Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

aυτο απο εμενα ,,, ερχονται και αλλα !

για να δεις τετοια γραφικα λοιπον θες 1500 4k tv  και pro 2000 εuros!!!!!!!

για αυτους που λενε για pc οτι ειναι καλυτερο κτλ θες 1800 για το pc  και αλλα 1300 για μια καλη τηλρεοαση... τοτε να εκφερεται την γνωμη σας με αυτο που εχετε και οχι φαντασματικα και με εικασιες ...

πηρε μπρος το withcer to update .*** 

ναι τελος το pc για μενα οσο αφορα τα games τηλεοραση εχουμε το προ μου λειπει και bye bye

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα καινούργια παιχνίδια, αυτά που θα βγουν απ εδώ και πέρα θα αναδειξουν την επιπλέον δύναμη του pro αυτό είναι defacto. Aξιζει λοιπόν κάποιος που δεν έχει ps4 Base να αγοράσει το pro. Εγώ ένα παιχνίδι που έπαθα πλάκα στην 4κ tv μου είναι το titanfal2, επίσης έχει και μεγάλη διαφορά στην 1080p tv μου σύντομα θα ανεβάσω βίντεο και με τις δύο tv.

• Like 1

για να δεις τετοια γραφικα λοιπον θες 1500 4k tv  και pro 2000 εuros!!!!!!!

για αυτους που λενε για pc οτι ειναι καλυτερο κτλ θες 1800 για το pc  και αλλα 1300 για μια καλη τηλρεοαση... τοτε να εκφερεται την γνωμη σας με αυτο που εχετε και οχι φαντασματικα και με εικασιες ...

Σε τεχνολογικο forum γραφονται αυτα και αντι καποιος να τον διορθωσει μαζευει και likes κιολας.Τι να πω ρε γμτ πραγματικα καταντια.

1800ευρω pc για να εχω τα settings του ps4 pro?1300για Monitor για upscale παιχνιδια?

Τα ιδια εγραφες και πριν λιγες ημερες σε αλλο θεμα http://www.insomnia.gr/topic/627166-%CF%84%CE%BF-playstation-4-pro-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%E2%82%AC409/page-3?do=findComment&comment=55259090 σχολιο 40.

Αφου δεν γνωριζεις αγαπητε,για ποιο λογο παραπληροφορεις τον κοσμο?Ειπαμε ειναι θεμα του ps4,αλλα οι υπερβολες δεν βοηθανε σε τιποτα.

• Like 4

Σε τεχνολογικο forum γραφονται αυτα και αντι καποιος να τον διορθωσει μαζευει και likes κιολας.Τι να πω ρε γμτ πραγματικα καταντια.

1800ευρω pc για να εχω τα settings του ps4 pro?1300για Monitor για upscale παιχνιδια?

Τα ιδια εγραφες και πριν λιγες ημερες σε αλλο θεμα http://www.insomnia.gr/topic/627166-%CF%84%CE%BF-playstation-4-pro-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%E2%82%AC409/page-3?do=findComment&comment=55259090 σχολιο 40.

Αφου δεν γνωριζεις αγαπητε,για ποιο λογο παραπληροφορεις τον κοσμο?Ειπαμε ειναι θεμα του ps4,αλλα οι υπερβολες δεν βοηθανε σε τιποτα.

+απειρο ομως, τετοιες ασυναρτησιες να μη λεγονται σε τεχνολογικο φορουμ, η αληθεια ειναι οτι ειναι καλη η κονσολα αλλα μη τα ισοπεδωνετε ολα, λιγο κρατει. οσο fanboy και να εισαι τετοια πραματα δε λες, επισης γινεται ξαναμανα κοντρα το νημα χωρις λογο

υγ και αντε πες η κονσολα ειναι καλυτερη, τι παιχνιδια θα παιξεις   :lol: ειμαι κ εγω κατοχος original αλλα να πω την αληθεια αν μπορουσα θα ηθελα να εχω τον υπολογιστη μου, ατιμη ξενιτια  <_<

υγ2 μη μου το σβησετε 

για αυτους που λενε για pc οτι ειναι καλυτερο κτλ θες 1800 για το pc  και αλλα 1300 για μια καλη τηλρεοαση... 

στα pc δεν παιρνουν τηλεοραση αλλα monitor....μια καλη 27" που θα τα δεις ολα τουμπανο κανει περιπου 800Ε....

επισης τα monitors ειναι 144hz, οι τηλεορασεις ολες 60hz και μερικες 100hz με το ζορι.

Πραγματικα αυτα τα συμπερασματα απο τα video να λειπανε...χαρειτε το pro και αφηστε τις συγκρισεις με το pc που ξαφνηκα ολοι βλεπουν τις διαφορες σε upscale 4Κ απο αποσταση απο την tv. 

