμε απο pc,αλλο να παιζεις σε low και αλλο να παιζεις σε high settings(περι ορεξεως ειναι εδω) οσο αφορα την 1080p αναλυση για το pro( η διαφορα εδω δεν ειναι παντου και παντα,αλλα σε καποια παιχνιδια σε σημεια θα υπαρχει,αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο,ισως και καθολου σε καποια) Tωρα οποιος εχει το παλιο καθετε στα αυγα του οποιος αγοραζει τωρα κονσολα μονοδρομος το pro αποψη μου καθαρα και μονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ενταξυ παμε παρακατω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ενημερωτικό «σεντόνι» για όσους ενδιαφέρονται: Πήρα τηλέφωνο στην Cometron να ρωτήσω για αντικατάσταση του dualshock αν υπάρχουν διαθέσιμα όπως παλιά που έκαναν επιτόπου αντικατάσταση και τελικά επειδή δεν υπάρχουν πήγα εκεί άφησα το dualshock δείχνοντας την απόδειξη.Μου έδωσαν 1 χαρτί οτι το άφησα και σε 2 εβδομάδες περιμένω ενημέρωση που θα φέρουν τεμάχια.Οταν ρώτησα στο τηλέφωνο πριν πάω αν γίνεται να πάω μια φορά όταν φέρουν είπε οτι θα μου το αλλάξουν μόνο αν περισσέψει απόθεμα.Επειδή η εγγύηση λήγει σε 1,5 μήνα δεν το ρίσκαρα.30 χμ πήγαινε-έλα και θα πρέπει να ξαναπάω. Dualshock ούτε 1 χρόνου το οποίο χρησιμοποίησα ταυτόχρονα με άλλο και όχι σε καθημερινή βάση,δηλαδή σαν να χρησιμοποιήθηκε περίπου 6 μήνες.Επαιζα με το 1 και πρίν αποφορτιστεί το έβαζα για φόρτιση και έπαιζα με το άλλο.Εβγαλε πρόβλημα στον δεξιά αναλογικό στην απόκριση.Οταν ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να μην το καλύψουν στην εγγύηση είπε όχι. Ενα άλλο dualshock που είχα πάρει καινούριο έβγαλε το ίδιο πρόβλημα που στον 1 χρόνο και δυστυχώς δεν το αντικατέστησα. Εχω ξαναπάει dualshock εκτός εγγύησης απο παλιά κονσόλα με απόδειξη άλλης κονσόλας εντός εγγύησης και επειδή είχε ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος που έχει το Serial Number είπαν ότι δεν μπορούν να το καλύψουν επειδή μπορεί να είναι παλιό και δεν μπορούν να δούν την ημερομηνία κατασκευής. Επίσης ρώτησα αν επισκευάζουν κονσόλες και είπαν οτι η Sony δεν επισκευάζει ούτε δίνει ανταλλακτικά.Μόνο αν δώσεις την παλιά κονσόλα που έχει πρόβλημα συν 205€ και σου δίνουν κονσόλα η οποία είναι μονταρισμένη απο την Sony με καινούρια ανταλλακτικά με εγγύηση 1 χρόνο.Τώρα πως γίνεται να είναι καινούρια τα ανταλλακτικά εφόσον το μοντάρισμα λογικά γίνεται με αυτά που έχει απο μεταχειρισμένες κονσόλες...Μάλλον μας, κοροϊδεύουν.Δηλαδή θέλουν την παλιά κονσόλα πχ αξίας 100€ που το πρόβλημα(ανταλλακτικό) μπορεί να έχει 50€ συν 205€.Καλύτερα απο αγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 να το πουμε λιανα να τελειωνουμε εδω αυτον τον εμετο που λεγεται Ps4 vs ps4 pro.... Το Ps4 pro μας αρεσει η οχι εχει την δυναμη και τις τα features που θα πρεπε να χει απο την αρχη το ps4 γενικα. Πες το 4.2tf , πες το usb 3.0 & sata III , πες το 5Ghz Wifi ....τι καθεστε και αναλυετε τοσες σελιδες τα αυτονοητα ρε παιδια?Ποια διαφορα? δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στα 2 αφου δεν υυπαρχει καλα καλα τεραστια διαφορα στους η/υ που τα πραγματα ειναι πιο ευκολα... Τεσπα. Στο θεμα μας , ποιοι απο δω μεσα εχουν κατα νου εφοσον τους παιρνει day 1 το FFXV? εχω πριορντερ χιχιχι :3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέχρι τώρα είχαμε ps4 vs xbox one war τώρα ήρθε ο εμφύλιος ps4 vs ps4 pro xaxaxaxa.. Λοιπόν λέω να τα αφήσουμε αυτά και το ρίξουμε στο Gaming είτε ps4 Base η slim pro είναι γαματες κονσόλες, όλες αξίζουν και η κάθε μία έχει τα δικά της.. Όσο για το Scorpio που θα βγει του χρόνου δεκάρα δεν δίνω, την έφαγα στα μούτρα την ms τόσα χρόνια, βρε δεν πάει να έχει 500teraflops τα ψέματα της ms τα ξέρω καλά.. Γούστα είναι αυτά εγώ το witcher το έπαιξα στο one το κατά ευχαριστήθηκα. Αγαπημένος τίτλος. Θεωρώ οτι φάγαμε τα μούτρα μας τοσα χρόνια την MS, αλλά η σκατίλα που μας έχει ρίξει η Sony δεν υπάρχει. Παίζει τόσο καιρό μόνη της και μπορώ να σου πω οτι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που περιμένουν να βγάλει μια καλή κονσόλα η MS(Scorpio) και να κλεισει και ενα εύλογο χρονικό διάστημα το PS4 τους(πχ 3χρόνια) για να γυρίσουν πίσω στην MS. Δεν μπορώ να ανεχτώ το οτι η MS έχει βγάλει 2 Forza στο Xbox One (δεν μετράω τα Horizon ως πιο arcade τιτλους) και δεν έχουμε ενα GT να παίξουμε!!!! Ντροπή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Θα τελειωσω το Infamous Και θα πιασω το Rachet & Clank επειτα.... Αυτο το Ratchet & Clank με τριγυρναει πολυ... Μαλλον θα ενδωσω τελικα. Φαινεται εκπληκτικο παντως. Μετα το FFXV το βλεπω να ερχεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις