Socratis_g Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ^ σβήσε την κονσόλα και άστη χωρίς ρευμα για κανα λετπό. Πολλοί την κλείνουν με standby mode αντί για power off, για μήνες ολόκληρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ναι ισχυει.. εγω πχ χθες μετα απο ενα βραδι ολοκληρο σε rest mode εβαλα το cd του Witcher 3 και δεν το αναγνωριζε.. restart και ειδε φως..Ερωτηση οντας ασχετος.. οι μοχλοι αν ειναι τελειως off το PS4 δεν φορτιζουν? Πρεπει να το αφηνω καθε φορα σε rest-mode?Επισης ειχα διαβασει οτι φορτιζουν και με φορτιστη κινητου... ισχυει ή μπουρδες? Δεν μπορω να checkαρω και απο πουθενα το αν φορτιζει ή οχι ρε γμτ.. Και το τραγελαφικο.. ολοκληρο controller 60 ευρω παιρνεις και ενα ριμαδοκαλωδιο usb τσιγκουνευονται να βαλουν μεσα, να φορτιζουμε και τους 2 μοχλους συγχρονως? Ελεος ρε Sony.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ναι ισχυει.. εγω πχ χθες μετα απο ενα βραδι ολοκληρο σε rest mode εβαλα το cd του Witcher 3 και δεν το αναγνωριζε.. restart και ειδε φως.. Ερωτηση οντας ασχετος.. οι μοχλοι αν ειναι τελειως off το PS4 δεν φορτιζουν? Πρεπει να το αφηνω καθε φορα σε rest-mode? Επισης ειχα διαβασει οτι φορτιζουν και με φορτιστη κινητου... ισχυει ή μπουρδες? Δεν μπορω να checkαρω και απο πουθενα το αν φορτιζει ή οχι ρε γμτ.. Και το τραγελαφικο.. ολοκληρο controller 60 ευρω παιρνεις και ενα ριμαδοκαλωδιο usb τσιγκουνευονται να βαλουν μεσα, να φορτιζουμε και τους 2 μοχλους συγχρονως? Ελεος ρε Sony.. Εγώ είναι παλιάς σχολής, έχω πάρει προέκταση καλωδίου (να είμαι άνετα στον καναπέ) και είναι μόνιμα ο μοχλός στο Ps4. Το ακουστικάκι με χαλάει που είναι ΤΕΡΜΑ μαπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Επισης ειχα διαβασει οτι φορτιζουν και με φορτιστη κινητου... ισχυει ή μπουρδες? Ισχύει. Εγώ το PS4 controller μου με το φορτιστή του κινητού στην πρίζα το φορτίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια οσοι πηρατε το pro ειδατε διαφορα σε τηλεοραση 1080 η δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Με την αυτονομια παντως των controller ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Για καποιον που παιζει 20 ωρες σερι σιγουρα θελει καλωδιο.. αλλα για καποιον που χτυπαει κανα 5ωρακι ειναι ανετος με το ασυρματο.. αρκει βεβαια να μην ξεχασεις να το βαλεις για φορτισμα οταν πεσεις για υπνο.. Καλα το ακουστικο ειναι τερμα γελειο.. hands free του Nokia 3210 θυμιζει.. Ισχύει. Εγώ το PS4 controller μου με το φορτιστή του κινητού στην πρίζα το φορτίζω. Και απο που check-αρεις οτι οντως φορτιζει? Και οι 2 μου μοχλοι ειναι v2 και δεν ξερω αν δουλευει αυτο πραγμα και σε αυτους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια οσοι πηρατε το pro ειδατε διαφορα σε τηλεοραση 1080 η δεν αξιζει Εχει διαφορα οχι πολυ μεγαλη αλλα εχει.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εντομεταξύ τι κόλλημα ειναι αυτο το Witcher ρε.. Το βαλα κατα τις 10 χθες το βραδι πρωτη φορα για καμμια ωριτσα ετσι για να δω τι παιζει.. 