• Like 2

εγω θα ηθελα να παρακαλεσω να μην αναλωνομαστε σε ανουσιες κοντρες pc vs consoles.Eυχαριστω!  :)

Παντως οσο αφορα την tv 4κ απο αποσταση vs 2412m ειναι πετα το δευτερο στα σκουπιδια, αλλο το 50 η 55  και αλλο το 24 η 27 οσο κοντα και να ερθεις

εγω θα ηθελα να παρακαλεσω να μην αναλωνομαστε σε ανουσιες κοντρες pc vs consoles.Eυχαριστω!  :)

Παντως οσο αφορα την tv 4κ απο αποσταση vs 2412m ειναι πετα το δευτερο στα σκουπιδια, αλλο το 50 η 55  και αλλο το 24 η 27 οσο κοντα και να ερθεις

Μα το θεμα δεν ειναι pc vs consoles αν δεν το πηρες χαμπαρι.Με το να γραφονται τα προηγουμενα σχολια σημαινει οτι το οπτικο αποτελεσμα ειναι πολυ μεγαλυτερο και απο το κανονικο ps4 πραγμα που δεν ισχυει.

καλησπερα παιδια διαβαζω καθε μερα για προβληματα σε παιχνιδια που τρεχουν στο pro με σπασιματα και διαφορα ισχυουν και παντα σε οθονες 1080 και να τρεχουν καλητερα σε 4κ ειναι κατι που το εχει δει κανεις σας ισχυουν

Μα το θεμα δεν ειναι pc vs consoles αν δεν το πηρες χαμπαρι.Με το να γραφονται τα προηγουμενα σχολια σημαινει οτι το οπτικο αποτελεσμα ειναι πολυ μεγαλυτερο και απο το κανονικο ps4 πραγμα που δεν ισχυει.

αν σε καλυπτει εσενα αυτο κρατα το οκ! για μενα και για πολλους αλλους που εχουμε 4Κ tv υπαρχει αν και 1080p Τv να ειχα παλι στο προ θα πηγενα

ναι για αυτο το λεω pc vs console,οποιος θελει να μαθει νεα και δυνατοτητες για τα pc υπαρχουν αντιστοιχα θεματα  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=f5ChpmTM24s

aυτο απο εμενα ,,, ερχονται και αλλα !

για να δεις τετοια γραφικα λοιπον θες 1500 4k tv και pro 2000 εuros!!!!!!!

για αυτους που λενε για pc οτι ειναι καλυτερο κτλ θες 1800 για το pc και αλλα 1300 για μια καλη τηλρεοαση... τοτε να εκφερεται την γνωμη σας με αυτο που εχετε και οχι φαντασματικα και με εικασιες ...

πηρε μπρος το withcer to update .***

Μόνο 1800!

Τουλάχιστον τα τριπλά για να πλησιάσει!

• Like 2

Εντωμεταξύ βάζω στοίχημα ότι και με το απλό PS4 κανένας δεν θα καταλάβαινε τη διαφορά και θα έγραφαν από κάτω απίστευτο το pro κτλ  :-D λες και θα φανεί η διαφορά σε off-screen video όταν για να δούμε τη βελτίωση πρέπει να κάνουμε zoom στα video του DF. 

Εντωμεταξύ βάζω στοίχημα ότι και με το απλό PS4 κανένας δεν θα καταλάβαινε τη διαφορά και θα έγραφαν από κάτω απίστευτο το pro κτλ  :-D λες και θα φανεί η διαφορά σε off-screen video όταν για να δούμε τη βελτίωση πρέπει να κάνουμε zoom στα video του DF. 

ειναι δυνατον να μην υπαρχει διαφορα? 900p vs 1800p +upscale 4K η οτι αλλο κανει.....τοτε τι να πουνε αυτοι που φευγανε απο το 1080p vs 1440p  ;)

ειναι δυνατον να μην υπαρχει διαφορα? 900p vs 1800p +upscale 4K η οτι αλλο κανει.....τοτε τι να πουνε αυτοι που φευγανε απο το 1080p vs 1440p  ;)

Το εχουμε πει απο τις πρωτες μερες οτι διαφορα υπαρχει αλλα οχι τετοια που να γινει τετοιος ντορος.Το γραψανε καποιοι και πριν βγει το pro οτι δεν ειναι Ps5 για να πουμε και ουαου απο πανω. Δηλαδη αν γραφονται απο τωρα τετοια πραγματα,δεν θελω καν να σκεφτομαι τι εχει να γινει του χρονου που θα βγει και απο αντιπαλη μερια αντιστοιχη προταση. Console wars και Vs και ο Θεος μαζι μας.....

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...