3 η ωρα το εκλεισα και αυτο επειδη δουλευω στις 8, αλλιως παιζει να παιζα ακομα.. Το βαλα ο μλκας και στο 3ο επιπεδο δυσκολιας (1 πιο δυσκολο απο το normal) και ζοριστηκα μεχρι να ριξω το Griffin στην αρχη του game.. Που ν αρχισουν να πεφτουν τα πολλα craftαρισματα και τα πολλα ζορια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ισχύει. Εγώ το PS4 controller μου με το φορτιστή του κινητού στην πρίζα το φορτίζω. απλά έχει υποθεί ότι πρέπει να έιναι κάτω απο 5Α το output του φορτηστή, αλλιώς παίζει να σου κάνει ζημιά στη μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Και απο που check-αρεις οτι οντως φορτιζει? Και οι 2 μου μοχλοι ειναι v2 και δεν ξερω αν δουλευει αυτο πραγμα και σε αυτους.. Εγώ έχω την πρώτη έκδοση και όταν φορτίζει το gamepad βγάζει κίτρινο φως που τρεμοπαίζει. Όταν έχει φορτίσει σταματάει να τρεμοπαίζει. απλά έχει υποθεί ότι πρέπει να έιναι κάτω απο 5Α το output του φορτηστή, αλλιώς παίζει να σου κάνει ζημιά στη μπαταρία. Τόσο είναι ο φορτιστής του κινητού μου (Sony είναι εξάλλου), αλλά τι ζημιά παίζει να πάθει η μπαταρία; Αντί για 5 ώρες να κρατάει 3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 απλά έχει υποθεί ότι πρέπει να έιναι κάτω απο 5Α το output του φορτηστή, αλλιώς παίζει να σου κάνει ζημιά στη μπαταρία. 5A ; μήπως εννοείς 0,5Α; γιατί 5Α είναι τρελό νούμερο - και δεν παίζει να κάνει ζημιά στη μπαταρία , θα τραβήξει όσα amperes θέλει το κύκλωμα και ας έχει κάποιος ακόμα και βιομηχανικό φορτιστή 3000Α Εγώ πάντως φορτίζω στο pc σε θύρα που δίνει 1Α , δε μου έκανε καμοία ζημιά (όπως είναι και το αναμενόμενο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 aυτο απο εμενα ,,, ερχονται και αλλα ! για να δεις τετοια γραφικα λοιπον θες 1500 4k tv και pro 2000 εuros!!!!!!! για αυτους που λενε για pc οτι ειναι καλυτερο κτλ θες 1800 για το pc και αλλα 1300 για μια καλη τηλρεοαση... τοτε να εκφερεται την γνωμη σας με αυτο που εχετε και οχι φαντασματικα και με εικασιες ... πηρε μπρος το withcer to update .*** 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostDel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εντομεταξύ τι κόλλημα ειναι αυτο το Witcher ρε.. Το βαλα κατα τις 10 χθες το βραδι πρωτη φορα για καμμια ωριτσα ετσι για να δω τι παιζει.. 3 η ωρα το εκλεισα και αυτο επειδη δουλευω στις 8, αλλιως παιζει να παιζα ακομα.. Το βαλα ο μλκας και στο 3ο επιπεδο δυσκολιας (1 πιο δυσκολο απο το normal) και ζοριστηκα μεχρι να ριξω το Griffin στην αρχη του game.. Που ν αρχισουν να πεφτουν τα πολλα craftαρισματα και τα πολλα ζορια.. Τυχερέ, καλό κάψιμο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=f5ChpmTM24s aυτο απο εμενα ,,, ερχονται και αλλα ! για να δεις τετοια γραφικα λοιπον θες 1500 4k tv και pro 2000 εuros!!!!!!! για αυτους που λενε για pc οτι ειναι καλυτερο κτλ θες 1800 για το pc και αλλα 1300 για μια καλη τηλρεοαση... τοτε να εκφερεται την γνωμη σας με αυτο που εχετε και οχι φαντασματικα και με εικασιες ... πηρε μπρος το withcer to update .*** Φίλε μου μας ανάψει φωτιές... Ανέβασε κανένα βίντεο ακόμη με κάποιο άλλο game...τι εικόνα είναι αυτή ρε????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ναι ισχυει.. εγω πχ χθες μετα απο ενα βραδι ολοκληρο σε rest mode εβαλα το cd του Witcher 3 και δεν το αναγνωριζε.. restart και ειδε φως.. Ερωτηση οντας ασχετος.. οι μοχλοι αν ειναι τελειως off το PS4 δεν φορτιζουν? Πρεπει να το αφηνω καθε φορα σε rest-mode? Επισης ειχα διαβασει οτι φορτιζουν και με φορτιστη κινητου... ισχυει ή μπουρδες? Δεν μπορω να checkαρω και απο πουθενα το αν φορτιζει ή οχι ρε γμτ.. Και το τραγελαφικο.. ολοκληρο controller 60 ευρω παιρνεις και ενα ριμαδοκαλωδιο usb τσιγκουνευονται να βαλουν μεσα, να φορτιζουμε και τους 2 μοχλους συγχρονως? Ελεος ρε Sony.. Εχεις παει στις ρυθμισεις ωστε να επιλεξεις να φορτιζουν απο τις usb θυρες του μηχανηματος?Επιπλεον οι μοχλοι φορτιζουν κανονικα και απο μπριζακι κινητου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις